Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ενοοειται οτι θα παιξει βολτα!

αν μαλιστα καταφερω να παω στο δυναμομετρο των etuners για ενα ελεγχο/fine tuning μετα την αναβαθμιση θα ειναι ιδανικα!

Posted

Θα σου φανει ισως παραξενο αλλα εδω οι περισσοτεροι δεν πειραζουν τα αμαξια οπως εμεις στην ελλαδα.Οσα scooby/evo/tt/s3 εχω δει ειναι εργοστασιακα. Ουτε καν προγραμμα. Καλα να μη μιλησω για Μ3 κλπ. εκει δεν πειραζουν ουτε τις πινακιδες!

Εμενα παντος η ελληνικη πινακιδα λεει πισω audisportsclub!!!!

ετσι ετσι!!!! greek speed!!!

post-9391-12533702186659_thumb.jpg

Posted (edited)

Ενοοειται οτι θα παιξει βολτα!

αν μαλιστα καταφερω να παω στο δυναμομετρο των etuners για ενα ελεγχο/fine tuning μετα την αναβαθμιση θα ειναι ιδανικα!

Δεν κατάλαβες καλά Βασίλη μου φαίνεται.. Βόλτα θα με πας, είτε κάνεις έλεγχο, είτε όχι, είτε κάνεις οτιδήποτε :smokeing:

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

χαχαχα, δεκτον!

αρχισαμε να κανουμε σχεδια και να βαζουμε κατω ημερομηνιες...

σε κανα 2 μηνες παιρνω και τα ανταλλακτικα απο αγγλια... ειμαι σχεδον ετοιμος!

Posted

Βασιλη βαλε πουλμανακι συνοδευτικο ειναι πολλοι που θελουν γυρα

και σε αυτους μεσα κι εγω!!!!

φιλικα γιωργος

Posted

Κοιτα δεν μπορω να βαζω πολλα ατομα μεσα γιατι δεν θα τραβαει! ενας ενας!

Posted

Άσε μεγάλε μας τα είπαν και άλλοι αυτά :new_sugkrotima:

Κανόνισε την πορεία σου :boxing::smokeing:

Δημήτρης

Posted

Φιλε Βασιλη εγω δεν θα σου ζητησω βολτα αλλα να σου δωσω συγχαρητηρια . Τωρα ειδα το post , εχεις κανει πολλη καλη δουλεια και βοηθας και αλλους με αυτη . Οσο με τα μοτερ στα 80αρια εχεις δικιο . Ειναι λιγα τα 1,6 εστω και με τα 125 αλογα για αυτη την καροτσα , αλλα στο κ..οκρατος που ζουμε ζητημα να υπαρχουν 10 80αρια πανω απο 2000 κυβ. και δεν μιλαω για τα RS2 . S2 δεν εγινε επισημα εισαγωγη competition μονο 3 για 2.3 , 2.6 , 2.8 ... τα ξεχνας .

Posted

μολις εμαθα για ενα παλικαρι στην κοζανη που εχει κανονικα S2 coupe ABY μοτερ... αυτο ισως ειναι καλο νεο!!!

Posted

μολις εμαθα για ενα παλικαρι στην κοζανη που εχει κανονικα S2 coupe ABY μοτερ... αυτο ισως ειναι καλο νεο!!!

Όντως καλό νέο η βόλτα που θα μας πας :smokeing:

Δημήτρης

Posted (edited)

Μπηκε και η παραγγελια για τα νεα λαστιχα. φτηνα προς το παρον και με καλες κριτικες.

falken ZE912 asymmetric κοστος 60 λιρες το ενα!!!ηδη εχω δοκιμασει τα FK452 που εχουν καλες κριτικες,και με αρκετο σκισιμο μου κρατησαν καμια 20Κ χλμ. Θα κρατουσαν κι'αλλο αν δεν ειχε φυγει η ευθυγραμμιση. Αυτα που βαζω τωρα ειναι πιο αθορυβα νομιζω...Του χρονου θα πρεπει να παω σε 245/35/18 ομως που ειναι το σωστο λαστιχο και ειναι ακριβα τα πουστ....α

ευθυγραμμιση το ΣΚ. ελπιζω να ισιωσει λιγο τα πραγματα...

Edited by A80Avant
Posted

Τον ξερω ειναι συνονοματος σου , εχουμε μιλησει λιγο ...

Posted

Μπηκαν και τα καινουρια λαστιχα τα οποια ειναι μια χαρα (falken 912). Εγινε και η ευθυγραμμιση αλλα κατα το ημισυ,μιας και τα εμπρος ημιμπαρα ειχαν κολλησει λογω σκουριας( καταραμενη αγγλια!!!) οποτε πρεπει να ξαναπαω για να εχουνε περισσοτερη ωρα να τα χαλαρωσουν με φλογα.

Εν αναμονη για:

1) καινουριο δοχειο λαδιου/αναθυμιασεων

2) lcd display

και μετα μπαινει η παραγγελια για τα ανταλλακτικα του service....

Μαρτιο Ελλαδα για το πανηγυρι!!!

Posted

Μαρτιο Ελλαδα για το πανηγυρι!!!

:Party_fest39::party3::party2: Να βρουμε πετρα να κρυφτουμε απο Μαρτιο...

Posted

Για να μαζευονται σπιτι οι γρηγοροι ερχεται το T.G.V απο αγγλια :speak_cool::party3::haha4:

Posted

οχι ρε παιδια γιατι να κρυφτειτε? αντε 500 αλογα το πολυ. Τοοοσα δυνατοτερα αμαξια εκει εξω, τι να κανω και εγω με 1700κιλα βαρος... εστω και με 500 αλογα.

Posted

Και που μπαίνει αυτή η μαύρη σχάρα? :new_lol::party3::party3:

Δημήτρης

Posted

εεεεεδω....

07032008482.jpg

η σχαρα θα ειναι βαμμενη μαυρη βεβαια

Posted

θα σε σπρώχνω εγώ από πίσω ρε με το Α4. Αμα βάλω την 3071 θα έχουμε πολύ σόου.....

Posted

προιον ετοιμο, βαμμενο για τοποθετηση!!

IMAG0194.jpg

νυχτερινη αποψη...

IMAG0197.jpg

περειγγειλα κατι βιδες για καλυτερη εφαρμογη,καθως επισης και μαυρη ταινια διπλης οψεως για την προσοψη. Πιστευω το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.

Posted

IMAG0203.jpg

IMAG0205.jpg

τελικο αποτελεσμα!

Πολυ ωραιο Βασιλη μπραβο . Καλη δουλεια ...