Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα,

Τελευταία δυσκολεύουν να μπουν κάποιες ταχύτητες, λόγω του λεβιέ. Θα το πάω σε μάστορα. Έτυχε σε κανέναν να μου πει κόστος?

Posted

Μην αγχωνεσαι, μπορει να είναι κατι απλο , πχ. μπορει να θελουν ρυθμιση οι ντιζες του λεβιε κατι απλο και ευκολο για εναν τεχνιτη που γνωριζει.

Posted

Eυχαριστω, 

Πηγα στο συνεργειο, μου ειπαν θελει γρασαρισμα και οτι το κάνει οταν ειναι κρυα η μηχανη. Και οντως ετσι ειναι. Θα το παω τις επομενες μερες

Posted

Eυχαριστω,

Πηγα στο συνεργειο, μου ειπαν θελει γρασαρισμα και οτι το κάνει οταν ειναι κρυα η μηχανη. Και οντως ετσι ειναι. Θα το παω τις επομενες μερες

Ρίξε μια μάτια και στο πόσο παλιές είναι οι βαλβολινες. Αν είναι παλιές άλλαξε τις. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές...

Posted

Eυχαριστω, 

Τα ίδια συμπτώματα έχω και εγώ ύστερα από επισκευή κιβωτίου.Κρύο είναι απόγνωση,μόλις ζεσταθεί κουμπώνει άψογα...Όταν λες  γρασάρισμα τι ακριβώς εννοείς?

Posted

Πολυ πιθανο να φταίνε οι βαλβολινες σας. Ποιοτητα??? Αν ειναι το σωστο νουμερο??? Παντως δειχνει οτι μεχρι να ζεσταθούν ειναι πολυ πηχτες.

Εγω εχω συνειδητά ιδιο θεμα λογω βαλβολινων για σπορ χρήση!!!

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Τα ίδια συμπτώματα έχω και εγώ ύστερα από επισκευή κιβωτίου.Κρύο είναι απόγνωση,μόλις ζεσταθεί κουμπώνει άψογα...Όταν λες  γρασάρισμα τι ακριβώς εννοείς?

Δεν ξερω, ετσι μου ειπε. Δεν πηγα ακομα. Το προβλημα εμφανιζεται μονο στην αρχη που η μηχανη ειναι κρυα και οχι παντα δηλ σε ολες τις ταχυτητες. Οταν θα κανω σερβις θα το παω.

• 1 month later...
Posted

Ερωτηση. Ξερει κανεις ποσα λιτρα βαλβολινη παιρνει σασμαν και διαφορικο σε quattro;

• 5 years later...
Posted

Χαιρετω την παρεα. Εχω περασει τα 100.000 χλμτρα και λεω να αλλαξω βαλβολινες σε σασμαν και διαφορικο. Στο κιβωτιο μου κολλαει η αλλαγη απο 1η σε 2α οταν ειναι κρυο. Εχωντας 1η μεσα κουμπωμενη, πρεπει να αφησω και να ξαναπατησω συμπλεκτη για να αλλαξω σε 2α. Αλλιως ειναι σκληρη αρκετα η αλλαγη.

Επισης τι βαλβολινη να βαλω στο κιβωτιο και τι βαλβολινη στα διαφορικα??

Ευχαριστω για τον χρονο σας.