Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα και καλή χρονιά

πριν  τα Χριστούγεννα είχα ένα τρακάρισμα και έχει γίνει ζημιά στον προφυλακτήρα  και στο φτερό δεξιά μπροστά,  φταίει ο άλλος και  έχει γίνει αποδοχή οπότε πληρώνει η ασφαλιστική,

υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να προσέξω σε όλη την διαδικασία !!???

το είδε πραγματογνώμονας  για μία πρώτη εκτίμηση και μόλις λυθεί θα  πάει να το ξαναδεί για εάν υπάρχει και κάτι ποιο μέσα....

θα πάει αντιπροσωπεία για επισκευή , αυτό που με αγχώνει είναι το βάψιμο, επίσης μετά τα Χριστούγεννα κάποιος μου έκανε  και ζημιά πίσω μικροβαθούλωμα και γρατζουνιά σε parkin  το οποίο δυστυχώς δεν το πρόσεξα και το είδα μετά από μερικές μέρες

Posted

έχεις βαφέα εκτός αντιπροσωπείας?? μείνε μακριά αν μπορείς από εκεί...

έχω εγώ καλό αν θέλεις να σου στείλω pm...

• Like 1
Posted

δεν έχω κανέναν βαφέα.... το πήγα αντιπροσωπεία  ... είναι γνωστός γνωστού .... αλλά  νομίζω το βάψιμο το κάνουν έξω  , αυτό που με νοιάζει είναι να μπουν σωστά ανταλλακτικά και σωστά τοποθετημένα ... γιατί έχω δει ξυλόβιδα σε φανάρι Α4 σε μάντρα , τουλάχιστον σε αντιπροσωπεία  δεν του παίρνει να κάνουν αλχημείες .... 

Posted

δεν είναι ότι στην αντιπροσωπεία δεν θα κάνουν αλχημείες. όπου και να πας γνήσια ανταλλακτικα θα σου βάλουν αφού.πανε μέσω ασφαλιστικής. ωστόσο η τοποθέτηση και η ποιότητα βαψιματος είναι το σημαντικό.

Posted

Απόχρωση χρώματος και προπαντός το βερνίκι παιδιά...και φυσικά το μεράκι του μάστορα να μην τρέξει, να μην κάνει μπιμπίκια, κλπ μ@λ@κιες που κάνουν κάποιοι για να τελειώνουν γρήγορα...

• Like 1
Posted

Δεν θα το πήγαινα ποτέ σε αντιπροσωπεία για βάψιμο. Ακόμα και ο ίδιος ο γνωστός του γνωστού, του φίλου, του ξαδέρφου του πρωτοκουμπαρου να είναι παρών στη διαδικασία, το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου εκτός αντιπροσωπείας στο φούρνο που θα ασχοληθεί, δεν συγκρίνεται. Προσωπική άποψη πάντα, μιας και έχω βάψει όλο το αυτοκίνητο και ξέρω πολύ καλά πως συμπεριφέρονται σε αυτοκίνητα αντιπροσωπείας.

Δημήτρης

Posted

θα δείξει ... μόλις το πάρω ... πόσο με αγαπάει η πεθερά μου

• 2 weeks later...
Posted
δυόμισι εβδομάδες και ακόμα να πάρω το αυτοκίνητο ,
μία εβδομάδα να ξηλώσουν να δουν να περάσει ο πραγματογνώμονας
μετά περίμεναν το φτερό από γερμάνια και αφού πάνε να μοντάρουν βλέπουν ότι δεν κάνει το φανάρι
γιατί είχε γίνει αλλαγή σε xenon και θέλουν άλλη μια εβδομάδα για να έρθει από Γερμανία...
οπότε πάμε στις 3+  εβδομάδες και όλο αυτό γιατί
το εξουσιοδοτημένο-αντιπροσωπεία  παίρνει ανταλλακτικά μόνο από μαμά εταιρεία

αποτέλεσμα

τους είπα θα το πάρω με το παλιό φανάρι (κάτι γρατσουνιές έχει στο πλάι)   και θα το φτιάξω αλλού το φανάρι,
θα το πάω στην anytime που είναι και η ασφάλεια , από την αρχή μου είπαν να πάω εκεί σου δίνουν και αυτοκίνητο αλλά λέω ας πάω αντιπροσωπεία αφού δεν πληρώνω αλλά είμαι 2.5 εβδομάδες χωρίς αυτοκίνητο και αυτοί ψάχνονται

αυτά μέχρι τώρα όταν το πάρω θα πω και για το αποτέλεσμα

• Like 1
Posted (edited)

δυόμισι εβδομάδες και ακόμα να πάρω το αυτοκίνητο ,

μία εβδομάδα να ξηλώσουν να δουν να περάσει ο πραγματογνώμονας

μετά περίμεναν το φτερό από γερμάνια και αφού πάνε να μοντάρουν βλέπουν ότι δεν κάνει το φανάρι

γιατί είχε γίνει αλλαγή σε xenon και θέλουν άλλη μια εβδομάδα για να έρθει από Γερμανία...

οπότε πάμε στις 3+ εβδομάδες και όλο αυτό γιατί

το εξουσιοδοτημένο-αντιπροσωπεία παίρνει ανταλλακτικά μόνο από μαμά εταιρεία

αποτέλεσμα

τους είπα θα το πάρω με το παλιό φανάρι (κάτι γρατσουνιές έχει στο πλάι) και θα το φτιάξω αλλού το φανάρι,

θα το πάω στην anytime που είναι και η ασφάλεια , από την αρχή μου είπαν να πάω εκεί σου δίνουν και αυτοκίνητο αλλά λέω ας πάω αντιπροσωπεία αφού δεν πληρώνω αλλά είμαι 2.5 εβδομάδες χωρίς αυτοκίνητο και αυτοί ψάχνονται

αυτά μέχρι τώρα όταν το πάρω θα πω και για το αποτέλεσμα

Πριν 6 Χρονια ειχα παρόμοια εμπειρία στην Καρεντα....το αυτοκίνητο ηταν μια εβδομαδα εκεί χωρίς να έχουν κανονίσει καν να περάσει πραγματογνώμονας καθώς οταν μπορούσε εκείνος δεν μπορούσε η Καρεντα...(άκουσον άκουσον)

Πήγα και πήρα το αυτοκίνητο απο εκεί , αφού πρώτα μου ζήτησαν να πληρώσω ενα ποσό της τάξεως του 10ρικου για την παραμονή του αυτοκινήτου στο πάρκινγκ τους [emoji1] και το πήγα έξω όπου το είδε πραγματογνώμονας την ίδια μέρα...την επόμενη ξεκίνησε η επισκευή με όχι τόσο καλα αποτελέσματα εν τέλη αλλα σε αυτο την ευθύνη ειχα εγω καθώς η έρευνα αγοράς που ειχα κανει ηταν ανύπαρκτη

Υπομονή , ευχομαι σύντομα να πάρεις το αυτοκίνητο σου και να ειναι όπως το θες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by XenogeorgeA4
Posted (edited)

εμένα είναι γκρατσία , μέχρι τώρα εμπειρία ικανοποιημένος και από ποιότητα και από τιμές  αλλά ποτέ μέχρι τώρα σε κάτι σοβαρό

με τρακαρίσματα και φαναρτζίδικα δουλειές δεν είχα μπλέξει ποτέ, πριν έξη μήνες  παρόμοια ταλαιπωρία  είχα και  με την μηχανή , 3 εβδομάδες να μου βάψουν το ντεπόζιτο ....

τι να πω και μόνο από αντίδραση δεν θέλω να φτιάξουν το φανάρι, τώρα τι θα κάνω δεν ξέρω ...... θα εξαρτηθεί από την ασφάλεια, λογικά θα πρέπει να καλύψει την επισκευή αλλού έστω στο δικό τους συνεργείο και εάν δεν δεχτεί ο πραγματογνώμονας που δεν θα πρέπει να έχει θέμα εφόσον δεν πληρώνουν και έχουν δεχτεί την επισκευή,  θα του πω ότι θα ακυρώσω το συμβόλαιο που ανανεώθηκε πρόσφατα

μετά το τρακάρισμα .....  και θα το κάνω

Edited by metero
Posted

κοίταγα τιμές για φώτα μπροστά, οι  τιμές ξεκινάνε από 150-200 και πάνε 800+   το γνήσιο πόσο έχει !!?? τι μάρκα είναι !!???

αυτά που έχω είναι xenon και έχουν μπει μετά , σε περίπτωση που θέλω να τα αλλάξω και τα δύο τι να ψάξω !!??

• 4 weeks later...
Posted

για να κλείσω το θέμα επισκευής ... η δουλεία πολύ καλή  , φτερό - προφυλακτήρας - φανάρι , τιμές ανταλλακτικών φτερό 200€ , προφυλακτήρας 550€ , φανάρι είναι xenon και έχει 650€   η διαδικασία και η εξυπηρέτηση ερασιτεχνική , για μία αντιπροσωπεία  (αυτοκίνητο αντικατάστασης  προσφέρθηκε εφόσον είπα ότι θα το πάρω ανεπισκεύαστο και όπως και έγινε )  , το αυτοκίνητο το πείρα χωρίς επισκευή φαναριού και το πήγα μετά από δύο εβδομάδες για επισκευή  το επιπλέον κόστος η εργασία.....