Jump to content

Recommended Posts

Posted

να κι ένα clipακι από μένα:

Mπραβο σου Γιαννη ολα τα λεφτα το βιντεακι!!! :new_thumright:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Α ρε Γιαννη τι μου εκανες και δεν προλαβαινω να το δω!!! Παω για δουλεια!!!!!!:angry2:

Posted

Μπραβο Γιαννη!!Φανταστικο βιντεο!!! :bravo::bravo:

Posted

Το ελληνικο ρεπερτοριο ηταν πληρεστατο και το γελιο που επεσε αφθονο! Ομως δεν ηταν για χορταση... Επιστροφη στην βαση μας και ενω οι πιο σιτεμενοι της παρεας πανε για νανι, τα νιατα (εγω, αντρικος, δημητρα) πινουν αλλο ενα ποτακι στο bar του ξενοδοχειου.

Μην μας την λες ετσι ρε Γιαννάρα... :cry:

Μπορεί να γκρίζαρε το μαλλί αλλά θυμήσου ποιος έκανε το research για την ανεπαναληπτη νυχτερινή ζωή του Bansko! blush.gif

Αλλά κακά τα ψέμματα - όποιος έχει την μύγα...

(σε εμένα τον "σιτεμένο" αναφέρομαι... :closedeyes: )

Posted

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν και ήταν λίγο πρόχειρο γιατί δεν ήταν όλες η φωτογραφίες πολύ καλή ποιότητα και γενικά κάποια κομματάκια της εκδρομής μου ξέφυγαν μιας και δεν είχα πολύ υλικό. Την επόμενη φορά θα οργανωθώ καλύτερα ;)

Posted

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν και ήταν λίγο πρόχειρο γιατί δεν ήταν όλες η φωτογραφίες πολύ καλή ποιότητα και γενικά κάποια κομματάκια της εκδρομής μου ξέφυγαν μιας και δεν είχα πολύ υλικό. Την επόμενη φορά θα οργανωθώ καλύτερα ;)

Δεν πειραζει ρε Γιαννη μια χαρα ειναι!!!!!!!!! :new_thumright:

Ποσταρα το λινκ και στους Βουλγαρους κ στους Ρουμανους :biggrinthumb:

Posted

Παιδες οποιος αλλος εχει υλικο (κυριως Βιντεο) παρακαλειται να το κανει upload στο Youtube και να ποσταρει το λινκ , ή αν δεν ξερει πως να ερθει σε επικοινωνια μαζι μου για να δουμε πως θα το παρω :new_thumright:

Thanks ;)

Posted

Ρε φιλο στο εχω ξανα πει,:whoohoo: εχει κρυφα ταλεντα εσυ....:Party_fest39:Και οχι τιποτα αλλο, αλλα τα αφηνεις και πανε χαμενα...:new_killpc:

Posted

Ρε φιλο στο εχω ξανα πει,:whoohoo: εχει κρυφα ταλεντα εσυ....:Party_fest39:Και οχι τιποτα αλλο, αλλα τα αφηνεις και πανε χαμενα...:new_killpc:

Θα την βρώ την άκρη Δημήτρη που θα πάει . . . :new_thumright:

Posted

Τα σπάει ο αγγαλίτσας ( :D ) όταν έχει κέφια :59::bravo:

Άντε και την επόμενη και υποβρύχιες,όχι μόνο στις διακοπές αυτές... :whistling::whistling::whistling:

Posted

λες να αλλάξω το Nickname μου? Μακρυμάλλη σου στέλνω υποβρύχιες να δεις πως βγήκαν

Posted

Μπραβο Γιαννη!! Πιστευω περνωντας ο καιρος και κοιταζοντας ξανα αυτο το βιντεο θα με κανει να νιωθω υπεροχα!!!!!!!

* Η επιλογη του soundtrack πολυ προσεκτικη και απολυτα ταιριαστη σε μουσικη και στιχους!!! Ευγε!!!!:new_thumright:

Posted

το ξανα-διάβασα απο την πρώτη μέχρι την εκτη ολόκληρο ουτε σημείο στίξης δεν άφησα πίσω..αυτο που κατάλαβα είναι οτι ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν αλλά οι αναμνήσεις που μένουν κρατάνε...τι να πρωτοθυμηθώ και γω...Την στιγμή που πρωτοκοίταξα 3 καταπληκτικά s3 να λάμπουν στο parking του Τιταν περιμένοντας με να με ανεβάσουν απο Θεσσαλονίκη Δράμα και τον ταξιτζή αποσβολωμένο να μου λέει"ρε πατριώτη τι υποδοχή είναι αυτη???"

