alefras Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Καλησπερα σε ολους !!! Ειμαι νεο μελος στην audofamylia και ειπα να μοιραστω την δημιουργια μου μαζι σας ,δεν ξερω αν σας φανει αστεια η πατεντα μου αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε το κρεμασμα της ταπας στο πορτακι γιατι οπως και να το κανεις τσουκου τσουκου τις εκδορουλες σου τις μαζευεις οποτε σκεφτηκα αφου επεσαν στα χερια μου τα συγκεκριμενα μαγνητακια να αξιοποιησω καπος ετσι . Ελπιζω να σας αρεσει !!! 6
Angelos9988 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ωραία πατέντα έκανες...αλλά θα πρέπει να κατεβαίνεις στο βενζινάδικο να το βάζεις εκεί; 1
Theodore Saba Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Πολύ καλός! Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει σημείο στήριξης. Προσωπικά κατεβαινω πάντα και ανοίγω - κλείνω εγώ την τάπα, γιατί δεν τους έχω εμπιστοσύνη. 1
Kavouras Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Πολύ καλός! Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει σημείο στήριξης. Προσωπικά κατεβαινω πάντα και ανοίγω - κλείνω εγώ την τάπα, γιατί δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Εχει στήριξη με τον κλασικό τρόπο: βαζεις την τάπα πανω στο καπάκι. Το κλασικό στερέωμα που εχουν τα γερμανικά-γαλλικά. 1
alefras Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Ωραία πατέντα έκανες...αλλά θα πρέπει να κατεβαίνεις στο βενζινάδικο να το βάζεις εκεί; Η αληθεια ειναι τις πρωτες φορες περιμενα να δω αντιδρασεις εβλεπα οτι κολλαγαν λιγο γιατι εχω κλεισει τις υποδοχες στηριξης(οπως πολυ σωστα λεει ο Kavouras) οποτε τωρα τους λεω... βαλε τοσο και την ταπα στον μαγνητη.. 1
alefras Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Πολυ καλη δουλειά φίλε μου! ευχαριστω φιλαρακι !!! 1
Recommended Posts