bookmaker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Δημητρη καλοριζικο ρε φιλε πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα να εχεις με το Audaki σου.
NOEL-S3 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ειμαι ετοιμος και για τα καινουργια πραγματα οεο... konstantinoS3 θα τα πουμε σιγουρα κατω το σαββατο που θα μας ερθει...
konstantinoS3 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ειμαι ετοιμος και για τα καινουργια πραγματα οεο... konstantinoS3 θα τα πουμε σιγουρα κατω το σαββατο που θα μας ερθει... Eγινε Δημητρη!!Θα μιλησουμε!!
Michele A3FSI Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Μπράβο Δημήτρη καλορίζικο το νέο σου εργαλείο , να πω την αλήθεια δεν περίμενα να κάνεις τέτοια αγορά , κάτι σε γιαπωνέζο σε περίμενα! Άντε να αρχίζεις να εκτιμάς τις στροφές Χε! Χε!
NOEL-S3 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Μπράβο Δημήτρη καλορίζικο το νέο σου εργαλείο , να πω την αλήθεια δεν περίμενα να κάνεις τέτοια αγορά , κάτι σε γιαπωνέζο σε περίμενα! Άντε να αρχίζεις να εκτιμάς τις στροφές Χε! Χε! Εκτος απο τα γκαζια (προσωπικη γνωμη βεβαια μην παρεξηγηθουν καποιοι-καποιοι ονοματα δεν λεω) δεν εχει τιποτα αλλο να μου υποδειξει ο ιαπωνας προς στιγμην βεβαια (γιατι ερχονται και αυτα με τον καιρο τους)...
tasosS3 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Εκτος απο τα γκαζια (προσωπικη γνωμη βεβαια μην παρεξηγηθουν καποιοι-καποιοι ονοματα δεν λεω) δεν εχει τιποτα αλλο να μου υποδειξει ο ιαπωνας προς στιγμην βεβαια (γιατι ερχονται και αυτα με τον καιρο τους)... Ρε αγορι αμα μιλας για εμενα κανεις λαθος. Δεν πιστευω να εχω δειξει σημαδια στο οτι "αν δεν υποστηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει". Κριμα αν εχεις καταλαβει κατι τετοιο. Μου αρεσει ΤΩΡΑ και τπτ παραπανω και ετσι απλα την επομενη στιγμη μου αρεσει κατι αλλο. Δεν κατεληξα τι θα παρω οπως και επισης να σου πω οτι αλλαξαν τα σχεδια και προεκυψε κατι πολυ καλο "επαγγελματικα παντα"οποτε ευκαιρια να κανω και ενα μεγαλο διαλειμα που το χρειαζομουνα κιολα. Φυσικα να σου πω οτι και γιαπωνεζικο "το συγκεκριμενο" να επερνα δεν θα προσπαθουσα ποτε να περασω οτι το δικο μου ειναι καλυτερο και ουτε να πεισω κανεναν. Ο καθενας εχει την γνωμη του που ειναι σεβαστη και επισης απλωνει τα ποδια μεχρι εκει που τον περνει. Εζησα πεντε πολυ εντονα χρονια με το s3 που δεν θα ξεχασω και ηρθε η ωρα να αλλαξω παραστασεις ετσι απλα και οχι γιατι κανει καλυτερο 400αρι,η ειναι πιο ομορφο ή ή ετσι απλα ηθελα αλλαγη.
Thomas-1.8T Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Eγώ ξέρω,ότι,ότι έχει ο καθένας,αρκεί να τον γεμίζει και να περνάει καλά μαζί του.
NOEL-S3 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 (edited) Ρε αγορι αμα μιλας για εμενα κανεις λαθος.Δεν πιστευω να εχω δειξει σημαδια στο οτι "αν δεν υποστηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει". Κριμα αν εχεις καταλαβει κατι τετοιο. Μου αρεσει ΤΩΡΑ και τπτ παραπανω και ετσι απλα την επομενη στιγμη μου αρεσει κατι αλλο. Δεν κατεληξα τι θα παρω οπως και επισης να σου πω οτι αλλαξαν τα σχεδια και προεκυψε κατι πολυ καλο "επαγγελματικα παντα"οποτε ευκαιρια να κανω και ενα μεγαλο διαλειμα που το χρειαζομουνα κιολα. Φυσικα να σου πω οτι και γιαπωνεζικο "το συγκεκριμενο" να επερνα δεν θα προσπαθουσα ποτε να περασω οτι το δικο μου ειναι καλυτερο και ουτε να πεισω κανεναν. Ο καθενας εχει την γνωμη του που ειναι σεβαστη και επισης απλωνει τα ποδια μεχρι εκει που τον περνει. Εζησα πεντε πολυ εντονα χρονια με το s3 που δεν θα ξεχασω και ηρθε η ωρα να αλλαξω παραστασεις ετσι απλα και οχι γιατι κανει καλυτερο 400αρι,η ειναι πιο ομορφο ή ή ετσι απλα ηθελα αλλαγη. ειναι μια παροιμια που λεει οτι <<<οποιος εχει την μυγα (να την φερει πισω) μυγιαζεται >>>... περα της πλακας τωρα... ο καθε ανθρωπος εχει τις επιλογες του, στην καθε φαση της ζωης του (και ειναι απολυτα σεβαστες...<<<τουλαχιστον απο εμενα βασικα>>>)...τωρα, οτι και αυτοκινητο να παρεις ξερεις τι νιωθω για εσενα και την οικογενεια σου... αφου το εχουμε ξανα πει οτι τα αυτοκινητα ειναι ο πρωταρχικος λογος που βρεθηκαμε απο εκει και περα ειναι η παρεα και μονο αυτη!!! Edited June 18, 2008 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 (edited) και μερικες καινουργιες φωτο... και θα ηθελα και την γνωμη σας...(για αυτη την φωτο) Edited June 18, 2008 by NOEL-S3
tasosS3 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 οποιος εχει την μυγα Μητσο ξερεις πολλους απο το forum που θελουν ή ηθελαν να παρουν γιαπωνεζικο ? η με δουλευεις ? Οτι θες να πεις πεστο ξεκαθαρα.
Aristos Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 και μερικες καινουργιες φωτο... και θα ηθελα και την γνωμη σας...(για αυτη την φωτο) Να μιλήσω η τσου???
tasosS3 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 (edited) Να μιλήσω η τσου??? Μιλα γλομπε και σε παρακαλω αλλαξε την υπογραφη σου και απο ΠΑΝΙΚΟ καντην ΠΑΝΙΚΟΣ γιατι οπως καταλαβες τους πελατες μου τους εχει πιασει ΠΑΝΙΚΟΣ και τρεχουν να κρυφτουν. Edited June 18, 2008 by tasosS3
A80Avant Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 καινουριο ειναι αυτο το μοντελο NOEL??? δεν εχω ξαναδει αλλο! μου φαινεται παντος πιστο αντιγραφο των audi S3 :P
NOEL-S3 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Να μιλήσω η τσου??? : Τσου εσυ, γιατι ...(την γνωμη την δικια σου ( καθολου σεβαστη ) την ξερω οποτε...μουγγα
petros7 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 και μερικες καινουργιες φωτο... και θα ηθελα και την γνωμη σας...(για αυτη την φωτο) Παρα πολυ ωραιο αυτο που ειδα Δημητρη Τελικα πιστευω οτι βρηκες το καλυτερο σημειο για να μπει
petros7 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 κανενας αλλος δεν εχει γνωμη? Ποτε θα το φερεις απεναντι?
NOEL-S3 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Ποτε θα το φερεις απεναντι? καθε πραγμα στον καιρο του (και ο κολιος τον αυγουστο) ετσι δεν λενε? ολα θα γινουν με χειρουργικη ακριβεια οπως παντα δηλαδη... εχω να γραψω και να ποσταρω φωτο σε αυτο το topic (με το καινουργιο μου project S3) οταν θα ειναι να ερθω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ενημερωσω (για να κερασεις καφε-φαϊ-κτλ)
petros7 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 οταν θα ειναι να ερθω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ενημερωσω (για να κερασεις καφε-φαϊ-κτλ) Οτι θελεις φιλε Δημητρη
kostis Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 κανενας αλλος δεν εχει γνωμη?Ωραίο είναι εκεί, αλλά γιατί δεν το έβαλες δεξιά;
Recommended Posts