Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γεια σας παιδιά!!!

Είμαι σε δίλημμα είμαι ανάμεσα σε stag κ brc σε ενα Audi A4 1.8t b6 του 2002 κ δεν ξερω ποιο να βάλω???

Έχω ακούσει τα καλύτερα για την brc απλα η stag λένε πως ταιριάζει πολυ καλα με τα δικα μας μοτερ κ τον εγκέφαλο...

Εχει κανεις άποψη κάποιος που να εχει βάλει? Σε τιμή έρχονται στα ίδια περίπου στα 1000€ Ευχαριστώ.

Posted

Καλημέρα φίλε μου.

Δυστυχώς έχω χάσει επεισόδια (πάνε χρόνια) από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το θέμα του lpg (και δεν έβαλα εν τέλει).

Ας σε κατατοπίσουν οι υπόλοιποι γνωρίζοντες, υπάρχουν και θέματα σχετικά  εντός του φόρουμ αν πλοηγηθείς λίγο ή και με ένα search..

To stag αν θυμάμαι καλά πάντως πρέπει να είναι πολωνικής προελεύσεως. Δεν έχω άποψη  για την ποιότητά του, κάλλιστα μπορεί να είναι μια χαρά κιτ, αυτό που πάντως καταλαβαίνω σίγουρα από το "λένε πως ταιριάζει πολυ καλα με τα δικα μας μοτερ κ τον εγκέφαλο" , αν το είπε εγκαταστάτης, μεταφράζεται εύκολα σε "αυτό προμηθεύομαι, πιο φθηνά από τα άλλα και έχω μεγαλύτερο κέρδος".

Πέρα από το brand που θα καταλήξεις, ζύγισε καλά τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επιλογής lpg γενικότερα, ασχέτως μάρκας .

Επειδή μπαίνουν αρκετές παράμετροι στην διαδικασία απόφασης (το κιτ επιλογής, ο τρόπος τελικής ρύθμισης και ψεκασμού, ο εγκαταστάτης, ο τρόπος οδηγικής χρήσης από εσένα, το μεσομακροπρόθεσμο πλάνο για το αυτοκίνητό σου, η τωρινή του κατάσταση-ετοιμότητα (μηχανικά) προ εγκατάστασης, η σωστή συνεργασία μεταξύ του μηχανικού σου και lpg εγκαταστάτη, η εγγύηση καλής λειτουργίας που αφορά το lpg κιτ και ΟΧΙ τον κινητήρα σου, η φιλοσοφία λειτουργίας των turbo (αυτό πρώτο πρώτο έπρεπε να το βάλω χαχαχα), θερμοκρασίες και και και...), η επιλογή του lpg σε αυτά τα αυτοκίνητα μπορεί να αποβεί από την καλύτερη επιλογή οικονομίας μέχρι μοιραία..

Κάλλιστα μπορεί να τα έχεις σκεφτεί όλα όλα αυτά ήδη ο ίδιος, οπότε στην περίπτωση αυτή απλά προσπέρασε τα σχόλια μου  :sHa_hehe: 

Και καλό μας καλοκαίρι!

Posted

Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Μαλλον θα καταληξω στο stag θα εχω νεα μετα την εγκατασταση

• 2 weeks later...
Posted

Zavoli φοράω από το 2011.

Τότε το είχα ψάξει πολύ, διάβασα πολύ για τα υγραεριο ,έμαθα πολλά και πήρα πάνω από 15 εγκαταστατες τηλέφωνο για να επιλέξω ποιος θα μου κάνει την δουλειά...Μαντεψε...οι περισσότεροι δεν γνώριζαν ούτε τα βασικά για την υγραεριοκινηση...

Άποψη μου είναι ότι περισσότερο σε νοιάζει να βρεις έναν καλό μάστορα παρά ποια εταιρία θα βάλεις...

• Like 3
Posted

Απο τα λιγα που ξερω οπως λεει η dafnoula13 αυτος που θα κανει την εγκατασταση μετραει..