yannis Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 ο λόγος που ήταν εντονα ήταν ακριβως ο λογος που καταλάβατε και γι'αυτο ήταν έντονα. Τωρα αν ο Δημήτρης δεν έχει πρόβλημα, ας με συγχωρέσει που σχολίασα.
Dimitris_Kon Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Εχθές κάλυψα και τα περίπου 3000 χιλιόμετρα στρωσίματος που χρειαζόταν το μοτέρ και πραγματικά άρχισα να παρατηρώ το μοτέρ να ανοίγει. Με Άλεξ εχθές Αττική Οδό, διαπιστώσαμε (χωρίς ακόμα να χτυπάω κόφτη) ότι το αυτοκίνητο ανοίγει στρωτά, χωρίς κομπιάσματα και δυσλειτουργίες.. Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές και το μόνο που την έχει ακούσει είναι ο δίσκος (που είναι ο ΟΕΜ καρφωμένος), κάτι που εξάλλου ήταν αναμενόμενο. Θα δούμε μήπως αύριο τραβήξω κανένα βιντεάκι για να σας δείξω να μου πείτε τη γνώμη σας. Η πίεση είναι σεταρισμένη στο 1,5 bar.. Δημήτρης
Alex Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Εχθές κάλυψα και τα περίπου 3000 χιλιόμετρα στρωσίματος που χρειαζόταν το μοτέρ και πραγματικά άρχισα να παρατηρώ το μοτέρ να ανοίγει. Με Άλεξ εχθές Αττική Οδό, διαπιστώσαμε (χωρίς ακόμα να χτυπάω κόφτη) ότι το αυτοκίνητο ανοίγει στρωτά, χωρίς κομπιάσματα και δυσλειτουργίες.. Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές και το μόνο που την έχει ακούσει είναι ο δίσκος (που είναι ο ΟΕΜ καρφωμένος), κάτι που εξάλλου ήταν αναμενόμενο. Θα δούμε μήπως αύριο τραβήξω κανένα βιντεάκι για να σας δείξω να μου πείτε τη γνώμη σας. Η πίεση είναι σεταρισμένη στο 1,5 bar.. Δημήτρης Οντως να τραβηξουμε κανα βιντεο...σαν τους χαζους καθομαστε και κοιταμε τα ρολογια τι θα δειξουν...ευτυχως ειναι και πολλα...υπαρχει ποικιλια...χρωματων και ενδειξεων...
Paraskevas Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 δημήτρη καλημέρα. βρήκες τελικά από που προερχόταν ο ήχος που ακούγαμε?
Dimitris_Kon Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 δημήτρη καλημέρα. βρήκες τελικά από που προερχόταν ο ήχος που ακούγαμε? Έλα φίλε καλημέρα, ναι το έγραψα παραπάνω ήταν η φλάτζα!! Αλλάχθηκε και τέλος.. Δημήτρης
wolf Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dημητρη καλιμερα και καλοταξιδo το protect να σε ρωτησω κατι η συμπιεση εμεινε ιδια η την εριξες με τα πιστονια η το πλαναρισμα που εκανες?ευχαριστω
Peris Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Οντως να τραβηξουμε κανα βιντεο...σαν τους χαζους καθομαστε και κοιταμε τα ρολογια τι θα δειξουν...ευτυχως ειναι και πολλα...υπαρχει ποικιλια...χρωματων και ενδειξεων... Εγώ στο βίντεο θέλω να δω αυτούς τους χαζούν να κοιτάνε τα ρολόγια
Alex Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Εγώ στο βίντεο θέλω να δω αυτούς τους χαζούν να κοιτάνε τα ρολόγια Kατσε να ερθει ο Αλλος ο Ιπποκαμπος πρωτα...
wolf Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dημητρη καλιμερα και καλοταξιδo το protect να σε ρωτησω κατι η συμπιεση εμεινε ιδια η την εριξες με τα πιστονια η το πλαναρισμα που εκανες?ευχαριστω ?
Alex Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ? Οπως καταλαβαινεις ειναι περιοδος διακοπων...οποτε περιμενεις....
A80Avant Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Δημητρη, γιατι δεν αλλαξες συμπλεκτη μεσα με ολα αυτα?? τσαμπα λεφτα δεν ειναι να ξανανοιγεις δουλειες για τον δισκο?
