Jump to content

Recommended Posts

Posted

ο λόγος που ήταν εντονα ήταν ακριβως ο λογος που καταλάβατε και γι'αυτο ήταν έντονα. Τωρα αν ο Δημήτρης δεν έχει πρόβλημα, ας με συγχωρέσει που σχολίασα. :unsure:

Posted

Εχθές κάλυψα και τα περίπου 3000 χιλιόμετρα στρωσίματος που χρειαζόταν το μοτέρ και πραγματικά άρχισα να παρατηρώ το μοτέρ να ανοίγει. Με Άλεξ εχθές Αττική Οδό, διαπιστώσαμε (χωρίς ακόμα να χτυπάω κόφτη) ότι το αυτοκίνητο ανοίγει στρωτά, χωρίς κομπιάσματα και δυσλειτουργίες.. Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές και το μόνο που την έχει ακούσει είναι ο δίσκος (που είναι ο ΟΕΜ καρφωμένος), κάτι που εξάλλου ήταν αναμενόμενο. Θα δούμε μήπως αύριο τραβήξω κανένα βιντεάκι για να σας δείξω να μου πείτε τη γνώμη σας. Η πίεση είναι σεταρισμένη στο 1,5 bar..

Δημήτρης

Posted
Εχθές κάλυψα και τα περίπου 3000 χιλιόμετρα στρωσίματος που χρειαζόταν το μοτέρ και πραγματικά άρχισα να παρατηρώ το μοτέρ να ανοίγει. Με Άλεξ εχθές Αττική Οδό, διαπιστώσαμε (χωρίς ακόμα να χτυπάω κόφτη) ότι το αυτοκίνητο ανοίγει στρωτά, χωρίς κομπιάσματα και δυσλειτουργίες.. Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές και το μόνο που την έχει ακούσει είναι ο δίσκος (που είναι ο ΟΕΜ καρφωμένος), κάτι που εξάλλου ήταν αναμενόμενο. Θα δούμε μήπως αύριο τραβήξω κανένα βιντεάκι για να σας δείξω να μου πείτε τη γνώμη σας. Η πίεση είναι σεταρισμένη στο 1,5 bar..

Δημήτρης

Οντως να τραβηξουμε κανα βιντεο...σαν τους χαζους καθομαστε και κοιταμε τα ρολογια τι θα δειξουν...ευτυχως ειναι και πολλα...υπαρχει ποικιλια...χρωματων και ενδειξεων... :laughing:

Posted

δημήτρη καλημέρα. βρήκες τελικά από που προερχόταν ο ήχος που ακούγαμε?

Posted
δημήτρη καλημέρα. βρήκες τελικά από που προερχόταν ο ήχος που ακούγαμε?

Έλα φίλε καλημέρα, ναι το έγραψα παραπάνω ήταν η φλάτζα!! Αλλάχθηκε και τέλος..

Δημήτρης

• 2 weeks later...
Posted

Dημητρη καλιμερα και καλοταξιδo το protect να σε ρωτησω κατι η συμπιεση εμεινε ιδια η την εριξες με τα πιστονια η το πλαναρισμα που εκανες?ευχαριστω

Posted
Οντως να τραβηξουμε κανα βιντεο...σαν τους χαζους καθομαστε και κοιταμε τα ρολογια τι θα δειξουν...ευτυχως ειναι και πολλα...υπαρχει ποικιλια...χρωματων και ενδειξεων... :laughing:

Εγώ στο βίντεο θέλω να δω αυτούς τους χαζούν να κοιτάνε τα ρολόγια 000200C6.gif

Posted
Εγώ στο βίντεο θέλω να δω αυτούς τους χαζούν να κοιτάνε τα ρολόγια 000200C6.gif

Kατσε να ερθει ο Αλλος ο Ιπποκαμπος πρωτα... :D

Posted
Dημητρη καλιμερα και καλοταξιδo το protect να σε ρωτησω κατι η συμπιεση εμεινε ιδια η την εριξες με τα πιστονια η το πλαναρισμα που εκανες?ευχαριστω

?

Posted
?

