Legend Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Μια χαρά μου έκατσε,Σίμος+Πέτρος=100 κιλά Θέλω να δω τι διαφορά θα έχει στο στροφάρισμα με το νέο βολάν, μιας και θα είναι καμια 10αρια κιλά ελαφρύτερο. Φιλε ευχομαι τα καλύτερα! αν και τα καλύτερα είναι τα χέρια σου στο τιμόνι! Τζέημς Μποντ - Σρεκ!
Thomas-1.8T Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Φιλε ευχομαι τα καλύτερα! αν και τα καλύτερα είναι τα χέρια σου στο τιμόνι! Τζέημς Μποντ - Σρεκ! χαχαχα, να'σαι καλά ρε Πάνο
Thomas-1.8T Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Λοιπόοοοον. Επειδή μας βγήκε λίιιιγο δυνατότερο, δείτε τι έπαθε ο άμοιρος μαμά δίσκος,έχοντας 4.000 χλμ περίπου, "έφαγε" 4-5 πατηματάκια τώρα και.... Φυσικά και την θέση του,πήρε κάτι καλό,κάτι μεγάλο μαζί με ένα πανάλαφρο βολάν.
KAPSALISS Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Λοιπόοοοον. Επειδή μας βγήκε λίιιιγο δυνατότερο,δείτε τι έπαθε ο άμοιρος μαμά δίσκος,έχοντας 4.000 χλμ περίπου, "έφαγε" 4-5 πατηματάκια τώρα και.... Φυσικά και την θέση του,πήρε κάτι καλό,κάτι μεγάλο μαζί με ένα πανάλαφρο βολάν. Τον κακομοιρο τον δισκο........... ουτε σαν δισκος σερβιρισματος δεν θα βρει δουλεια τωρα........... Αχ ρε Θωμα κλεινεις σπιτια
Thomas-1.8T Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Πως σας φαίνονται τα καθρεφτάκια τύπου F1???
COSTAS S3 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ωραία Θωμά αλλά ρε φίλε βλέπεις καλά πίσω με αυτά?
autoradioa3 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ωραία Θωμά αλλά ρε φίλε βλέπεις καλά πίσω με αυτά? Θωμα δεν θα βλεπεις τιποτα!Κριμα κ για τις 19αρες στο παρκαρισμα!
Thomas-1.8T Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 (edited) Τελικά τα πήρα σε carbon. Από το net η παραγγελία και θα τα έχω στα χέρια μου σε 15 μέρες Edited November 10, 2008 by Thomas-1.8T
Thomas-1.8T Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Ας ελπίσω να μην μου διαγράψουν και αυτό το βιντεάκι από το youtube (το προηγούμενο μου το σβήσανε,για πνευματικά δικαιώματα του κομματιού που είχα ως υπόκρουση )
autoradioa3 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 (edited) Σουπερ το βιντεακι κουμπαρε!Αν κ μυριζει καμμενο δισκο!! Edited November 12, 2008 by autoradioa3
Thomas-1.8T Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 ωραιο βιντεακι θωμα!!! Ευχαριστώ Γιώργο. Ακούω και στο Martin Scorsese πλέον
simon a4 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ας ελπίσω να μην μου διαγράψουν και αυτό το βιντεάκι από το youtube (το προηγούμενο μου το σβήσανε,για πνευματικά δικαιώματα του κομματιού που είχα ως υπόκρουση ) Θωμα πολυ καλο οταν γιανεις θελω να επιμελυθεις ενα και για μενα
Legend Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Θωμάκο φίλε μου, αυτό το αμαξάκι, 8α το κρατήσεις μέχρι να κάνουμε βολτούλα εγώ με το DKW και εσύ με το δικό σου. Και οι δύο 8α έχουμε πινακίδες ΦΙΛ.Π.Α. βεβαίως βεβαίως... Το αυτοκολλητάκι του club έχει την πιο καλή εφαρμογή, σε αυτό το σημείο το έχεις εσυ και ο michele και στα τρίπορτα κολλάει τρελα εκεινο το σημειο Καλά για όλα τα άλλα τι να πω. Τunαρισμένο αλλά με πολύ σωστα κριτήρια... respect 8ελω και εγώ βιντεάκι! 8α σου στειλω υλικό τώρα που έχεις χρόνο! χοχοχο!
Legend Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Θωμάκο φίλε μου, αυτό το αμαξάκι, 8α το κρατήσεις μέχρι να κάνουμε βολτούλα εγώ με το DKW και εσύ με το δικό σου. Και οι δύο 8α έχουμε πινακίδες ΦΙΛ.Π.Α. βεβαίως βεβαίως... Το αυτοκολλητάκι του club έχει την πιο καλή εφαρμογή, σε αυτό το σημείο το έχεις εσυ και ο michele και στα τρίπορτα κολλάει τρελα εκεινο το σημειο Καλά για όλα τα άλλα τι να πω. Τunαρισμένο αλλά με πολύ σωστα κριτήρια... respect 8ελω και εγώ βιντεάκι! 8α σου στειλω υλικό τώρα που έχεις χρόνο! χοχοχο! και κάτι άλλο ρε φίλε, στο youtube αυτό το βιντεάκι ------> Εφη Θώδη - Eye Of The Tiger :hysterical: :hysterical:
Thomas-1.8T Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 (edited) και κάτι άλλο ρε φίλε, στο youtube αυτό το βιντεάκι ------> Εφη Θώδη - Eye Of The Tiger <------- τι γύρευε δίπλα απο το δικό σου με το Α3 σου? :hysterical: :hysterical: Δεν βρήκαν τίποτα το μεμπτό στο βιντεάκι αυτή την φορά για να μου το κόψουν και μου πετάξανε την Θώδη από δίπλα. Λες να το δει και να γίνει μέλος μας??? Δεν θα το αντέξω Edited November 18, 2008 by L3g3nd
Thomas-1.8T Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 (edited) Πως σας φαίνονται τα καθρεφτάκια τύπου F1??? Μάπα το καρπούζι λέμε. Μόλις ήρθανε,φάγανε σούτ. Εμφανισιακά ήτανε σαν ξένο σώμα πάνω στο αμάξι. Λειτουργικά....... χειροκίνητοι Οπτικό πεδίο Ο (μηδέν) σ.σ Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τα βιντεάκια Edited November 27, 2008 by Thomas-1.8T
autoradioa3 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Μάπα το καρπούζι λέμε.Μόλις ήρθανε,φάγανε σούτ. Εμφανισιακά ήτανε σαν ξένο σώμα πάνω στο αμάξι. Λειτουργικά....... χειροκίνητοι Οπτικό πεδίο Ο (μηδέν) σ.σ Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τα βιντεάκια Ηταν ανακυκλωσιμα τουλαχιστον κουμπαρε?
Thomas-1.8T Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ηταν ανακυκλωσιμα τουλαχιστον κουμπαρε? Στο φτερό τα εδωσα,ούτε και γω δεν κατάλαβα πως έφυγαν. Ο τύπος θα τα βάλει σε ένα opel manda...
COSTAS S3 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Στο φτερό τα εδωσα,ούτε και γω δεν κατάλαβα πως έφυγαν.Ο τύπος θα τα βάλει σε ένα opel manda... θα τα βάλει δηλαδή στο όχημα για το οποίο κατασκευάστηκαν
Thomas-1.8T Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 θα τα βάλει δηλαδή στο όχημα για το οποίο κατασκευάστηκαν ήτανε πλασμένα το ένα για το άλλο
Thomas-1.8T Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 (edited) Από χθες έχω επιτέλους το αυτοκίνητο στα χέρια μου,αλλά όχι για πολύ όμως,μιας και από Δευτέρα ξαναμπαίνει μέσα για δίσκο-πλατό-βολάν. Μπορώ να πω πως το αμάξι ξυραφίζει,αλλά όχι για πολύ,αν δεν αλλάξω την προαναφερόμενη τριπλέτα. Δίσκο μάλλον για τετράφτερο. Βολάν θα δούμε τι θα μπει. Πάντως μεγάλος πειρασμός το boost controller..... Τελικά βάλαμε ένα σετάκι της act,από το οποίο έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος Το βολάν είναι καμιά 10αρια κιλά ελαφρύτερο και στροφάρει σαν χαζό http://www.srp.gr/ell/products/act/ επι της ευκαιρίας έβγαλα και μία το external Kαι τα χαρακτηριστικά της τουρμπίνας http://www.turbobygarrett.com/turbobygarre...R_707160_10.htm Edited December 9, 2008 by Thomas-1.8T
NOEL-S3 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 (edited) Το βολάν είναι καμιά 10αρια κιλά ελαφρύτερο και στροφάρει σαν χαζό Απο θορυβο πως παει το βολαν? (στο ρελαντι και οταν το αφηνεις και ρολαρει με ταχυτητα)????????? Σκουζει σαν το δικο μου???? Edited December 8, 2008 by NOEL-S3
Recommended Posts