Kavouras Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Δημήτρη απροβλημάτιστο να είναι.........να το χαρείς όσο μπόρεις!και εάν δεν μπορείς να το οδηγήσεις(γιατί όσο είδα είσαι λίγο κουλάδι)σου κάνω και τον σοφέρ! εγώ δέχομαι και ανταλλαγές με το δικό μου (άντε και με ένα μικρό χρηματικό ποσό από τον Κον) που είναι και αυτόματο (->για κουλάδια!!)
KeM Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 εγώ δέχομαι και ανταλλαγές με το δικό μου (άντε και με ένα μικρό χρηματικό ποσό από τον Κον) που είναι και αυτόματο (->για κουλάδια!!) Kανονισε να μαλλιοτραβηχτουμε εσυ 1
Dimitris_Kon Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Δημήτρη απροβλημάτιστο να είναι.........να το χαρείς όσο μπόρεις!και εάν δεν μπορείς να το οδηγήσεις(γιατί όσο είδα είσαι λίγο κουλάδι)σου κάνω και τον σοφέρ! χάχαχαχαχ κλαίω με το "κουλάδι" Να μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα Δημήτρης
Velos Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Δημήτρη απροβλημάτιστο να είναι.........να το χαρείς όσο μπόρεις!και εάν δεν μπορείς να το οδηγήσεις(γιατί όσο είδα είσαι λίγο κουλάδι)σου κάνω και τον σοφέρ! εγώ δέχομαι και ανταλλαγές με το δικό μου (άντε και με ένα μικρό χρηματικό ποσό από τον Κον) που είναι και αυτόματο (->για κουλάδια!!) Kανονισε να μαλλιοτραβηχτουμε εσυ χάχαχαχαχ κλαίω με το "κουλάδι" Να μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα Δημήτρης Οχι σαν τον Νάσσο που πήγαινε να βάλει πέμπτη και απ'τη σβελτάδα του μου κοπάναγε το γόνατο.....για να μην πω στη έκτη τι γινόταν..τα ευκολως εννοούμενα........σακατεμένος βγήκα!!! :hysterical: Εχω πέσει κάτω λέμε αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα.....
NASSOS Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Μην απλωνεσαι εσυ γιατι την επομενη φορα που θα βαλω πεμπτη θα καθεσαι πισω....
Velos Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Μην απλωνεσαι εσυ γιατι την επομενη φορα που θα βαλω πεμπτη θα καθεσαι πισω.... Μου θέλει και να πηγαινει σαν ραλίστας μου θέλει να είναι και κλαρινογαμπρός με ανοιχτό το κάμπριο.... Για κοίτα να συμαζευτείς λιγάκι γιατί με το ζόρι το κραταω!!!!
Dimitris_Kon Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Ασε γιατί τη προηγούμενη φορά παραλίγο να γίνει ένα τροπέτο Octavia-a3 Cabrio. Θα ήταν το πρώτο στην αγορά Δημητρης
NASSOS Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ποτε ρε συ;τροπετο γιατι;θα μπαινω στο αμαξι του velos για οικονομια!οπως ειπε και ενα μελος κανοντας την διαδρομη γυρναει με περισσοτερη βενζινη απο οτι παει!!ρε μπας και στρωνεις ακομα;εσυ kon φουσκωσετο μπας και σου φυγει η κουλαμαρα!τα μανταλακια ειναι για τα ρουχα οχι για τα χερια!
Velos Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ποτε ρε συ;τροπετο γιατι;θα μπαινω στο αμαξι του velos για οικονομια!οπως ειπε και ενα μελος κανοντας την διαδρομη γυρναει με περισσοτερη βενζινη απο οτι παει!!ρε μπας και στρωνεις ακομα;εσυ kon φουσκωσετο μπας και σου φυγει η κουλαμαρα!τα μανταλακια ειναι για τα ρουχα οχι για τα χερια! Tα ακούς Δημήτρη...δε πιστεύω να το αφήσεις να περάσει έτσι...Για κοίταξε να κατέβεις με το καλό να πάμε να κάνουμε ενα εκπαιδευτικο σεμινάριο στο παλικαράκι να δει τι εστί Βιν Ντιζελ!!!
Dimitris_Kon Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Χάχαχαχαχ κλαίωωω! Ειδικά αυτό της κουλαμαρας από τον Νασσο και τον Βαγιωνάκη πεθαίνω με τις κυρίες που νομίζουν ότι κάνουν dragstrip σε κάθε φανάρι και μόλις δουν στροφή από το χιλιόμετρο γονατίζει το αυτοκίνητο χαχχαχαχχ Δημήτρης 1
Velos Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Χάχαχαχαχ κλαίωωω! Ειδικά αυτό της κουλαμαρας από τον Νασσο και τον Βαγιωνάκη πεθαίνω με τις κυρίες που νομίζουν ότι κάνουν dragstrip σε κάθε φανάρι και μόλις δουν στροφή από το χιλιόμετρο γονατίζει το αυτοκίνητο χαχχαχαχχ Δημήτρης Ειναι αλήθεια αυτό συμφωνω μαζί σου φίλτατε!!
NASSOS Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Καβουρα που εισαι;εχουν βγαλει γλωσσα αυτοι οι δυο....που για να δουμε το αμαξι τους εξω πρεπει πρωτα να το βγαλουνε φωτογραφια
NASSOS Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Επειδη ο κον εβαλε κατι χαζολαμπακια και κατι οργανακια που ουτε αυτος ξερει οτι δουλευουν και επειδη κανει θορυβο(ρε μηπως εχει τρυπησει η εξατμιση)νομιζει οτι θα μαθει να οδηγαει....!
PanoulisTheTroll Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Παρακαλω τους διαχειριστες του φορουμ να αλλαξουν το nickname του Δημητρη, απο Dimitris_Kon σε Dimitris_Koul ή αλλιως κατα το ελληνικοτερον Κουλοδημητρης!! Το αφηνω στην κριση τους... Ολους τους υπολοιπους γρηγορους που σχολιαζουν στειλτε τους ενα pm με οδηγιες παρκαρισματος και οταν γινουν καλοι να περασουν απο εδρα για εξεταση!!
panthir Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Παρακαλω τους διαχειριστες του φορουμ να αλλαξουν το nickname του Δημητρη, απο Dimitris_Kon σε Dimitris_Koul ή αλλιως κατα το ελληνικοτερον Κουλοδημητρης!! Το αφηνω στην κριση τους... Ολους τους υπολοιπους γρηγορους που σχολιαζουν στειλτε τους ενα pm με οδηγιες παρκαρισματος και οταν γινουν καλοι να περασουν απο εδρα για εξεταση!! γεία σου ρε Πάνο με τα ωραία σου!!!! αχαχαχαχα
Dimitris_Kon Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Γελάω που όλα τα σχόλια, τα κάνουν φιλαράκια με max 200 ίππους! Κλαιωωωω Χαχχαχαχα Δημήτρης 2
Sky Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Γελάω που όλα τα σχόλια, τα κάνουν φιλαράκια με max 200 ίππους! Κλαιωωωω Χαχχαχαχα Δημήτρης Σύν ότι είναι όλοι οι ζηλιάριδες !!!
panthir Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Γελάω που όλα τα σχόλια, τα κάνουν φιλαράκια με max 200 ίππους! Κλαιωωωω Χαχχαχαχα Δημήτρης ναι αλλά 200 τροχό...
PanoulisTheTroll Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ναι αλλά 200 τροχό... Αν Είχα εγώ 200 τροχό Μητσάρα ούτε ζωγραφιστό δεν θα με βλέπατε!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
NASSOS Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Εσυ τουλαχιστον τωρα θα σταματας....πολυ φορα εχεις παρει;
Velos Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Γελάω που όλα τα σχόλια, τα κάνουν φιλαράκια με max 200 ίππους! Κλαιωωωω Χαχχαχαχα Δημήτρης Mα τι λες τώρα του Νάσσου είναι 350ίππους Οταν τραβάει απο πίσω και του καβουριού :sarcastic_blum: :new_iloveyou: :new_iloveyou:
Kavouras Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Καλα... οταν ξαναμπειτε στο αμαξι μου, παρτε και απο 2 πανες γιατι το σκατο θα παει σύννεφο!!! Αντε να δείτε πως ειναι τα πραγματικα "χερια"!! Τα αλογα δεν κάνουν τον οδηγο, γατακια!!!!! 1
KeM Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Καλα... οταν ξαναμπειτε στο αμαξι μου, παρτε και απο 2 πανες γιατι το σκατο θα παει σύννεφο!!! Αντε να δείτε πως ειναι τα πραγματικα "χερια"!! Τα αλογα δεν κάνουν τον οδηγο, γατακια!!!!! Aλογα χωρις ροπη, γαμος χωρις κουφετα.. 1
Velos Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Aλογα χωρις ροπη, γαμος χωρις κουφετα.. Κλαίωωωωω αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Recommended Posts