Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μπραβο Βασιλη.Πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια .Να το χαιρεσε φιλε και καλα χλμ.Τα εχουμε πει κι απο κοντα ...οποτε ολα τα αλλα ειναι περριτα.

• 2 weeks later...
Posted

ιδου και το τελικο αποτελεσμα με τις σιτες.Μεσα σε ολα,ξεχασα να ανεβασω τις φωτογραφιες.Νομιζω οτι αξιζε!

Posted
ιδου και το τελικο αποτελεσμα με τις σιτες.Μεσα σε ολα,ξεχασα να ανεβασω τις φωτογραφιες.Νομιζω οτι αξιζε!

Με γειά Βασίλη τέρας είναι φίλε.. :speak_cool:

Δημήτρης

Posted

Βασιλη πολυ καλο το αποτελεσμα μπραβο σου :bravo:

Posted

Πολυ αγρια μουρη.....δεν θελω να το δω να ερχετε απο πισω μου.

Μπραβο Bill.

• 2 weeks later...
Posted

Σημερα στην αγγλια ειχε καλο καιρο...Στο ταξιδι μου διαπιστωσα οτι ειχα καποια απωλεια λαδιου γυρω απο την ταπα του λαδιου και την φλατζα εκει ψηλα,που κανονικα ειναι και τα 2 καινουρια και δεν δικαιολογουν να υπαρχει απωλεια.Ο μηχανικος φευγοντας μου ειχε πει οτι λογω υψηλων πιεσεων ειναι πιθανο να εχω μικρη απωλεια απο την ταπα.Ωστοσο το πανω μερος του καπακιου,δεν 'βλεπει' φυσιολογικα την πιεση εισαγωγης,οποτε δεν θα επρεπε να επηρεαζεται απο αυτο.

Ρωτωντας τους φιλους μας τους αγγλους στο αντιστοιχο φορουμ,με κατατοπισαν οτι μπορει να εχω αποφραξη στο συστημα των αναθυμιασεων... οπως επισης και μια βαλβιδα μονης ροης η οποια μπορει να εχει χαλασει.

Αφου βρηκα τη βαλβιδα απο την εδω audi! ειπα να κανω την παλικαρια να την αλλαξω και να καθαρισω το συστημα των αναθυμιασεων.

Μεσα σε αυτο το συστημα υπαρχει ενα μικρο αντικειμενο σαν βουρτσακι μεταλλικο που λεγεται flame deflector/flame trap και τοποθετειται εκει για την ψιλοαπιθανη περιπτωση οπου κατα την παραγωγη φλογας στον θαλαμο καυσης,μηπως περασει στο κυκλωμα των αναθυμιασεων και εχουμε καμια φωτια.Βεβαια πολλοι την παραλειπουν εντελως και ποτε δεν εχω ακουσει κατι να πηγαινει στραβα.

Ωστοσο η χρηση της εχει σαν συνεπεια το εξης.Μετακινειται κατα τις υποπιεσεις/πιεσεις που βλεπει το κυκλωμα των αναθυμιασεων με αποτελεσμα να σφηνονεται σε γωνιες των σωληνων και να χανεται απο τον οριζοντα!

Αυτο ειχε συμβει και στο δικο μου,οπου αφου δεν βρεθηκε ποτε η παλια,τοποθετηθηκε η καινουρια,και τελικα το κυκλωμα βουλωσε!!

Παραθετω τη φωτογραφια της παλιας που βρηκα σφηνομενη και με κοπο τραβηξα και αλλαξα.Τωρα προς το παρον δεν εχω βαλει παλι την καινουρια και προσπαθω να καταλαβω ποσο σημαντικη ειναι...

ΠΑντος ειναι κατι που πολλοι μηχανικοι παραλειπουν να αλλαξουν(μιας και τα εργοστασιακα κυκλωματα θελουν χερια μωρου και δικεφαλους του Σταλονε για να τα φτασεις και να τα αλλαξεις).

29042008673.jpg

Posted

Σε 1-2 μικρες βολτες που εχω κανει το αμαξι,απο τοτε που αντικατεστησα την φλογοπαγιδα οπως λεγεται,μπορω να πω οτι WOW! Το κυκλωμα των αναθυμιασεων παιζει τελικα πολυ σπουδαιο ρολο...Ειναι σαν να σου λεει το αμαξι thank you!!!

• 4 weeks later...
Posted

o καιρος εδω ηταν καλος στο Newcastle οποτε ειπα να κανω λιγη δουλιτσα στο αμαξι!

Εβγαλα τον σωληνα που παει στην εισαγωγη προκειμενου να αλλαξω το κολλαρο(το μικρο μπλε στη φωτο με το καινουριο που φαινεται επισης αλλα δεν το εχω κοψει ακομα).

Ο λογος ειναι γιατι ηθελα καιρο να αλλαξω αυτο το κολλαρο για αισθητικους λογους,αλλα επισης ηθελα να φρεσκαρω σε ασημι χρωμα τον σωληνα μιας και ειχε αποκτησει κατι γρατσουνιες στην μπογια.

εδω φαινεται το αποτελεσμα !!

Επισης παρατηρησα οτι πτωση στην ταση της μπαταριας εχει σαν αποτελεσμα πολλα να αρχισουν να πηγαινουν στραβα...Μου εβγαλε σφαλσμα στον λαμδα και εχανε λιγο στο ρελαντι.Μολις εσβησα τους κωδικους σφαλματων και εκανα μια δυο βολτες,ολα καλα,και με πληρη πιεση!ΕΚανα και δοκιμη με το water/methanol injection για πρωτη φορα με μεθανολη! Λογω κρυου βεβαια εδω δεν παρατηρησα μεγαλη διαφορα,και επισης στην αγγλια δεν παιζει να τρεχεις και πολυ λογω καμερων

Posted

έχεις το αγαπημένο μου αυτοκίνητο (από τότε που είχαμε το 80άρη) και μπράβο που όχι μόνο το διατηρείς αλλά το αναβαθμίζεις κιόλας.

Πάντα τέτοια, περισσότερα και ασφαλέστερα χιλιόμετρα εύχομαι!!!

Posted

ευχαριστω!Προσωπικα,εκανα το ονειρο μου πραγματικοτητα μιας και εγω προερχομαι απο 80αρι στην οικογενεια,οποτε η εξελιξη ηταν λογικη!

Posted
ευχαριστω!Προσωπικα,εκανα το ονειρο μου πραγματικοτητα μιας και εγω προερχομαι απο 80αρι στην οικογενεια,οποτε η εξελιξη ηταν λογικη!

Τώρα κατάλαβα γιατί με ρώτησες ότι με ρώτησες στα καλωσορίσματα... ;)

Posted

εεεμμ!???

πλεον ειμαι εθισμενος στη δυναμη.Προσπαθω να κανω αποτοξινωση αλλα....

• 2 weeks later...
Posted

αλα του!!!!!μπραβο ρε Βασιλη....πενα το μοτερακι σου!!!

Posted

ερχονται και αλλα καλουδια σε λιγο καιρο...

αφου δεν υπαρχουν χρηματα(και διαθεση) για μηχανικη βελτιωση προς το παρον,κανω bling bling projects.

φωτα ποδιων και κοκκινα leds (ambient) ειναι στο προγραμμα...

Posted

Μεγαλο θέμα το RS2 σου Βασίλη,στην πένα απο όλες τις απόψεις λέμεεεε.!!! :thumbsup:

Posted
Μεγαλο θέμα το RS2 σου Βασίλη,στην πένα απο όλες τις απόψεις λέμεεεε.!!! :thumbsup:

Πραγματική κούκλα αυτό το Audi.. Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του.. Για όλα..

Δημήτρης

Posted

Βασιλη keep walking φιλε το αμαξι το εχεις μεταμορφωσει.

Βαλε μας μια φωτογραφια ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ ετσι για να εχουμε υποψιν.

• 3 weeks later...
Posted

Να λοιπον που σημερα παρα τη βροχη,καταφεραμε και φτιαξαμε τα φωτα στα ποδια οταν ανοιγουν οι πορτες,καθως και το ambient light με κοκκινα leds.

Εδω και οι φωτογραφιες...θα τραβηξω κι αλλες μολις νυχτωσει....δηλαδη κατα τις 10:30 και βαλε..