Jump to content

Recommended Posts

Posted

Service Μαρτιου..

1) Εμπρος δαγκανες καινουριες εργοστασιακες(οι τωρινες πουληθηκαν),

2) Πισω δαγκανες full service

3) Τακακια εμπρος Porsche, πισω SBS

4) Anti vibration shims για τις δαγκανες,

5) Motul 5.1 brake fluid

6) Brake bomb accumulator (παλι, αλλα ισως λιγο αργοτερα, να δω πως θα πανε τα φρενα ετσι πρωτα)

7) Σωλινακι λαδιου τουρμπινας

8) Συγκολληση σε ενα σωληνα του κλιματιστικου προκειμενου να βαλω λιγο φρεον να δω αν θα δουλεψει για το καλοκαιρι!

9) Επικειται και νεα αναβαθμιση στον αγραφο, με μικροδιαφορες και εισαγωγη immobiliser!!

10) Αλλαγη στο τρομπακι του cruise control μπας και δουλεψει λιγο καλυτερα.

φωτογραφιες μολις λαβω τα ανταλλακτικουλια...

Posted

Και προχωραει ακαθεκτος !!! :icon_turbo:

Βασιλη γιατι αυτη η αλλαγη στις δαγκανες ?

Περιμενουμε φωτο ... μπολικες !!! :sSig_goodjob:

Ηλιας ...

Posted

Το αλάτι κάνει κακό. Ήταν να βγούνε και οι 4 για γενικό σερβίς, και τελικα βρήκα τις εμπρός στα ίδια λεφτά καινούριες + πουλώντας τις παλιές. Έτσι είπα να τις φτιάξω μια και καλή σωστά.

Posted

Το αλάτι κάνει κακό. Ήταν να βγούνε και οι 4 για γενικό σερβίς, και τελικα βρήκα τις εμπρός στα ίδια λεφτά καινούριες + πουλώντας τις παλιές. Έτσι είπα να τις φτιάξω μια και καλή σωστά.

Ωραιος ο παιχτης !!! Αυτο το καλο εχει οταν εισαι σε περιβαλον που υπαρχουν πολλα αντιστοιχα αυτοκινητα με πολλους παρομοιους ιδιοκτητες :crazy: !!!

Ηλιας ...

Posted

ΜΠΑΑ από γερμανία τα πηρα! Εδώ ήταν πιο ακριβα

Posted (edited)

ΜΠΑΑ από γερμανία τα πηρα! Εδώ ήταν πιο ακριβα

Α εγω μιλαγα για την βοηθεια που μπορεις να εχεις οταν γυρω σου κυκλοφορουν καμια 100στη S2-RS2 . Και απο Γερμανια να ειναι καλυτερα εισαι ... Τουλαχιστον στην Αγγλια τα στελνουν ... Εδω αν στειλουν τα μεταφορικα ειναι για κλαματα ...

Ηλιας ...

Edited by kenzo
Posted

Service Μαρτιου..

1) Εμπρος δαγκανες καινουριες εργοστασιακες(οι τωρινες πουληθηκαν),

2) Πισω δαγκανες full service

3) Τακακια εμπρος Porsche, πισω SBS

4) Anti vibration shims για τις δαγκανες,

5) Motul 5.1 brake fluid

6) Brake bomb accumulator (παλι, αλλα ισως λιγο αργοτερα, να δω πως θα πανε τα φρενα ετσι πρωτα)

7) Σωλινακι λαδιου τουρμπινας

8) Συγκολληση σε ενα σωληνα του κλιματιστικου προκειμενου να βαλω λιγο φρεον να δω αν θα δουλεψει για το καλοκαιρι!

9) Επικειται και νεα αναβαθμιση στον αγραφο, με μικροδιαφορες και εισαγωγη immobiliser!!

10) Αλλαγη στο τρομπακι του cruise control μπας και δουλεψει λιγο καλυτερα.

φωτογραφιες μολις λαβω τα ανταλλακτικουλια...

Κ. Bill φωτό γρήγορα να δούμε, όπως λέει ο Ηλίας - το καμάρι μου - Kenzo

Δημήτρης

Posted

Αυτες θα μπουν εμπρος. Ειναι ιδιες με αυτες που ηδη εχει το αμαξι.

Στη σκεψη να μπουν μεγαλυτερες, ημουν υπερ των 6πιστονων απο 996/997 GT2, αλλα ειχα πληροφοριες οτι ενω ειναι αριστες για track use, αργουν να ζεσταθουν για καθημερινη χρηση. Μιας και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τις εργοστασιακες, παρεμεινα σε αυτες, και οταν ερθει η ωρα απλα θα βαλω δισκο 330χ32 που χωραει.(τωρα εχει 322χ32)

Παρεπιπτοντως, η κρυογενικη στις δισκοπλακες φαινεται να κανει δουλιτσα.. Ελαχιστη φθορα στις δισκοπλακες εμπρος μεχρι τωρα, μετα απο 1 χρονο χρησης.

post-115-0-72596300-1299741621_thumb.jpg

post-115-0-27028400-1299741633_thumb.jpg

Posted

αστην στην κρυογενική Βασίλη μάλλον δεν το πατάς και σύ λόγω κρίσης :sHa_sarcasticlol:

αν βάλεις 330 χιλ μπροστά θέλεις άλλα στηρίγματα , υπάρχουν έτοιμα ή θα φτιάξεις? γενικά πάντως τα στηρίγματα είναι ακριβά και εδώ στην ελλάδα αμφιβόλου ποιότητας..

Posted

Όχι δεν θέλω αλλα στηριγματα μπαίνουν κανονικά. Αν θέλεις στηριγματα της προκοπής πες μου, ο μηχανικός μου έχει φτιάξει πααααρα πολλα παντός και θα φτιάξει για την BMW για να βάλει τις δικές μου δαγκάνες!

Αν ήταν να βάλω τις 6πιστονες, θα έφτιαχνα σε αυτόν με κλειστα μάτια.

Posted

Όχι δεν θέλω αλλα στηριγματα μπαίνουν κανονικά. Αν θέλεις στηριγματα της προκοπής πες μου, ο μηχανικός μου έχει φτιάξει πααααρα πολλα παντός και θα φτιάξει για την BMW για να βάλει τις δικές μου δαγκάνες!

Αν ήταν να βάλω τις 6πιστονες, θα έφτιαχνα σε αυτόν με κλειστα μάτια.

Οταν λες ο μηχανικος μου εννοεις εδω στο Ελλαδα ? Γιαννη - Μηχαλη ?

Ωραιο πραγμα το καινουργιο !!! :sHa_thumbgoodjob:

Ηλιας ...

Posted

ΕΜ ποιον αλλον?

Ο Γιαννης φτιαχνει ανταπτορες για οτι θες. Τον ειδες Ηλια μου και καταλαβες για τι ατομο προκειται...

εχει μια Lancia τωρα στο μαγαζι αρχαια, και την φτιαχνει σιγα σιγα restoration και αγωνιστικα πραγματα μεσα... αστα να πανε

Οταν ερθω το Πασχα θα συναντηθουμε εκει!

Posted

Επισης, εκανα μια μικρη παραγγελια για καποιες μικροαλλαγες στο δοχειο λαδιου, για να βγαζω αναθυμιασεις εξω με φιλτρακι προς το παρον. Αργοτερα οταν επιστρεψω ελλαδα, θα βαλω μαλλον ενα provent 200, ισως και 2 παραλληλα για να ξενοιασω...

Posted

ΕΜ ποιον αλλον?

Ο Γιαννης φτιαχνει ανταπτορες για οτι θες. Τον ειδες Ηλια μου και καταλαβες για τι ατομο προκειται...

εχει μια Lancia τωρα στο μαγαζι αρχαια, και την φτιαχνει σιγα σιγα restoration και αγωνιστικα πραγματα μεσα... αστα να πανε

Οταν ερθω το Πασχα θα συναντηθουμε εκει!

Ναι οντως ωραιος τυπος με ωραια πραγματα ! Παλι meeting γκαραζοβιο θα κανουμε ? :crazy:

Ηλιας ...

Posted

ενοοειται! αμα θελει και κανενας αλλος, ας ερθει βεβαια!

Posted

Επισης, εκανα μια μικρη παραγγελια για καποιες μικροαλλαγες στο δοχειο λαδιου, για να βγαζω αναθυμιασεις εξω με φιλτρακι προς το παρον. Αργοτερα οταν επιστρεψω ελλαδα, θα βαλω μαλλον ενα provent 200, ισως και 2 παραλληλα για να ξενοιασω...

Βασίλη πολύ μικρές οπές δεν έχει?

Posted

Ο αμερικανος μου ειπε οτι εχει 1ιντσα εισοδο, δηλαδη 25mm. Οι 2 σωληνες που εχει το αμαξι για τις αναθυμιασεις ειναι 19 και 13mm και αναρωτιεμαι αν μπορω με ενα Τ να τις ενωσω εκει. Βεβαια συμφωνα με τον κατασκευαστη των provent, μπορω να ενωσω σε σειρα 2 δοχεια και να εχω το ιδιο αποτελεσμα με ενα provent 400 που ειναι 30cm σε υψος και δεν χωραει πουθενα στο χωρο της μηχανης!

