Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Είναι λοιπόν προφανές ότι ήταν ζήτημα χρόνου να "σκύψει" μπροστά, τραβώντας τον κολλιέ και ταυτόχρονα δημιουργώντας απώλεια στο σύστημα εξαγωγής, λόγω της "μπροστόβαρης" κατανομής της, σε σχέση με το σημείο έδρασής της. Γιαυτό το λόγο κατασκεύασα την βάση της, ουσιαστικά στηρίζοντάς την στην βάση και ο κολλιές απλά σφίγγει πλέον και ενώνει το τούρμπο με την εξάτμιση, χωρίς να "κρατά" το βάρος της. Φωτό χωρίς βάση : Φωτό με βάση που πιάνει στις βίδες του inducer του τούρμπο και δένει στο μπλοκ : Και τέλος : Α και μια φωτό που βρήκα κατά τύχη, τότε που έκανα καθαρισμό και γυάλισμα στα πιστονάκια μου Δημήτρης
sakis534 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ποοο ετσι γυαλιζουν τα πιστονια? Αυτο μαλλον θα ειναι το επομενο DIY για τον Δημητρη
itGfloG Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Τι να πω ρε φίλε.. Τα είπαν οι άλλοι.. Εγώ απλά... Μιλάμε για άλλο επίπεδο.. Μπράβο..!!! Με το καλό να ανεβάσεις και την πίεση που θέλεις και μη ξεχάσεις να με ειδοποιήσεις να έρθω να το ακούσω...!!!
Dimitris_Kon Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Τι να πω ρε φίλε.. Τα είπαν οι άλλοι.. Εγώ απλά... Μιλάμε για άλλο επίπεδο.. Μπράβο..!!! Με το καλό να ανεβάσεις και την πίεση που θέλεις και μη ξεχάσεις να με ειδοποιήσεις να έρθω να το ακούσω...!!! Να σαι καλά Τάσο μου, το προσπαθώ! Έλα σε καμιά συνάντηση που πλέον είναι κομπλέ Δημήτρης
Toyo Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 (edited) Να σαι καλά Τάσο μου, το προσπαθώ! Έλα σε καμιά συνάντηση που πλέον είναι κομπλέ Δημήτρης Ελα εσυ πρωτα... (εμενα γιατι μου φαινεται οτι θα ραγισει αυτη η βαση?) Edited May 25, 2011 by Toyo
itGfloG Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 (edited) Να σαι καλά Τάσο μου, το προσπαθώ! Έλα σε καμιά συνάντηση που πλέον είναι κομπλέ Δημήτρης Βέβαια.. Στη επόμενη που θα κανονιστεί , εκτός απροόπτου , θα έρθω και εγώ.. Edited May 25, 2011 by itGfloG
andreas_X4 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Μπραβο για το μερακι σου. Τα λογια περιττευουν!!! keep tuning
stefosa4 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 πολύ ενδιαφέρον παρουσίαση k με πολύ τεχνικό περιεχόμενο... κάποια δυναμομέτρηση η κάποιο πάτημα του εν λόγου car υπάρχει ?? καλή επιτυχία να έχεις..k μακριά από ζημιες..
Dimitris_Kon Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Να σαι καλά για το ενδιαφέρον, έχω κάνει πατήματα με αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν, αν δεις το τόπικ, υπάρχουν σχετικά βίντεο, με το προηγούμενο setup. Δημήτρης
zamanf Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ρε Δημήτρη με κάνεις να έχω αμφιβολίες αν τελικά είσαι δικηγόρος και όχι τίποτα άλλο!!!!!! RESPECT
kenzo Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ρε Δημήτρη με κάνεις να έχω αμφιβολίες αν τελικά είσαι δικηγόρος και όχι τίποτα άλλο!!!!!! RESPECT Φαινεται οτι εχει ασχοληθει αρκετα ο ανθρωπος (και οχι μονο μεσα απο γραπτα και θεωριες) και τον χαιρομαι για αυτο ! Μπραβο Μητσο για αλλη μια φορα ! Οτι και να πω ειναι λιγο , εχουμε πηξει απο επιστημονες του καναπε ! Ηλιας ...
Dimitris_Kon Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Ρε Δημήτρη με κάνεις να έχω αμφιβολίες αν τελικά είσαι δικηγόρος και όχι τίποτα άλλο!!!!!! RESPECT Πασκουάλ σε ευχαριστώ βρε φιλαράκι! Ξεφεύγω όταν ασχολούμαι, από τη δουλειά μου που είναι (όπως όλες) πολύ απαιτητική.. Φαινεται οτι εχει ασχοληθει αρκετα ο ανθρωπος (και οχι μονο μεσα απο γραπτα και θεωριες) και τον χαιρομαι για αυτο ! Μπραβο Μητσο για αλλη μια φορα ! Οτι και να πω ειναι λιγο , εχουμε πηξει απο επιστημονες του καναπε ! Ηλιας ... Λιάκο ευχαριστώ και συμφωνώ με τα των επιστημόνων του καναπέ Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο, είναι κάποιοι που το παίζουν πολύ έμπειροι και λένε κάτι χοντράδες άστα να πάνε.. Και είναι και επαγγελματίες του χώρου, αυτό με τρελαίνει περισσότερο Δημήτρης
Toyo Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Περα απο την πλακα εχω εντυπωσιαστει φιλε Μητσε..... Οτι και να πω ειναι λιγο,πραγματικα...
A80Avant Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ετσι ειναι Δημητρη, αυτες οι χοντραδες να ελλειπαν,αλλα τι να πεις...? παρεπιπτοντως να σε ρωτησω αυτο το στρογγυλο μεταλλικο αντικειμενο που γραφει comp τι ειναι?? :sHa_sarcasticlol:
Dimitris_Kon Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Περα απο την πλακα εχω εντυπωσιαστει φιλε Μητσε..... Οτι και να πω ειναι λιγο,πραγματικα... Ευχαριστώ ρε φιλαράκι! Άντε και στα δικά σου για Ετσι ειναι Δημητρη, αυτες οι χοντραδες να ελλειπαν,αλλα τι να πεις...? παρεπιπτοντως να σε ρωτησω αυτο το στρογγυλο μεταλλικο αντικειμενο που γραφει comp τι ειναι?? :sHa_sarcasticlol: Billy!! Δημήτρης
antrikos13 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 (edited) Μακάρι να μπορούσα να σου πω εγω Bill αλλα ο Δημητρης μου λέει Ότι είναι Τούρμπο για άντρες!!!εγω είμαι μικρός ακόμα μου λέει!!!!!χαχαχαχα!!!!πριονακι το αμάξι του Δημητρου!!!!! Edited May 26, 2011 by antrikos13
Dimitris_Kon Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Μακάρι να μπορούσα να σου πω εγω Bill αλλα ο Δημητρης μου λέει Ότι είναι Τούρμπο για άντρες!!!εγω είμαι μικρός ακόμα μου λέει!!!!!χαχαχαχα!!!!πριονακι το αμάξι του Δημητρου!!!!! Εσύ από που το ξέρεις αυτό ρε μεγάλε?? Το είδες - άκουσες από κοντά ?? Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Δύο φωτό ακόμα που "ξέθαψα" : Παλιό τούρμπο setup Και το νέο : Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Και μια που έβγαλε ο Αντρίκος εν κινήσει : Δημήτρης
Alex Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Καμια ποιο παλια δεν εχεις?Η θα περιμενουμε τον Αντρικουλα να απολυθει για να σε ξανα βγαλει?
Recommended Posts