Jump to content

Recommended Posts

Posted

Συμφωνω κ εγω με ambient light στο εσωτερικο!Προσωπικα προτιμησα μπλε κ ειναι εξαιρετικο!Μπραβο Βασιλη!

• 4 weeks later...
Posted

bling λενε οι αφροαμερικανοι τα αυτοκινητα τους,οταν τα γεμιζουν με 22αρες ζαντες,χρυσο,και οτιδηποτε τα κανουν να ξεχωριζουν.Μαλλον ξεκινησε απο το bling που κανουν τα χρυσαφικα που φορανε συνηθως για να επιδεικνυονται

Posted
bling λενε οι αφροαμερικανοι τα αυτοκινητα τους,οταν τα γεμιζουν με 22αρες ζαντες,χρυσο,και οτιδηποτε τα κανουν να ξεχωριζουν.Μαλλον ξεκινησε απο το bling που κανουν τα χρυσαφικα που φορανε συνηθως για να επιδεικνυονται

:offtopic: Ισως κ απο το blinκ που ειναι η κινηση του ματιου οταν ανοιγοκλεινει με θαυμασμο για κατι!Γιατι τα φτιαχνουν τοσο εντυπωσιακα που τα χαζευεις με τα ματια σου να ανοιγοκλεινουν! :offtopic:

• 2 weeks later...
Posted

Τελευταια αποκτηση ηταν ενα σετ εκκεντροφορων απο τον 5κυλινδρο ατμοσφαιρικο κινητηρα της audi με κωδικο 7Α.Απο τους 2 εχουν διαπισωσει οτι η χρηση του εξαγωγης,μπορει να δωσει καλα αποτελεσματα(εως και 30 αλογα+ αναλογα με το backpressure με ελαχιστο lag παραπανω.Τραβαει περισσοτερο ψηλα λογω βυθισματος).Δεν θα τον τοποθετησω αμεσα,μιας και χρειαζεται και καποια ρυθμιση στον προγραμματισμο.Ισως αν μπορεσω να συνδιασω αλλαγη των σωληνωσεων του catback απο 70 σε 76mm οποτε ολη η εξατμιση γινεται 76mm πλεον,να βαλω και τον εκκεντροφορο,να παρει λιγο περισσοτερο ψηλα.

• 4 weeks later...
Posted

Νεοτερες πληροφοριες λενε οτι τελικα οι εκκεντροφοροι μου ειναι αχρηστοι! Οποτε πουληθηκαν!

Και ετσι για να ειμαστε σε εγρηγορση...τι προτεινουν οι μετρ των τουρμπινων??

Στοχος: 470-500 αλογα στροφαλο (400 το λιγοτερο MAHA τροχο)

Επιλογη τουρμπινων:

1) GT 3076R .82 AR----> ονομαστικη max ιπποδυναμη 525hp

2) GT3582 .63 AR-----> ονομαστικη max ιπποδυναμη 600+hp.

Ο λογος του διαφορετικου AR ειναι στο οτι η GT35 θα καθυστερει αρκετα ακομα και στον 2.2 κινητηρα να φορτωσει οποτε,λενε οτι στο .63AR παιζει να εχω full boost @ 4000-4200rpm. Περιπου το ιδιο ειναι και η μικροτερη 3076.

ΤΙ θα επιλεγατε?και γιατι?

Επισης με αυτη τη τουρμπινα ενοοειται οτι αλλαζει και η πολλαπλη εξαγωγης σε αλλη,μαλλον χυτη και Τ3 φλατζα

Posted

εγω θα σου ελεγα να ψαχτεις σε μια ακομα...της APS με ενα κοκκινακι χρωμα...ισως να ειναι το επομενο μου σταδιο ...εχω ακουσει πολλα καλουδια!!

Posted

λεω αυτες γιατι ειναι πλεον direct bolt on.χωρις πολλες φασαριες.

απλα η gt35 θελει σωληνωτη πολλαπλη γιατι δεν χωραει...

Posted

GT 3076R .82 AR....

Καλυτερο efficency.....

Posted

αυτη ειναι και η φτηνοτερη πανω κατω λυση η αληθεια ειναι...και πιθανοτερη να μην χρειαστω να πειραματιστω με aftermarket εγκεφαλους

Posted
εγω θα σου ελεγα να ψαχτεις σε μια ακομα...της APS με ενα κοκκινακι χρωμα...ισως να ειναι το επομενο μου σταδιο ...εχω ακουσει πολλα καλουδια!!

Φυσικα μιλας για την SR56 ετσι? με παροχη 525-550ΗΡ

αυτη την τουρπινα εχω σκοπο να βαλω και εγω καποια στιγμη...

Posted
Φυσικα μιλας για την SR56 ετσι? με παροχη 525-550ΗΡ

αυτη την τουρπινα εχω σκοπο να βαλω και εγω καποια στιγμη...

Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν μπορεί να τη σηκώσει το μοτερ μας λόγω ροϊκότητας...

Posted

Μετα απο καμποσο ψαξιμο τελικα μαλλον θα παω σε κατι φτηνοτερο και ευκολο παρα σε κατι πιο ογκωδες και περιπλοκο.

Εν καιρο λοιπον θα μπει η GT3076R με μια πολλαπλη ειτε χυτη ειτε σωληνωτη, και νεο προγραμματισμο.

Ωστοσο εχω σκοπο να αλλαξω πρωτα τις ζαντες και ισως και να κανω μια μπινια με την αναρτηση.Ετσι και αλλιως οτι κανω μηχανικα δεν προκειται να γινει εδω στην Αγγλια αλλα στην ελλαδα και το αμαξι θα ξαναερθει ελλαδα μαλλον σε 2 χρονια(οπερ πρεπει να περασει και κτεο) οποτε αν τα οικονομικα το επιτρεπουν θα το σκαλισω στην τελικη πια μορφη του.Δυστυχως οι aftermarket εγκεφαλοι δεν μπορουν να κανουν το αμαξι να δουλεψει οπως ο motronic,παρα μονο ειναι καλοι στο τερμα γκαζι,και επειδη εγω το οδηγω σε ολες του τις συνθηκες,θα το παλεψω ακομα με τον motronic και το maf που λενε οτι το οριο του ειναι εκει στα 450-470 αλογα.Θα δειξει...

Οσον αφορα την αναρτηση,βρηκα μια απο RS2 κομπλε απο το γερμανικο ebay και την πηρα προς 125ευρω! Ενα καλο ρετουσαρισμα και ειναι σαν καινουρια !! Σκεφτομαι να την στειλω στη Θεσσαλονικη να δω μηπως την κανω ρυθμιζομενη καθ'υψος με bilstein αμορτισερ ετσι ωστε να εχω την επιλογη να το εχω χαμηλα,και να το φερνω στο εργοστασιακο υψος οταν ειναι απαραιτητο(φορτωμα σε ρυμουλκο,η υπερβολικο φορτωμα του αυτοκινητου) Ετσι σε συνδιασμο με τις 18αρες θα εχω καλυψει εντελως το θεμα στησιμο/εμφανιση.

Αληθεια,κανεις δεν θελει τις ζαντες μου τις τωρινες?? χαχα

• 1 month later...
Posted

επιστροφη στις ριζες....σχεδον!

Μπηκαν οι 18αρες,και οι δικες μου κατεβαινουν ελλαδα.

ΟΙ καινουριες ειναι πολυ ελαφριες(9.1kg) και ειναι εμφανες στο τιμονι!

Η εμφανιση πηρε βεβαια την ανοδικη πορεια πιστευω...

Posted
επιστροφη στις ριζες....σχεδον!

Μπηκαν οι 18αρες,και οι δικες μου κατεβαινουν ελλαδα.

ΟΙ καινουριες ειναι πολυ ελαφριες(9.1kg) και ειναι εμφανες στο τιμονι!

Η εμφανιση πηρε βεβαια την ανοδικη πορεια πιστευω...

Πολύ πιο όμορφο, μπράβο βασίλη καλή επιλογή :thumbsup:

Posted

Τhat's more like it!!!Μπραβο Βασιλη!!Την ανοιξη ισως να τις δω κ απο κοντα! :brows:

Posted
Αμε! Γιατι οχι? Ανεβαινεις Αγγλια?

Ειχα ανεβει Λονδινο για Bon Jovi τον Ιουνιο κ περιμενω να ανακοινωθει περιοδεια AC/DC για την ευρωπη την ανοιξη για να σκασουμε μυτη ξανα!!

Posted

Μεγιές, μ'αρέσει το σηματάκι της 'μαμάς' πλέον Porsche...

Posted

Το μόνο που λείπει είναι το www.clubaudi.gr στο πίσω παράθυρο :D

Θεωρώ απαράδεκτο να μην το έχεις ήδη βάλει :P