Thomas-1.8T Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Σε κάποια φωτό πήρε το μάτι μου κάτι σαν μπουκάλα ενδιάμεσα στα μπροστινά καθίσματα Θωμά.. Πες μου ότι είναι αυτό που υποψιάζομαι ?? Δημήτρης Αυτό το γλυκούλικο "μπουκαλάκι" λες? Το είχα πάρει για το meeting στην Θεσ/νικη και η εγκατάσταση είναι by mangp Υπάρχει ακόμη,έτοιμο-καινουριο-και γεμάτο Δεν το έχω συνδέσει,για την ακρίβεια,δεν το έχω καν στο αμάξι τώρα. Είχα κάτι ενδοιασμούς και εν τέλει το παράτησα. Αν με ξαναπιάσει η τρέλα,εδώ είναι αυτό και περιμένει καρτερικά
Alex Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Αυτό το γλυκούλικο "μπουκαλάκι" λες? Αν με ξαναπιάσει η τρέλα,εδώ είναι αυτό και περιμένει καρτερικά
vagelis s3 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 εχεις τετοια πραγματα και τα αφηνεις απ εξω ρε τομας???βαλτο πανω....να σου ρχεται η ροπη κατακεφαλα... και αμα παθει τιποτα...ο mangp εδω ειναι τα "τρυπωσει" μεσα στο μοτερ...θα πει "εμπρος καλο μου κατσαβιδι" και ετοιμο παλι το εργαλειο... γεια σου ρε πετρο μαστοριδη....
Dimitris_Kon Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Αυτό το γλυκούλικο "μπουκαλάκι" λες? Το είχα πάρει για το meeting στην Θεσ/νικη και η εγκατάσταση είναι by mangp Υπάρχει ακόμη,έτοιμο-καινουριο-και γεμάτο Δεν το έχω συνδέσει,για την ακρίβεια,δεν το έχω καν στο αμάξι τώρα. Είχα κάτι ενδοιασμούς και εν τέλει το παράτησα. Αν με ξαναπιάσει η τρέλα,εδώ είναι αυτό και περιμένει καρτερικά Πρέπει να μιλήσουμε, έχω κάτι υπόψιν μου Θωμάκο.. Δημήτρης
Aristos Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Πρέπει να μιλήσουμε, έχω κάτι υπόψιν μου Θωμάκο.. Δημήτρης
Thomas-1.8T Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 (edited) Αχ την βλέπω την δουλεια. Σε 2 bar και με νίτρο,να χορεύουν τσιφτετέλι οι μπιέλες στο καπό Το πάτησα και με καμιά δευτέρα???? Γι'αυτό έχω 4 εξατμίσεις,ούτε στην λεκάνη δεν θα τις βρώ Θα σου πω από κοντά,γιατί έχω πατήσει και σε ατμόσφαιρα 2-3 φορές... Άσε που δεν ξέρω και την βασική διαφορά ανάμεσα σε Wet και Dry... To μόνο που ξέρω είναι ότι το wet είναι ποιο "άφοβο". Τι? πως? και γιατί??? δεν κατέχω Edited February 28, 2009 by Thomas-1.8T
dpan Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Αχ την βλέπω την δουλεια.Σε 2 bar και με νίτρο,να χορεύουν τσιφτετέλι οι μπιέλες στο καπό Το πάτησα και με καμιά δευτέρα???? Γι'αυτό έχω 4 εξατμίσεις,ούτε στην λεκάνη δεν θα τις βρώ Θα σου πω από κοντά,γιατί έχω πατήσει και σε ατμόσφαιρα 2-3 φορές... Άσε που δεν ξέρω και την βασική διαφορά ανάμεσα σε Wet και Dry... To μόνο που ξέρω είναι ότι το wet είναι ποιο "άφοβο". Τι? πως? και γιατί??? δεν κατέχω Aστα αυτα τρελαρα , το 2fast2furius το εχεις δει 100 φορες απο οτι εχω ακουσει...
Thomas-1.8T Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aστα αυτα τρελαρα , το 2fast2furius το εχεις δει 100 φορες απο οτι εχω ακουσει... Αυτό το είδα σε πρώτη εκτέλεση live το 97' όταν και έκανα το πρώτο μου τούμπανο Άντε μην το σηκώσω καμια φώτο και με δείτε με μαλλιά και με φέτες
dpan Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 (edited) Αυτό το είδα σε πρώτη εκτέλεση live το 97' όταν και έκανα το πρώτο μου τούμπανο Άντε μην το σηκώσω καμια φώτο και με δείτε με μαλλιά και με φέτες φετες???????? αυτες του κατσελη με τη μερεντα να ξεχυλιζει απο το πλαι??? :new_lol: Edited March 1, 2009 by dpan_a3
Dimitris_Kon Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Αχ την βλέπω την δουλεια.Σε 2 bar και με νίτρο,να χορεύουν τσιφτετέλι οι μπιέλες στο καπό Το πάτησα και με καμιά δευτέρα???? Γι'αυτό έχω 4 εξατμίσεις,ούτε στην λεκάνη δεν θα τις βρώ Θα σου πω από κοντά,γιατί έχω πατήσει και σε ατμόσφαιρα 2-3 φορές... Άσε που δεν ξέρω και την βασική διαφορά ανάμεσα σε Wet και Dry... To μόνο που ξέρω είναι ότι το wet είναι ποιο "άφοβο". Τι? πως? και γιατί??? δεν κατέχω Η χημική υπερτροφοδότηση, δεν χρησιμοποιείται μόνο για αύξηση της ιπποδύναμης με το συμβατικό τρόπο, δηλαδή με διάσπαση στη θερμοκρασία του θαλάμου και απελευθέρωση περισσότερου οξυγόνου που καίγεται στο μίγμα καυσίμου, αλλά και για μείωση και μάλιστα δραστική, της θερμοκρασίας του κινητήρα.. Ένα τέτοιο σύστημα έχω υπόψιν μου Θωμά - θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή.. Δημήτρης
COSTAS S3 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 .....Άντε μην το σηκώσω καμια φώτο και με δείτε με μαλλιά και με φέτες εγώ περιμένω τη photo
Thomas-1.8T Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Θέλω κανα δυό κολάρα samco ακόμη,ένα τρελό γυάλισμα και έτοιμοοοοοοοο (έτσι λέω τώρα )
xristosTT Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Θέλω κανα δυό κολάρα samco ακόμη,ένα τρελό γυάλισμα και έτοιμοοοοοοοο (έτσι λέω τώρα ) τομ δεν μας ειπες καλη η pipercross
Thomas-1.8T Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 τομ δεν μας ειπες καλη η pipercross αναπνέει το σκασμένο καλά,αλλά δεν το έβγαλα έξω να το δοκιμάσω. Από το μαγαζί σου,κατευθείαν σπίτι ήρθα. Μου άρεσε πάντως σαν πρώτη αίσθηση. Υ.Γ δεν πιστεύω να ξέχασες τα φρένα για τα γενέθλιά μου?
xristosTT Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 αναπνέει το σκασμένο καλά,αλλά δεν το έβγαλα έξω να το δοκιμάσω.Από το μαγαζί σου,κατευθείαν σπίτι ήρθα. Μου άρεσε πάντως σαν πρώτη αίσθηση. Υ.Γ δεν πιστεύω να ξέχασες τα φρένα για τα γενέθλιά μου?
Thomas-1.8T Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 (edited) Έχω μερικές μέρες που ψήνομαι για τα προβολάκια που έβγαζε η esquis auto για το 306 maxi. Εκτός του ότι είναι πανάκριβα,τι λέτε,αξίζει τον κόπο,η θα γίνει τσαντίρι??? Αυτά είναι για όποιον δεν τα ξέρει.... Και θέλω να τα βάλω στο προφυλαχτήρα μου,που είναι.... Edited April 2, 2009 by Thomas-1.8T
Legend Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Έχω μερικές μέρες που ψήνομαι για τα προβολάκια που έβγαζε η esquis auto για το 306 maxi.Εκτός του ότι είναι πανάκριβα,τι λέτε,αξίζει τον κόπο,η θα γίνει τσαντίρι??? Αυτά είναι για όποιον δεν τα ξέρει.... Και θέλω να τα βάλω στο προφυλαχτήρα μου,που είναι.... για μενα μην τα βάλεις...
Panos_god Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ρε Γοητα?? το διαστημοπλοιο Αργω πας να κοντραρεις?? οχι αλλα λαμπακια ρε!!!
Thomas-1.8T Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 too much ε??? Δεν έχω όμως λάμπες και λαμπάκια (εκτός της αλλαγής σε xenon,που και πάλι εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει τπτ) Δεν πειράζει,ας κάνω λίγο υπομονή,να βάλω τις φρενάρες μου. ααα!!! έχω μια ιδέα για πλέξι γλάς στο μοτέρ (όχι παντού και πολλά βέβαια,ώστε να γίνει τσίρκο), που μόλις το τελειώσω,γιατί θέλει πολύ λεπτοδουλειά και δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα, θα σας το δείξω. Όσοι πήραν μια γεύση,μου λένε θα γίνει φανταστικό
Thomas-1.8T Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 (edited) Μες την επόμενη εβδομάδα πιστεύω να έχει τελειώσει. Αν έχω τι επιθυμητά αποτελέσματα,έχει καλώς,αλλιώς,γεια σου χαρά σου Βενετιά.... Αν φτάσει και στο όριο 2bar,πιστεύω να είναι όλα super Edited May 8, 2009 by Thomas-1.8T
autoradioa3 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Κουμπαρο κ ο Αστεριξ κατι τετοιο πινει! Μα ειναι τρελοι αυτοι οι Λαρισσαιοι!
vagelis s3 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Κουμπαρο κ ο Αστεριξ κατι τετοιο πινει! Μα ειναι τρελοι αυτοι οι Λαρισσαιοι! lol
Recommended Posts