Dimitris_Kon Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 (edited) Σας παρουσιάζω το νέο μου παιχνίδι Δημήτρης μας τρελανες παλι ....αμαν πια με τα αλογα σου Άκου ποιός μιλάει Και μια φωτό από το audi 4 rings : Δημήτρης Edited October 9, 2010 by Dimitris_Kon
simon a4 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 (edited) Μητσο τα σπαει η φωτο!!! Τα συγχαρητηρια μου στον καλλιτεχνη!!! Edited October 10, 2010 by simon a4
Aristos Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Κοντά έπεσες φίλε! Αν τη δουλέψω κοντά στα 2bar + (τώρα είμαι στα 2.3) θεωρητικά προσεγγίζει τα 700. Απλά είναι θεωρητικό νούμερο, δεν λέει κάτι αυτό από μόνο του. Δημήτρης Eτσι ακριβώς... Το παλικάρι έχει ξεφύγει εντελώς,μπήκε,την έβαλε στην μασχάλη και το μάτι του γυάλιζε...
Dimitris_Kon Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Eτσι ακριβώς... Το παλικάρι έχει ξεφύγει εντελώς,μπήκε,την έβαλε στην μασχάλη και το μάτι του γυάλιζε... Ασε ρε που γυάλιζε το μάτι μου. Το δικό σου γυάλιζε.. Και 2 φωτό ακόμα : Δημήτρης
PanoulisTheTroll Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Μας έχεις τρελάνει πρωί πρωί.... Αρίστο το έχω δει αυτό το βλέμα...ξέρω τι λες.... και εκείνο το παγωμένο χαμόγελο, την ώρα που το μυαλό ταξιδεύει σε τρελές ιπποδυνάμεις, επιταχύνσεις και ήχους, που το βλέπεις και λες "ο τύπος είναι για το Δαφνί"!!!!!
Velos Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Βρε φίλε τι πράγμα είναι αυτό έχουμε ζαλιστεί με τα αλόγατα και τις πιέσεις. Θα μας στείλεις καμιά μέρα χαχαχαχαχαχα
nikostt Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Δημήτρη πολύ ωραίες οι φωτογραφίες Βλέπω ότι έχεις βάλει σκοπό να περάσεις τα άλογα από το S1
mokasquatrro Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Μπραβο για τις φωτογραφιες σε οποιον τις τραβηξε!!!Πολυ ωραιες!!Αλλα και η τουρμπινα ειναι αντε γεια...
simon a4 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Μπραβο για τις φωτογραφιες σε οποιον τις τραβηξε!!!Πολυ ωραιες!!Αλλα και η τουρμπινα ειναι αντε γεια... Η τουρμπινα ειναι αντε γεια αλλα και ο νεος της ιδιοκτητης ειναι και ο ιδιος αντε γεια.Παει το χασαμε το παληκαρι αν δεν φτασει στους 1000 ιππους δεν προκειται να ησυχασει!!!
antrikos13 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Aπο κοντα ειναι πιο τρομακτικη.... Τρελανεμας φιλε μου,περημενω ανηπομονα το νεο setup....ειμαι σηγουρος οτι θα πανε ολα καλα
Kavouras Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 @Δημήτρη_Κον Ρε παλικάρι...τι τουρμπίνα είναι αυτή?Από κανα τζετ την πήρες? ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Καλοφόρετη και...με το καλό να αγριέψει κι άλλο το Α4. Αλήθεια...όταν το πρωτοπήρες τι έκδοση ήταν?
A80Avant Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 μεγεια και ελπιζω να κανει αυτο που θελεις.... ΑΝ ξερεις τι θελεις !!!! χαχαχαχα :sHa_sarcasticlol:
Dimitris_Kon Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 μεγεια και ελπιζω να κανει αυτο που θελεις.... ΑΝ ξερεις τι θελεις !!!! χαχαχαχα :sHa_sarcasticlol: χαχα ενώ εσύ ε? Μας έχεις ζαλίσει με τις αναβαθμίσεις πια! Απλά μπήκα στο s1 και έχασα τα αυγά και τα πασχάλια. Και ύστερα ασχολούμαστε εμείς με κατσαρολικά.. Δημήτρης
A80Avant Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 εεετσι! εγω κανω αναβαθμιση σε software, οχι hardware! τα αλογα και η αποδοση μενει ιδια, αλλα η καταναλωση και η ασφαλεια γινεται καλυτερη! Εχει διαφορα. Α και επισης ειναι τσαμπα!!! πολυ σημαντικο!
lekoS3 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Δημητρη τι ειναι αυτο οεο???? Βαλτο πανω και τρελανε τον λαο σου! Θα μετραω τις ωρες με χρι να βγει το θηριο και να αρχισει να καταπινει τα παντα! Φιλαρακο, ολα να σου πανε καλα και να χαρεις το νεο σου παιχνιδακι στο επακρο! Υ.Σ: Οποιος ζηλευει κακοπροαιρετα, να του βγει το ματι... Προς συμμορφωση...
Panos_god Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ρε αντε απο εκει που ζηλευουμε εσας και τα αλογα σας.......ρε σεις για κομπρεσσες στο ματι λαυτερο το χαμομηλι η κατι αλλο??
antrikos13 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 (edited) Δημητρη τι ειναι αυτο οεο???? Βαλτο πανω και τρελανε τον λαο σου! Θα μετραω τις ωρες με χρι να βγει το θηριο και να αρχισει να καταπινει τα παντα! Φιλαρακο, ολα να σου πανε καλα και να χαρεις το νεο σου παιχνιδακι στο επακρο! Υ.Σ: Οποιος ζηλευει κακοπροαιρετα, να του βγει το ματι... Προς συμμορφωση... +1000..... Εγω εκτος απο το τουρμπο περημενω και ''τα του μοτερ πραγματακια...''!!Στον υπνο μου βλεπω 8.000σαλ με την Comp, 40ρη external και πεταγομαι!!! Edited October 11, 2010 by antrikos13
Dimitris_Kon Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 (edited) +1000..... Εγω εκτος απο το τουρμπο περημενω και ''τα του μοτερ πραγματακια...''!!Στον υπνο μου βλεπω 8.000σαλ με την Comp, 40ρη external και πεταγομαι!!! Πολλά ξέρεις εσύ.. Μαζί με το τούρμπο θα μπει και η τροφοδοσία, το αναβαθμισμένο valve train για στροφάρισμα στις 8500, εισαγωγή έξω από το μηχανοστάσιο και 80άρα straight through με 44άρι WG. Αν καταφέρω, θα έχω περάσει και την μεθανόλη. Δημήτρης Edited October 11, 2010 by Dimitris_Kon
PanoulisTheTroll Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Σε λίγο θα ανοίγουμε αυτό το καπό και θα μας πιάνει ναυτία από τα σωληνάκια και τα καλωδιάκια που θα έχει μέσα... Καλά αποτελέσματα φιλαράκι... (Αν και τόσο που το έχεις μελετήσει το θέμα τα θεωρώ δεδομένα)
Dimitris_Kon Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Σε λίγο θα ανοίγουμε αυτό το καπό και θα μας πιάνει ναυτία από τα σωληνάκια και τα καλωδιάκια που θα έχει μέσα... Καλά αποτελέσματα φιλαράκι... (Αν και τόσο που το έχεις μελετήσει το θέμα τα θεωρώ δεδομένα) Να σαι καλά φιλαράκι, απλά δυστυχώς εγώ δεν έχω δεδομένο τίποτα. Πάλι, βαδίζω στα βαθειά και αγγίζω τα όρια ανοχής του μοτέρ πλέον.. Δημήτρης
Dim80A4Allroad Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 .......................................... στα βαθειά και αγγίζω τα όρια ανοχής του ...................................... Δημήτρης Καλοφόρετη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρόβλημα με τα βαθειά δεν έχεις λόγω..................... scuba diving . Προχώρα. Δημήτρης
COSTAS S3 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Δημήτρη με το καλό να ξεκινήσει και να τελειώσει το project! ΥΓ και που είσαι?βάλε και κανα σκόρδο μέσα
Recommended Posts