A80Avant Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 (edited) Απο τοτε που αρχισα να βλεπω μερικες σελιδες στο ιντερνετ απο Α8 κλπ παντα μου αρεσαν τα leds εσωτερικου χωρου που εδιναν στο αυτοκινητο αυτο.Αποφασισα λοιπον να κανω το ιδιο με aftermarket leds μιας και τα leds του Α8 εχουν ειδικες φυσες που χρειαζονται τις αντιστοιχες μπριζες για να ενωθουν. Πηρα λοιπον απο το καταστημα superbrightleds.com στην αμερικη τα λεγομενα accent light modules-white τα οποια διαθετουν 4 λευκα leds το καθενα με τα καλωδια τους. accent leds Πηρα επιμηκυνσεις καλωδια για τα πισω leds και ενωσα το πισω δεξια module με το εμπρος δεξια(συνοδηγου),και απο εκει 2 πλεον καλωδια περασαν στα ποδια του οδηγου για να ενωθουν με τα υπολοιπα 2 modules.Εκει,με τη βοηθεια του ηλεκτρολογου,αναγνωρισαμε το καλωδιο της πλαφωνιερας προκειμενου να δωσουμε γειωση και ρευμα στα leds καθε φορα που θα ανοιγουν οι πορτες. Ετσι το αποτελεσμα ηταν να εχω 4 leds στα ποδια εμπρος και πισω στο αυτοκινητο. Επισης περιμενω τις λεγομενες festoon bulbs αυτες που μπαινουν στις πλαφονιερες, festoon leds καθως και ψειρες για να αντικαταστησω ολες τις εσωτερικες λαμπες με leds και να υπαρχει ομοιμορφο λευκο φως στο εσωτερικο. wide angle bayonet leds bulbs Το ιδανικο θα ηταν να γινοταν συνδεση των footwell leds με την καθυστερηση στον εσωτερικο φωτισμο,αλλα επειδη το ρελε της καθυστερησης βρισκεται στην πλαφονιερα της οροφης,ειναι πολυ δυσκολο να τραβηξει κανεις καλωδιωση μεχρι επανω.Οποτε καλα ειναι και ετσι! Edited December 22, 2005 by VasP
dpan Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ευγε! Το αποτελεσμα δικαιωνει...αντε και με Νεον τωρα
A80Avant Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 μπααα δεν θα εβαζα ποτε νεον.Ειπαμε να κανουμε το αμαξι κυριλε,αλλα οχι κακγουριες!!! Εγω κανω μονο οτι εχει ηδη προβλεψει η μαμα audi.οποτε δεν με βλεπω να κανω κατι παραπανω,οσον αφορα το εσωτερικο τουλαχιστον
KAPSALISS Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Πολυ καλο φιλε Βασιλη . Θα ηθελα να το δω και απο κοντα. :36_1_12:
Soki Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 μπααα δεν θα εβαζα ποτε νεον.Ειπαμε να κανουμε το αμαξι κυριλε,αλλα οχι κακγουριες!!!Εγω κανω μονο οτι εχει ηδη προβλεψει η μαμα audi.οποτε δεν με βλεπω να κανω κατι παραπανω,οσον αφορα το εσωτερικο τουλαχιστον Μα δεν το βλέπει κανείς σε εκείνο το σημείο που είναι !! είχα βάλει δύο Νέον Πριν 4 χρόνια στο προηγούμενο αυτοκίνητο και ήταν απίστευτες!!σου έδιναν τρομερή αίσθηση...
Legend Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Πολυ καλο φιλε Βασιλη . Θα ηθελα να το δω και απο κοντα. :36_1_12: ναι ρε Βασίλη! να το δούμε απο κοντά! με ενδιαφέρει και εμένα!
A80Avant Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 πρωτα ηλιοροφη εσυ και μετα τα αλλα!!! εχεις εξοδα!!!!
A80Avant Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 μετα λυπης μου αναφερω οτι ενω ολα δουλευαν μια χαρα,το γεγονος οτι ειμαι αρχαριος σε ηλεκτρολογικα(ακομα)οπως επισης και βιαστικος,αναγκαστηκα να τα βγαλω τα leds γιατι αφενος ενα απο αυτα ξαφνικα σταματησε να λειτουργει,τα δε αλλα λιγο ελλειψε το κυκλωμα των καλωδιων που εφτιαξα να γινει καρβουνο,οποτε βγηκαν κακην κακως απο το αμαξι.... παλι καλα που δεν ειχα τιποτε χειροτερο! Το παθημα μου να σας γινει μαθημα και οτι φτιαχνετε παντα με προσοχη,ειδικα οταν προκειται για ρευματα και καλωδια! ειναι υπουλα!καλες μονοτικες ταινιες και υπομονη! ...ολα αυτα μεχρι την επομενη προσπαθεια παντα!!!!
Recommended Posts