Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα 

Μερικές φωτο κ απο το δικό μου A3 8P cabrio 1.6 σαν μια μινι παρουσίαση..το αυτοκίνητο ηδη εχει καποια βασικά πραγματάκια αλλά σίγουρα είναι τοσα πολλά ακόμα που θα ήθελα να γίνουν(και σίγουρα δεν αναφέρομαι σε βελτίωση κινητήρα)

Κάποιες βασικές αλλαγές-τροποποιήσεις που χρειάζομαι κ την βοήθεια όσων γνωρίζουν:

1)Τοποθέτηση xenon(μιας κ έχω το απλό φανάρι) κ αν χρειάζομαι can bus αφού εχω το τελείως απλό καντραν χωρίς οθόνη στο κέντρο

2)Σε αυτό το καντράν μπορούμε έστω να ενεργοποιήσουμε την εξωτερική θερμοκρασία που είναι χρήσιμη??..ακόμα κ αλλαγή καντραν κ κατα ποσο είναι εύκολο

3)Ενεργοποίηση coming/leaving home στο κλείδωμα κ ξεκλείδωμα κ αν το προτείνετε

4)Τριάκτινο τιμόνι με χειριστήρια (υπάρχει κ στις αγγελίες του φόρουμ μια ευκαιρία απλά απότι μου είπαν συμφορουμιτες χρειάζεται κ μερικά πραγματάκια ακομα)

και πολλά ακόμα αλλά με τον καιρό...

1021.jpg

1032.jpg

1026.jpg

0448.jpg

0446.jpg

0108.jpg

• Like 5
Posted

Πολύ όμορφο φίλε!!

Να το χαίρεσαι!!!

Πέρασε από τις αντίστοιχες ενότητες του μοντέλου σου, σίγουρα θα έχουν γίνει αναλύσεις σε αυτά που ζητάς, αλλιώς άνοιξε ένα νέο θέμα εκεί. 

• Like 1
Posted

Καλός ήρθες φίλε μου.Πολύ όμορφο το εργαλείο,να το χαίρεσαι.Σε ποια περιοχή μένεις?Κάπου πρέπει να σε έχω πετύχει.

Posted

Πανέμορφο να το χαίρεσαι!!

Posted

Ωραίο αμάξι με όμορφες πινελιές!!

Αν βλέπω καλά, μένεις (ή δουλεύεις) κυριολεκτικά "ΔΙΠΛΑ" στην έδρα και μάλλον είμαστε και συντοπίτες (ή έστω κοντοσυντοπίτες), μιας και βλέπω ότι κι εσύ το πλένεις στο ίδιο "πλύντο-μόνος-σου" πλυντήριο! :D

Πέρνα την επόμενη φορά που θα είναι ανοιχτή η έδρα να γνωριστούμε και να τα πούμε!! Πχ την Κυριακή που μας έρχεται θα κάνουμε καθαρισμό επικαθίσεων (εδώ το topic).

Νομίζω ότι με μία συζήτηση από κοντά θα σου λυθούν (και σίγουρα θα σου δημιουργηθούν :P ) αρκετές απορίες.

Όσο για τις κωδικοποιήσεις, κάποια πράγματα γίνονται σίγουρα (όπως και τα φώτα στροφής -που δεν έγραψες :D ), ενώ κάποια άλλα εξαρτόνται και από έκδοση του εγκεφάλου άνεσης ή ηλεκτρονικών που έχεις. (μου έχει τύχει σε ελάχιστες περιπτώσεις να μην "παίρνει" την κωδικοποίηση ο εγκέφαλος ηλεκτρονικών ή άνεσης για παράδειγμα και ανακαλύψαμε ότι είναι άλλος από το "σύνηθες" - αρκετά σπάνιο αλλά όχι απίθανο).

Posted

Να είστε καλα όλοι να χαίρεστε τα δικά σας!

Καματερό ειμαι nassos..αλλα το βολτάρω αρκετά μιας κ δεν το έχω κ πολυ καιρό!που με πέτυχες;

Kavouras πολυ ευχαρίστως να έρθω να σας γνωρίσω απο κοντα!αν κ θα μπορέσω μετα το μεσημέρι..που την έχετε τη γιάφκα;

• Like 1
Posted

Να είστε καλα όλοι να χαίρεστε τα δικά σας!

Καματερό ειμαι nassos..αλλα το βολτάρω αρκετά μιας κ δεν το έχω κ πολυ καιρό!που με πέτυχες;

Kavouras πολυ ευχαρίστως να έρθω να σας γνωρίσω απο κοντα!αν κ θα μπορέσω μετα το μεσημέρι..που την έχετε τη γιάφκα;

Αθηνάς 6 Καλλιθέα......