Θα δειξει... Προς το παρον αποφασισα να επαναφερω τα 2 σωληνακια στο δοχειο, και απο το δοχειο με ενα σωληνα σε ενα φιλτρακι στο πατωμα της μηχανης ωστε να μην εχω μυρωδιες και κυκλοφορια αναθυμιασεων παλι στην τουρμπινα. Ετσι οπως ειναι το φιλτρο αερα πλεον και εκει που τις φερνω τωρα παλι μυριζει οταν το πατας, οποτε καλυτερα τουλαχιστον να μην βρωμιζει η εισαγωγη.

Εχω διαβασει πλεον πολλους που λενε οτι το provent ειναι η λυση, αλλα θελω να κανω στο καρτερ μια εισαγωγη πρωτα και μετα να τα παρω για να τα συνδεσω.

Posted

Ο αμερικανος μου ειπε οτι εχει 1ιντσα εισοδο, δηλαδη 25mm. Οι 2 σωληνες που εχει το αμαξι για τις αναθυμιασεις ειναι 19 και 13mm και αναρωτιεμαι αν μπορω με ενα Τ να τις ενωσω εκει. Βεβαια συμφωνα με τον κατασκευαστη των provent, μπορω να ενωσω σε σειρα 2 δοχεια και να εχω το ιδιο αποτελεσμα με ενα provent 400 που ειναι 30cm σε υψος και δεν χωραει πουθενα στο χωρο της μηχανης!

Θα δειξει... Προς το παρον αποφασισα να επαναφερω τα 2 σωληνακια στο δοχειο, και απο το δοχειο με ενα σωληνα σε ενα φιλτρακι στο πατωμα της μηχανης ωστε να μην εχω μυρωδιες και κυκλοφορια αναθυμιασεων παλι στην τουρμπινα. Ετσι οπως ειναι το φιλτρο αερα πλεον και εκει που τις φερνω τωρα παλι μυριζει οταν το πατας, οποτε καλυτερα τουλαχιστον να μην βρωμιζει η εισαγωγη.

Εχω διαβασει πλεον πολλους που λενε οτι το provent ειναι η λυση, αλλα θελω να κανω στο καρτερ μια εισαγωγη πρωτα και μετα να τα παρω για να τα συνδεσω.

επειδή δεν κατάλαβα...το provent μπαίνει αντί του catch can?Στην ουσία είναι ένα δοχείο αναθυμιάσεων?

Posted

ναι, ειναι ενα δοχειο με φιλτρο μεσα που εχει εισοδο/εξοδο και καθοδο. Στην καθοδο πανε τα λαδια πισω στο καρτερ, στην εισοδο μπαινουν οι σωληνες που φερνουν τις αναθυμιασεις και στην εξοδο βγαινουν μετα το δοχειο μονο οι αναθυμιασεις και οχι το λαδι που συνοδευεται. Οι αναθυμιασεις σαν αερια μετα απο την εξοδο πανε στο κυκλωμα της εισαγωγης και πισω στο μοτερ για προστασια του περιβαλλοντος, αλλα δεν περιεχουν καθολου λαδι το οποιο μενει/καθαριζεται στο φιλτρο και στη συνεχεια επιστρεφει στο καρτερ.

Posted

Τακακια εμπρος ηρθαν,

Το φιλτρακι του δοχειου αναθυμιασεων ηταν παιδικο οποτε περιμενω ενα μεγαλυτερο της ΚΝ

Οι δαγκανες αναμενονται απο μερα σε μερα

Παρειγγειλα και σωληνακια για τα φρενα(παλι) γιατι τα πισω φαινεται να εχουν κατι τσακισματα και δεν ξερω αν φταιει και αυτο για την κακη επαφη στις πισω δαγκανες.

Παραλαβη σημερα απο audi της πλαστικης βαλβιδας που ανοικει στο συστημα αναθυμιασεων, μιας και η δικη μου ειναι κολλημενη στην ανοιχτη θεση.

Τελος βρηκα σε ευκαιρια το σετ φλατζες για την κυλινδροκεφαλη και την τσιμπησα και αυτη για του χρονου(πιθανον)!

Posted

ωπ ωπ, τι εχουμε εδω?

th_IMAG0222.jpg

Εφτασαν ??? :sHa_thumbgoodjob:

Αντε καλοφορετες Bill !!!

Ηλιας ...