A80Avant Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 τον θορυβο δεν τον καθοριζουν τα καζανακια???
Toyo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 υποτιθεται....εγω εχω 2 καζανακια +1 καταλυτη και παλι κανει αρκετο θορυβο Βασιλη....
mangp Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Δεν εχει σημασια τα ποσα καζανακια εχεις αλλα τα διαφραγματα μεσα...
A80Avant Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ναι ειπαμε οπως ειναι τωρα ο ηχος ειναι μια χαρα,και δεν σου παιρνει τα αυτια.Ετσι δεν πειραζω τα καζανακια.Το θεμα ειναι ποσο θα αυξηθει με μεγαλυτερο διαμετρημα σωληνα και ποσο θα επηρεαστουν οι επιδοσεις..
michpan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Οσο πιο ελεύθερα φεύγουν τα καυσαέρια π.χ. με αλλαγή ελεύθερου καταλύτη ή μεγαλύτερης διαμέτρου σωλήνα τόσο πιο πολύς είναι και ο θόρυβος. Μιχάλης
The Dog Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 υποτιθεται....εγω εχω 2 καζανακια +1 καταλυτη και παλι κανει αρκετο θορυβο Βασιλη.... Επισης εχεις external wastegate......
A80Avant Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 και εγω εχω external αλλα μπαινει συντομα στο σωληνα του downpipe. anyway,το αμαξι τωρα παιρνει τα καινουρια σινεμπλοκ.Τελικα δεν πηγα σε powerflex μιας και τα εργοστασιακα εχουν αρκετη αντοχη και κρατησαν πολλα χρονια,με αποτελεσμα να ειμαι ευχαριστημενος μ'αυτα.Επισης ενα ελεγχο στο χειροφρενο και ειμαι ετοιμος για το ταξιδι!!
A80Avant Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 ο μηχανικος μου ο Τσακανικας ο Μιχαλης. Δυστυχως διαπιστωσαμε οτι ενα απο τα μικρα ψαλιδια ειναι λιγο στραβωμενο,και η γεφυρα ειναι τοποθετημενη λιγο στραβα(χιλιοστα,αλλα αμα εισαι τελειομανης....?) Επισης η βαση στηριξης του διαφορικου,απο το τροπετο προφανως ειχε σπασει και εχει κολληθει,αλλα λιγο στραβα,ετσι πρεπει να αλλαχθει και αυτη με τα 2 σινεμπλοκ της. Αυριο τα νεοτερα! Απο πρωτη οψη παντος,καποια ηταν τελειως διαλυμενα,καποια κρατουσαν ακομα..πολυ καλα για 13 χρονια!
A80Avant Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 επισης ενδεχεται την πεμπτη να εχω μια τελευταια δυν,στον φωτεινελη...
Aristos Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 επισης ενδεχεται την πεμπτη να εχω μια τελευταια δυν,στον φωτεινελη... Γειά σου ρε Βασίλη με τα ωραία σου.!!! Keep Walking man...
A80Avant Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 (edited) ετοιμα τα πισω σινεμπλοκ....γδυσιμο βεβαια λογω δυσκολιας της αναρτησης και επισης πρεπει να αλλαξω και τη βαση του πισω διαφορικου...αλλα 120ευρω+εργασια...ελπιζω να την σκαπουλαρω την εργασια βασικα....Θα τη βαλω μονος μου στο τελος! ...οποτε η δυναμομετρηση παιρνει προσωρινη αναβολη....Παντος με τα σινεμπλοκ,το αμαξι μεταμορφωθηκε παλι!!! Δεν ακουγεται τιποτα,πολυ καλη αποσβεση και δεσιμο! εδω και μια φωτο με τη βαση του διαφορικου που φαινεται η κολληση... http://i117.photobucket.com/albums/o59/vas...pg?t=1203094859 Edited February 15, 2008 by VasP
A80Avant Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Αλλαχτηκε επιτελους και η βαση του διαφορικου... Επισης αντικατασταθηκε το σωληνακι του μπαρομετρου με αλλο απ'ευθειας απο τον εγκεφαλο(με ταφακι βεβαια). Εκανα και μια αγορα ενος διαγνωστικου μηχανηματος μεσω ebay οπου μπορω να το εχω ευκολα κατω απο το ντουλαπακι του οδηγου.Η αιτια ηταν οτι προφανως λογω καποιας κακης βενζινης,φαινεται οτι παροδικα μου παρουσιασε προβλημα στο ρελαντι.Ετσι επρεπε για αλλη μια φορα να βγαλω λαπτοπ απο πορτμπαγκαζ,καλωδια,vagcom κλπ.Αν αυτο δουλεψει,που απο οτι φαινεται κανει και για το παλιο motronic μου,τοτε θα μπορω να το εχω προχειρο!ιδου: http://i17.ebayimg.com/07/i/000/cb/53/ee20_1_sbl.JPG ελπιζω να κανει δουλεια!
