Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γεια χαρα στην ομαδα...

Ειμαι νεο μελος και εχω ενα A4 b7 20vt 109000χλμ

Φοραει μονο ενα pipercross στο κουτι του.. θα ηθελα να το γαργαλισω λιγο να παρει τα πανω του...

Π.χ προγραμμα,dp,καταλητη ισως ενα ic η αγελαδα,μια σχαστρα η

Πολλαπλασιαστες αν χρειαζονται μετα απο αυτα κλπ

Δεν θελω υπερβολες για να μην εχω προβληματα...

Υ.Γ θεν θελω να βαλω ολοσωμη εξατμιση να κανει θορυβο.. το αμαξι ειναι καθαρα οικογενειακο...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Posted

Καλωσόρισες φίλε μου! Σαν πρώτο στάδιο φορούσα ολόσωμη εξάτμιση και δεν είχε μεγάλη διαφορά από την μαμά σε ήχο... Αν διατηρήσεις καταλύτη, μεσαιο και βάλεις πίσω δύο όχι και τόσο ελεύθερα καζάνια δεν θα έχεις θόρυβο... Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά... Μπεκ θα χρειαστείς από S3, μια καλύτερη σκαστρα από την μαμά (πχ forge 007 κλειστού τύπου), ένα ic με σωληνώσεις μπροστά και φυσικά το πρόγραμμα. Πολλαπλασιαστες αν και προαιρετικο, θα σου πρότεινα είτε από tfsi τους κόκκινους με ανταπτορα, είτε τους κόκκινους που έχουν βγει για 20vt και μπαίνουν χωρίς ανταπτορα (νομίζω η beru τους βγάζει)...

• Like 2
Posted (edited)

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...

Με το θεμα dp εκανες κατι η το αφησες οπως εχει; επισεις η αγελαδα θα χρησιμευσει σε κατι σε αυτο το σταδιο η οχι;προγραμμα κονσερβα η custom?

Ελεγα για αρχη να φτιαξω dp 70 και ενα καταλυτη 200αρι και την υπολοιπη ως εχει

Edited by progakis-20vt
Posted

Εγώ είχα 70αρι dp και 200αρη καταλύτη κατω στην "κοιλιά". Επειδή τα μάζεψα όλα μαζί και τα έβαλα πριν κάνω πρόγραμμα, δεν ξέρω αν η αγελάδα σε κάνει να καταλάβεις διαφορά. Εγώ πάντως είχα βάλει. Όλα τα προγράμματα πρώτου σταδίου είναι κονσέρβες και απλά τα λεγόμενα custom τα παραμετροποιουν ανάλογα με τα αποτελέσματα από λογκαρισματα ενώ τα υπόλοιπα τα βάζουν πάνω και ο Θεός βοηθός... Ωστόσο δεν έχω ακούσει για παράπονα για πρώτου σταδίου πρόγραμμα σε Α4 από κανέναν... Επέλεξε γνωστό προγραμματιστη και θα είσαι οκ.

• Like 2