Alex Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ωραίο είναι εκεί, αλλά γιατί δεν το έβαλες δεξιά; θα συμφωνησω με τον κωστη στα δεξια στην ιδια ευθεια με το αλλο δοκιμασε το!!!!θα ειναι σαν βελτιωτικος οικος!!!!!
whitestorm Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Εγω θα ελεγα να το βαλεις στην μπροστινη μασκα ετσι θα ειναι και μουρατο!!!
NOEL-S3 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Ωραίο είναι εκεί, αλλά γιατί δεν το έβαλες δεξιά; Στην αρχη το εβαλα εκει και δεν μου αρεσε, γιατι φαινοταν too much και γεμιζε πολυ με νικελ, οποτε θεωρω οτι εκει που το εβαλα ειναι η καλυτερη θεση (για εμενα παντα)...
NOEL-S3 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Εγω θα ελεγα να το βαλεις στην μπροστινη μασκα ετσι θα ειναι και μουρατο!!! Μαλλον (θεωρω μπορει να κανω και λαθος) θα ειναι πολυ ξεκρεμαστο και παρατερο μπροστα...
whitestorm Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Αν δεν εχει σηματακι S3 μπροστα βαλτο στην θεση του!!!
konstantinoS3 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Εμενα δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα. Ισως κατω απο το φλασακι στο πλαϊ να ηταν καλυτερα.
NOEL-S3 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Αν δεν εχει σηματακι S3 μπροστα βαλτο στην θεση του!!! εχει σηματακι S3 μπροστα. οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μπει εκει...
patotis Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Δημήτρη, μεγείες, καλορίζικο, και πολλά δυνατά και ασφαλή χλμ Μιας κ πρόσφατα το γύρισα και γω σε S3, αλλα δεν εχω προλάβει να παρουσιαστώ, δεν το χορταίνω ... Για το προσωπικό σου σημα "NOEL " που κανει πάταγο θα το εβαζα κ γω μαλλον στην δεξια πλευρα..ακριβώς για να μην πίξουν μαζι τα 2 σηματα πίσω... Καλορίζικο και πάλι !
NOEL-S3 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Δημήτρη, μεγείες, καλορίζικο, και πολλά δυνατά και ασφαλή χλμ Μιας κ πρόσφατα το γύρισα και γω σε S3, αλλα δεν εχω προλάβει να παρουσιαστώ, δεν το χορταίνω ... Για το προσωπικό σου σημα "NOEL " που κανει πάταγο θα το εβαζα κ γω μαλλον στην δεξια πλευρα..ακριβώς για να μην πίξουν μαζι τα 2 σηματα πίσω... Καλορίζικο και πάλι ! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και σου ευχομαι και εγω με την σειρα σου καλοριζικο και καλα-ασφαλη χλμ... θα σκεφτω την αποψη σου περι του NOEL και θα αποφασισω το τι θα κανω,παντος σε ευχαριστω την γνωμη-αποψη σου (φυσικα απολυτα σεβαστη)...
tasosS3 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ρε πελατη ηλπιζα οτι αυτο με το αυτοκολλητο πισω ειναι απλα μια πλακα αλλα εσυ το σκεφτεσαι σοβαρα βλεπω και μαλιστα περιμενεις και αποψεις!!!!! Η απολυτη καγκουρια δηλαδη
NOEL-S3 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Η απολυτη καγκουρια δηλαδη Α ετσι εεεεε.... για κατεβα μια βολτα με το cordoba να σε ξυρισω κοντρα (που σου αρεσει)...
tasosS3 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Α ετσι εεεεε.... για κατεβα μια βολτα με το cordoba να σε ξυρισω κοντρα (που σου αρεσει)... Ειδες ρε φιλο/πελατη/κασα/τελαρο που στα λεγα? Καλυτερα να κολλησεις ΜπαρμπερηςS3
NOEL-S3 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 (edited) Ειδες ρε φιλο/πελατη/κασα/τελαρο που στα λεγα?Καλυτερα να κολλησεις ΜπαρμπερηςS3 ρε φιλο/πελατη/κασα/τελαρο ελα εσυ κατω και τι σε νοιαζει θα σου κανω και αφρο (για το ξυρισμα) ξερεις αυτον που τον παραλειβουν με το πινελακι (και θα σου <τραβηξω> και ενα-δυο κοντρα.... που θα σου μεινουν αξεχαστα ) Edited June 20, 2008 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 (edited) Το προφιλ του αυτοκινητου μου μπορειτε να το δειτε και στο garage του club ΕΔΩ Edited June 23, 2008 by NOEL-S3
tasosS3 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 (edited) Μαλλον Μητσο για δες με το set up που εχεις αυτη την στιγμη το αμαξι του Μητσου (με το ασημι). Καπως ετσι πρεπει να πηγαινει και το δικο σου τωρα. Βεβαια το video ειναι με 1.8 πιεση αν δεν κανω λαθος ισως και παραπανω. υγ Με τον Μητσο ειχαμε πατησει και πηγαιναμε μαζι Edited July 10, 2008 by tasosS3
adui Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ο μητσος το εχει βαλει μεσα το αυτοκινητο και μαλλον τωρα που θα το βγαλει θα εχει αλλο set up μια και προχωρησε σε αλλαγες!!
tasosS3 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ο μητσος το εχει βαλει μεσα το αυτοκινητο και μαλλον τωρα που θα το βγαλει θα εχει αλλο set up μια και προχωρησε σε αλλαγες!! Το ξερω και περιμενουμε νεοτερα
Legend Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Μαλλον Μητσο για δες με το set up που εχεις αυτη την στιγμη το αμαξι του Μητσου (με το ασημι). Καπως ετσι πρεπει να πηγαινει και το δικο σου τωρα. Βεβαια το video ειναι με 1.8 πιεση αν δεν κανω λαθος ισως και παραπανω. υγ Με τον Μητσο ειχαμε πατησει και πηγαιναμε μαζι οι αλλαγές στον κόφτη, του νοελ είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις...
NOEL-S3 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Μετα απο πολυ καιρο που εχω να γραψω σε αυτη την ενοτητα, μπαινω για να γραψω κατι ασχημο, εχθες το απογευμα δυστηχος μου εσπασαν τον καθρεπτη απο την μερια του οδηγου, ενω το ειχα παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι του αδερφου μου, οσο και αν εψαξα (οπως ηταν αναμενομενο δηλαδη) κανενας δεν ειδε και δεν καταλαβε τιποτα οποτε.... ΥΓ. Αν τον πιασω θα του Γ.ο.ε.α το κ.τ.κ
Thomas-1.8T Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Μετα απο πολυ καιρο που εχω να γραψω σε αυτη την ενοτητα, μπαινω για να γραψω κατι ασχημο, εχθες το απογευμα δυστηχος μου εσπασαν τον καθρεπτη απο την μερια του οδηγου, ενω το ειχα παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι του αδερφου μου, οσο και αν εψαξα (οπως ηταν αναμενομενο δηλαδη) κανενας δεν ειδε και δεν καταλαβε τιποτα οποτε.... ΥΓ. Αν τον πιασω θα του Γ.ο.ε.α το κ.τ.κ Δημήτρη δύο λύσεις υπάρχουν. α) Συμβιβάζεσαι και πάς παρακάτω,γιατί δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς... β) (εδώ θα σ'αρέσει) Παίρνεις το S3 του Γιώργου και του βάζεις να σε πληρώσει και καινούριο καθρεύτη. Σπίτι του δεν έγινε??? Πιο πιθανή φαντάζει η πρώτη,γιατί αυτό κάνουμε όλοι, με τους τσοπάνους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
Recommended Posts