Alex Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Τα νέα λοιπόν είναι ότι μετά από σκίσιμο σήμερα (4ες, 5ες και 6ες μέχρι 5800) Μονο παταγες ολες αυτες τις ταχυτητες...??? Παταγες με καποιον???α ναι ποσο του εριξες???
Dimitris_Kon Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Μονο παταγες ολες αυτες τις ταχυτητες...??? Παταγες με καποιον???α ναι ποσο του εριξες??? Πάτησα με ένα φιλαράκι Και πηγαίναμε σχεδόν μαζί Δημήτρης
Alex Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Πάτησα με ένα φιλαράκι Και πηγαίναμε σχεδόν μαζί Δημήτρης Peri το emoticons παρακαλω...ξερεις!
A80Avant Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 παταγε με ενα ποδηλατο,αλλα ισα που τα καταφερε να περασει μισο καπο.Το ποδηλατο φοραγε μια GT35 ομως και ειχε ο οδηγος αρκετα χρονια εμπειριας στο τιμονι.....Δεν ηταν 'χερας',αλλα 'ποδας'
Alex Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 παταγε με ενα ποδηλατο,αλλα ισα που τα καταφερε να περασει μισο καπο.Το ποδηλατο φοραγε μια GT35 ομως και ειχε ο οδηγος αρκετα χρονια εμπειριας στο τιμονι.....Δεν ηταν 'χερας',αλλα 'ποδας' ????????????
Dimitris_Kon Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Κατέφθασαν και οι κουβέρτες και σύντομα θα τις βάλω.. παρακάτω και μια φωτό από τα πατάκια που μου έστειλε ο PERIS με λογότυπο του club Ευχαριστώ πολύ φίλε!! Περιμένω ακόμη μια ασπίδα για μείωση θερμοκρασιών χοάνης, το water meth και λίγα πραγματάκια ακόμα.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Βρήκα ένα turbo timer με αισθητήρα στην εισαγωγή σε καλή τιμή, το οποίο με βάση τη θερμοκρασία, ρυθμίζει τα λεπτά για το σβήσιμο, αξίζει λέτε να το πάρω ή μου είναι άχρηστο? Βλέπω κάποιους άλλους με ΚΟ4 που έχουν turbo timer και ζήλεψα Δημήτρης
Alex Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Βρήκα ένα turbo timer με αισθητήρα στην εισαγωγή σε καλή τιμή, το οποίο με βάση τη θερμοκρασία, ρυθμίζει τα λεπτά για το σβήσιμο, αξίζει λέτε να το πάρω ή μου είναι άχρηστο? Βλέπω κάποιους άλλους με ΚΟ4 που έχουν turbo timer και ζήλεψα Δημήτρης Το Αφρικανικο δαιμονιο ξυπνησε παλι... Βαλε και ενα ρολοι τοιχου μεσα...
mariosA4 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Βρήκα ένα turbo timer με αισθητήρα στην εισαγωγή σε καλή τιμή, το οποίο με βάση τη θερμοκρασία, ρυθμίζει τα λεπτά για το σβήσιμο, αξίζει λέτε να το πάρω ή μου είναι άχρηστο? Βλέπω κάποιους άλλους με ΚΟ4 που έχουν turbo timer και ζήλεψα Δημήτρης βάλτο , βάλτο ..... ( για μένα λες ρε μπαγάσα)
Dimitris_Kon Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 βάλτο , βάλτο ..... ( για μένα λες ρε μπαγάσα) Την Τετάρτη άκουγα έναν περίεργο ήχο στο αυτοκίνητο στο άφημα του γκαζιού και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν.. Την Πέμπτη λοιπόν που πήγα στα παιδιά, διαπίστωσαν ότι ήταν ένα ξεφύσημα της φλάντζας της πολλαπλής εξαγωγής, επειδή με τα ζόρια που έφαγε το αυτοκίνητο στα πρώτα 1500 χιλιόμετρα με το νέο setup, μου είχαν πει να πάω από εκεί για έλεγχο και σφίξιμο στα παξιμάδια και μπουζώνια αλλά μέσα στη οδηγική μου χαρά, το ξέχασα. Προληπτικά αλλάξαμε και φλάντζα (18 ευρώ) και όλα καλά. Το ΣΚ έκανα άλλα 600 χιλιόμετρα και μου λείπουν άλλα 200 περίπου για να είμαι έτοιμος για να μπει το σωστό πρόγραμμα. Υπολογίζω να μπει, αφού βάλω καταλύτη, δίσκο και κάποια άλλα περιφερειακά, τον Σεπτέμβριο, όπου και θα είμαι έτοιμος λογικά για το πρώτο πάτημα - δοκιμή.. Να προσθέσω, ότι τα παιδιά μου έκαναν δώρο τη βαφή ανθρακόνημα του καπακιού του μοτέρ το οποίο έγινε πανέμορφο. Αύριο θα ανεβάσω φωτό. Δημήτρης
Alex Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 τον Σεπτέμβριο, όπου και θα είμαι έτοιμος λογικά για το πρώτο πάτημα - δοκιμή..Δημήτρης Το σεπτεμβρη...το κλειδωνω...
simon a4 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Το σεπτεμβρη...το κλειδωνω... Τον Σεπτεμβριο πες του να με παρει τηλεφωνο να του εξηγησω καποια πραγματα!!!
Alex Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Τον Σεπτεμβριο πες του να με παρει τηλεφωνο να του εξηγησω καποια πραγματα!!! Το απογευμα θα του το πω...
antonistt Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Το απογευμα θα του το πω... βρε κάτσε σπίτι σου εσυ .... όχου !!!!
Alex Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 βρε κάτσε σπίτι σου εσυ .... όχου !!!! Πρωτα απο εσενα θα ερθω...
antonistt Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Πρωτα απο εσενα θα ερθω... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις????
Dimitris_Kon Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???? Αντώνη πες του Αφρικανού θέλει ντε και καλά να με περάσει.. Μήπως να γινόταν κανα μαγικό να εξαφανιζόταν το πρόγραμμά του? Μας έχει μουρλάνει πια με τα άλογά του Δημήτρης
antonistt Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Αντώνη πες του Αφρικανού θέλει ντε και καλά να με περάσει.. Μήπως να γινόταν κανα μαγικό να εξαφανιζόταν το πρόγραμμά του? Μας έχει μουρλάνει πια με τα άλογά του Δημήτρης xoxoxoxo εύκολα !!!!!!!!!!!!!1!
Alex Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Εχω μπλεξει με ενα εναν αφρικανικο και εναν αμερικανικο μπαμπουινο...χειροτερα δεν γινεται...
yannis Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 (edited) Χωρίς παρεξήγηση αλλά μήπως το θέμα έχει γεμίσει off topic?? Edited August 4, 2009 by michpan
Alex Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Χωρίς παρεξήγηση αλλά μήπως το θέμα έχει γεμίσει off topic?? Χωρις παρεξηγηση θα τα σβυσουν οι mod!!
The Dog Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Χωρίς παρεξήγηση αλλά μήπως το θέμα έχει γεμίσει off topic?? ...εδω και μηνες.........
Alex Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 ...εδω και μηνες......... Tωρα τον Αυγουστο να δεις...
michpan Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Βασικά σε όλες τις συζητήσεις συμμετέχει και ο δημιουργός του θέματος γι'αυτό και δεν τα έχουμε μεταφέρει. Να υπενθυμίσω ότι όπως δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία επειδή φαίνεται σαν κάποιος να φωνάζει έτσι δεν επιτρέπονται και οι έντονοι χαρακτήρες με μεγάλο μέγεθος γιατί δίνουν την ίδια ακριβώς εντύπωση.. Μιχάλης
Recommended Posts