A80Avant Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Βρηκα τα αμορτισερ απο γερμανια καινουρια τελικη τιμη τα 2 εμπρος 297ευρω!!! Καμια σχεση με τους αγγλους! αντε να προχωραμε...
Dimitris_Kon Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Αρχισαν να φευγουν οι εντολες αριστερα-δεξια! Θα παρω ενα σετ εμπρος αμορτισερ bilstein, και θα ανανεωσω τα πισω που εχω ενα σετ και καθεται. Ετσι εν τελει θα ειμαι με ενα σετ καβατζα. 172 λιρες το ενα βεβαια ειναι η απολυτη κλεψια,αλλα μετα, αναρωτιεμαι ποσο κανουν απο την audi που δεν ειναι καν Bilstein και ουτε επισκευασιμα!!!! Μιλησα προ λιγου με εναν απο τους μηχανικους μου στην ελλαδα(Γιαννη)-Ηλια,ξερεις εσυ!!! και μπηκαν τα θεμελια για το ξυσιμο της κεφαλης. Ελπιζω τωρα να φτασουν συντομα τα ανταλλακτικα για να τελειωσει η κεφαλη και να ερθουν εδω τα πραγματα μεχρι τις 10 αυγουστου! Μετα, μενει το αμαξι συνεργειο στην αγγλια και ελπιζω ολα να πανε καλα! Με γειές! Καλή συνέχεια Billy the king! Δημήτρης
kenzo Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Βρηκα τα αμορτισερ απο γερμανια καινουρια τελικη τιμη τα 2 εμπρος 297ευρω!!! Καμια σχεση με τους αγγλους! αντε να προχωραμε... Καμια σχεση και με εδω αν θυμασαι ποσο τα ειχαμε βρει . Σουπερ τιμη !!! Ηλιας ...
A80Avant Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 ο παπαρας ο γερμανος μου εδωσε ενα iban και δεν δουλευει.... περιμενω paypal τωρα.. Εξ αμερικης μου ελεγξανε ενα σετ με ελατηρια ωστε ολα να εχουν το ιδιο spring rate ωστε να μου τα στειλουν. Σε σχεση με τα ενισχυμενα/σκληροτερα, ειναι της ταξης των 20psi
kenzo Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 ο παπαρας ο γερμανος μου εδωσε ενα iban και δεν δουλευει.... περιμενω paypal τωρα.. Εξ αμερικης μου ελεγξανε ενα σετ με ελατηρια ωστε ολα να εχουν το ιδιο spring rate ωστε να μου τα στειλουν. Σε σχεση με τα ενισχυμενα/σκληροτερα, ειναι της ταξης των 20psi Εχε το νου σου μην ειναι καμια παπατζα ... Μεσω ebay τον βρηκες ; Ηλιας ...
A80Avant Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 οχι, ειναι κανονικο μεγαλο γερμανικο μαγαζι. λυθηκε το προβλημα. Το βλαμμενο κινητο δεν μου εβγαζε το τελευταιο νουμερο του ΙΒΑΝ γι'αυτο δεν αναγνωριζοταν. anyway, εστειλα μηνυμα στον αμερικανο να στειλει τα πραγματα της κεφαλης με UPS ελλαδα, να φτασουν συντομα γιατι δεν βλεπω να προλαβαινω την προθεσμια, και τα υπολοιπα σε μενα εδω αγγλια. Αντε να δουμε!
A80Avant Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Ολα τα πραγματα ειναι καθ'οδον. Το πρωτο πακετο παρεληθφη στην ελλαδα σημερα (παρολο που το ειχαν στο ταχυδρομειο απο τις 7/7!!!! ελεος!!!! οποτε εκει βρισκονται τα μισα πραγματα της κεφαλης... το δευτερο πακετο το παραλαμβανω αυριο και το στελνω ελλαδα για τα υπολοιπα πραγματα της κεφαλης.. αντε να προχωραμε...
kenzo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 (edited) Ολα τα πραγματα ειναι καθ'οδον. Το πρωτο πακετο παρεληθφη στην ελλαδα σημερα (παρολο που το ειχαν στο ταχυδρομειο απο τις 7/7!!!! ελεος!!!! οποτε εκει βρισκονται τα μισα πραγματα της κεφαλης... το δευτερο πακετο το παραλαμβανω αυριο και το στελνω ελλαδα για τα υπολοιπα πραγματα της κεφαλης.. αντε να προχωραμε... Μην χαλας την εικονα που εχουν με τοσο κοπο δημιουργησει , μεμονομενο περιστατικο εισαι ... Μονο 5 μερες ; Εμενα 4 λαμπες led , 4 μερες απο USA , 13 μερες στα ΕΛΤΑ ... Στειλ' τα σε εμενα τα υπολοιπα να μην εχεις θεμα καθυστερησης ... Ηλιας ... Edited July 12, 2011 by kenzo
A80Avant Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 καλη ιδεα, αλλα λες να κανουν στο δικο σου??
kenzo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 καλη ιδεα, αλλα λες να κανουν στο δικο σου?? Με αυτο μαλλον θα κανουν ... Ηλιας ...
kenzo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Να πεσει η κυβερνηση το φθινοπωρο ... Τι να περιμενω παναθεμα με ... Ηλιας ...
mariosA4 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Μην χαλας την εικονα που εχουν με τοσο κοπο δημιουργησει , μεμονομενο περιστατικο εισαι ... Μονο 5 μερες ; Εμενα 4 λαμπες led , 4 μερες απο USA , 13 μερες στα ΕΛΤΑ ... Στειλ' τα σε εμενα τα υπολοιπα να μην εχεις θεμα καθυστερησης ... Ηλιας ... εγώ πάντως μόλις δώ ότι έχουν παραδώσει στα ΕΛΤΑ πάω και τα ζητάω,δεν περιμένω ειδοποίηση
A80Avant Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 σωστο, αλλα τωρα το εμαθα το παραμυθι και τα υπολοιπα τα εστειλα αγγλια κατευθειαν!
A80Avant Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Εφτασαν αγγλια τα: Ωστηρια, ελατηρια βαλβιδων, εδρες, ροδελες κλπ της κεφαλης... Πηγαν τα πισω αμορτισερ στον BUD racing στην Καρπου για σερβις και μετατροπη απο sprint se sport. Εφτασαν τα πρωτα εκ νορβηγιας ανταλλακτικα της κεφαλης στον μηχανικο στην ελλαδα. Η κεφαλη μου ειπαν θα ειναι ετοιμη το αργοτερο σε 2 εβδομαδες... Ελπιζω ο αδερφος μου να φερει φωτογραφικο υλικο αμεσα..
A80Avant Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 και μερικα αποδεικτικα στοιχεια.... Α επισης, η fedex δεν με χρεωσε τιποτα εδω στην αγγλια για το πακετο απο αμερικη! Φαρδος!!!! και μια καλλιτεχνικη απο την γυναικα.... αυτα ειναι!
kenzo Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 και μερικα αποδεικτικα στοιχεια.... Α επισης, η fedex δεν με χρεωσε τιποτα εδω στην αγγλια για το πακετο απο αμερικη! Φαρδος!!!! και μια καλλιτεχνικη απο την γυναικα.... αυτα ειναι! Αμα το εχεις ... Καταπληκτικη ! Τα σεβη μου δωσ' της . Ηλιας ...
A80Avant Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 (edited) Την Δευτερα παραλαμβανει το συνεργειο τα υπολοιπα ανταλλακτικα για την κεφαλη. Επισκευη bilstein απο αθηνα, 75ευρω το ζευγαρι! Μια χαρα μπορω να πω,και παιζει να ειναι ετοιμα και τη δευτερα και αυτα! Καθ οδον πλεον τα εμπρος αμορτισερ και τα υπολοιπα πραγματα απο αμερικη, και προχωραμε δυναμικα. Σκοπευω να κανω μια μικρη ροικη στο μαντεμι της τουρμπινας το 0.63ar με σκοπο να το φερω πιο κοντα στο 0.70ar. Ετσι θα ειναι καπου ενδιαμεσα σε lag/επιδοσεις και πιστευω να του αρεσει του αμαξιου. Εχω κανονισει να προγραμματισω το αμαξι μαζι με εναν πολυ καλο προγραμματιστη εδω στην αγγλια, σε δυναμομετρο πλεον, για να βρουμε τις καλυτερες καμπυλες σε διαφορες συνθηκες, καθως επισης να φτιαξουμε και ενα προγραμμα για νορμαλ βενζινη. Δυστυχως οι developers του αγραφου θα καθυστερησουν με μια ακομα αναβαθμιση που θα φερουν πλεον ενα χαρτη μαλλον 12χ12 για τους knock sensors οπου μπορουν να προγραμματιστουν με βαση τον θορυβο της μηχανης, και να ανιχνευουν πιο αποδοτικα τα πυρακια ωστε να περιοριζεται το αβανς. Βρισκονται ηδη σε φαση εξελιξης, οποτε αμφιβαλλω αν θα ειναι ετοιμο μεχρι τον σεπτεμβρη. Αυτο σημαινει οτι, καθε προγραμματισμος που γινεται με ελεγχο για πυρακια με τον πατροπαραδοτο τροπο ακουστικων, θα μπορει να προσαρμοστει στο προγραμμα ωστε ο εγκεφαλος να κανει τα κοψιματα του αβανς εκει που πρεπει. Αντε να δουμε.... Edited July 17, 2011 by A80Avant
A80Avant Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 κοιτωντας καποιες φωτογραφιες απο μερικα μαντεμια σε σχεση με το αυθεντικο της garrett διαπιστωσα οτι το αυθεντικο φαινεται να ειναι πολυ καλυτερο ροικα. Μιλωντας δε με ενα μαγαζι εδω, φαινεται οτι το κερδος θα ειναι αμελητεο να προβουμε σε περισσοτερη ροικη στο μαντεμι, οποτε μαλλον το αφηνουμε. Τα δεματα πλεον εφτασαν αγγλια και τα αναμενουμε... Την αλλη Τεταρτη, το συστημα των φρενων ελπιζω να μας αποχαιρετησει για τελευταια φορα, με την εισοδο ενος πιο καταλληλου μηχανικου συστηματος. Χθες παρειγγειλα και τα ανταλλακτικα για το σερβις των ιμαντων, που κοστισε αλλες 230 λιρες. Ελπιζω ολα αυτα τα μεγαλα εξοδα να ειναι και τα τελευταια, μιας και το μελλον προβλεπεται δυσοιονο για το αμαξι. Μονο λαδακια θα μπορω να του παιρνω αντε και κανα γεμισμα βενζινης μια φορα το μηνα!!
kenzo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Για μενα τα φρενα ειναι κατι που περιμενω με περιεργια μιας και θα γινει ριζικη αλλαγη στο συστημα . Μολις εχεις νεα ενημερωσε ... Ολα τα αλλα ειναι γνωριμα μονοπατια για σενα ! Ηλιας ...
A80Avant Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 ναι, το ελπιζω και εγω τα φρενα μου να φτιαχτουν πλεον.... εν αναμονη!
mariosA4 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 (edited) ........που κοστισε αλλες 230 λιρες. Ελπιζω ολα αυτα τα μεγαλα εξοδα να ειναι και τα τελευταια, μιας και το μελλον προβλεπεται δυσοιονο για το αμαξι. .......!! Edited July 20, 2011 by mariosA4
mariosA4 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Μόνο λάδι μετά! δηλ ποιόν θα ..λαδώσεις για να μην πληρώνεις άλλο Bill?
Recommended Posts