famousA4 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 και κατι αλλο.. αν καταλαβα καλα το copy δεν επηρεαζει το firmware update αλλα το αν θα διαβαζει τους χαρτες? λες αν κανω εγγραφη σε καλο dvd disk kai recorder και σε χαμηλη ταχυτητα θα μαι οκ? και μια διευκρινηση... το update επηρεαζει τις υπολοιπες λειτουργιες μου αρνητικα?(radio,bluetooth,sds klp?) ασε φιλε το πηρα μεταχειρισμενο και δεν βγαζω ακρη δεν ξερω καν τι εχω...γραφει πανω audi navigation plus εχει τα παντα ολα-πολυλειτουργικο τιμονι με φωνητικες κλπ τα ηχεια ειναι bose ... ειναι concert?προσπαθω να καταλαβω....thankssssssssssss
Giannis20vt Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Προκλητικη δεν θα την ελεγα Εγω αγορασα στο παρελθον ενα DVD-R μηχανημα και τα γραφω στον εαυτο μου δωρεαν :Ρ Και να βοηθησεις και εμας τους υπολοιπους
itGfloG Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 (edited) το dvd που το γραψα ηταν verbatim + r (εγώ χρησιμοποιώ Verbatim DL + R) εξηγησε μου σε παρακαλω τι εννοεις λεγοντας καλη κοπια (μαρκα dvd η ποιοτητα iso?) μάρκα + πρόγραμμα + κυρίως μοντέλο DVD-RW μηπως φταιει το αρχειο? OXI πρεπει να γινει αντιγραφη σε πολυ χαμηλη ταχυτητα? ΝΑΙ εχεισ κατι συγκεκριμενο να προτεινεις? Pioneer DVD-RW και κατι αλλο.. αν καταλαβα καλα το copy δεν επηρεαζει το firmware update αλλα το αν θα διαβαζει τους χαρτες? NAI λες αν κανω εγγραφη σε καλο dvd disk kai recorder και σε χαμηλη ταχυτητα θα μαι οκ? NAI και μια διευκρινηση... το update επηρεαζει τις υπολοιπες λειτουργιες μου αρνητικα?(radio,bluetooth,sds klp?) OXI εκτός ίσως από το SDS που μπορεί να χρειαστεί να το ξαναπεράσεις αν το RNS δεν το είχε από το εργοστάσιο... Edited February 10, 2010 by itGfloG
Giannis20vt Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Aχ και αυτα τα PIONEER DVD-R ειναι δυσεύρετα...
mogolfiero Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Aυτο ακριβως θελετε παιδες Ενα 20αρι το ειχα παρει και εγω περισυ http://www.apothema.gr/Product/5-1-626-46931/Pioneer/DVD-RW_116D_Black.html
Giannis20vt Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Aυτο ακριβως θελετε παιδες Ενα 20αρι το ειχα παρει και εγω περισυ http://www.apothema.gr/Product/5-1-626-46931/Pioneer/DVD-RW_116D_Black.html Αραγε το νεοτερο 216 θα κανει παλι την δουλεια μας;
Διονύσης Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 (edited) Παιδες δειτε εδώ και διαβαστε τα σχολια.Αν καποιος βρηκε φετος καποιο απο αυτα ας μας πει Edited February 13, 2010 by Διονύσης
Rafael Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Υπάρχουν κάποια Pioneer 111D τσεκαρισμένα απότι λένε στο torrent που δίνεις στο ebay καινούργιο : http://cgi.ebay.co.uk/Pioneer-DVR-111D-Re-writer_W0QQitemZ190371353478QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Drives_Storage_CD_DVD_Drives_ET?hash=item2c53045386 μεταχειρισμένο 1ο : http://cgi.ebay.co.uk/Pioneer-DVR-111D-16x-DVD-RW-Dual-Layer-Writer-IDE_W0QQitemZ180468530397QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Drives_Storage_CD_DVD_Drives_ET?hash=item2a04c33cdd μεταχειρισμένο 2ο : http://cgi.ebay.co.uk/Pioneer-DVR-111D-16x-DVD-RW-Dual-Layer-Writer-IDE_W0QQitemZ330403831237QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Drives_Storage_CD_DVD_Drives_ET?hash=item4ced9a5dc5
Διονύσης Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 οκ,αλλα ολα αυτα ειναι διαθεσιμα στην Αγγλια αν παρατηρησουμε.Να τα βρουμε στην Ελλαδα ουτε λογος,ε;
Rafael Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Διονύση, είχα ψάξει πριν 2 μήνες όλα τα νετ-καταστήματα...κανένα δεν είχε ετοιμοπαράδοτα pioneer... Πάρε από ebay...από Αγγλία τα μεταφορικά είναι 6-10€ μαξ... οπότε μην το σκέφτεσαι, αρκεί να βρείς αξιόπιστο πωλητή... σε 5 ημέρες είναι στα χέρια σου...απλά ρώτα από πριν τον πωλητή εάν το στέλνει Ελλάδα και με τι κόστος...το 3ο στην σειρά βλέπω λήγει σε 3 ώρες κι είναι στα 8€...Δωρεάν σχεδόν
Giannis20vt Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Εχει κανεις κανενα λινκ για το εξώφυλλο του DVD 2010 ?
Rafael Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 (edited) Εχει κανεις κανενα λινκ για το εξώφυλλο του DVD 2010 ? έφθασε Edited February 23, 2010 by Rafael
Giannis20vt Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 thanks, μηπως υπάρχει και το εξωφυλλο του καλυματος;
fallen Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Πως πρέπει να γραφεί το dvd τελικά για να παίξει σωστά ?? Επίσης DVD-R ή DVD+R θέλει?
Giannis20vt Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 (edited) Verbatim DL+ φαινεται να ειναι η επιλογη που κανουν ολοι. Οσο αφορα για το πως πρεπει να γραφτει υπάρχουν συζητησεις στο νετ, κανε ενα search στο google και θα βρεις. Δεν βαζω λινκ γιατι υποψιάζομαι οτι δεν επιτρέπεται. Edited March 5, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
fallen Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Hmm.. Τα verbatin ήταν ανέκαθεν από τα πιο ποιοτικά... Μόνο +R διαβάζει το RNS-E? Άμα γράψω σε dvd mp3 θα παίξει ή θέλει μόνο cd... Και τέλος εμένα γιατί μου παίζει mp3 μόνο με cbr και τα vbr τα προσπερνάει λές και δεν υπάρχουν...
Giannis AmaR Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Πως πρέπει να γραφεί το dvd τελικά για να παίξει σωστά ?? Επίσης DVD-R ή DVD+R θέλει? Από ότι έχω διαβάσει θέλει οπωσδήποτε τρόπο εγγραφής Book type και δισκάκι Verbatim DVD R+. Ρίξε μια ματιά και εδώ για σίγουρα. http://audiforum.us/maps-firmware/1591-how-make-backup-nav-dvd-disk.html
Giannis AmaR Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hmm.. Τα verbatin ήταν ανέκαθεν από τα πιο ποιοτικά... Μόνο +R διαβάζει το RNS-E? Άμα γράψω σε dvd mp3 θα παίξει ή θέλει μόνο cd... Και τέλος εμένα γιατί μου παίζει mp3 μόνο με cbr και τα vbr τα προσπερνάει λές και δεν υπάρχουν... Παίζει μόνο CD mp3. Παρόλο που διαβάζει σε DVD τους χάρτες.
fallen Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Thx bro.. Απλά σήμερα στη Ξάνθη βρήκα μόνο Phillips Dual Layer.. Θα κάνω μια απόπειρα κ βλέπουμε.. Επίσης με τα mp3 τελικά μόνο το cbr παίζουν?
rai Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Μήπως κάποιος κάτοχος με τους χάρτες 2010 για το rns-e μπορεί να κάνει μια ''εξυπηρέτηση''?
mogolfiero Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Rai εγω μπορω να σε βοηθησω με τους χαρτες, απλα επειδη εστειλα πολλους και μπηκα μεσα, θα μπορουσα να κανω μια εξυπηρετηση με καποιο κοστος για σενα ομως Ενημερωσε με αν ενδιαφερεσαι
Giannis20vt Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Επειδή δεν εχω MFSW και ειχα το πάθος να έχω SDS έκανα την εξής κίνηση: Διαβάζοντας αυτό το site (είναι στα Ισπανικά) http://www.audisport-iberica.com/foro/index.php?showtopic=220759&st=0 αποφάσισα να βάλω αυτό που αναφέρει. Παράγγειλα την πλακέτα και τον προγραμματιστή και τα έχω όλα στα χέρια μου. Έκανα τον προγραμματισμό και είμαι έτοιμος να το περάσω-δοκιμάσω. Αν δουλέψει τότε θα χρειαστεί να βάλω ένα διακόπτη κάπου για να εχω τουλάχιστον SDS χωρίς να μπαίνω κάθε φορά στο service menu.
Giannis20vt Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 (edited) Το περασα σημερα, δεν εγινε τιποτα παρα μονο πολλαπλα σφαλματα στο can bus. κριμα Edited July 20, 2010 by Giannis20vt
trackman Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινουργιος στο forum έχει δοκιμάσει κάποιος του καινούργιους χάρτες 2011 ?? Περιμένω το RNS-E από ebay και είμαι λίγο μπερδεμένος με όλα τα καλούδια που πέρνει πάνω του και ποιο συγκεκριμένα Ο παλιός κάτοχος του αυτοκινήτου είχε πάνω το concert μαζί με phone car kit (όχι bluetooth) Για την τοποθέτηση bluetooth kit θα χρειαστώ το kit,antenna,καλώδιο? θα χρειαστώ multimedia apapter? υπαρχει περίπτωση να υπάρχει εγκατεστημένο απο το παλιο phone car kit? 'Εχω παραγγείλει επίσης το tuner dvb-2010hd. Μπορει καποιος να βοηθήσει να μου τι ακόμα χρειάζομαι για να παιξουν όλα αυτα? Ευχαριστώ Γιάννης
Recommended Posts