την τέλεια διαδρομή μέχρι απάνω και την external του φίλου μου του Δημήτρη να ουρλιάζει σαν τρελλή εγω να 'μαι κολλημένος στο κάθισμα και εκείνος να μου λέει"δεν πάει ρε γμωτο!!" και μετα φυσικά που ξεχαστήκαμε οταν μας πήρε η κουβέντα στο hotel με αποτέλεσμα να πάμε με καθυστέρηση σχεδον μισης ώρας στον daddy μου:)

o dadda kai i momma που για ακόμη μια φορά με φιλοξένησαν,με ταίσαν,με ποτήσαν με έβγαλαν και για κατούρημα:P I :wub:

την φοβερή μπουγάτσα του dadda :59:

TIΣ 4 εποχές και το μανιτάρι τους οοοολε

αλλα θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με δέκτηκαν σαν να με ήξεραν καιρό και με έκαναν να νιώσω σαν να είμασταν μια μεγάλη audoοικογένεια(familia ελεω πιστολιών,αλήθεια το μπαλόνι κάτω απ'την καρέκλα του τυπά το πήρε κανείς?????)

ηταν μια υπέροχη εκδρομή τρελή παρέα,όμορφες παρουσιές(στις γυναίκες και στον Θωμα αναφέρομαι φυσικά!!!)

χάρηκα πολύ που γνώρισα ατομα που μόνο απο το forum είχαμε επικοινωνία,που κάναμε τρελλό χαβαλέ,ήπιαμε γαλλικό καφέ με brandy(Λία εγω σας είπα παίξτε το σίγουρα πιέστε χυμό!!!)ήπιαμε κρασάκι(μα 60 λεβα κρασί βρε Ανδρέα???!!!) και κάναμε τα βουνά και τα λαγκάδια να αναστενάξουν με την ομορφιά μας και τις external ορισμένων παλιοκοντράκηδων:P

αυτο που έχω και εγω να πω είναι οτι σίγουρα θα είμαι μαζί σας σε πολλές εκδρομές ακόμη αδέλφια..

σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που μου χαρίσατε :D;)

α ρε Μάνο μας έκανες και γελάσαμε!! :hysterical:

πσ uno:Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με πήραν στα αμάξια τους και ανέκτηκαν την μουρμούρα μου (NOEL,SIMOOOOOOOOOOOOOO,100% τρελλα και κορδέλλα HLIAAA,και τον LEKO του οποιου το αμάξι είναι τρελλό λέμε και δεν ξέρει τι του γίνεται:P)

πσ duo: Ρενο και Τάσο ,Τάσο και Ρένο είστε 2 αδέλφια όλα τρέλλα μακάρι να περνούσα περισσότερο χρόνο μαζί σας να ακούσω κι αλλες ιστορίες με rallye κλπ κλπ κλπ!!

πσ tres:Το 'χω παρακάνει εχω γραψει μυθιστόρημα λέμεεεε..αλλά θα μπορούσα να γράψω αλλα τόσα και ακόμη περισσότερα:)ενα έχω να πω

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ CLUB ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

σι γιου σουν

Posted

Επίσης έχω να δηλώσω ότι δεν ξαναπαίζω μπιλιάρδο με τους : Tsoglan, Soki, LekoS3.. Βαρέθηκα να χάνω. Τι κόλπα έκανα, τι προσπάθησα να αποσπάσω προσοχή με τη στέκα, τι σπρώξιμο, το αποτέλεσμα μηδέν, πάλι έχανα :(

Δημήτρης

Ουτε εγω ξαναπαιζω μαζι σου...υπουλε.... :P:P:P

Φοβερο Γιαννη!

Υ.Γ: Να δω ποτε θα αποφασισω να συνδεσω αυτη την παλιοφωτογραφικη με τον υπολογιστη και εγω...

Posted

Μην μας την λες ετσι ρε Γιαννάρα... :cry:

Μπορεί να γκρίζαρε το μαλλί αλλά θυμήσου ποιος έκανε το research για την ανεπαναληπτη νυχτερινή ζωή του Bansko! blush.gif

Αλλά κακά τα ψέμματα - όποιος έχει την μύγα...

(σε εμένα τον "σιτεμένο" αναφέρομαι... :closedeyes: )

Εχεις δικιο. Εσυ εκανες την ερευνα Γιωργο! Σε ευχαριστουμε. Οπως καταλαβες λιγο θελω για να μπω στην μπριζα... :D

.....και τον LEKO του οποιου το αμάξι είναι τρελλό λέμε και δεν ξέρει τι του γίνεται:P)

Ευχομαι την επομενη φορα να το δεις στα καλα του Αντρεα μου. Αν και ελπιζω την επομενη φορα να κοιταμε το δικο σου S.... ;)

Posted

λες να αλλάξω το Nickname μου? Μακρυμάλλη σου στέλνω υποβρύχιες να δεις πως βγήκαν

και γιατί δεν το έχεις κάνει ακόμη....?

Posted

Οπως ειπα! Το FRF 2009 ανοιξε νεους οριζοντες!!!!:bravo::bravo:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.