dpan Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 (edited) Άρε και μου τον κατηγορείτε όλοι τον dpan_a3.ΕΔώ δείτε απάντηση.Είναι δυνατόν να του χαλάσεις χατίρι αυτουνού του ανθρώπου;Και να μή θέλω να παρουσιάσω την τοποθέτηση της λάμπας του συνοδηγού,μπορώ να μην το κάνω; Aσε Περιανδρε εχω μπλεξει με δ'αυτους , μην ακους τιποτα ειναι ολα φημες!! :new_lol: Περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου μαστορεματα!! Edited March 22, 2009 by dpan_a3
Peris Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 (edited) Δυστηχώς ο τρόπος με το βγάλσιμο του φαναριού εγκαταλήφθηκε. Για να βγει το φανάρι πρέπει να βγει όλος ο προφυλακτήρας.Οι βίδες που συγκρατούν το φανάρι είναι 3 και όχι 4. Το φανάρι παρακάτω είναι του οδηγού.Σε αυτήν τη φωτό το φανάρι βρίσκει πολύ στον προφυλαχτήρα και όσο και αν δοκίμασα να τον λασκάρω λίγο μήπως και τραβηχτεί λίγο με το χέρι ώστε να χωρέσει το φανάρι δεν γινόταν γιατί είναι μεγάλη η επιφάνεια του φαναριού πίσω από τον προφυλακτήρα. Όπως και εδώ το κάτω μέρος του φαναριού είναι τουλάχιστον 2 δάχτυλα βαθύτερα και πίσω από τον προφυλακτήρα. Έτσι λοιπόν για την αλλαγή της λάμπας του οδηγού παραμένει ο τρόπος στο εν λόγω DIY που παρουσιάζεται σε αυτό το topic. Με ανάλογο τρόπο αλλάχτηκε και η λάμπα του συνοδηγού.Θα ετοιμάσω το DIY και θα το παρουσιάσω. Θα ανεβάσω και φωτό για να δούμε τη διαφορά στο φωτισμό καθότι οι μαμά λάμπες ήταν 6000k ενώ οι νέες 8000k και με την πρώτη ματιά αν και μέρα δείχνουν όντως να μπλεδίζουν.Μόλις νυχτώσει θα βγάλω μερικές και θα τις συγκρίνουμε με παλαιότερες φωτογραφίες που έχω ανεβάσει με τις παλιές λάμπες.Δυστηχώς δεν ήθελα να μείνω με 2 διαφορετικές λάμπες μέχρι να νυχτώσει για να βλέπαμε τη διαφορά από φανάρι σε φανάρι.Αν δεν μου αρέσουν πάντως,τώρα που βρήκα τον τρόπο ίσως ξαναβάλω τις παλιές.Τις καινούριες τις πήρα τελικά 69,26€ μαζί με τα μεταφορικά και είναι D1C ενώ η μανίσιες ήταν D1S.Είχα αναφέρει σε άλλο topic ότι οι D1C καλύπτουν και τις D1S. Α! και επειδή για πολλές μέρες ψάχναμε για το τί λάμπες φοράμε,στο δικό μου φανάρι,στην πάνω μεριά του κρυστάλλου και κάτω από το καπώ εκτός από κάτι κωδικούς,αναφέρει και τον τύπο της λάμπας.Στο δικό μου συγκεκριμένα γράφει Η7 (για φανάρι χωρίς ξένον) OR D1S (γαι φανάρι με ξένον) Edited March 24, 2009 by Peris
timos Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Εκ παραδρομης εκανα λαθος οσον αφορα για το ποσες βιδες εχει το καθε φαναρι και η απαντηση ειναι 3. και οχι 4 οπως ειχα πει. παρ' ολ' αυτα ο προφυλακτηρας δεν χρειαζεται να βγει, λιγο ξεκουμπομα θελει. δες λιγο στο link παρακατω..ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Οσο για τις λαμπες εισαι σιγουρος οτι ειναι 6000κ απο την μανα τους??? Επιδη γνωριζω οτι μεχρι τωρα εβαζαν 4300κ... εκτος και αν το αλλαξαν. πες μου ομως κατι, γραφουν επανω οτι ειναι στα 6000κ? http://www.tyresmoke.net/forum/general-mar...non-lights.html
Peris Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Aυτό είναι σχεδόν βγάλσιμο ρε Τίμο. Θα ανεβάσω και την αλλαγή της λάμπας του συνοδηγού και όποιος τύχει να το κάνει θα δει πως είναι θέμα 5 λεπτών να βγει και άλλα 5 για να ξανατοποθετηθούν όλα όπως πριν. Όσο για τα k έλεγα 6000 γιατί έτσι μου είπαν στην αντιπροσωπεία (βέβαια αυτοί δεν ήξεραν ούτε πως να μου διορθώσουν το πρόβλημα που αναβόσβηναν οι λάμπες στο δρόμο) αλλά με την παρατήρησή σου με έβαλες σε σκέψεις και είδα ότι όντως ακόμη χρησιμοποιούν λάμπες των 4300k.Η λάμπα δεν γράφει τίποτα για k επάνω. Αυτές που έβαλα των 8000k είναι μπλε και δεν βλέπω τόσο καλά και οπωσδήποτε θα τις αλλάξω.Αν δεν με προλάβαινες και να δω ότι οι μαμά είναι 4300k θα παρήγγελνα των 6000k όμως νομίζω πως και αυτές θα μπλεδίζουν λίγο και έτσι παρήγγειλα 5000k που είναι πιο κοντά στις μανίσιες και ίσως λίγο πιο λευκές.
Peris Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Να και οι φωτό με το πως ήταν τα φώτα με τις μανίσιες λάμπες 4300k και πως έγιναν μπλε με τις 8000k. Μόλις έρθουν οι καινούριες των 5000k θα τις αλλάξω κατευθείαν.Οπότε αν άρεσαν σε κανέναν,περισσεύουν
timos Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ελα ρε συ Peri τεμπελακο...!!!! Σιγα που ειναι βγαλσιμο....τις βιδες απο τους θολους βγαζεια και αυτες που ειναι επανω απο την μασκα. Και παντος ετσι βλεπω και στα νεα αυτοκινητα της audi αλλα και οχι μονο...οτι βαζουν 4300κ λαμπες ακομα. Ο λογος ειναι οτι στα 4300κ καταφερνουν να βγαλουν ωραιο φως με πολλα lumens (3200), ενω στα 6000κ βγαζουν 2900 lumens. Τα 5000κ παντος που θα βαλεις ειναι πολυ ωραια και δεν χανουν σε φως, τα εχω βαλει στο polo της κοπελας μου και μου αρεσουν! Ηταν λιγο πιο ακριβα σε σχεση με τα αλλα???
Peris Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ναι.Αυτές που έβαλα τώρα (8000κ) τις πλήρωσα 70€ το ζευγάρι ενώ των 5000κ 120€ το ζευγάρι.Ευτυχώς που λες ότι είναι καλές γιατί με μισή καρδιά τις παρήγγειλα. Άντε να έρθουν γιατί μια μέρα τις δούλεψα τις καινούριες και δεν θέλω να τις ξαναδώ.
kartasos Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 (edited) Για να βγουν τα φανάρια στο Α4 Β7 πρέπει να βγει πρώτα ο προφυλακτήρας δείτε Εδώ> b7-headlight-removal Και λεπτομέρειες για το βγάλσιμο του προφυλακτήρα Εδώ>Removal Bumper A4 B7 Και καλύτερα Εδώ>Removal Bumper II Edited April 2, 2010 by kartasos
Recommended Posts