Jump to content

Recommended Posts

Posted

εχω ανεβασει πυρετο θα μου δωσεις ενα να κοιμηθω μαζι του μπας κ μου πεσει????????????????????? παλι μας αρρωστησες αγρυπνια και αποψε!!!!

γιωργος

Posted

Επειδή πολλοί από εσάς μου στείλατε PM για τα πιστόνια με κεραμική επίστρωση, σας παραθέτω μερικές ακόμη φωτό, διότι μετά από λίγο καιρό μόνο ο θάλαμος καύσης στο μοτέρ μου θα τα βλέπει :thumbsup::thumbsup:

DSC04711.jpg

DSC04709.jpg

DSC04708.jpg

DSC04710.jpg

Δημήτρης

Posted
Επειδή πολλοί από εσάς μου στείλατε PM για τα πιστόνια με κεραμική επίστρωση, σας παραθέτω μερικές ακόμη φωτό, διότι μετά από λίγο καιρό μόνο ο θάλαμος καύσης στο μοτέρ μου θα τα βλέπει :thumbsup::thumbsup:

DSC04711.jpg

DSC04709.jpg

DSC04708.jpg

DSC04710.jpg

Δημήτρης

δημήτρη τώρα που το βλέπω ανάποδα , σερβίρεις καφεδάκι άνετα..........

Posted
...πως φερνεις τοσο μεγαλες κουτες και βαρυες και δεν αντιμετωπιζεις προβλημα στο τελωνειο?εκτος αν πληρωνεις το αντιτιμο..!δασμοι κλπ

Baγγελη εισαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ... :angry2:

Posted
προβλημα μου!!!! :P :P

Μικρε Θα σε τσακισω... :laughing::P

Posted
Μικρε Θα σε τσακισω... :laughing::P

πατα το 0...δεν ακουσα..χαχαχ!!! :P :P :P

θα σε πατησω... ακους εκει με εχεις αποθημενο..!!!δεν μου τα χες πει αυτα..παλιοαπατεωνα...

• 3 weeks later...
Posted

Δημήτρη πότε με το καλό θα ολοκληρωθεί το project??

Posted (edited)
Δημήτρη πότε με το καλό θα ολοκληρωθεί το project??

Εκεί που είχα τελειώσει, καθώς μου ήρθαν όλα πια, πριν μερικές μέρες έμαθα ότι βγήκαν στο εμπόριο για τα 2.0tfsi, ατσαλιένες βαλβίδες εισαγωγής με επίστρωση νατρίου και εξαγωγής από inconel για μεγαλύτερο flow ;) Εννοείται τις πήρα αμέσως, αλλά αυτό σημαίνει πάλι αναμονή 5 - 10 εργάσιμες.. Αφού θα ανοίξω καπάκι όμως και επειδή μια φορά (ελπίζω) θα γίνει αυτό, τότε ας περιμένω λίιιγο ακόμα.

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted
αλλά αυτό σημαίνει πάλι αναμονή 5 - 10 εργάσιμες..

Δημητρη εχω μια απορια...... περισοτερη αναμονη και αγωνια ειχες φανταρος ή τωρα????? Φανταρος οταν ησουν ειχες μετρησει ετσι μερες?????

Θαυμαζω το κουραγιο, την υπομονη και το μερακι σου...... :worthy:

Posted

Μαλλον τωρα εχει περισσοτερη αγωνια Πανο! Δημητρη το καλο πραγμα αργει να γινει...αφου βγηκαν γιατι να τα αφησεις??? Αντε με το καλο να ερθουν και αυτα φιλε μου...

Posted

Χθες μου το ειπες για την υπαρξη αυτων των βαλβιδων...και σημερα της πηρες... :P

Δεν σε προλαβαινω... :D

Posted

Μια φωτό με τα τελευταία ηλεκτρονικά που μου ήρθαν. Να δω που θα μπουν όλα αυτά..

DSC00065.JPG

Δημήτρης

Posted (edited)
Μια φωτό με τα τελευταία ηλεκτρονικά που μου ήρθαν. Να δω που θα μπουν όλα αυτά..

post-1074-1238775299_thumb.jpg

Δημήτρης

Φίλε,να ρωτησω κάτι?.......και το Conn-x για το Α4 είναι?? :g::P:

Edited by Αρίστος
Posted

Πήρες και άλλα πράγματα μυστικοπαθή Δημήτρη...

Άντε.... βγάλε τα όλα στην φορά...

Posted
Πήρες και άλλα πράγματα μυστικοπαθή Δημήτρη...

Άντε.... βγάλε τα όλα στην φορά...

Ναι του βαλε και dsl :speak_cool:

Posted
Ναι του βαλε και dsl :speak_cool:

Ναι ή αλλιώς Limited Slip Differential LSD :brows::brows::new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Υ.Σ. Τάσο πες τίποτα στο φίλο σου τον Αρίστο με κοροϊδεύει..

Posted
Ναι ή αλλιώς Limited Slip Differential LSD :brows::brows::new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Υ.Σ. Τάσο πες τίποτα στο φίλο σου τον Αρίστο με κοροϊδεύει..

Εισαι απίστευτος λέμεεε.... :hysterical:

Posted

Τελειώσαμε με το hardware πλέον, οπότε την εβδομάδα μετά το Πάσχα ξεκινάμε επιτέλους :thumbsup: Βέβαια μόνο ΣΚ θα γίνεται η δουλειά και σιγά - σιγά αλλά τουλάχιστον να γίνει η αρχή..

Παρακάτω είναι μερικές τελευταίες φωτό από το κιτ κομπλέ με την τουρμπίνα, την πολλαπλή, το 76άρι dp, την 76άρα εισαγωγή με μεταλλικό maf case housing, τη βάση της σκάστρας κλπ..DSC04723.jpg

DSC04725.jpg

DSC04728.jpg

DSC04727.jpg

Δημήτρης

Posted

Φιλε Δημητρη επειδη στον λιγο καιρο που ειμαι στο κλαμπ εχω δει το ποσο προσεκτικα εχεις μελετησει το καθε τι που εχεις βαλει στο αυτοκινητο και επειδη ξερω ποσο μερακι και κοπο εχεις αφιερωσει ως τωρα σου ευχομαι ολοψυχα να μην συναντησεις ουτε ενα απροοπτο!!!! Ουτε μια δυσκολια!!!! Να τποθετηθουν ολα αψογα και να δουλεψουν ολα σαν ενα καλοκουρδιμενο ρολοϊ!!! Το αξιζεις αλλωστε!!!!

Α!! και μετα απο τοσεες ευχες...... να μας κανεις και καμια βολτα!!!!! χαχαχαχαχαχα :P

Posted

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Ηρθε η ωρα ολα τα πραγματα να φυγουν απο το κρεβατι σου και να μπουν σιγα σιγα στο αμαξι :P:D

Posted

Αντε φιλε επιτελους ηρθε η μεγαλη ωρα σου ευχομαι ολα να πανε ρολοι και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!!

Posted

ωραια ωραια πραγματακια.... αντε να τα δουμε μονταρισμενα!

Posted

ΜΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!!!

Φανταζομαι να μην κρυβεις κατι πιο εντυπωσιακο απο αυτα τα BABES, κατω απο το ... κρεββατι !!! χαχχαχαχαχαχα Αυτα και μονο ειναι ικανα να αφησουν breathless πολλους εδω μεσα....\

Αντε και με ... ενα πονο, κατω απο το καπω...

Θεοδοσης .... breathless & speechless