Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ευτραφεις αντιστρεπτικες εχω,μια χαρα. Η μπροστα ειναι εργοστασιακη 26μμ και η πισω 22μμ ρυθμιζομενη. Κλισεις δεν παιρνει πολυ το αμαξι. Αλλα τελικα απο οτι καταλαβα εσυ το πας για 15μμ ελατηρια + sprint? xmmmm extreme!

Ή κανεις δουλεια ή δεν κανεις ... Ισως να μην χρειαζονται πολυ κοψιμο .

Εγω τα εκοψα περισσοτερο απο sprint γιατι δεν εχω καλες αντιστρεπτικες και δεν ηθελα μεγαλα κρεμασματα ...

Καπως ετσι ... :S

post-9590-12655544079062_thumb.jpg

post-9590-12655544102597_thumb.jpg

Edited by kenzo
Posted

ρε το αμαξι ειναι οικογενειακο!

Εδω πουλησα τα αχρησιμοποιητα HR γιατι το χαμηλωνουν πολυ!!!!

Απο την αλλη ηδη σε λακουβα κανα 2 φορες εχω τερματισει το αμορτισερ. Ισως τα κανω λιγο σκληροτερα με sport ρυθμιση και τα χαμηλοτερα ελατηρια..

Posted (edited)

ρε το αμαξι ειναι οικογενειακο!

Εδω πουλησα τα αχρησιμοποιητα HR γιατι το χαμηλωνουν πολυ!!!!

Απο την αλλη ηδη σε λακουβα κανα 2 φορες εχω τερματισει το αμορτισερ. Ισως τα κανω λιγο σκληροτερα με sport ρυθμιση και τα χαμηλοτερα ελατηρια..

Εγω δεν μιλαω για το υψος , αυτο εχει να κανει με τα ελατηρια . Και εγω δεν το θελω πολυ χαμηλο .

Τα αμορτισερ ποσο κοντα θα ειναι και ποσο σκληρα σε bound-rebound εχει να κανει με την συμπεριφορα τους .

Ελα Ελλαδα εσυ να δεις και τη δικη μου αναρτηση και την κανουμε οπως θες ...

Εγω βεβαια την εχω κανει σαν να ειναι group N ... :S

Υπερβολες ... :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Edited by kenzo
Posted

ναι, αν το κανω και εγω ετσι, θα μου βγουνε τα αντερα εξω!

Θα τα κανω λιγο σκληροτερα αν γινεται, και ισως βαλω τα 15μμ ελατηρια για δοκιμη!

Posted

ναι, αν το κανω και εγω ετσι, θα μου βγουνε τα αντερα εξω!

Θα τα κανω λιγο σκληροτερα αν γινεται, και ισως βαλω τα 15μμ ελατηρια για δοκιμη!

Ναι λιγο πιο σκληρα απο οτι τα δινει η Bilstein (κοψιμο 2-3 ποντους για να μην τερματιζουν και να δουλευουν καλυτερα) και 15 mm ελατηρια ωστε να χαμηλωσει περιπου 1 ποντο το αμαξι ... :new_thumright: :new_thumright: :new_thumright:

Posted (edited)

Θα δειξει με το θεμα της αναρτησης. Δεν εχω σκοπο να παιξω και με πολλα εξοδα εκει, τουλαχιστον οχι σε αυτη τη φαση. Προκυπτει και θεμα με τις ζαντες που ισως χρειαστουν βαψιμο....

αμα το σκεφτεσαι πολυ, βγαινουν πολλες δουλειες σιγα σιγα....

Σκοπευω επισης κατω απο το αμαξι, να κανω ενα καλο ξεκαθαρισμα για ευρεση σκουριων, και αλλων τετοιων σημειων για καλυψη. Δεν πιστευω δηλαδη,αλλα εδω στην αγγλια το χειμωνα το αλατι παει συννεφο και ποτε δεν ξερεις...

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

κανω και ορθογραφικα λαθη τωρα? Αυτω θαιλισ να μασ πισ?

Παρτε τοτε και μια αν φας το βολαν.

ομορφο και καθαρισμενο!

7Aflywheel11.jpg

Posted

κανω και ορθογραφικα λαθη τωρα? Αυτω θαιλισ να μασ πισ?

Παρτε τοτε και μια αν φας το βολαν.

ομορφο και καθαρισμενο!

7Aflywheel11.jpg

Ευτυχώς που δεν μου το έφερες στο κεφάλι κ. Bill.. Με τι το καθάρισες? Με overlay? :Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

τριζει απο καθαριοτητα!

λιγο deep decreaser και WD40 να φυγουν οι χοντρες σκουριες.

κατα τα αλλα ειναι 8.7 κιλα. Το διπλης μαζας που εχω ειναι στα 14. Οποτε δεν ειναι ουτε πολυ ελαφρυ, ουτε πολυ βαρυ. Πιστευω ειναι η καλυτερη μεση λυση!

Posted

cupra lip on

μπορω να πω οτι για πρωτη προσπαθεια ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα. Τωρα που οι τρυπες εχουν γινει σωστα μπορει να κανω και μια δευτερη αποπειρα στο μελλον με καλυτερα κοψιματα ωστε να εφαρμοζει ακομα καλυτερα. Δυστυχως οι μεγαλες καμπυλες του προφυλακτηρα το κανουν να εχει αρκετο στρες, αλλα θα του περασει, που θα παει!

cl1.jpg

cl2.jpg

Posted (edited)

cupra lip on

μπορω να πω οτι για πρωτη προσπαθεια ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα. Τωρα που οι τρυπες εχουν γινει σωστα μπορει να κανω και μια δευτερη αποπειρα στο μελλον με καλυτερα κοψιματα ωστε να εφαρμοζει ακομα καλυτερα. Δυστυχως οι μεγαλες καμπυλες του προφυλακτηρα το κανουν να εχει αρκετο στρες, αλλα θα του περασει, που θα παει!

Ναι καλο φαινεται ... :new_thumright:

Βαλε και μια φωτο απο μπροστα ...

Ηλιας ...

ορθογραφία
Posted (edited)

Εχεις βαλει τα μικρα φωτα στα προβολακια ή μου φαινεται ;

Τα εχεις καταργησει απο τα φαναρια ;

Ηλιας ...

ορθογραφία
Posted

τα εχω στα πλαινα των κανονικων φαναριων,αλλα και στους προβολεις ομιχλης που εχουν θεση για φωτα θεσεως.Αναβουν ταυτοχρονα.

Posted

εεε μολις το κανεις και εσυ rs2 τοτε θα το παρεις!

Μπα δεν ειμαι του μπρελοκ ...

Δεν ταιριαζει με το κλειδι μου ... :Party_fest39: :Party_fest39: :Party_fest39:

Ηλιας ...

Posted

εεε μολις το κανεις και εσυ rs2 τοτε θα το παρεις!

Βάλε και led στο κάρο σου μεγάλε. Και όταν γίνεις γρήγορος, έλα εδώ να σου εξηγήσω το όνειρο :new_iloveyou:

Άντε μην τα πάρω και βάλω κανένα αυτοκόλλητο 1.6 fsi του Καψάλη στο δικό μου και σε περνάω από πάνω :Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

τα φωτα νεον και την απλωστρα τα εχω παραγγειλει. Θα μπουνε ολα μαζι μετα τη βαφη σε χρωμα μωβ/σαμπανιζε ντεχρωματιζε!

Posted (edited)

τα φωτα νεον και την απλωστρα τα εχω παραγγειλει. Θα μπουνε ολα μαζι μετα τη βαφη σε χρωμα μωβ/σαμπανιζε ντεχρωματιζε!

Μπρε Bill αυτος μας ηρθε αγριεμενος ...

Πως την εχει δει ετσι ;

Α και εσυ μην ξεχασεις το γουνινο σαλονι .

Φλοκατη φλοκατη ... :hysterical:

Ηλιας ...

Edited by kenzo
Posted

Μπρε Bill αυτος μας ηρθε αγριεμενος ...

Πως την εχει δει ετσι ;

Α και εσυ μην ξεχασεις το γουνινο σαλονι .

Φλοκατη φλοκατη ... :hysterical:

Ηλιας ...

Λεοπαρδαλί σε φούξια απόχρωση του ταιριάζει.. Και λίγο εκκεντρικό είναι!

Δημήτρης