akis_tt Posted August 26 Share Posted August 26 Καλησπέρα στην ομάδα, παιδιά είμαι κάτοχος audi tt 2017 cabrio perl white,έπλυνα το αμαξι του έβαλα κερι το σκεπασα με 2 κουκούλες σε εξωτερικό parking και έφυγα αδεια..μετά από 1,5 μηνα το ξεσκέπασα και είδα στο καπό κίτρινες στάμπες σαν τρεχούμενο νερό.. γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το αφαιρέσω?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onroad Posted August 27 Share Posted August 27 Δεν φεύγει με καλό πλύσιμο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_tt Posted August 27 Author Share Posted August 27 Δεν τον δοκίμασα ακόμα,αλλά με το χέρι και με ζεστό νερό δεν έφυγε ακόμα φίλε μου..σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuseppe Busso Posted August 31 Share Posted August 31 Δοκίμασε λίγο WD40, αρχικά σε κάποιο σημείο που δεν είναι πολύ ορατό. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onroad Posted September 2 Share Posted September 2 Σε πίσσα που είχε κολλήσει στο αυτοκίνητο στα πλάγια και στον πίσω προφυλακτήρα βγήκε πάρα πολύ εύκολα με πετρέλαιο Με ένα πανάκι ποτισμένο με πετρέλαιο σκουπίζεις ελαφρά το σημείο αρκετές φορές. Το αφήνεις 5 λεπτά. Το ξαναπερνάς ελαφρά με το πανάκι όπου θα δεις καθαρίζει και στην συνέχεια το πλένεις κατευθείαν 2-3 φορές. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_tt Posted September 5 Author Share Posted September 5 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τς απαντήσεις, θα δοκιμάσω μεθαύριο ένα καθαριστικό τς sonax για να δω αν φεύγει..μου ζήτησαν για να το περάσουν όλο το αμαξι κερι 400 ευρω*γερμανια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts