arisaris Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 γιατι μια βδομαδα μεσα το αμαξι τι εκανες παλι και δεν μιλας? εμαθα και για τα πατηματα
Thomas-1.8T Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 γιατι μια βδομαδα μεσα το αμαξι τι εκανες παλι και δεν μιλας? εμαθα και για τα πατηματα Ποια βδομάδα και ποια πατήματα? 2 μέρες ήταν το αμάξι στο συνεργείο για σέρβις!!!!!!! Που τα βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα και που ακούσατε για πατήματα? Μου το είπε κι άλλος και μου κάνει εντύπωση
acen3g Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ποια βδομάδα και ποια πατήματα? 2 μέρες ήταν το αμάξι στο συνεργείο για σέρβις!!!!!!! Που τα βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα και που ακούσατε για πατήματα? Μου το είπε κι άλλος και μου κάνει εντύπωση Κι εγω δεν ακουσα τιποτα.Φημες
stefosa4 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 (edited) ελα φιλος πες την αληθεια εγινε πατημα κ με συνοδεια απο πισω σας...χαχαχααχχαχαχαχαχα Edited January 29, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Thomas-1.8T Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Σε συνδιασμό με μια 80αρα pipercross, μιλάμε για τρελό ήχο 1
Thomas-1.8T Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Σε συνδιασμό με μια 80αρα pipercross, μιλάμε για τρελό ήχο aaa!!!! μέχρι να ανοίξει external και να τα καλύψει όλα 1
Thomas-1.8T Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 (edited) Με κάτι "μικροαλλαγές" ( ) που θέλω να κάνω στον προφυλαχτηρα μπροστά, βρήκα χρόνο να καθαρίσω cooler σωληνώσεις κλπ Edited July 27, 2010 by Thomas-1.8T
mariosA4 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ωραίο το συνολάκι Θωμά και πολύ "καλοκαιρινό" θα έλεγα
Alex Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Με κάτι "μικροαλλαγές" ( ) που θέλω να κάνω στον προφυλαχτηρα μπροστά, βρήκα χρόνο να καθαρίσω cooler σωληνώσεις κλπ Ωραια φωτο...μας θυμησες ποσο αληταρας εισαι...
Thomas-1.8T Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Ωραια φωτο...μας θυμησες ποσο αληταρας εισαι... Εγωωωωωωωωω?????? τώρα που θα βάλω κ την πινακίδα μπροστά,μετά απο... 4 χρόνια Φίλο του ζήτησα να μου κάνει συρταρωτό για την πινακίδα απο κάτω, να καλύβει το μισό εκ της,να μου φτιάξει ένα νεύρο παράλληλο ακόμη στα πλάγια, που να τελειώνει στο "πρόσωπο" του διαχύτη και καναδυό άλλες τρελές ιδέες που είχα. Αν τον δείς πως με κοιτούσε,θα τρόμαζες χαχαχαχαχαχαχα. Ρε μ@λ@κ@,σου μοιάζω για γλύπτης??? φανοποιός είμαι Αλλα θα μου τα κάνει χιχιχιχι. Το αποτέλεσμα είμαι περίεργος να δω και φοβάμαι περισσότερο μην δεν μου αρέσει, και πως του το λέω μετά να το ξανακάνει ως είχε???
Tzimas Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 γραψε ρε φαλακρα τα αποτελεσματα απο το evo9 στο ανοιγμα σημερα
Thomas-1.8T Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Επιτέλους.... Νεύρα Νεύρα Θέλω να τελειωποιήσω τον μηχανισμό... Υ.Γ για πίσω,πρέπει να βρώ ένα μπαγκαζ,γιατί δεν τρελάθηκα ακόμη να σφάξω το δικό μου για πειράματα.... 1
Thomas-1.8T Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 τι έκανες με την πινακίδα βρε τρελέ Περίμενε να πέσουν λίγο οι ζέστες,να δω τι θα γίνει με τα ηλεκτρικά μου, και μετά βούρ για "απατεωνιές" Το έπιασες τσακαλάκο ε!!!!
johnaras Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Καλα ρε θωμα σε γραμματοκιβωτιο το γυρισες??? Πες μου οτι θα την ξερναει κι ολας μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!!! Καλη συνεχεια και περιμενουμε νεα απο την πατεντα
Thomas-1.8T Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Καλα ρε θωμα σε γραμματοκιβωτιο το γυρισες??? Πες μου οτι θα την ξερναει κι ολας μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!!! Καλη συνεχεια και περιμενουμε νεα απο την πατεντα Με βοηθάει και ο προφυλαχτήρας Γιάννη, γιατί μου δίνει αρκετό χώρο να παίξω-"παίξω". Φυσικά και θα την γυρίζει Το πρώτο τεστ έγινε τώρα που τον έβγαλα για βάψιμο,νεύρα κλπ με μοτεράκι απο υαλοκαθαριστήρες, με αρκετά μεγάλη επιτυχεία,αλλα δεξια αριστερά είχαμε ~ένα πόντο κενό πριν στοκάρουμε... Τώρα είναι τα δύσκολα,που είναι πρόσωπο,εκτός αν την φέρουμε καμιά μοίρα V Κάτσε να περάσουν οι ζέστες και όλο και κάτι θα κατεβάσω και για πίσω. Κάτι γυρίζει στο κεφάλι μου βασικά,αλλα...θα δούμε :brows: 1
COSTAS S3 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Περίμενε να πέσουν λίγο οι ζέστες,να δω τι θα γίνει με τα ηλεκτρικά μου, και μετά βούρ για "απατεωνιές" Το έπιασες τσακαλάκο ε!!!!
Thomas-1.8T Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Ζητείται λαστιχάς με...φιλότιμο και οδόστρωμα με πρόσφυση :new_lol: 1
Recommended Posts