Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Υπάρχει κίνδυνος να τοποθετηθεί σε Audi a1 που δεν είχε ήδη μεταχειρισμένη οθόνη με radio cd, όπως μου ανέφερε εξουσιοδοτημένο service?

Posted

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Υπάρχει κίνδυνος να τοποθετηθεί σε Audi a1 που δεν είχε ήδη μεταχειρισμένη οθόνη με radio cd, όπως μου ανέφερε εξουσιοδοτημένο service?

υπάρχει περίπτωση να μην παίρνει την κωδικοποίηση ο εγκέφαλος ηλεκτρονικών, άνεσης (αν εσένα παίρνει τέτοια ρύθμιση για το ηχοσύστημα) και του CAN-bus ώστε να "δει" ότι έχεις άλλο ηχοσύστημα.

Επίσης ο προβληματισμός είναι ότι συνήθως όταν βγάζεις ένα oem ηχοσύστημα και το βάζεις σε άλλο αμάξι, σου ζητάει ένα security number τον οποίο στον έχουν δώσει ή είναι γραμμένος πάνω στο μηχάνημα (φαίνεται μόνο αν το ξηλώσεις) ώστε αν βγάλεις πχ την μπαταρία να μην κλειδώσει το ηχοσύστημα νομίζοντας ότι είναι κλεμμένο (το ηχοσύστημα).

ΥΓ: είχε γίνει "σάλος" τον πρώτο καιρό που πολλοί πουλούσαν στο ebay rns-e (navigation για Α3 8Ρ, Α4 Β7, ΤΤ 8J κτλ) χωρίς κλειδί (security code).

ΥΓ2: μάλιστα για κάποιες από αυτές τις παρτίδες, όταν πήγαινες αντιπροσωπεία να τους πεις (ψέματα) ότι ξέχασες τον κωδικό και να στον βρούν (πλήρωνες κανα 50άρικο € νομίζω), με το online σύστημα βρίσκανε ότι αυτή η πηγή που πάνε να ενεργοποιήσουν έχει χαρακτηριστεί ως κλεμμένη!