dpan Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Μητσαρα το αυτοκινητο σου ειναι συλλεκτικο κομματι , υπαρχει αραγε αλλλο που φερει τις υπογραφες gaf gaf motorsports , ledinos και Audi Sport Club? Μπαααααααααα Αντε περιμενουμε με αγωνια το θαυμα στο μοτερι τωρα
A80Avant Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 πολυ ωραιο.... το αμαξι εχει παρει αλλη μορφη,και συντομα θα εχει και δυναμη πολυ περισσοτερη απο το RS4 ευχομαι!!!! Νομιζω οτι ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα projects!! Το μοτερ σου ειναι πολυ αποδοτικο και τα 450 που θες στους τροχους πιστευω θα τα δεις,και ελπιζω να τα χαρεις απροβληματιστα!!
The Dog Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Το ανέβασες επιτελούς? Κουκλί-κουκλί... Btw…. 2 σετ φέραμε......Το ένα το βλέπετε εδώ,το άλλο...
yannis Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Το ανέβασες επιτελούς? Κουκλί-κουκλί... Btw…. 2 σετ φέραμε......Το ένα το βλέπετε εδώ,το άλλο... Το άλλο τρώει χαλούμι και λούντζα και πίνει ζιβανίαν
tasosS3 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Οπως μου ειχε πει καποτε και ενας φιλος "ειναι το αμαξι αλλα ειναι και ο ιδιοκτητης" Δημητρη μου περιττο να σου πω οτι ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει εξωτερικα. Η καλυτερη βελτιωση για το Α4 ειναι το look RS4. Γενικοτερα τα RS4 οι δυο γενιες που κυκλοφορησαν ειναι παραδειγμα προς μιμιση χωρις πολλα φρου φρου κλπ κλπ. Ειναι μπαλονι το ατιμο και δεν συζητω οταν θα ειναι και ετοιμο στα μηχανικα Μπραβο σου και παλι ρε φιλε ειμαστε φανατικοι θαυμαστες σε εσενα και του αλλου του πατριωτη μου που αυτος θα συνδηασει και το μοτερ το τρελο *πειραζει που ζηλευω???
sakis.tdi Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Μπορει να είδα και 10 φορες όλες τις φωτογραφίες .Ζηλευω (φτου,φτου,φτου.........) Μπραβο φιλε Δημητρη.Πανεμορφο,τελειο!!!!!!!!
litakos1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 καλημερα οντως πολυ καλη δουλεια φιλε μου. τα κομματια ειναι γνησια ολα??? το κοστος που εφτασε??? φανταζομαι βαθεια το χερι στην τσεπη να ψαχνει τα σεντςςςς!! χωρις κακια ολα αυτα φτου μη στο βασκανο να το χαιρεσαι φιλε μου απλα εχω πληρωσει το γνησιο λοοκ Β5 S4 κοντα στο 2χιλιαρο οποτε σε φανταζομαι....... εβαλες τα φτερα και καπω αλουμινιου???????????????????????? καλα χιλιομετρα!!! φιλικα γιωργος
COSTAS S3 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Μπράβο Δημήτρη!!!Τέλειο!!!ότι και να πώ είναι λίγο...
Legend Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ότι και να γράψω για το αυτοκίνητο 8α το αδικήσω, όπως το κάνουν και οι φωτό! Όπως επίσης δεν μπορώ να περιγράψω το μεράκι του Δημήτρη... Είναι τιμή μας που έχουμε ένα τόσο άξιο άτομο στην παρέα μας!!! Απλά και μόνο, ένα Μπράβο
whitestorm Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Μητσαρα τα εχουμε πει πολλες φορες το αμαξι σου ειναι οτι καλυτερο υπαρχει μπραβο σου για το χρονο που αφιερωσες και το εφτιαξες τουμπανο οπως επισης μπραβο και στον dog να το χαιρεσαι φιλε!!!!
Dimitris_Kon Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 (edited) Δύο ακόμη φωτό πίσω και στο πλάι : Edited February 27, 2009 by dimitris A4TFSIQ
Dimitris_Kon Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Καλά Δημήτρη, ότι και να πούμε είναι λίγο, είναι καταπληκτικό! Φοράει τα κανονικά πράγματα του RS4 έτσι δεν είναι; Με τους θόλους τι έκανες τελικά; Μιχάλης Όλα τα ανταλλακτικά είναι τα γνήσια, εκτός από το καπώ (που στο RS4 είναι αλουμινίου). Τα μπροστινά φτερά είναι καινούργια γνήσια αλουμινίου και τα πίσω επίσης το ίδιο, προτίμησα να βάλω τα original και καινούργια, από το να γίνει καρναβάλι με φουσκώματα αμφιβόλου αποτελέσματος. Οι εσωτερικές ενισχύσεις και οι εσωτερικοί θόλοι είναι και αυτοί γνήσιοι και καινούργιοι.. Δημήτρης
venzinas Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 τα λογια ειναι περιτα για οποιον το δει και απο κοντα.μπραβο Δημητρη για το μερακι και την καλη δουλεια που εκανες
Dinos Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Δημητρη ενα για το μερακι σου, ενα για το αποτελεσμα!!Τωρα καταλαβαινω το ποσταρισμα για να κρατησουμε τ'αυτοκινητα μας!!! Λογικο ειναι
Dimitris_Kon Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 (edited) Μια φωτό με ένα πολύ ωραίο και δυνατό S ενός φίλου και μέλους Δημήτρης Edited March 6, 2009 by dimitris A4TFSIQ
simon a4 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Μια φωτό με ένα πολύ ωραίο και δυνατό S ενός φίλου και μέλους Δημήτρης
Alex Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Δημητρη του φιλου σου το S σαν μυγα ειναι διπλα στο δικο σου... Και θελει και χαμηλωμα πεστου
simon a4 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Δημητρη του φιλου σου το S σαν μυγα ειναι διπλα στο δικο σου... Και θελει και χαμηλωμα πεστου Χαχαχαχαχαχχαχχαχα Σωστος ο παιχτης!!!
Aristos Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Δημητρη του φιλου σου το S σαν μυγα ειναι διπλα στο δικο σου... Και θελει και χαμηλωμα πεστου Alex,μου είπαν να σου πω οτι το s3 σου θέλει λίγο χαμήλωμα... Ολα τα € τα εργαλεία.!!!
PanoulisTheTroll Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ειδα και καπου αλλου αυτη την φωτο και..... αναστεναξα...... Παντως ειστε επικυνδινοι ρε παιδια....... περνατε, σας χαζευουν και θα γινει κανενα ατυχημα!!!!!!! Περιοριστε λιγο τις βολτες...... υπαρχουν και καρδιοπαθεις!!!!
Recommended Posts