antonisL Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Παιδιά και επίσημα πλέον... Έκδοση χαρτών "AN" 2010.. Πρόλαβα λίγο να κοιτάξω και έχει αρκετές προσθήκες σε επαρχία
PanoulisTheTroll Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ακομα δεν στρωσαμε το DVD του 09....χαχαχαχαχαχα
mogolfiero Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Τελεια Ερχεται σιγα σιγα απο "Αμερικη" Μολις το περασω θα σας πω για αλλαγες κλπ!
Giannis20vt Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Τελεια Ερχεται σιγα σιγα απο "Αμερικη" Μολις το περασω θα σας πω για αλλαγες κλπ! Μπραβο Αριστειδη, δειξε μας τον "δρομο" και αν ολα πανε καλα μην μας ξεχασεις ε;
mogolfiero Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Δεν ξεχνω, δεν ξεχνω dont worry Απο οτι ειδα στο audiforum.us λενε οτι εχει αρκετα πολλους καινουριους χαρτες. Επισης το μεγεθος του DVD απο 3.8gb πηγε στα 4,2 οποτε κατι θα δουμε καινουριο λογικα Αυριο θα ξερω
mogolfiero Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Status Update: Μολις τους περασα και η δοκιμη εγινε στην Ξανθη -απο Πεμπτη θα τσεκαρω και Εγνατια οδο + Θεσσαλονικη- Ειδα καποια POI που προστεθηκαν στην πολη, δεν υπηρχε κανενα πριν. Λογικα αφου ειναι και κλειστοι οι δρομοι, θα εχω την ευκαιρια να τους δοκιμασω στους παραπλευρους δρομους απο Ξανθη προς Θεσσαλονικη
Giannis20vt Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Status Update: Μολις τους περασα και η δοκιμη εγινε στην Ξανθη -απο Πεμπτη θα τσεκαρω και Εγνατια οδο + Θεσσαλονικη- Ειδα καποια POI που προστεθηκαν στην πολη, δεν υπηρχε κανενα πριν. Λογικα αφου ειναι και κλειστοι οι δρομοι, θα εχω την ευκαιρια να τους δοκιμασω στους παραπλευρους δρομους απο Ξανθη προς Θεσσαλονικη Σιγουρα θα εχουν κατι καλυτερο Αριστειδη, λογικα ολο και κατι θα εχουν προσθεσει. well done
KostA3 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 (edited) ''Παιδες για να δουλεψει το AUX θελει μεν κωδικοποιηση αλλα και αλλαγη 3 καλωδιων απο πισω. Η υποδοχη του AUX στο Concert που ειχαμε γινοταν απο το quad αλλα στο RNS-e πρεπει να συνδεθει στο AV-Connector. Δυστυχως δεν εχω τα κλειδακια για να βγάλω το δικο μου και να σας τραβηξω φωτογραφιες. Αν κοιταξετε ομως το διαγραμμα του Concert και εντοπισετε ποια καλωδια εινια τα AUX L ,R ,GRD αυτα τα 3 πρεπει να μετακινηθουν και να τοποθετηθουν στον AV-Connector (32pin) Υποθετω οτι ο κοννεκτορας αυτος δεν θα ηταν στην παραγγελια, οποτε πρεπει να πατε να το παραγγειλετε απο την αντιπροσωπεια, κοστιζει γυρω στα 2 ευρώ αν θυμαμαι καλα. Απο την στιγμη που καποιος εχει εκδοση SW 650 το AUX υπαρχει ηδη, απλα χρειαζεται να γινει σωστη συνδεση των καλωδιων. http://audiretrofit.googlepages.com/RNSeAuxIn005.jpg Αυτο ειναι το διαγραμμα του concert. Εντοπιστε τα 3 καλωδιακια AUX L, AUX R και την γειωση του AUX παλι και αφαιρεστε τα. Υστερα αυτα τα 3 πρεπει αν συνδεθουν σε αυτο: http://audiretrofit.googlepages.com/RNSeAuxIn001.jpg Στις αντιστοιχες θεσεις : ΑUX left - Pin 22 of AV connector AUX Right - Pin 6 of AC connector Earth - Pin 21 of AV connector Αν γινεται αυτο το ποστ μεταφερετέ το στο αλλο που εχουμε με τις πληροφοριες γιατι τελικα επρεπε να μπει εκει smile.gif'' This post has been edited by mogolfiero: Today, 11:57 AM Για να δείτε και τις φωτο δείτε εδώ το σχετικο post του mogolfiero http://forum.audisportsclub.gr/index.php?s...8669&st=460 Σήμερα είχα ραντεβου στην αντιπροσωπία για να βάλω το ανταπτοράκι που χρειαζόταν το rnse για να παίξει το aux!!!! Το είχα παραγγείλει από τη προηγούμενη εβδομάδα και το έφεραν σχεδόν αμέσως. Κόστος ανταλλακτικού 2,84€ Κόστος τοποθέτησης 33,32€ ...Μην μου πείτε γιατί δεν το έβαλα μόνος μου....! Δεν θα τα κατάφερνα...ούτε καν τώρα που είδα πως γίνεται! Και να φανταστείτε πως ήμουν πάνω από τον ηλεκτρολόγο που το έφτιαχνε! Αν δεν κάνω λάθος έφερε και χρησιμοποίεισαι extra καλωδιάκια για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση! Και για να τιμήσουμε όλους τους φίλους που βοηθούν καθημερινά με τις εμπειρίες τους όλους εμάς να πω πως το post του φίλου stazio έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εγκατάσταση του αντάπτορα στο αυτοκινητό μου!!! με το post τυπωμένο και σε ζελατίνα πήγα και το έβαλε αμέσως!!! Ευχαριστώ πολύ Φιλικά πάντα Κώστας ΥΓ επειδή έχω τελευταία εκδοση rnse δεν χρειάστηκε ουτε κωδικοποίηση! Edited January 20, 2010 by KostA3
mogolfiero Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 (edited) Οκ απολυτη επιτυχια με τους χαρτες ΑΝ. Ολη η Εγνατια Οδος ειναι πλεον πληρης -τουλαχιστον απο Αλεξανδρουπολη μεχρι Θεσσαλονικη- Και οι παραδρομοι μου φανηκαν ΟΚ, καθως οι αγροτες με οδηγησαν σε πολυ "ψαγμενα" σοκκακια Επισης η Θεσσσαλονικη γεμισε καινουρια POI! Παρα πολυ καλη αναβαθμιση Edited January 21, 2010 by mogolfiero
itGfloG Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Να συμπληρώσω και εγώ πως και η Αθήνα έχει νέα POI αλλά κυρίως επαρχία υπάρχουν αρκετές διαφορές προς το καλύτερο... Επίσης έχω την εντύπωση πως (το πρόσεξα στην Αθήνα που τη γνωρίζω καλύτερα) χαράζει καινούργιες διαδρομές που στο προηγούμενο παρότι υπήρχαν οι συγκεκριμένοι δρόμοι δεν τους επέλεγε... Άρα τελικό συμπέρασμα =
Giannis20vt Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Οκ απολυτη επιτυχια με τους χαρτες ΑΝ. Ολη η Εγνατια Οδος ειναι πλεον πληρης -τουλαχιστον απο Αλεξανδρουπολη μεχρι Θεσσαλονικη- Και οι παραδρομοι μου φανηκαν ΟΚ, καθως οι αγροτες με οδηγησαν σε πολυ "ψαγμενα" σοκκακια Επισης η Θεσσσαλονικη γεμισε καινουρια POI! Παρα πολυ καλη αναβαθμιση εισαι ο επισημος δοκιμαστης. Να ειμαστε γεροι και του χρονου..
Διονύσης Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 φιλε pilotos,συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου.Εκανα update του SDS απο 0650 σε 0660,ομως αλλαξε η γλωσσα σε γερμανικα και ενδεχομενως δεν αναγνωριζει φωνητικες εντολες.Kαμια ιδεα;
Διονύσης Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Μια και μιλαμε για navi DVD,τι γνωμη εχετε για εδώ;Η Ελλαδα δε βλεπω να αναφερεται...
Διονύσης Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 (edited) ...στα RNS-E DVD'S εννοω.Ποιο απο τα δυο ειναι για Ελλαδα; (ψιλοσχετικο:το PayPal το εχει δοκιμασει κανεις; ) Edited February 1, 2010 by Διονύσης
itGfloG Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 To East Europe DVD2 είναι αυτό που θέλεις....
k_t_g Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Το paypal είναι ό,τι πιο ασφαλές έχεις βρει σε ηλεκτρονικές πληρωμές.
mogolfiero Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Υποψην οτι για 35 ευρώ δεν θα σου στειλει αυθεντικο , αλλα κοπια Καινουριο εχει 150+ ευρώ , μην σου πω και παραπανω επειδη ειναι η πιο τελευταια εκδοση. Για Paypal ουτε λογος, απο τα πιο ασφαλη συστηματα που υπαρχουν για online αγορες
itGfloG Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 (edited) Υποψην οτι για 35 ευρώ δεν θα σου στειλει αυθεντικο , αλλα κοπια Καινουριο εχει 150+ ευρώ , μην σου πω και παραπανω επειδη ειναι η πιο τελευταια εκδοση. Για Paypal ουτε λογος, απο τα πιο ασφαλη συστηματα που υπαρχουν για online αγορες 150 ευρώ έχει στο εξωτερικό..?? Γιατί εδώ που ρώτησα στην αντιπροσωπεία θέλουν 340..!!! Edited February 3, 2010 by itGfloG
mogolfiero Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Καρακαινουριο απο αντιπροσωπεια , ναι τοσο εχει οσο λες Μαλλον λαθος ηταν τα 150 που ειπα, στα 150 βρισκεις χαρτες του 2009 περιπου
Διονύσης Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Η κοπια λετε να εχει διαφορα απο το αυθεντικο;Δεν ξερω.Η τιμη παντως ειναι προκλητικη.
mogolfiero Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Η κοπια λετε να εχει διαφορα απο το αυθεντικο;Δεν ξερω.Η τιμη παντως ειναι προκλητικη. Προκλητικη δεν θα την ελεγα Εγω αγορασα στο παρελθον ενα DVD-R μηχανημα και τα γραφω στον εαυτο μου δωρεαν :Ρ
olakala Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Πάρα πολυ καλό άρθρο!!!! Ευχαριστω παρα πολύ!!!!!
famousA4 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Αγορασα ενα Α4 του 2006 με εγκατεστημενο το Audi DVD Navigation Plus με ηχεια Bose 10.Δεν ξερω αν η εκδοση ειναι RNS η MMI. Οταν ξεκιναει η μοναδα γραφει MMI και δεχεται DVD και υποστηριζει κ 2 καρτες SD. Χωρις να το ξερω ομως κατεβασα τους χαρτες του 2010 για το RNS και βαζοντας το DVD ξεκινησε το update. Τελειωσε κανονικα, αλλα εξακολουθει να μου ζηταει το DVD. Μετα απο διαβασμα ειδα οτι η εκδοση για RNS δεν πεζει στο MMI.Λετε να εκανα καμια ζημια βαζοντας την εκδοση RNS? Η μοναδα ξεκιναει κανονικα απλα τωρα ψαχνω την εκδοση χαρτων για MMI για να δοκιμασω και το GPS.
itGfloG Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To navi σου είναι το RNS-E και όχι τα καινούργα ΜΜΙ.Logo MMI έχουν και τα RNS-E... Το λάθος σου είναι στο DVD που έγραψες. Χρειάζεται ειδικό τρόπο εγγραφής και να χρησιμοποιήσεις πολύ συγκεκριμένα recorder... Το κάθε δισκάκι επίσης περιέχει και το τελευταίο firmware του RNS-E το οποίο εγκαθίσταται την πρώτη φορά που θα βάλεις το DVD μέσα (αν έχεις παλιότερη version) , διαδικασία που δεν επηρεάζεται από την αντιγραφή όπως οι χάρτες.. Άρα αυτό που χρειάζεσαι είναι αυθεντικό δισκάκι ή καλή κόπια...
famousA4 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 καταρχην σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον το dvd που το γραψα ηταν verbatim + r εξηγησε μου σε παρακαλω τι εννοεις λεγοντας καλη κοπια (μαρκα dvd η ποιοτητα iso?) μηπως φταιει το αρχειο? πρεπει να γινει αντιγραφη σε πολυ χαμηλη ταχυτητα? εχεισ κατι συγκεκριμενο να προτεινεις? το dvd εκανε κανονικα update firmware αλλα μετα μου ελεγε insert navigation dvd σε ευχαριστω....εισαι πρωτος
Recommended Posts