Jump to content

Recommended Posts

Posted

Είναι λοιπόν προφανές ότι ήταν ζήτημα χρόνου να "σκύψει" μπροστά, τραβώντας τον κολλιέ και ταυτόχρονα δημιουργώντας απώλεια στο σύστημα εξαγωγής, λόγω της "μπροστόβαρης" κατανομής της, σε σχέση με το σημείο έδρασής της. Γιαυτό το λόγο κατασκεύασα την βάση της, ουσιαστικά στηρίζοντάς την στην βάση και ο κολλιές απλά σφίγγει πλέον και ενώνει το τούρμπο με την εξάτμιση, χωρίς να "κρατά" το βάρος της.

Φωτό χωρίς βάση :

IMG_0271.jpg

Φωτό με βάση που πιάνει στις βίδες του inducer του τούρμπο και δένει στο μπλοκ :

IMG_0277.jpg

IMG_0278.jpg

IMG_0279.jpg

Και τέλος :

IMG_0287.jpg

Α και μια φωτό που βρήκα κατά τύχη, τότε που έκανα καθαρισμό και γυάλισμα στα πιστονάκια μου :sHa_sarcasticlol:

DSC05632.jpg

Δημήτρης

Posted

Ποοο ετσι γυαλιζουν τα πιστονια? :sSa_worried3:

Αυτο μαλλον θα ειναι το επομενο DIY για τον Δημητρη :sCo_hmmthink:

Posted

Τι να πω ρε φίλε.. Τα είπαν οι άλλοι.. Εγώ απλά... a018.gif

Μιλάμε για άλλο επίπεδο.. Μπράβο..!!! :JC_doubleup:

Με το καλό να ανεβάσεις και την πίεση που θέλεις και μη ξεχάσεις να με ειδοποιήσεις να έρθω να το ακούσω...!!! :D

Posted

Τι να πω ρε φίλε.. Τα είπαν οι άλλοι.. Εγώ απλά... a018.gif

Μιλάμε για άλλο επίπεδο.. Μπράβο..!!! :JC_doubleup:

Με το καλό να ανεβάσεις και την πίεση που θέλεις και μη ξεχάσεις να με ειδοποιήσεις να έρθω να το ακούσω...!!! :D

Να σαι καλά Τάσο μου, το προσπαθώ! Έλα σε καμιά συνάντηση που πλέον είναι κομπλέ :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted (edited)

Να σαι καλά Τάσο μου, το προσπαθώ! Έλα σε καμιά συνάντηση που πλέον είναι κομπλέ :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Ελα εσυ πρωτα... :biggrinthumb:

(εμενα γιατι μου φαινεται οτι θα ραγισει αυτη η βαση?) :LaieA_052:

Edited by Toyo
Posted (edited)

Δημήτρης

Βέβαια.. Στη επόμενη που θα κανονιστεί , εκτός απροόπτου , θα έρθω και εγώ.. :LaieA_050:

Edited by itGfloG
Posted

πολύ ενδιαφέρον παρουσίαση k με πολύ τεχνικό περιεχόμενο...

κάποια δυναμομέτρηση η κάποιο πάτημα του εν λόγου car υπάρχει ??

καλή επιτυχία να έχεις..k μακριά από ζημιες..

Posted

Να σαι καλά για το ενδιαφέρον, έχω κάνει πατήματα με αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν, αν δεις το τόπικ, υπάρχουν σχετικά βίντεο, με το προηγούμενο setup.

Δημήτρης

Posted

Ρε Δημήτρη με κάνεις να έχω αμφιβολίες αν τελικά είσαι δικηγόρος και όχι τίποτα άλλο!!!!!!

:worthy:RESPECT :worthy:

Posted

Ρε Δημήτρη με κάνεις να έχω αμφιβολίες αν τελικά είσαι δικηγόρος και όχι τίποτα άλλο!!!!!!

:worthy:RESPECT :worthy:

Φαινεται οτι εχει ασχοληθει αρκετα ο ανθρωπος (και οχι μονο μεσα απο γραπτα και θεωριες) και τον χαιρομαι για αυτο ! Μπραβο Μητσο για αλλη μια φορα ! Οτι και να πω ειναι λιγο , εχουμε πηξει απο επιστημονες του καναπε !

Ηλιας ...

Posted

:worthy: RESPECT :worthy:

Πασκουάλ σε ευχαριστώ βρε φιλαράκι! Ξεφεύγω όταν ασχολούμαι, από τη δουλειά μου που είναι (όπως όλες) πολύ απαιτητική..

Φαινεται οτι εχει ασχοληθει αρκετα ο ανθρωπος (και οχι μονο μεσα απο γραπτα και θεωριες) και τον χαιρομαι για αυτο ! Μπραβο Μητσο για αλλη μια φορα ! Οτι και να πω ειναι λιγο , εχουμε πηξει απο επιστημονες του καναπε !

Ηλιας ...

Λιάκο ευχαριστώ και συμφωνώ με τα των επιστημόνων του καναπέ :sHa_thumbsup2: Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο, είναι κάποιοι που το παίζουν πολύ έμπειροι και λένε κάτι χοντράδες άστα να πάνε.. Και είναι και επαγγελματίες του χώρου, αυτό με τρελαίνει περισσότερο :sCo_hmmthink:

Δημήτρης

Posted

Περα απο την πλακα εχω εντυπωσιαστει φιλε Μητσε.....

Οτι και να πω ειναι λιγο,πραγματικα... :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Ετσι ειναι Δημητρη, αυτες οι χοντραδες να ελλειπαν,αλλα τι να πεις...?

παρεπιπτοντως να σε ρωτησω αυτο το στρογγυλο μεταλλικο αντικειμενο που γραφει comp τι ειναι?? :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted

Περα απο την πλακα εχω εντυπωσιαστει φιλε Μητσε.....

Οτι και να πω ειναι λιγο,πραγματικα... :sHa_thumbgoodjob:

Ευχαριστώ ρε φιλαράκι! Άντε και στα δικά σου :sHa_thumbsup2: για :sFi_dualpistols:

Ετσι ειναι Δημητρη, αυτες οι χοντραδες να ελλειπαν,αλλα τι να πεις...?

παρεπιπτοντως να σε ρωτησω αυτο το στρογγυλο μεταλλικο αντικειμενο που γραφει comp τι ειναι?? :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

:new_lol: Billy!!

Δημήτρης

Posted (edited)

Μακάρι να μπορούσα να σου πω εγω Bill αλλα ο Δημητρης μου λέει Ότι είναι Τούρμπο για άντρες!!!εγω είμαι μικρός ακόμα μου λέει!!!!!χαχαχαχα!!!!πριονακι το αμάξι του Δημητρου!!!!!

Edited by antrikos13
Posted

Μακάρι να μπορούσα να σου πω εγω Bill αλλα ο Δημητρης μου λέει Ότι είναι Τούρμπο για άντρες!!!εγω είμαι μικρός ακόμα μου λέει!!!!!χαχαχαχα!!!!πριονακι το αμάξι του Δημητρου!!!!!

Εσύ από που το ξέρεις αυτό ρε μεγάλε?? Το είδες - άκουσες από κοντά ?? :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

Δύο φωτό ακόμα που "ξέθαψα" :

Παλιό τούρμπο setup

DSC04854.jpg

Και το νέο :

IMG_0288.jpg

Δημήτρης

Posted

Τι μου θυμισες με αυτο το ματζαφλαρι που εβαλες :JC_cupidboy::sHa_sarcasticlol:

Posted

Και μια που έβγαλε ο Αντρίκος εν κινήσει :

39517_10150101256787942_650552941_7515569_6496518_n.jpg

Δημήτρης

Posted

Καμια ποιο παλια δεν εχεις?Η θα περιμενουμε τον Αντρικουλα να απολυθει για να σε ξανα βγαλει? :new_wasntme:

Posted

εν κινησει....

τι μου θυμισες τωρα....... :sHa_sarcasticlol: