Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δημήτρη απροβλημάτιστο να είναι.........να το χαρείς όσο μπόρεις!και εάν δεν μπορείς να το οδηγήσεις(γιατί όσο είδα είσαι λίγο κουλάδι)σου κάνω και τον σοφέρ! :sHa_hehe:

εγώ δέχομαι και ανταλλαγές με το δικό μου (άντε και με ένα μικρό χρηματικό ποσό από τον Κον) που είναι και αυτόματο (->για κουλάδια!!)

:sHa_hehe:

Posted

εγώ δέχομαι και ανταλλαγές με το δικό μου (άντε και με ένα μικρό χρηματικό ποσό από τον Κον) που είναι και αυτόματο (->για κουλάδια!!)

Kανονισε να μαλλιοτραβηχτουμε εσυ  :sHa_hehe:   :sHa_hehe:   :sHa_sarcasticlol:

• Like 1
Posted

Δημήτρη απροβλημάτιστο να είναι.........να το χαρείς όσο μπόρεις!και εάν δεν μπορείς να το οδηγήσεις(γιατί όσο είδα είσαι λίγο κουλάδι)σου κάνω και τον σοφέρ! :sHa_hehe:

χάχαχαχαχ κλαίω με το "κουλάδι" Να μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα ;)

Δημήτρης

Posted

Kανονισε να μαλλιοτραβηχτουμε εσυ  :sHa_hehe:   :sHa_hehe:   :sHa_sarcasticlol:

χάχαχαχαχ κλαίω με το "κουλάδι" Να μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα ;)

Δημήτρης

Οχι σαν τον Νάσσο που πήγαινε να βάλει πέμπτη και απ'τη σβελτάδα του μου κοπάναγε το γόνατο.....για να μην πω στη έκτη τι γινόταν..τα ευκολως εννοούμενα........σακατεμένος βγήκα!!! :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Εχω πέσει κάτω λέμε αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα..... :new_iloveyou:

Posted

Μην απλωνεσαι εσυ γιατι την επομενη φορα που θα βαλω πεμπτη θα καθεσαι πισω....

Posted

Μην απλωνεσαι εσυ γιατι την επομενη φορα που θα βαλω πεμπτη θα καθεσαι πισω....

Μου θέλει και να πηγαινει σαν ραλίστας μου θέλει να είναι και κλαρινογαμπρός με ανοιχτό το κάμπριο....

Για κοίτα να συμαζευτείς λιγάκι γιατί με το ζόρι το κραταω!!!! :sHa_hehe:

Posted

Ασε γιατί τη προηγούμενη φορά παραλίγο να γίνει ένα τροπέτο Octavia-a3 Cabrio. Θα ήταν το πρώτο στην αγορά :D

Δημητρης

Posted

Ποτε ρε συ;τροπετο γιατι;θα μπαινω στο αμαξι του velos για οικονομια!οπως ειπε και ενα μελος κανοντας την διαδρομη γυρναει με περισσοτερη βενζινη απο οτι παει!!ρε μπας και στρωνεις ακομα;εσυ kon φουσκωσετο μπας και σου φυγει η κουλαμαρα!τα μανταλακια ειναι για τα ρουχα οχι για τα χερια!

Posted

Ποτε ρε συ;τροπετο γιατι;θα μπαινω στο αμαξι του velos για οικονομια!οπως ειπε και ενα μελος κανοντας την διαδρομη γυρναει με περισσοτερη βενζινη απο οτι παει!!ρε μπας και στρωνεις ακομα;εσυ kon φουσκωσετο μπας και σου φυγει η κουλαμαρα!τα μανταλακια ειναι για τα ρουχα οχι για τα χερια!

Tα ακούς Δημήτρη...δε πιστεύω να το αφήσεις να περάσει έτσι...Για κοίταξε να κατέβεις με το καλό να πάμε να κάνουμε ενα εκπαιδευτικο σεμινάριο στο παλικαράκι να δει τι εστί Βιν Ντιζελ!!!

Posted

Χάχαχαχαχ κλαίωωω! Ειδικά αυτό της κουλαμαρας από τον Νασσο και τον Βαγιωνάκη πεθαίνω με τις κυρίες που νομίζουν ότι κάνουν dragstrip σε κάθε φανάρι και μόλις δουν στροφή από το χιλιόμετρο γονατίζει το αυτοκίνητο χαχχαχαχχ

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Χάχαχαχαχ κλαίωωω! Ειδικά αυτό της κουλαμαρας από τον Νασσο και τον Βαγιωνάκη πεθαίνω με τις κυρίες που νομίζουν ότι κάνουν dragstrip σε κάθε φανάρι και μόλις δουν στροφή από το χιλιόμετρο γονατίζει το αυτοκίνητο χαχχαχαχχ

Δημήτρης

Ειναι αλήθεια αυτό συμφωνω μαζί σου φίλτατε!!

Posted

Καβουρα που εισαι;εχουν βγαλει γλωσσα αυτοι οι δυο....που για να δουμε το αμαξι τους εξω πρεπει πρωτα να το βγαλουνε φωτογραφια

Posted

Επειδη ο κον εβαλε κατι χαζολαμπακια και κατι οργανακια που ουτε αυτος ξερει οτι δουλευουν και επειδη κανει θορυβο(ρε μηπως εχει τρυπησει η εξατμιση)νομιζει οτι θα μαθει να οδηγαει....!

Posted

Παρακαλω τους διαχειριστες του φορουμ να αλλαξουν το nickname του Δημητρη, απο Dimitris_Kon σε Dimitris_Koul ή αλλιως κατα το ελληνικοτερον Κουλοδημητρης!! Το αφηνω στην κριση τους... Ολους τους υπολοιπους γρηγορους που σχολιαζουν στειλτε τους ενα pm με οδηγιες παρκαρισματος και οταν γινουν καλοι να περασουν απο εδρα για εξεταση!!

Posted

Παρακαλω τους διαχειριστες του φορουμ να αλλαξουν το nickname του Δημητρη, απο Dimitris_Kon σε Dimitris_Koul ή αλλιως κατα το ελληνικοτερον Κουλοδημητρης!! Το αφηνω στην κριση τους... Ολους τους υπολοιπους γρηγορους που σχολιαζουν στειλτε τους ενα pm με οδηγιες παρκαρισματος και οταν γινουν καλοι να περασουν απο εδρα για εξεταση!!

γεία σου ρε Πάνο με τα ωραία σου!!!! αχαχαχαχα

Posted

Γελάω που όλα τα σχόλια, τα κάνουν φιλαράκια με max 200 ίππους! Κλαιωωωω Χαχχαχαχα

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Γελάω που όλα τα σχόλια, τα κάνουν φιλαράκια με max 200 ίππους! Κλαιωωωω Χαχχαχαχα

Δημήτρης

Σύν ότι είναι όλοι  :offtopic:  οι ζηλιάριδες !!!

Posted

Δημήτρης

ναι αλλά 200 τροχό... :sHa_hehe:

Posted

ναι αλλά 200 τροχό... :sHa_hehe:

Αν Είχα εγώ 200 τροχό Μητσάρα ούτε ζωγραφιστό δεν θα με βλέπατε!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Posted

Εσυ τουλαχιστον τωρα θα σταματας....πολυ φορα εχεις παρει;

Posted

Δημήτρης

Mα τι λες τώρα του Νάσσου είναι 350ίππους

Οταν τραβάει απο πίσω και του καβουριού :sarcastic_blum: :sarcastic_blum: :sHa_sarcasticlol:

:new_iloveyou: :new_iloveyou: :new_iloveyou: :new_iloveyou:

Posted

Καλα... οταν ξαναμπειτε στο αμαξι μου, παρτε και απο 2 πανες γιατι το σκατο θα παει σύννεφο!!!

Αντε να δείτε πως ειναι τα πραγματικα "χερια"!!

Τα αλογα δεν κάνουν τον οδηγο, γατακια!!!!!

• Like 1
Posted

Καλα... οταν ξαναμπειτε στο αμαξι μου, παρτε και απο 2 πανες γιατι το σκατο θα παει σύννεφο!!!

Αντε να δείτε πως ειναι τα πραγματικα "χερια"!!

Τα αλογα δεν κάνουν τον οδηγο, γατακια!!!!!

Aλογα χωρις ροπη, γαμος χωρις κουφετα..  :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Aλογα χωρις ροπη, γαμος χωρις κουφετα..  :sHa_hehe:

Κλαίωωωωω αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