A80Avant Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Το μελλον,οχι αμεσο λεει: 1)πολλαπλη εξαγωγης με φαρδυτερους αυλους 2)εκκεντροφορο εξαγωγης 3)ροικη εξελιξη στην κυλινδροκεφαλη Με αυτα ευελπιστω να κανω το αμαξι να αξιοποιησει καλυτερα τις δυνατοτητες της τουρμπινας με σχεδον καμια αλλαγη στις στροφες του lag.Κοινως μειωση του surging και περισσοτερη ροπη ψηλα. Ο εκκεντροφορος που θα χρησιμοποιησω ειναι απο το ατμοσφαιρικο 7Α κινητηρα.Η ροικη επισης θα δωσει αλλη...πνοη!Η πολλαπλη εξαγωγης ειναι απαραιτητη μιας και αποτελει μερος του αυξημενου backpressure και της αδυναμιας χρησης υψηλοτερης πιεσης! Ολα αυτα ελπιζω σε κανα 2 χρονια
Dimitris_Kon Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Βασίλη, μας έχεις πάρει τα μυαλά με το RS2 βρε φίλε.. Απλά είναι κορυφή φίλε, συνέχισε έτσι να παρακολουθούμε το project σου με ανοιχτό το στόμα.. Δημήτρης
A80Avant Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 (edited) α και ξεχασα να πω,οτι επισης στα μελλοντικα σχεδια ειναι,εφοσον μου δοθει η ευκαιρια να βρω ενα quattro Β4 sedan σε οποιαδηποτε κυβικα(βεβαια ενα competition ειναι ιδανικο) και να μεταβιβασω τα παντα σε αυτο,και τα δικα του στο avant για την γυναικα... και να γινει καπως ετσι.... http://www.totsteile.ch/internes/kundenfah...der/022/022.htm Edited February 17, 2008 by VasP
simon a4 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 α και ξεχασα να πω,οτι επισης στα μελλοντικα σχεδια ειναι,εφοσον μου δοθει η ευκαιρια να βρω ενα quattro Β4 sedan σε οποιαδηποτε κυβικα(βεβαια ενα competition ειναι ιδανικο) και να μεταβιβασω τα παντα σε αυτο,και τα δικα του στο avant για την γυναικα... και να γινει καπως ετσι.... http://www.totsteile.ch/internes/kundenfah...der/022/022.htm Βασιλη εισαι φοβερος!!!!!!!!!!
A80Avant Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 η ιδεα ηρθε απο αυτο εδω το κουκλι το οποιο ειναι το 1 απο τα original 2 RS2 sedan που εφτιαξε το εργοστασιο της audi και βρισκεται στο υπογειο με τα original μοντελα της....Δεν ειναι κουκλι???
johnaras Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Καπου ειχα διαβασει (μεσα εδω λογικα) Οτι εχουν φτιαχτει 5 και οχι 2 Το ενα που ειχα δει παντως στο νετ ηταν πρασινο σκουρο με bbs και πραγματικα ηταν κουκλα!
A80Avant Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 βασικα 2 ειχαν φτιαχτει απο την audi.Οτι αλλο εχεις δει,ειναι μετατροπες απο S2,competition,και οτιδηποτε αλλο quattro το οποιο εγινε RS2.
Dimitris_Kon Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Από ήχο Βασίλη, πως πάει το εργαλείο? Μοιάζει με αυτό : Δημήτρης
A80Avant Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 μπαααα οχι αυτο ειναι πολυ θορυβωδες!! σε λιγο θα ανεβαασω στο you tube ενα δικο μου video...
A80Avant Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 (edited) ανεβηκαν λοιπον και τα βιντεακια... 1) 2) 3) Edited February 18, 2008 by VasP
Recommended Posts