Jump to content

Recommended Posts

Posted

Η προεργασια για την εγκατασταση ειναι η εξης... Το σωληνακι της πιεσης το περναμε μεσα απο μια μικρη οπη που διαθετει ηδη το αυτοκινητο πισω απο το πλαστικο που βρισκεται κατω απο το τιμονι και βγαζει μπροστα στον χωρο του κινητηρα.. (περιπου ειναι πανω απο το πεταλ του γκαζιου και εινει κλεισμενο με ενα λαστιχακι). Ριχνοντας αυτο το πλαστικο κατω, επισης μπορουμε να συνδεσουμε και τα καλωδια του ρευματος που μας δινουν και dim control για τον φωτισμο του μπαρομετρου... Ειναι λιγο μανουρα αυτο το πλαστικο και μετα πρεπει να μπει ακριβως εκει που ηταν αλλα μονο ετσι γινεται να εχουμε και προσβαση στον αεραγωγο για να κατεβουν τα καλωδια..

Προυποθεση οτι εχουμε βγαλει καποιον απο τους αεραγωγους και τον εχουμε δυαλισει στα κομματια που τον αποτελουν.. Απο αυτα κραταμε μονο την προσοψη, και το πρωτο πλαστικο μερος στο οποιο θα "καθησει" το μπαρομετρο μας μεσω της βασης πατεντα που αφηνει και τον αερα να περναει γυρω απο το μπαρομετρο...

Μια εικονα χιλιες λεξεις οποτε ακολουθουν φωτος!

Voila!

:)

1790147108_968903d24d_o.jpg

1790147732_b9d92c7986_o.jpg

1790148408_d5bfebd475_o.jpg

1790145416_cc6604c9d2_o.jpg

1790145816_37ee69719c_o.jpg

1790148920_b04b5a4053_o.jpg

Posted

Ok,ολα ωραια,ολα καλα,

αλλα με την θερμοκρασια που χτυπαει το οργανακι τι γινεται?

Δεν θα το επηρεαζει ωστε να παραδωσει πνευμα?

Λειτουργικο ειναι?

Σαν τροπος,τοπος και ωμορφια ειναι ωραιο.

Posted
Ok,ολα ωραια,ολα καλα,

αλλα με την θερμοκρασια που χτυπαει το οργανακι τι γινεται?

Δεν θα το επηρεαζει ωστε να παραδωσει πνευμα?

Λειτουργικο ειναι?

Σαν τροπος,τοπος και ωμορφια ειναι ωραιο.

Το οργανακι ειναι πολυ καλης κατασκευης και αλλωστε επειδη εχει μεινει ενα κενο πισω του ακαλυπτο (εκτος απο το κενο που εχει γυρω του) ο αερας που το χτυπαει δεν ειναι αρκετος πιστευω ωστε να το χαλασει... Ουτε στο ac βαζω ποτε στο φουλ ζεστη (να'ναι καλα τα θερμαινομενα) αλλα ουτε και κρύο υπερβολικο.. Επισης ειναι εφικτο με καποια πατεντα να προστεθει προς τα πισω και ο ήδη υπαρχον μηχανισμος που κλεινει τον αεραγωγο με περιστροφη του αλουμινενιου κομματιου που εχει μπροστα το ΤΤ... :)

Εννοειται πως ειναι λειτουργικο σε εκεινη την θεση, αλλωστε ηθελα το ταμπλο και τις κολονες του ΤΤ να τις αφησω απειραχτες.

Posted

:bravo::bravo:

Ηθελα να δω τετοια εγκατασταση.

Πάντως ψήνομαι και εγώ καιρό για ένα (καλά περισσότερα από 1) τέτοιο...

Posted
:bravo::bravo:

Ηθελα να δω τετοια εγκατασταση.

Πάντως ψήνομαι και εγώ καιρό για ένα (καλά περισσότερα από 1) τέτοιο...

Και εγω καιρο το εψαχνα.. κανα χρονο ισως και περισσοτερο, και αρχικα ειχα βρει ενα παρομοιο της AWE απο αμερικη το οποιο ειχε τα ιδια χρωματα αλλα για καποιο λογο κανει 250+ ευρω...! Οποτε το ειχα αφησει το ζητημα, μεχρι που βρηκα αυτο της raidhp το οποιο εχει ακριβως τα ιδια χρωματα και φυσικα με την βαση στηριξης ειναι απολυτα διακριτικο (οταν ειναι σβηστο, το τζαμακι του ειναι και σαν καθρεφτης). Ειχα λιγο αγχος με την εγκατασταση και τα σωληνακια και τα ρευματα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα!

Στο προτεινω ανεπιφυλακτα γιατι ειναι ο πιο ευκολος τροπος να δεις αν κατι δεν παει καλα με το αμαξι.. :)

Posted

Καλορίζικο!

Πραγματικά φαίνεται ωραίο. Και εγώ κοιτούσα για το μπαρόμετρο της AWE αλλά το κόστος είναι υψηλό και δύσκολα έρχεται Ελλάδα.

Το δακτύλιο γύρο από το όργανο που σταθεροποιεί το μπαρόμετρο μέσα στον αεραγωγό το παραγγέλνεις έχτρα η περιλαμβάνεται μέσα στο πακέτο.

Γενικά είσαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής?

Posted
Το οργανακι ειναι πολυ καλης κατασκευης και αλλωστε επειδη εχει μεινει ενα κενο πισω του ακαλυπτο (εκτος απο το κενο που εχει γυρω του) ο αερας που το χτυπαει δεν ειναι αρκετος πιστευω ωστε να το χαλασει... Ουτε στο ac βαζω ποτε στο φουλ ζεστη (να'ναι καλα τα θερμαινομενα) αλλα ουτε και κρύο υπερβολικο.. Επισης ειναι εφικτο με καποια πατεντα να προστεθει προς τα πισω και ο ήδη υπαρχον μηχανισμος που κλεινει τον αεραγωγο με περιστροφη του αλουμινενιου κομματιου που εχει μπροστα το ΤΤ... :)

Εννοειται πως ειναι λειτουργικο σε εκεινη την θεση, αλλωστε ηθελα το ταμπλο και τις κολονες του ΤΤ να τις αφησω απειραχτες.

Γειά πές μου και μιά τιμή να μου το τοποθετήσεις!!!! :thumbsup:

• 1 year later...
Posted

Παίζει να ξανα ανεβάσει κάποιος τις φωτογραφίες γιατί δεν φαίνονται;

• 2 years later...