MANOS123 Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους ! Είμαι κάτοχος ενός Β7 AVANT 1.8T Q μοντ. 2006 με 230.000 χλμ και σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε εξουσιοδοτημένο για άλλη βλάβη, ο μάστορας ακούγοντας τον κινητήρα μου είπε ότι χρειάζεται αλλαγή το μεταβλητό ( η καδένα του η φλάντζα του και η φλάντζα του καλύμματος εκκεντροφόρων. Απ' ότι κατάλαβα η καδένα αυτή συνδέει τα δύο διαφορικά (σωστά ; ) Ρωτάω γιατί με προβλημάτισε το κόστος των ανταλλακτικών που μου είπε ότι από αντιπροσωπεία θα φτάσουν περίπου 700 € ! Ακόμη μου είπε ότι αυτά κανονικά αλλάζονται στο σέρβις των 180.000 χλμ Σημειωτέον ότι το αμάξι πήγαινε σέρβις αντιπροσωπεία έως τα 205.000 χλμ Θα θελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας καθότι το αμάξι το έχω μόλις 2,5 χρόνια και δεν το ξέρω. Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας, μην ανοίγω πληγές άσκοπα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά, ευχαριστώ Μάνος
S3-Nick Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 τα ειχα αλλαξει περυσι γιατι εκανε σαν ραπτομηχανη...κοστος σε εξουσιοδοτημενο κοντα στα 300€. Εγω ειχα 170.000km τοτε αλλα ακουγονταν απο νωριτερα!
MANOS123 Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 τα ειχα αλλαξει περυσι γιατι εκανε σαν ραπτομηχανη...κοστος σε εξουσιοδοτημενο κοντα στα 300€. Εγω ειχα 170.000km τοτε αλλα ακουγονταν απο νωριτερα! Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. 300 € που σου πήρε εσένα (εργασία + ανταλλακτικά) συγκριτικά με τα 700 € περίπου μόνο για ανταλλακτικά που μου είπε εμένα από αντιπροσωπεία είναι τεράστια διαφορά !!!!! Αθήνα είσαι ; Μπορείς να μου πεις το συνεργείο σου ;
S3-Nick Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Καλησπερα! Τωρα Αθηνα ειμαι αλλα το συνεργειο μου ειναι στη Λαρισα οποτε δεν νομιζω να σου κανει...
MANOS123 Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Τιμή μεταβλητού από αντιπροσωπεία 613 € (από χρυσάφι ;; Καδένας 75 € Αν κάποιος φίλος γνωρίζει που θα τα βρώ φθηνότερα, θα του χρωστάω χάρη !
metero Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα.... τελικά τι έγινε Καδένα και τεντοτηρας ειδα στα 200 ανταλλακτικά .... εμένα μου είπαν 500€ αλλαγή , όχι αντιπροσωπεία
MANOS123 Posted May 10, 2018 Author Posted May 10, 2018 Φίλε μου τελικά δεν έκανα τίποτα. Γιατί ένας μάστορας που εμπιστεύομαι και άκουσε το μοτέρ μου είπε "δεν ήρθε η ώρα του ακόμη" Ελπίζω ν' αργήσει αυτή η ώρα ! Τέλος πάντων, να σ' ενημερώσω πάντως ότι όταν το έψαχνα ακόμη, για φθηνότερα ανταλλακτικά, (μεταβλητό) αντιλήφθηκα ότι κυκλοφορούν πολύ φθηνότερα, αλλά δυστυχώς μάλλον κινέζικα. Με άσκημες κριτικές από ξένα σάϊτ. Οπότε δυστυχώς η αντιπροσωπεία ίσως είναι μονόδρομος... Σορρυ για τη καθυστέρηση, αλλά είχα δουλίτσα και δεν έμπαινα συχνά.
metero Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 το θέμα είναι τι αλλάζει ο καθένας , καδένα , τεντωτήρα , σύστημα μεταβλητού !!!???? σε αντιπροσωπεία πάντα είναι ποιώ ακριβά και ο λόγος είναι ότι όταν σου αλλάζουν κάτι , βάση οδηγίας πρέπει να αλλάξουν και κάποια παρελκόμενα ασχέτως εάν έχουν πρόβλημα , σωστό ή λάθος δεν μπορώ να πω ή μάλλον , εάν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος σωστά αλλιώς (λάθος) και εγώ δεν σκέφτομαι σε άμεση επισκευή , ακούγετε ένα χρου χρου στην αρχή μέχρι να ανεβάσει λάδι
kwsths Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Εγω παντως οταν αγορασα το αμαξι (Β7 2.0tfsi) κοπαναγε σαν τρακτερ, οπου και να πηγα μου ειπαν αλλαγη μεταβτλητου και οτι αλλο περιλαμβανει το πακετο, τελικα και ευτυχως αλλαξα μονο καδενα τεντωτηρα κτλπ εκτος απο μεταβλητο και το μοτερ κελαηδησε σαν πουλακι ομορφα και ωραια...φυσικα και αφου τελειωσε η ολη δουλεια ελεχθηκα και ο μεταβλητος αν χανει και διαπηστωθηκε οτι ηταν μια χαρα!
metero Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 εάν έχει πρόβλημα ο μεταβλητός πιστεύω θα έχει και άλλα θέματα εκτός από κοπάνησμα !!!!!
Recommended Posts