Dimitris_Kon Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Δημητρη, γιατι δεν αλλαξες συμπλεκτη μεσα με ολα αυτα?? τσαμπα λεφτα δεν ειναι να ξανανοιγεις δουλειες για τον δισκο? Ήθελα να το στρώσω Βασίλη χωρίς να το σκορτσάρω από την αρχή. Την Τετάρτη που επιστρέφω θα κανονίσω να μπουν όλα τα υπόλοιπα να κλείνω. Προς το παρόν.. Δημήτρης
A80Avant Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 μπααα τιποτα δεν θα παθαινε ο καινουριος δισκος. ισα ισα,θα τον εστρωνες κιολας!! χαχα καλιιο αργα παρα ποτε που λεμε!
stef80 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ο δίσκος δε θα πάθαινε τίποτα, το μοτέρ ήθελε να προστατεύσει από την απότομη σύμπλεξη που σίγουρα θα χρειαστεί λίγη συνήθεια.
A80Avant Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 τι θα παθει το μοτερ απο την αποτομη συμπλεξη??
Dimitris_Kon Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Ο δίσκος δε θα πάθαινε τίποτα, το μοτέρ ήθελε να προστατεύσει από την απότομη σύμπλεξη που σίγουρα θα χρειαστεί λίγη συνήθεια. Ακριβώς όπως τα λέει ο Stef Βασίλη, δεν ήθελα να το σκορτσάρω από την αρχή, χωρίς να το μάθω λίγο και στα κατεβάσματα κλπ.. Δημήτρης
A80Avant Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 σσςςςςςς σιγα μην παθαινε τιποτα το μοτε Δημητρη! δεν εμαθες να οδηγας χθες. Σε 1 μηνα θα το ειχες συνηθησει το συμπλεκτη
Dimitris_Kon Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 σσςςςςςς σιγα μην παθαινε τιποτα το μοτε Δημητρη! δεν εμαθες να οδηγας χθες. Σε 1 μηνα θα το ειχες συνηθησει το συμπλεκτη Εμ με τους Αφρικανούς (Άλεξ) που έχω μπλέξει και με βάζουν να ανοίγω Βασίλη άσε Δημήτρης
mangp Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Εμ με τους Αφρικανούς (Άλεξ) που έχω μπλέξει και με βάζουν να ανοίγω Βασίλη άσε Δημήτρης Αυτοι σου φταινε ....εσενα δεν τα θελει ο κο.ος σου????? Αντε με το καλο να μπουν και τα υπολοιπα και μετα θα εχουμε 2 να μας πριζουν.... Ο ενας θα εχει λογο με την 3076 και ο αλλος απλα για να λεει με την Κ04.......
Dimitris_Kon Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 εγω μπορω να παιξω με την ταπεινη holset Μου? Βασίλη πολύ ταπεινή φίλε για τα γούστα μου Αν πάντως το θέμα της τροφοδοσίας δεν με περιορίσει, μιας και περιμένω και άλλη μια λύση (πειραματική βέβαια), σκέφτομαι μια αναβάθμιση.. Να ναι καλά ο the dog Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα - πρώτα ο Θεός - μπαίνει και ο καταλύτης και σιγαστήρες και ο Κρίτωνας θα μου τελειοποιήσει το πρόγραμμα, να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε @ 1,8 bar και με σωστό μείγμα. Δημήτρης
mangp Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Μπαρμπουνια -κουτσομουρες -ροφους αντε και κανα λαυρακι
A80Avant Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 χαχαχα, εε ενταξει τοτε. Θα την αφησω στο 1.3bar. να γουργουριζει...
Alex Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 χαχαχα, εε ενταξει τοτε. Θα την αφησω στο 1.3bar. να γουργουριζει... Bασιλη μου τα χαλας...
strivis Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Δημητρη, αν και στα ειπα και εχθες απο κοντα, τα συγχαρητηρια μου για το αμαξι!!!!Ειναι πολυ ωραιο και αξιοπρεπεστατο!!! :bravo: Ειναι μια γρηγορη λιμουζινα!!!! Οχι σαν κατι μικρα, ταπεινα και ΜΠΛΕ αμαξακια!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts