Jump to content

Recommended Posts

Posted

και συνεχίζουμε στις καινοτομίες....e8511c571871bcc6eacdae10caf269df.jpg

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα που έχει στροφές, αφού σε ενοχλούσε το τιμόνι στα πόδια όταν ξάπλωνες, σου προτείνω την καλύτερη λύση από όλες.

Και φυσικά πλήρως αποσπώμενο!!!!

article-0-1AF32804000005DC-417_634x447.jpg

Posted

Ευχαριστώ Γιώργο, αλλά είπαμε. ΚΑΙ ΝΟ ΤΟ ΜΟΥ ΜΕ.

αυτό το έχουν κάνει κιαλλοι

• Like 1
Posted

Δεν καινοτομείς.

k1.jpg k2.jpg

30 χρόνια πριν...

Posted

Δεν καινοτομείς.

attachicon.gifk1.jpg attachicon.gifk2.jpg

30 χρόνια πριν...

ίσα ίσα που ο kitt είχε τιμόνι έστω και υποτυπώδες.

Του Βασίλη είναι χωρίς καθόλου τιμόνι.

@Βασίλη, πούλα την τεχνολογία σου στην tesla που μας έχει τρελάνει με την "αυτόνομη" οδήγηση λες και θέλουμε αμάξι που να οδηγεί αντί για εμάς....

• Like 1
Posted

Άσχετοι όλοι ... :hmpf:  Εκεί στην μέση μπαίνει το μοτεράκι για το αρνί.... l-600.jpg

Έλεος πια, ούτε τα βασικά !  :hehe:

• Like 4
Posted

Άσχετοι όλοι ... :hmpf: Εκεί στην μέση μπαίνει το μοτεράκι για το αρνί.... l-600.jpg

Έλεος πια, ούτε τα βασικά ! :hehe:

το Πάσχα καλεσμενος μιας και το βρηκες
  • Like 2
Posted

Άσχετοι όλοι ... :hmpf:  Εκεί στην μέση μπαίνει το μοτεράκι για το αρνί.... l-600.jpg

Έλεος πια, ούτε τα βασικά !  :hehe:

μόνο μην πετύχεις αριστερή στροφή και αυτό γυρίζει μόνο δεξιόστροφα (ή το αντίστροφο).... :sHa_sarcasticlol:

• Like 3
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Να συγχαρώ την αδερφή μου στο production. Δέχεται και προσφορές για παρόμοιες δουλειες! χαχα

Edited by A80Avant
  • Like 5
Posted

Σούπερ δουλειά

Πες της αδερφής σου ότι τη βλέπω να κάνει χρυσές δουλειές στο YouTube.

• Like 1
Posted

Παρα-παρα-παρα πολυ καλη δουλεια super (Ψηνομαι, οταν το παρω το αυτοκινητο μου με το καλο, να την πληρωσουμε να μας κανει και εμας ενα τετοιο βιντεακι).

• Like 1
Posted

Παρα-παρα-παρα πολυ καλη δουλεια super (Ψηνομαι, οταν το παρω το αυτοκινητο μου με το καλο, να την πληρωσουμε να μας κανει και εμας ενα τετοιο βιντεακι).

οπότε θες. έχουμε και go pro και σύντομα και drone
Posted (edited)

Και το σημαντικότερο γρήγορα αμάξια για να σε τραβάνε βίντεο!!!

Edited by GTaros
Posted

Και το σημαντικότερο γρήγορα αμάξια για να σε τραβάνε βίντεο!!!

βασικά διαπιστώσαμε ότι οι γρήγορες λήψεις δεν είναι καλές. Αυτές που φαίνεται να δουλεύουν είναι αυτές που αλλάζει η ταχύτητα του αυτοκινήτου σε σταθερή κάμερα, και οι μακρινές επισης
Posted

επίσης διαπιστώσαμε ότι το μονο που βλέπουμε απτον οδηγό είναι το χέρι με την βέρα = παντρεμένος ...με το αυτοκίνητο χα χα 

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted

Ύστερα από αλλεπάλληλα λογκαρίσματα διαπιστώσαμε στον εγκέφαλο ότι οι δεξιές δαγκάνες είχαν υψηλότερη θερμοκρασία λόγω του σετάπ( δεξιά σινεμπλοκ σκληρότερα όπως και αμορτισερ) οπότε αποφασίσαμε δεξιά να πέσει κόκκινη κεραμική επίστρωση με ειδικό βερνίκι Βραζιλίας καρναμπουμπα50a37f2e0862ca38057e09e3f5c2fdcc.jpg

Posted

καρναμπουμπα ε?

πολυ καλο εχω βαλει και εγω στις αριστερες

μεγαλη διαφορα

• Like 1
Posted (edited)

θα ξαναλογκαρω το βράδυ γιατί θέλει 2 ωρες και 35 λεπτά ακριβώς πριν ξαναζεσταθουν

Edited by A80Avant
Posted

κεραμική και στα γράμματα για να μην ζεσταινονται3cc6349e9877fdb03428c6f371499ada.jpg

• Like 1
Posted

κρατα λιγη μπογια να βαψω το ψυγειο στο πεζω γιατι μου ανεβάζει θερμοκρασίες ... αριστερα  :sCo_hmmthink:

• Like 2
Posted

χρησιμοποίησα μόνο ένα μπουκάλι.

πρόσεξε στο ψυγείο να βάλεις μόνο από τη μεριά του ζεστού. Θα δεις διαφορά

Posted

Λοιπόν, κάποιοι από σας δεν με πιστεύατε, ότι τα τοπ μαουντ στο ρσ2 είναι γτπ, τώρα θα με πιστέψετε και εσείς!

Αλλαχτηκαν αμορτισέρ, με koni και εμπρός top mounts, βάσεις σασμαν, και κάτω βάσεις ψαλιδιών. Από τα bilstein που βγήκαν 2 είχαν καταστραφεί και θέλουν επισκευή.

Σκέφτομαι να τα στείλω στη Θεσσαλονίκη για φτιάξιμο στον Γνωστό άνθρωπο για μελλοντική χρήση.a9be6a23080e29da58eb9710f549cefc.jpg

• Like 2