Jump to content

Recommended Posts

Posted
ειχαμε κατι σχαστρες στα καζανια στο στρατο.....να 3ερα να σουφρωνα ενα !!

Ποτε δεν ειναι αργα...αληθεια επιστρατος πηγες??? :P

Posted

Αντε να βαλει στην σκαστρα γιατι ενδιαφερομαι και εγω.... :D

Posted

Μπραβο ρε Δημητρη αψογη δουλεια ολα ενα και ενα τα πραγματα που βαζεις?

ΥΓ Αληθεια ποτε θα σε δουμε απο το χωριο μας αν οχι εσενα τουλαχιστον το αυτοκινητο σου!!!

Posted
αν οχι εσενα τουλαχιστον το αυτοκινητο σου!!!

Ευκολο :D Θα μου το δωσει με το καλο :boxing: και θα ερθω... :P

Posted
Ευκολο :D Θα μου το δωσει με το καλο :boxing: και θα ερθω... :P

Θα μπορέσεις να το οδηγήσεις?? :P

Posted
Θα μπορέσεις να το οδηγήσεις?? :P

Τι με περασες Δημητρη...να τρεμουν τα χερια μου απο την ροπη... :P

Posted (edited)

Άλεξ, ό,τι και να λες, η σκάστρα είναι για ΒΤ δεν είναι για ΚΟ4 :new_lol::new_lol::new_iloveyou:

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted
Ωραία δουλειά έχεις κάνει Δημήτρη!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα, αν και με τον Κρίτωνα, τα θεωρώ δεδομένα!!

Υ.Γ. Και εμένα η σχάστρα μου φαίνεται μικρή!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο, θα δούμε τα αποτελέσματα σε λίγο καιρό..

Σίμο, θα ανέβω φίλε κάποια στιγμή πρέπει να βρώ λίγο χρόνο..

Δημήτρης

Posted

Εχθές εγκατέστησα και τη σκάστρα..

phone010.jpg

Ελπίζω να μην χάνω τώρα.. Οι δοκιμές θα δείξουν :speak_cool:

Δημήτρης

Posted

Παει η σκαστρα...αφου μπηκε δεν θα ξανα βγει... :cry:

Posted

φιλε δημητρη επειδη ξερεις οτι ετρεξα και γω πολυ με τις λεπτομερειες του αμαξιου πιστευω οτι θα χανεις ελαχιστη πιεση με αυτη την σκαστρα στις αλαγες.μπορει να μην τοκαταλαβεις οταν ρυθμιστεις αλλα οταν θα βαλεις μια κλειστου θα δεις διαφορα.καλημερα και καλη συνεχεια στο ομορφο εργο σου.

Posted
φιλε δημητρη επειδη ξερεις οτι ετρεξα και γω πολυ με τις λεπτομερειες του αμαξιου πιστευω οτι θα χανεις ελαχιστη πιεση με αυτη την σκαστρα στις αλαγες.μπορει να μην τοκαταλαβεις οταν ρυθμιστεις αλλα οταν θα βαλεις μια κλειστου θα δεις διαφορα.καλημερα και καλη συνεχεια στο ομορφο εργο σου.

Μπορεί Κώστα ναι θα το δω και αν είναι θα την συνδέσω με την εισαγωγή.. Θα δούμε!! Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή :speak_cool:

Δημήτρης

Posted

Δημητρη οταν με το καλο τελειωσεις ριξε ενα καλο πλυσιμο στη μηχανη να φυγουν τα παντα και γνωμη μου δωσε βαση στο να ομορφηνεις λιγακι τον χωρο του engine bay βαζοντας κανα samco ;) (και θεμα αντοχης δλδ)

Μετα ριξε δυο φωτο στο avatar :D

Posted
Δημητρη οταν με το καλο τελειωσεις ριξε ενα καλο πλυσιμο στη μηχανη να φυγουν τα παντα και γνωμη μου δωσε βαση στο να ομορφηνεις λιγακι τον χωρο του engine bay βαζοντας κανα samco ;) (και θεμα αντοχης δλδ)

Ναι έχεις δίκιο Τάσο, η αλήθεια είναι ότι θέλω να τελειώσω με τις συνδέσεις και μετά θα βάλω custom όμως, δεν υπάρχουν για το μοτέρ μου (κολλάρα ψυκτικού και άλλα). Όσο για το πλύσιμο έχω ένα παλικάρι, που θα μου το κάνει κούκλα, τον έχω στο περίμενε μέχρι να τελειώσω :brows::brows::thumbsup:

Δημήτρης

Posted

Εσένα θα σε κάνω συνεταιρο... :P

Posted (edited)

Πριν από δύο μέρες μου έβγαλε στο engine "malfuction low fuel pressure system out of specification" δηλαδή ο Κρίτωνας που είχε πει για την πίσω τρόμπα τις επιφυλάξεις του μάλλον επιβεβαιώθηκε. Έχοντας αγοράσει πίσω ενισχυμένη τρόμπα βενζίνης, η οποία όμως δεν είναι για το δικό μου αλλά για το β6 μοντέλο 1.8Τ και για εφαρμογές μέχρι 600 ίππους άνετα, έκανα σήμερα δοκιμή να την τοποθετήσω.

Ξεκινώντας λοιπόν η όψη της ΟΕΜ τρόμπας μέσα στον οδηγό της :

DSC04886.jpg">

DSC04889.jpg

Εκτός από τους πόλους ρεύματος βλέπουμε και δύο σωληνάκια. Το μεγάλο είναι της παροχής καυσίμου προς τη μηχανή (για την ακρίβεια πάει πρώτα στο φίλτρο καυσίμου και μετά πάει στη μηχανή) και το μικρό είναι της απορρόφησης καυσίμου από το δίπλα τεπόζιτο, που στα Α4 quattro το τεπόζιτο είναι διπλό, επειδή το πάτωμα λόγω του άξονα μετάδοσης της κίνησης χωρίζεται..

Στα Β6 λοιπόν, δεν υπάρχει το δεύτερο σωληνάκι στη τρόμπα, διότι βρίσκεται χύμα στο πάτο του τεπόζιτου και μαζί με την αναρρόφηση που κάνει η τρόμπα, ρουφάει και το καύσιμο από το διπλανό τεπόζιτο, στο δικό μου όμως έχει χωριστή εισρροή, όπως φαίνεται καθαρά από τις φωτό. Παρακάτω η τρόμπα μόνη της και δίπλα η αναβαθμισμένη. Η διαφορά είναι προφανής!!

DSC04898.jpg

Αφού αφαίρεσα τη τρόμπα και προς στιγμή και με τη σύμφωνη γνώμη του the dog, είπα να τοποθετήσω την μεγάλη αφού όμως κάνω τις απαραίτητες τροποποιήσεις για το φλοτέρ, παρατηρώ λιγάκι τη βάση της τρόμπας με το surge tank που έχει, να δω μήπως έχει και τίποτα βρωμιές και δεν μπορούσε να τραβήξει σωστά καύσιμο και να το καθαρίσω..

DSC04890.jpg

DSC04892.jpgDSC04896.jpg

Δημήτρης

Posted

Όπως βλέπετε μόνο ελέφαντες δεν είχε μέσα.. Όλο το στόμιο της τρόμπας και το surge tank ήταν γεμάτα ΑΜΜΟ!!! Τι βενζίνη να τραβήξει έτσι.. Τελικά αφού έκανα περίπου 2 ώρες να τα καθαρίσω η όψη της ήταν έτσι πια :

DSC04893.jpg

Καθάρισα και τη τρόμπα και τα σωληνάκια και έβγαλα πολύ άμμο.. Μόλις λοιπόν είδα ότι η τρόμπα ουσιαστικά υπολειτουργούσε με τόση άμμο και για να μην κάνω ακόμα δοκιμή με την άλλη που θέλει και πατέντα, αποφάσισα να την αφήσω τώρα να δω πως θα τα πάει και αν θα ξαναβγάλει σφάλμα και βλέπουμε. Μπορεί να πάρω μια σαν ανταλλακτικό και να πειραματιστώ - ο Κρίτωνας θα κρίνει αν φτάνει η ΟΕΜ ή όχι. Ελπίζω να ήταν η βρώμα που δεν την άφηνε να τραβήξει, αλλιώς προβλέπεται αλλαγή με την άλλη και κάποια ψιλοπατέντα - θα δούμε..

Δημήτρης

Posted

Δημητρη, ποιος ειναι ο κωδικος της τρομπας της ενισχυμενης που εχεις? Σιγουρα δεν ειναι η γνωστη 044.

Αν ειναι αυτη πο νομιζω και εχει διχτακι σε ολο της τον πατο,να ξερεις οτι πιθανων να μαζευει σκουπιδακια αρκετα πιο γρηγορα απο την 044. Οχι οτι δεν δουλευει, μια χαρα κανει τη δουλεια της,αλλα τα σκουπιδια....σκουπιδια...

Posted (edited)
Δημητρη, ποιος ειναι ο κωδικος της τρομπας της ενισχυμενης που εχεις? Σιγουρα δεν ειναι η γνωστη 044.

Αν ειναι αυτη πο νομιζω και εχει διχτακι σε ολο της τον πατο,να ξερεις οτι πιθανων να μαζευει σκουπιδακια αρκετα πιο γρηγορα απο την 044. Οχι οτι δεν δουλευει, μια χαρα κανει τη δουλεια της,αλλα τα σκουπιδια....σκουπιδια...

Ναι αυτή είναι φίλε BOSCH O 580254005, ας μαζεύει σκουπίδια, την δουλειά της να κάνει αν χρειαστεί να τη βάλω..

Μπορεί να την βάλω και σε σειρά με την ΟΕΜ θα δούμε Bill ..

Δημήτρης

Posted

το λεω γιατι εγω οταν εβαλα αυτη ειχα προβλημα και την αλλαξα αμεσα με την 044 και απο τοτε δεν εχω προβληματα

Posted
Πριν από δύο μέρες μου έβγαλε στο engine "malfuction low fuel pressure system out of specification" δηλαδή ο Κρίτωνας που είχε πει για την πίσω τρόμπα τις επιφυλάξεις του μάλλον επιβεβαιώθηκε. Έχοντας αγοράσει πίσω ενισχυμένη τρόμπα βενζίνης, η οποία όμως δεν είναι για το δικό μου αλλά για το β6 μοντέλο 1.8Τ και για εφαρμογές μέχρι 600 ίππους άνετα, έκανα σήμερα δοκιμή να την τοποθετήσω.

Ξεκινώντας λοιπόν η όψη της ΟΕΜ τρόμπας μέσα στον οδηγό της :

DSC04886.jpg">

DSC04889.jpg

Εκτός από τους πόλους ρεύματος βλέπουμε και δύο σωληνάκια. Το μεγάλο είναι της παροχής καυσίμου προς τη μηχανή (για την ακρίβεια πάει πρώτα στο φίλτρο καυσίμου και μετά πάει στη μηχανή) και το μικρό είναι της απορρόφησης καυσίμου από το δίπλα τεπόζιτο, που στα Α4 quattro το τεπόζιτο είναι διπλό, επειδή το πάτωμα λόγω του άξονα μετάδοσης της κίνησης χωρίζεται..

Στα Β6 λοιπόν, δεν υπάρχει το δεύτερο σωληνάκι στη τρόμπα, διότι βρίσκεται χύμα στο πάτο του τεπόζιτου και μαζί με την αναρρόφηση που κάνει η τρόμπα, ρουφάει και το καύσιμο από το διπλανό τεπόζιτο, στο δικό μου όμως έχει χωριστή εισρροή, όπως φαίνεται καθαρά από τις φωτό. Παρακάτω η τρόμπα μόνη της και δίπλα η αναβαθμισμένη. Η διαφορά είναι προφανής!!

DSC04898.jpg

Αφού αφαίρεσα τη τρόμπα και προς στιγμή και με τη σύμφωνη γνώμη του the dog, είπα να τοποθετήσω την μεγάλη αφού όμως κάνω τις απαραίτητες τροποποιήσεις για το φλοτέρ, παρατηρώ λιγάκι τη βάση της τρόμπας με το surge tank που έχει, να δω μήπως έχει και τίποτα βρωμιές και δεν μπορούσε να τραβήξει σωστά καύσιμο και να το καθαρίσω..

DSC04890.jpg

DSC04892.jpgDSC04896.jpg

Δημήτρης

Βλέπεις όμως Bill έχει κοντό λαιμό και χωράει στο δικό μου, η 044 όμως δεν χωράει δυστυχώς..

Δημήτρης

Posted

Λεγε τετοια Βασιλη...να την βαλει στο ντουλαπακι του συνοδηγου... :P

Posted (edited)
Λεγε τετοια Βασιλη...να την βαλει στο ντουλαπακι του συνοδηγου... :P

Τα νέα λοιπόν είναι ότι μετά από σκίσιμο σήμερα (4ες, 5ες και 6ες μέχρι 5800), δεν μου ξαναέβγαλε σφάλμα η αντλία!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά.. Το μόνο σφάλμα που μου βγάζει είναι η σκάστρα που ακόμα τα παίζει, πάνω από 1,5 πίεση έστω και για λίγο.

Αύριο θα βάλω και τις κουβέρτες (doggie ήρθαν και τα δικά σου) για να δω διαφορές.

Δημήτρης