Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα φίλοι μου.

Θα ήθελα την βοήθειά σας στο παρακάτω πρόβλημα.Έμεινα απο μπαταρία πρίν 3 μέρες και μετά την αλλαγή της παρατήρησα οτι το A3 μου "δαγκώνει" στο πίσω διαφορικό με μικρές ταχύτητες και μανούβρες.Και απο δεξιά και απο αριστερά και στην όπισθεν.Σαν να είμαι μόνιμα AWD.Έκανα το τέστ με την ασφάλεια του haldex και δεν ξεμπλοκάρει το πίσω διαφορικό.Όταν στρίβω ακούγετε ένας ήχος ρυθμικός σαν κλάνγκ-κλάνγκ,και εξαφανίζετε όταν ολοκληρώσω την στροφή και ισιώσω το τιμόνι. Αύριο θα ψάξω VagCom ώστε να σκανάρω το αμάξι για βλάβες και έλεγα μέχρι τότε αν κάποιος έχει πάθει τα ίδια με μένα να με βοηθούσε.Έχω κάνει  service στο Haldex εδώ και ένα χρόνο και έκανα 10000χλμ από τότε.Και υγρά και φίλτρο,γνήσια όπως και οι βαρβολίνες μου είναι παντού αλλαγμένες,και εμπρός και πίσω.

Ευχαριστώ!!

Posted

Καθάρισε και τη φυσά του χαλντεξ που είναι από κάτω από το αμάξι. Καλό είναι να μην το μετακινεις μέχρι να το τσεκαρεις για να μην πάθεις χειρότερη ζημιά. Εμένα έκανε τέτοιους ήχους πριν σπάσει το διαφορικό.. μεγάλη ζημιά. Καλή τύχη.

• Like 1
Posted (edited)

Καθάρισε και τη φυσά του χαλντεξ που είναι από κάτω από το αμάξι. Καλό είναι να μην το μετακινεις μέχρι να το τσεκαρεις για να μην πάθεις χειρότερη ζημιά. Εμένα έκανε τέτοιους ήχους πριν σπάσει το διαφορικό.. μεγάλη ζημιά. Καλή τύχη.

Ευχαριστώ Άγγελε!!!

Το σήκωσα σήμερα και είδα φύσα και γείωση.Η φύσα οκ αλλά η χάλκινη γείωση είχε κοπεί.Βρήκα VCDS και έκανα διαγνωστικό έλενχο και όλα οκ με το Haldex .

H βλάβη βρέθηκε και δεν είχε τελικά καμιά σχέση με πίσω.Μπροστά μου είχε φύγει ο σφικτήρας απο την μία φούσκα και χάλασε ο μπιλιοφόρος μου.Θα μου πεις τώρα πως στο καλό μου ακουγόταν απο πίσω το κλανγκ-κλανγκ....τι να πω.

Το μόνο παράξενο είναι με κομμένη γείωση γιατί να περνάει τα test το Haldex.Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.Παντού όπου διάβασα όποιος είχε κομμένη γείωση πήγαινε FWD.

Edited by TitaniumRx
Posted

τιτανιε εσυ εισαι?

εγω ειμαι

ποτς ?αουντι?

4κινητος ομως παραμενεις

το sti?

Posted

τιτανιε εσυ εισαι?

εγω ειμαι

ποτς ?αουντι?

4κινητος ομως παραμενεις

το sti?

Νάσο μου καλησπέρα :wave: .Από ότι έμαθα και εσύ παραμένεις 4κούνας ε???? Πήρες Audάρα???Μεγιές μεγιές!!!!!!!!

Αν μάθεις μια στα AWD δεν ξαναγυρνάς πίσω και το Α3 ήτανε ότι πιο κοντινό στην Subaroύκλα μου και στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω πλέον.

Το Scoobi μου παραμένει στο γκαράζ μου και δεν πρόκειτε να φύγει ποτέ,απλά είναι παροπλισμένο μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα.Το A3 μου επίσης θα παραμείνει στο γκαράζ μέχρι να λειώσει. :sHa_wink3:

Θα τα λέμε και απο εδώ φίλε μου.Cheers!!!!

• Like 1