Jump to content

Recommended Posts

Posted

μας τρελανες παλι ....αμαν πια με τα αλογα σου:sFun_nahnahna3:

Posted (edited)

Σας παρουσιάζω το νέο μου παιχνίδι :icon_turbo::thumbsup::whoohoo::sHa_thumbsup2:

DSC05533.jpg

DSC05535.jpg

DSC05536.jpg

DSC05537.jpg

Δημήτρης

μας τρελανες παλι ....αμαν πια με τα αλογα σου:sFun_nahnahna3:

Άκου ποιός μιλάει :P:

Και μια φωτό από το audi 4 rings :

61983_450851303152_603733152_5305946_7368670_n.jpg

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted (edited)

Μητσο τα σπαει η φωτο!!! :new_thumright::sHa_thumbgoodjob::sHa_thumbsup2:

Τα συγχαρητηρια μου στον καλλιτεχνη!!! :clap2:

Edited by simon a4
Posted

Κοντά έπεσες φίλε! Αν τη δουλέψω κοντά στα 2bar + (τώρα είμαι στα 2.3) θεωρητικά προσεγγίζει τα 700. Απλά είναι θεωρητικό νούμερο, δεν λέει κάτι αυτό από μόνο του.

Δημήτρης

Eτσι ακριβώς...

Το παλικάρι έχει ξεφύγει εντελώς,μπήκε,την έβαλε στην μασχάλη και το μάτι του γυάλιζε...:biggrinthumb:

Posted

Eτσι ακριβώς...

Το παλικάρι έχει ξεφύγει εντελώς,μπήκε,την έβαλε στην μασχάλη και το μάτι του γυάλιζε...:biggrinthumb:

Ασε ρε που γυάλιζε το μάτι μου. Το δικό σου γυάλιζε..

Και 2 φωτό ακόμα :

61383_450850673152_603733152_5305936_3640166_n.jpg

39517_10150101256787942_650552941_7515569_6496518_n.jpg

Δημήτρης

Posted

Μας έχεις τρελάνει πρωί πρωί....

Αρίστο το έχω δει αυτό το βλέμα...ξέρω τι λες.... και εκείνο το παγωμένο χαμόγελο, την ώρα που το μυαλό ταξιδεύει σε τρελές ιπποδυνάμεις, επιταχύνσεις και ήχους, που το βλέπεις και λες "ο τύπος είναι για το Δαφνί"!!!!! :sHa_sarcasticlol:

Posted

Βρε φίλε τι πράγμα είναι αυτό έχουμε ζαλιστεί :S με τα αλόγατα και τις πιέσεις.

Θα μας στείλεις καμιά μέρα χαχαχαχαχαχα :dansen:

Posted

Δημήτρη πολύ ωραίες οι φωτογραφίες :biggrinthumb:

Βλέπω ότι έχεις βάλει σκοπό να περάσεις τα άλογα από το S1 :new_iloveyou:

Posted

Μπραβο για τις φωτογραφιες σε οποιον τις τραβηξε!!!Πολυ ωραιες!!Αλλα και η τουρμπινα ειναι αντε γεια... :sHa_thumbsup2:

Posted

Μπραβο για τις φωτογραφιες σε οποιον τις τραβηξε!!!Πολυ ωραιες!!Αλλα και η τουρμπινα ειναι αντε γεια... :sHa_thumbsup2:

Η τουρμπινα ειναι αντε γεια αλλα και ο νεος της ιδιοκτητης ειναι και ο ιδιος αντε γεια.Παει το χασαμε το παληκαρι αν δεν φτασει στους 1000 ιππους δεν προκειται να ησυχασει!!! :new_iloveyou:

Posted

Aπο κοντα ειναι πιο τρομακτικη.... :D Τρελανεμας φιλε μου,περημενω ανηπομονα το νεο setup....ειμαι σηγουρος οτι θα πανε ολα καλα :new_iloveyou::sFi_gunsmilie:

Posted

@Δημήτρη_Κον

Ρε παλικάρι...τι τουρμπίνα είναι αυτή?Από κανα τζετ την πήρες? :sFun_nahnahna3:

ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! :sFi_gunsmilie:

Καλοφόρετη και...με το καλό να αγριέψει κι άλλο το Α4.

Αλήθεια...όταν το πρωτοπήρες τι έκδοση ήταν? :sFun_nahnahna3:

Posted

μεγεια και ελπιζω να κανει αυτο που θελεις.... ΑΝ ξερεις τι θελεις !!!! χαχαχαχα :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted

μεγεια και ελπιζω να κανει αυτο που θελεις.... ΑΝ ξερεις τι θελεις !!!! χαχαχαχα :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

χαχα ενώ εσύ ε? Μας έχεις ζαλίσει με τις αναβαθμίσεις πια! Απλά μπήκα στο s1 και έχασα τα αυγά και τα πασχάλια. Και ύστερα ασχολούμαστε εμείς με κατσαρολικά..

Δημήτρης

Posted

εεετσι!

εγω κανω αναβαθμιση σε software, οχι hardware! τα αλογα και η αποδοση μενει ιδια, αλλα η καταναλωση και η ασφαλεια γινεται καλυτερη! Εχει διαφορα. Α και επισης ειναι τσαμπα!!! πολυ σημαντικο!

Posted

Δημητρη τι ειναι αυτο οεο???? :sSa_worried3: Βαλτο πανω και τρελανε τον λαο σου! Θα μετραω τις ωρες με χρι να βγει το θηριο και να αρχισει να καταπινει τα παντα! Φιλαρακο, ολα να σου πανε καλα και να χαρεις το νεο σου παιχνιδακι στο επακρο! :new_iloveyou::biggrinthumb:

Υ.Σ: Οποιος ζηλευει κακοπροαιρετα, να του βγει το ματι... Προς συμμορφωση...

Posted

ρε αντε απο εκει που ζηλευουμε εσας και τα αλογα σας.......ρε σεις για κομπρεσσες στο ματι λαυτερο το χαμομηλι η κατι αλλο??:sSic_fever:

Posted (edited)

Δημητρη τι ειναι αυτο οεο???? :sSa_worried3: Βαλτο πανω και τρελανε τον λαο σου! Θα μετραω τις ωρες με χρι να βγει το θηριο και να αρχισει να καταπινει τα παντα! Φιλαρακο, ολα να σου πανε καλα και να χαρεις το νεο σου παιχνιδακι στο επακρο! :new_iloveyou::biggrinthumb:

Υ.Σ: Οποιος ζηλευει κακοπροαιρετα, να του βγει το ματι... Προς συμμορφωση...

+1000.....

Εγω εκτος απο το τουρμπο περημενω και ''τα του μοτερ πραγματακια...''!!Στον υπνο μου βλεπω 8.000σαλ με την Comp, 40ρη external και πεταγομαι!!! :sSa_worried3:

Edited by antrikos13
Posted (edited)

+1000.....

Εγω εκτος απο το τουρμπο περημενω και ''τα του μοτερ πραγματακια...''!!Στον υπνο μου βλεπω 8.000σαλ με την Comp, 40ρη external και πεταγομαι!!! :sSa_worried3:

Πολλά ξέρεις εσύ.. :whistling:

Μαζί με το τούρμπο θα μπει και η τροφοδοσία, το αναβαθμισμένο valve train για στροφάρισμα στις 8500, εισαγωγή έξω από το μηχανοστάσιο και 80άρα straight through με 44άρι WG. Αν καταφέρω, θα έχω περάσει και την μεθανόλη.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Σε λίγο θα ανοίγουμε αυτό το καπό και θα μας πιάνει ναυτία από τα σωληνάκια και τα καλωδιάκια που θα έχει μέσα... :S

Καλά αποτελέσματα φιλαράκι... (Αν και τόσο που το έχεις μελετήσει το θέμα τα θεωρώ δεδομένα) :new_iloveyou:

Posted

Σε λίγο θα ανοίγουμε αυτό το καπό και θα μας πιάνει ναυτία από τα σωληνάκια και τα καλωδιάκια που θα έχει μέσα... :S

Καλά αποτελέσματα φιλαράκι... (Αν και τόσο που το έχεις μελετήσει το θέμα τα θεωρώ δεδομένα) :new_iloveyou:

Να σαι καλά φιλαράκι, απλά δυστυχώς εγώ δεν έχω δεδομένο τίποτα. Πάλι, βαδίζω στα βαθειά και αγγίζω τα όρια ανοχής του μοτέρ πλέον..

Δημήτρης

Posted

.......................................... στα βαθειά και αγγίζω τα όρια ανοχής του ......................................

Δημήτρης

Καλοφόρετη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόβλημα με τα βαθειά δεν έχεις λόγω..................... scuba diving :sHa_thumbsup2:.

Προχώρα.

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Posted

Δημήτρη με το καλό να ξεκινήσει και να τελειώσει το project!:biggrinthumb:

ΥΓ και που είσαι?βάλε και κανα σκόρδο μέσα:sHa_thumbsup2: