Jump to content

Recommended Posts

Posted
Τα νέα λοιπόν είναι ότι μετά από σκίσιμο σήμερα (4ες, 5ες και 6ες μέχρι 5800)

Μονο παταγες ολες αυτες τις ταχυτητες...??? :whistling:

Παταγες με καποιον???α ναι ποσο του εριξες??? :P

Posted
Μονο παταγες ολες αυτες τις ταχυτητες...??? :whistling:

Παταγες με καποιον???α ναι ποσο του εριξες??? :P

Πάτησα με ένα φιλαράκι :wub::wub: Και πηγαίναμε σχεδόν μαζί :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Posted
Πάτησα με ένα φιλαράκι :wub::wub: Και πηγαίναμε σχεδόν μαζί :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Peri το emoticons παρακαλω...ξερεις!

Posted

παταγε με ενα ποδηλατο,αλλα ισα που τα καταφερε να περασει μισο καπο.Το ποδηλατο φοραγε μια GT35 ομως και ειχε ο οδηγος αρκετα χρονια εμπειριας στο τιμονι.....Δεν ηταν 'χερας',αλλα 'ποδας'

Posted
παταγε με ενα ποδηλατο,αλλα ισα που τα καταφερε να περασει μισο καπο.Το ποδηλατο φοραγε μια GT35 ομως και ειχε ο οδηγος αρκετα χρονια εμπειριας στο τιμονι.....Δεν ηταν 'χερας',αλλα 'ποδας'

???????????? :D

Posted

Κατέφθασαν και οι κουβέρτες και σύντομα θα τις βάλω.. παρακάτω και μια φωτό από τα πατάκια που μου έστειλε ο PERIS με λογότυπο του club :speak_cool: Ευχαριστώ πολύ φίλε!!

DSC04899.jpgDSC04902.jpg

Περιμένω ακόμη μια ασπίδα για μείωση θερμοκρασιών χοάνης, το water meth και λίγα πραγματάκια ακόμα..

Δημήτρης

Posted

Βρήκα ένα turbo timer με αισθητήρα στην εισαγωγή σε καλή τιμή, το οποίο με βάση τη θερμοκρασία, ρυθμίζει τα λεπτά για το σβήσιμο, αξίζει λέτε να το πάρω ή μου είναι άχρηστο? Βλέπω κάποιους άλλους με ΚΟ4 που έχουν turbo timer και ζήλεψα :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Posted
Βρήκα ένα turbo timer με αισθητήρα στην εισαγωγή σε καλή τιμή, το οποίο με βάση τη θερμοκρασία, ρυθμίζει τα λεπτά για το σβήσιμο, αξίζει λέτε να το πάρω ή μου είναι άχρηστο? Βλέπω κάποιους άλλους με ΚΟ4 που έχουν turbo timer και ζήλεψα :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Το Αφρικανικο δαιμονιο ξυπνησε παλι...

Βαλε και ενα ρολοι τοιχου μεσα... :D

Posted

Δημήτρης

βάλτο , βάλτο ..... ( για μένα λες ρε μπαγάσα)

Posted
βάλτο , βάλτο ..... ( για μένα λες ρε μπαγάσα)

:speak_cool::hysterical::party2:

Την Τετάρτη άκουγα έναν περίεργο ήχο στο αυτοκίνητο στο άφημα του γκαζιού και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν..

Την Πέμπτη λοιπόν που πήγα στα παιδιά, διαπίστωσαν ότι ήταν ένα ξεφύσημα της φλάντζας της πολλαπλής εξαγωγής, επειδή με τα ζόρια που έφαγε το αυτοκίνητο στα πρώτα 1500 χιλιόμετρα με το νέο setup, μου είχαν πει να πάω από εκεί για έλεγχο και σφίξιμο στα παξιμάδια και μπουζώνια αλλά μέσα στη οδηγική μου χαρά, το ξέχασα. Προληπτικά αλλάξαμε και φλάντζα (18 ευρώ) και όλα καλά. Το ΣΚ έκανα άλλα 600 χιλιόμετρα και μου λείπουν άλλα 200 περίπου για να είμαι έτοιμος για να μπει το σωστό πρόγραμμα. Υπολογίζω να μπει, αφού βάλω καταλύτη, δίσκο και κάποια άλλα περιφερειακά, τον Σεπτέμβριο, όπου και θα είμαι έτοιμος λογικά για το πρώτο πάτημα - δοκιμή..

Να προσθέσω, ότι τα παιδιά μου έκαναν δώρο τη βαφή ανθρακόνημα του καπακιού του μοτέρ το οποίο έγινε πανέμορφο. Αύριο θα ανεβάσω φωτό.

Δημήτρης

Posted
τον Σεπτέμβριο, όπου και θα είμαι έτοιμος λογικά για το πρώτο πάτημα - δοκιμή..

Δημήτρης

:blink:

Το σεπτεμβρη...το κλειδωνω... :D

Posted
:blink:

Το σεπτεμβρη...το κλειδωνω... :D

:offtopic: Τον Σεπτεμβριο πες του να με παρει τηλεφωνο να του εξηγησω καποια πραγματα!!! :speak_cool:

Posted
:offtopic: Τον Σεπτεμβριο πες του να με παρει τηλεφωνο να του εξηγησω καποια πραγματα!!! :speak_cool:

Το απογευμα θα του το πω... :boxing:

Posted
βρε κάτσε σπίτι σου εσυ .... όχου !!!!

Πρωτα απο εσενα θα ερθω...

Posted
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???? :party3:

Αντώνη πες του Αφρικανού θέλει ντε και καλά να με περάσει.. Μήπως να γινόταν κανα μαγικό να εξαφανιζόταν το πρόγραμμά του? Μας έχει μουρλάνει πια με τα άλογά του :P:P:party3::party3:

Δημήτρης

Posted
Αντώνη πες του Αφρικανού θέλει ντε και καλά να με περάσει.. Μήπως να γινόταν κανα μαγικό να εξαφανιζόταν το πρόγραμμά του? Μας έχει μουρλάνει πια με τα άλογά του :P:P:party3::party3:

Δημήτρης

xoxoxoxo εύκολα !!!!!!!!!!!!!1! :party3::party3:

Posted

Εχω μπλεξει με ενα εναν αφρικανικο και εναν αμερικανικο μπαμπουινο...χειροτερα δεν γινεται...:laughing:

Posted (edited)

Χωρίς παρεξήγηση αλλά μήπως το θέμα έχει γεμίσει off topic??

Edited by michpan
Posted

Χωρις παρεξηγηση θα τα σβυσουν οι mod!!

Posted

...εδω και μηνες.........

Posted
...εδω και μηνες.........

Tωρα τον Αυγουστο να δεις...

Posted

Βασικά σε όλες τις συζητήσεις συμμετέχει και ο δημιουργός του θέματος γι'αυτό και δεν τα έχουμε μεταφέρει.

Να υπενθυμίσω ότι όπως δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία επειδή φαίνεται σαν κάποιος να φωνάζει έτσι δεν επιτρέπονται και οι έντονοι χαρακτήρες με μεγάλο μέγεθος γιατί δίνουν την ίδια ακριβώς εντύπωση..

Μιχάλης