Jump to content

Recommended Posts

Posted

χαχαχα ηξερα οτι θα απαντουσες αλλα οχι τοοοσο γρηγορα!!!

αντε να δουμε Μητσοοοο

που ειναι το εξτρα μπεκ...? ΟΕΟ?

IMG_0031-1.jpg

Δημήτρης

Posted

πως και δεν το εβαλαν με μια γωνια προς την μερια ροης του αερα? Ετσι ειχα δει να το κανουν παλιοτερα...

Posted

πως και δεν το εβαλαν με μια γωνια προς την μερια ροης του αερα? Ετσι ειχα δει να το κανουν παλιοτερα...

Κάποιοι το κάνουν κάθετα, εγώ το έβαλα υπό γωνία 20 πόντους πριν τη πεταλούδα να ψεκάζει Βασίλη. Εδώ και ο εγκέφαλος :

IMG_0059.jpg

Δεν θες να ξέρεις πόσο μου κόστισε η αλουμινοκατασκευή..

Δημήτρης

Posted

δεν θελω....

ελπιζω να ειναι αυτο που χρειαζεται για την επιπλεον καυση και να κανει δουλεια Δημητρη,γιατι μετα αντε να δεις πως θα δοκιμασεις τις αλλες επιλογες που εχεις.

Εγω προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος με αυτο το αποτελεσμα, και πιστευω οτι αν δωσω και παραπανω πιεση, θα εχω πιο γρηγορη ανταποκριση.Ισως και το στενοτερο downpipe να βοηθησει σε αυτο!

Posted

δεν θελω....

ελπιζω να ειναι αυτο που χρειαζεται για την επιπλεον καυση και να κανει δουλεια Δημητρη,γιατι μετα αντε να δεις πως θα δοκιμασεις τις αλλες επιλογες που εχεις.

Εγω προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος με αυτο το αποτελεσμα, και πιστευω οτι αν δωσω και παραπανω πιεση, θα εχω πιο γρηγορη ανταποκριση.Ισως και το στενοτερο downpipe να βοηθησει σε αυτο!

Πρώτα ο Θεός αύριο ή το Σάββατο, θα σου πω εντυπώσεις..

Δημήτρης

Posted

ααα ωραια! αντε με το καλο!

Μη χαίρεσαι πολύ, αν δεν δουλέψει, εσύ θα τ΄ ακούσεις. Ή και να δουλέψει, πάλι θα τ΄ ακούσεις! :new_lol::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

χαχαχαχα, γιατι?τι εκανα?

βαλε αλλον ενα κυλινδρο. εκει θα δουλεψει σιγουρα!!!

Posted

σημερα ηρθανε:

Ψαλιδι κοπης αλουμινιου,

αλλο ενα goodridge fitting 130deg

κατι αυτοκολλητα VEMS

δαχτυλιδι silencer για τη τουρμπινα

Επισης πηρα το αμαξι απο τον εξατμισα, και το downpipe ειναι παλι οπως πρεπει. Βεβαια λογω μεγαλης γωνιας δεν χωρουσε flexi pipe στη wastegate, αλλα, εβαλαν χαμηλα στους σωληνες οποτε πιστευω δεν θα υπαρχει προβλημα κραδασμων.

Σε καθε περιπτωση το αμαξι ακουγεται καλυτερα τωρα. Μονο που ενας συντονισμος που ακουγεται στις χαμηλες στροφες με μεγαλη ταχυτητα στο σασμαν δεν εξαληθφηκε και δεν μπορω να καταλαβω απο που ερχεται...

Posted

Σε καθε περιπτωση το αμαξι ακουγεται καλυτερα τωρα. Μονο που ενας συντονισμος που ακουγεται στις χαμηλες στροφες με μεγαλη ταχυτητα στο σασμαν δεν εξαληθφηκε και δεν μπορω να καταλαβω απο που ερχεται...

Δεν χρειάζεται μεγάλε! Σιγά δεν χρειάζεται να τα καταλαβαίνεις όλα πια.. Σήκωσες πίεση? Και άσε τους θορύβους..

Δημήτρης

Posted

Ωπ.. τι εχουμε εδω?

Εβαλα το σωληνακι των φρενων. Τα φρενα για αλλη μια φορα δειχνουν καλυτερα και χωρις διαρροες προς το παρον...

Ομως τοποθετησα και ενα silencer ring στην τουρμπινα μιας και δεν αντεχεται να ακουγεται συνεχεια,ακομα και σε μικρες ταχυτητες...

Ιδου το αποτελεσμα!

080520101274.jpg

080520101275.jpg

Μοιαζει λιγο με την HTA τωρα!!

Στην πραξη, η τουρμπινα ακουγεται λιγοτερο,και μονο οταν βρισκεται υπο πιεση. Σιγουρα καλυτερα απο πριν, οποτε το συστημα δουλευει!

Posted

Ωπ.. τι εχουμε εδω?

Εβαλα το σωληνακι των φρενων. Τα φρενα για αλλη μια φορα δειχνουν καλυτερα και χωρις διαρροες προς το παρον...

Ομως τοποθετησα και ενα silencer ring στην τουρμπινα μιας και δεν αντεχεται να ακουγεται συνεχεια,ακομα και σε μικρες ταχυτητες...

Ιδου το αποτελεσμα!

080520101274.jpg

080520101275.jpg

Μοιαζει λιγο με την HTA τωρα!!

Στην πραξη, η τουρμπινα ακουγεται λιγοτερο,και μονο οταν βρισκεται υπο πιεση. Σιγουρα καλυτερα απο πριν, οποτε το συστημα δουλευει!

Καλά λέω εγώ εμείς τα αφήνουμε ελεύθερα και εσύ τα περιορίζεις! Τώρα ετοιμάζομαι να το κάνω mafless και εσύ βάζεις περιοριστικά δακτυλίδια Bill.. Εμ βέβαια τόσα άλογα, τι έγινε να λείψουν 2 - 3?

Κάντο όπως το δικό μου, να ακούγεσαι στα 4 τετράγωνα :sFun_nahnahna3:

Καλορίζικη και πάλι μεγάλε και καλά αποτελέσματα!

Δημήτρης

Posted

Βασικα λενε οτι δεν περιοριζει καθολου τις επιδοσεις. Ισως να αυξανει την πιθανοτητα εμφανισης surge αλλα και παλι δεν κλεινει τελειως το anti surge housing. Ειναι ετσι φτιαγμενο για να δινει μεση λυση. Πιστευω οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα.

παρεπιπτοντως, ειπα να ανεβασω στο 1.5bar τωρα και εχω στην 3η 1.5 στις 4000στρ ακριβως. μια χαρα το κοβω!

Posted

Βασικα λενε οτι δεν περιοριζει καθολου τις επιδοσεις. Ισως να αυξανει την πιθανοτητα εμφανισης surge αλλα και παλι δεν κλεινει τελειως το anti surge housing. Ειναι ετσι φτιαγμενο για να δινει μεση λυση. Πιστευω οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα.

παρεπιπτοντως, ειπα να ανεβασω στο 1.5bar τωρα και εχω στην 3η 1.5 στις 4000στρ ακριβως. μια χαρα το κοβω!

4000 full? Δηλαδή ακριβώς όπως το δικό μου Βασίλη?

Δημήτρης

Posted

οχι, 1.5 που το εχω τωρα μου το ανεβασε στις 4000στρ (3η). Ισως αμα ζητησω 2bar οταν φτιαξω το προγραμμα, να τα εχω καπου στις 4200 πιστευω μιας και μαλλον τωρα το περιοριζει η Ν75. Μετα τις 3700 η πιεση ανεβαινει καταιγιστικα, οποτε δεν αργει πολυ. Ηδη απο το 1.5 που παει τωρα το αμαξι ζωγραφιζει!

Posted

engine as it stands:

IMAG0115.jpg

air filter:

IMAG0118.jpg

downpipe

IMAG0116.jpg

Πολύ ωραία δουλειά Bill :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted

4th gear overboost of 1.68bar @ 3968rpm! not bad!

Πιο χαμηλά από μένα? Θα σε σκίσω :sFi_chucks:

Δημήτρης

Posted

eeee ειπαμε ειναι 82αρι και εχω ενα κυλινδρο παραπανω!!!

ηταν στην 4η ταχυτητα ομως, οχι 3η!