Οπως καταλαβαινεις ειναι περιοδος διακοπων...οποτε περιμενεις.... ;)

Posted

Δημητρη, γιατι δεν αλλαξες συμπλεκτη μεσα με ολα αυτα?? τσαμπα λεφτα δεν ειναι να ξανανοιγεις δουλειες για τον δισκο?

Posted
Δημητρη, γιατι δεν αλλαξες συμπλεκτη μεσα με ολα αυτα?? τσαμπα λεφτα δεν ειναι να ξανανοιγεις δουλειες για τον δισκο?

Ήθελα να το στρώσω Βασίλη χωρίς να το σκορτσάρω από την αρχή. Την Τετάρτη που επιστρέφω θα κανονίσω να μπουν όλα τα υπόλοιπα να κλείνω. Προς το παρόν..

Δημήτρης

Posted

μπααα τιποτα δεν θα παθαινε ο καινουριος δισκος. ισα ισα,θα τον εστρωνες κιολας!! χαχα

καλιιο αργα παρα ποτε που λεμε!

Posted

Ο δίσκος δε θα πάθαινε τίποτα, το μοτέρ ήθελε να προστατεύσει από την απότομη σύμπλεξη που σίγουρα θα χρειαστεί λίγη συνήθεια.

Posted
Ο δίσκος δε θα πάθαινε τίποτα, το μοτέρ ήθελε να προστατεύσει από την απότομη σύμπλεξη που σίγουρα θα χρειαστεί λίγη συνήθεια.

Ακριβώς όπως τα λέει ο Stef Βασίλη, δεν ήθελα να το σκορτσάρω από την αρχή, χωρίς να το μάθω λίγο και στα κατεβάσματα κλπ..

Δημήτρης

Posted

σσςςςςςς σιγα μην παθαινε τιποτα το μοτε Δημητρη! δεν εμαθες να οδηγας χθες. Σε 1 μηνα θα το ειχες συνηθησει το συμπλεκτη

Posted
σσςςςςςς σιγα μην παθαινε τιποτα το μοτε Δημητρη! δεν εμαθες να οδηγας χθες. Σε 1 μηνα θα το ειχες συνηθησει το συμπλεκτη

Εμ με τους Αφρικανούς (Άλεξ) που έχω μπλέξει και με βάζουν να ανοίγω Βασίλη άσε :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Posted
Εμ με τους Αφρικανούς (Άλεξ) που έχω μπλέξει και με βάζουν να ανοίγω Βασίλη άσε :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Αυτοι σου φταινε ....εσενα δεν τα θελει ο κο.ος σου?????

Αντε με το καλο να μπουν και τα υπολοιπα και μετα θα εχουμε 2 να μας πριζουν....

Ο ενας θα εχει λογο με την 3076 και ο αλλος απλα για να λεει με την Κ04.......

Posted
εγω μπορω να παιξω με την ταπεινη holset Μου?

Βασίλη πολύ ταπεινή φίλε για τα γούστα μου :new_lol::new_lol:

Αν πάντως το θέμα της τροφοδοσίας δεν με περιορίσει, μιας και περιμένω και άλλη μια λύση (πειραματική βέβαια), σκέφτομαι μια αναβάθμιση.. Να ναι καλά ο the dog :worthy:

Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα - πρώτα ο Θεός - μπαίνει και ο καταλύτης και σιγαστήρες και ο Κρίτωνας θα μου τελειοποιήσει το πρόγραμμα, να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε @ 1,8 bar και με σωστό μείγμα.

Δημήτρης

Posted

Μπαρμπουνια -κουτσομουρες -ροφους αντε και κανα λαυρακι :P

Posted

χαχαχα, εε ενταξει τοτε. Θα την αφησω στο 1.3bar. να γουργουριζει...

Posted
χαχαχα, εε ενταξει τοτε. Θα την αφησω στο 1.3bar. να γουργουριζει...

Bασιλη μου τα χαλας... :P

Posted

Δημητρη, αν και στα ειπα και εχθες απο κοντα, τα συγχαρητηρια μου για το αμαξι!!!!Ειναι πολυ ωραιο και αξιοπρεπεστατο!!! :bravo: :bravo:

Ειναι μια γρηγορη λιμουζινα!!!! Οχι σαν κατι μικρα, ταπεινα και ΜΠΛΕ αμαξακια!!!!!!!!!!!! :P::P: