Giannis AmaR Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 (edited) Γιάννη ρίξε μια ματιά εδώ και θα σου λυθούν πολλές απορίες όπως και ρίξε μια ματιά στην 1 σελίδα αυτού του thread. Και εμείς εδώ είμαστε …… ΥΓ. Όσο για χάρτες 2011, δεν έχει πάρει κάτι το αυτί μου. Αυτοί που ξέρω είναι οι 2010 ΑΝ Επίσης εάν δεν έχεις κάνει ακόμα την εγκατάσταση του δέκτη στο αυτοκίνητο σου σύντομα θα γίνει εγκατάσταση - πάρτι σε καμιά 10αρια αυτοκίνητα οπότε εάν θέλεις γίνεσε ο 11ος. Edited December 16, 2010 by Giannis Amar
trackman Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος του καινούργιους χάρτες του 2010 ? Ευχαριστώ
Rafael Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Πριν 20 ημέρες κυκλοφόρησαν οι νέοι χάρτες για 2011 για το RNS-e 8P0 919 884 AT. Μέσα στο rns-e έχω καταχωρήσει πολλές διευθύνσεις στο ναβι, και δεν θάθελα να τις χάσω. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει εάν βάζοντας μέσα στο RNS-e τον νέο χάρτη του 11, θα χαθούν όλες οι πληροφορίες που συνδέονται με το ναβι? Ανεξάρτητα εάν χάνονται, μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος επίσης, εάν μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο των ρυθμίσεων κ καταχωρήσεων του RNS-e σε μια κάρτα sd..θυμάμαι παλιότερα κάτι είχα διαβάσει σχετικά αλλά δεν το βρίσκω.
panthir Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο μηχάνημα και όχι στο δισκάκι με τους χάρτες...οπότε δεν θα χάσεις καμία πληροφορία...
Rafael Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Καλημέρα. Εννοείται αυτό, αλλά δεν συμπλήρωσα σωστά την ερώτησή μου... Σε κάποιον χάρτη δεν θυμάμαι ποιόν τον AN ή AJ έγινε update στο firmware της μονάδας και χάθηκαν όλα. Επειδή ακριβώς δεν ξέρω εάν περιέχει νέο update (μάλλον όχι απότι γράφουν σε άλλα forums) δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων πάλι.
itGfloG Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 To firmware που εμπεριέχεται στους χάρτες ΑΤ (2011) εξακολουθεί να είναι το 650. Όπως και στους ΑJ και AN. Άρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα upgrade...
michpan Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αναφορά σε αντιγραφές εμπορικού λογισμικού, το έχουμε πει πολλές φορές.. Μιχάλης
kapelis Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Διαβασα ολο το thread. Δεν τα πολυκαταλαβαινω γιατι δεν το εχω με τα ηλεκτρονικα. Εχω Β7 Ιουνιος 2007 και θελω την γνωμη σας αν αξιζει να το ψαξω για να βαλω το rns-e. Aν δεν αγορασεις απο eBay μεσω αντιπροσωπειας να υποθεσω σε σφαζουν? Απο seat exeo ισως? Τα eBay ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι προιον κλοπης? Σχεση κοστους αποτελεσματος?
Dimitris_Kon Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Διαβασα ολο το thread. Δεν τα πολυκαταλαβαινω γιατι δεν το εχω με τα ηλεκτρονικα. Εχω Β7 Ιουνιος 2007 και θελω την γνωμη σας αν αξιζει να το ψαξω για να βαλω το rns-e. Aν δεν αγορασεις απο eBay μεσω αντιπροσωπειας να υποθεσω σε σφαζουν? Απο seat exeo ισως? Τα eBay ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι προιον κλοπης? Σχεση κοστους αποτελεσματος? Θα σε σφάξουν χωρίς αναισθητικό, αν το αγοράσεις από αντιπροσωπεία. Τουλάχιστον 20 μέλη από εμάς, έχουμε αγοράσει RNSE και είναι μια χαρά αξιόπιστο το ebay αν ξέρεις να αγοράζεις. Δημήτρης
Giannis20vt Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Στη συνέχεια της προσπάθειας μου να λειτουργήσω το SDS χωρίς πολυλειτουργικό τιμόνι και αφού η πρώτη προσπάθεια που περιέγραψα πιο πάνω απέτυχε, ανακάλυψα αυτό Βιντεάκια που δείχνουν ότι λειτουργεί : http://www.youtube.com/watch?v=sXFhavK4ExM http://www.youtube.com/watch?v=oHgFkb8V744 Το κατασκευάζει ενα παιδί στην Γερμανία και γράφει σε αυτό το forum Επικοινώνησα μαζί του και του ζήτησα να μου φτιάξει ένα. Το παρέλαβα, σήμερα το πρωί το έβαλα και δουλεύει. Το κόστος ήταν 50ευρω το κυκλωματάκι και 10 ευρώ τα μεταφορικά από Γερμανία
panthir Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 και δουλεύει κανονικά???? με το κουμπάκι στην κονσόλα? στην Αγγλική φαντάζομαι....
Dimitris_Kon Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 και δουλεύει κανονικά???? με το κουμπάκι στην κονσόλα? στην Αγγλική φαντάζομαι.... Ελληνικά με τίποτα όμως! (Ωραίο συστηματάκι Γιάννη ) Δημήτρης
Giannis20vt Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 και δουλεύει κανονικά???? με το κουμπάκι στην κονσόλα? στην Αγγλική φαντάζομαι.... Το SDS δεν περιλαμβάνει Ελληνικά στις γλώσσες του. Στο Channel 011: Language (Speech Recognition) φαίνονται οι διαθέσιμες γλώσσες * 0 = German * 1 = English * 2 = French * 3 = Italian * 5 = Spanish
Giannis20vt Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ελληνικά με τίποτα όμως! (Ωραίο συστηματάκι Γιάννη ) Δημήτρης Αν μπορεσω και φτιάξω κανενα μικρο διακοπτάκι κοντα στο τιμονι θα ήταν τέλειο. Σκεφτομαι να βαλω κατι μικρο πανω στον μοχλό των φλας αλλα δεν ξερω πως.
Dimitris_Kon Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Αν μπορεσω και φτιάξω κανενα μικρο διακοπτάκι κοντα στο τιμονι θα ήταν τέλειο. Σκεφτομαι να βαλω κατι μικρο πανω στον μοχλό των φλας αλλα δεν ξερω πως. Λογικά πρέπει να μπορείς μέσω can (που δεν έχουμε εμείς) άρα με ένα can simulator? Προσπάθησα και γω να το ενεργοποιήσω από το μπουτόν του τιμονιού RS4 που έχω ενα κουμπί που δεν λειτουργεί (s) αλλά τζίφος. Δεν πολυασχολήθηκα και πολύ βέβαια.. Δημήτρης
Rafael Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Γιάννη, είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρεις. Σίγουρα θα ενδιέφερε κι εμένα, κι ακολουθώ κι εγώ μετά από εσένα. Χρόνια ( μας) πολλά Rafael Γιάννης
Giannis20vt Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Αυτο που θέλω ειναι να προσθεσω κουμπάκι στον μοχλο (ουσιαστικά ενα puss button) με το δικό του καλωδιο ως το κουτάκι με την πλακέτα. Πρεπει να ανοιχτεί ο μοχλός (ανοίγει αραγε και να μπορεσει να προσαρμοστεί καπου ο διακοπτάκος. Δεν το βλεπω ευκολο...
Rafael Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Το καλό με το δικό μου αυτοκίνητο είναι πως έχει μία κενή θέση στους διακόπτες πάνω από το Rns-e ! Οπότε Γιάννη είναι ευκολότερο λες ? Μία λύση να ψάξω να βρω έναν push διακόπτη μαμά, για την θέση αυτή, πριν απ'όλα ?
Giannis20vt Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Το καλό με το δικό μου αυτοκίνητο είναι πως έχει μία κενή θέση στους διακόπτες πάνω από το Rns-e ! Οπότε Γιάννη είναι ευκολότερο λες ? Μία λύση να ψάξω να βρω έναν push διακόπτη μαμά, για την θέση αυτή, πριν απ'όλα ? Εκει περιπου το εχω βαλει και εγω στο δικο μου. Ειναι οτι πιο απλο και ευκολο. Απλως θεωρω πιο βολικό να ειναι κάπου κοντά στο τιμονι και να μην χρειάζεται να απλωνεις το χερι σου καθε φορα. Βεβαία ειναι θεμα συνήθειας.
Rafael Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Μάλιστα.Κι αυτό που λες είναι σωστό. Οπότε θα περιμένουμε νέα σου
Dimitris_Kon Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Απλως θεωρω πιο βολικό να ειναι κάπου κοντά στο τιμονι και να μην χρειάζεται να απλωνεις το χερι σου καθε φορα. Βεβαία ειναι θεμα συνήθειας. +1 Δημήτρης
Giannis20vt Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Κυκλοφορησαν και οι Χαρτες του 2011 στα γνωστα τορρεντάδικα για οποιους ενδιαφερονται. Η Ελλαδα υπάρχει στον δισκο East Europe.
kostas_7 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Κυκλοφορησαν και οι Χαρτες του 2011 στα γνωστα τορρεντάδικα για οποιους ενδιαφερονται. Η Ελλαδα υπάρχει στον δισκο East Europe. Να ναι καλά ο Rafael (Γιάννης) ........ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Γιαννηηηηηηηηηηηηηηηηη ΥΓ. τελικά δεν έψαχνα σωστά το χωριό μου το έβγαλε κανονικά Γιάννη
joman Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Επ, να μαι και γω εδώ, μιας και μόλις πριν το ΣΚ, απόκτησα και εγκατέστησα το πολύτιμο RNS-E μου... Πρόκειται για το μοντέλο 8P0035193C, με υποστήριξη SDHC και το πολυσυζητημένο SDS. Εχω 2-3 θεματάκια-ερωτησούλες, και μιας που βρήκα το νήμα αυτό, σκέφτηκα να εκφραστώ και εγώ. Ο πρώτος προβληματισμός μου, αφορά την έκδοση λογισμικού, και υλικού. Διαβάζω σε προηγούμενα ποστ, για 650 και 660, και με βάζει σε σκέψεις. Εγώ αυτό που είδα στο δικό μου, είναι για το μεν λογισμικό έκδοση :0200, για το δε υλικό, έκδοση :H03.... Τι γίνεται εδώ; έχουν αλλάξει τα νούμερα ίσως στα πιο καινούρια μοντέλα, ή εγώ κοιτάω λάθος παραμέτρους; (αν ναι πως παίρνουμε τα στοιχεία αυτά ; ) Και σχετικά με την ανανέωση έκδοσης πάντα, βάζοντας το δισκάκι δεν μου κάνει κανένα upgrade, φυσιολογικό; Εχω τους χάρτες 8P0 919 884 AT _ EUW. Η άλλη ερώτηση αφορά τη λειτουργία του SDS. Όταν πατάω το κουμπί MODE στο τιμόνι, η μαντάμ με ρωτάει τι θέλω, αλλά φυσικά δεν μ ακούει γιατί δεν υπάρχει μικρόφωνο. Κάπου είχα διαβάσει οτι πρέπει να μπει στην κεντρική πλαφονιέρα, και οτι σε ορισμένες περιπτώσεις το καλώδιο είναι ήδη περασμένο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό; Αν όχι, και επειδή δεν θέλω να ανοίγω ιστορίες, γίνεται να περάσω το καλώδιο κάπου κοντά στην πηγή, για πιο ευκολία, θα υπάρχει πρόβλημα στη σωστή λήψη της φωνής πιστεύετε; Χρειάζομαι μόνο το μικρόφωνο, ή δεν έχει ενσωματωμένο καλώδιο, και θα χρειαστώ και αυτό ξεχωριστά; Έχει κάποιος πρόχειρα τους κωδικούς, για να τα παραγγείλω; Τέλος σκέφτομαι και μια εγκατάσταση DVD player, και μόλις είδα στο σύνδεσμο πιο πάνω, πως έχετε κάνει μια ομαδική , φεύγω σφαίρα για διάβασμα το λοιπόν
joman Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ωπ, άκυρο για το τελευταίο, εγκατάσταση TV tuner έχετε κάνει, και όχι DVD player(η βιασύνη μου). Καλά η δουλειά που κάνατε δεν το συζητάμε, άψογη, μπράβο! Βεβαίως εγώ κάτι τέτοιο ούτε στα όνειρά μου. Θα κοιτάξω μήπως έχετε κάνει παρόμοια εγκατάσταση και με dvd player που μ ενδιαφέρει, αν κάποιος έχει κάποιο σύνδεσμο να δώσει, για πιο γρήγορα..
Recommended Posts