lol Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου.Ο μιχαλης δεν μου εχει τερμα τη Ν75 μετα τις 6000 σαλ για δικους του λογους ισως επειδη ειναι quattro και δεν θελει να το ρισκαρει να το εχει τερμα με αποτελασμα να μην εχω τη δυναμη μετα τις 6600 σαλ που θελω εγω.την εχει περιπου στο 80% μετα τις 6000σαλ.Παντως οπως το εχει τωρα ειμαι αρκετα safe και ετσι δεν εχω στο μυαλο μου μην γινει κανενα μπαμ. γιατι Λεφτερη τι παιζει αν ειναι quattro??
stef80 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Στα Quattro δεν υπαρχει η "διεξοδος" του σπιναρισματος ώστε να εκτονώνεται η δύναμη οπότε επιβαρύνεται περισσότερο η μετάδοση και οι μπιελες αν εισαι κανιβαλος. Βεβαια, για το λογο αυτο περιορίζουν τη μέγιστη ροπή στις χαμηλομεσαίες, όχι τη δύναμη ψηλά.
mokasquatrro Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ναι και γω αυτο ξερω στις μεσαιες στροφες ειναι το πολυ ζορι.τωρα γιατι στα ψηλα δε το τερματιζει δε το ξερω.ισως να θελει να προφυλαξει το τουρμπο.stef μες στη βδομαδα ετοιμασου για logs.
lol Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 (edited) Ναι και γω αυτο ξερω στις μεσαιες στροφες ειναι το πολυ ζορι.τωρα γιατι στα ψηλα δε το τερματιζει δε το ξερω.ισως να θελει να προφυλαξει το τουρμπο.stef μες στη βδομαδα ετοιμασου για logs. εμανα γιατι δεν με παιρνετε να κανω logs που δεν εχω κανει ποτε...κακα παιδια Edited October 24, 2010 by lol
mokasquatrro Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 εμανα γιατι δεν με παιρνετε να κανω logs που δεν εχω κανει ποτε...κακα παιδια στειμε μου το κιν σου με pm να σε παρω οταν παμε!!
stage6 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 το σπορτμπακ εβγαλε 238 αλογα στην πρωτη μετρηση και καπακι χωρίς να κρυώσει εβγαλε 234....οπότε μεσος ορος 236...στο power techniques ...που γενικά το εμπιστεύονται. από το καινουριο α3 ειμαι 70 κιλά πιο βαρύς. ζύγιζα στην 1η λυκειου 75 κιλά...τα τελευταία 15 χρόνια ζυγίζω 110. εχω αλτσχάιμερ αλλά 5 αμαξια δεν εχω φάει (μόνο μια μαρανέλλο μου έριξε μια φορά μέχρι τα 160 αλλά μετα εκοψε γιατί κοτεψε ) ... όπως ειναι πλέον το αμαξι του γιαννη στάνταρ θα τρώω κολώνα αλοιμενη με μπολικο τζατζικι, αλλά οταν πατήσαμε ειχα φάει λιγοτερο από 3. να ευχηθώ καλές βόλτες και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!!!! Υ.Γ. 1) πάτησα πριν κανά μήνα με μαμά σ3 (ναι, ναι υπάρχουν και τετοια ) και μέχρι τα 200 που κοψαμε ήμασταν κόπιες. 2) ναι επέστρεψα στο φόρουμ...διαβάζω λίγο για να καλύψω την διδακταία ύλη και επανέρχομαι!
Alex Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 2) ναι επέστρεψα στο φόρουμ...διαβάζω λίγο για να καλύψω την διδακταία ύλη και επανέρχομαι! Μου λειψες μεγαλε...
Alex Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Και μετά απο ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Θεολογίτη,το αμάξι κυριολεκτικά πετάει.. Το ηξερα οτι εγινε πολύ πιο δυνατό απο πριν,τα έβαλα και στο δρόμο με φίλο μου με scirocco,που πάντα κάνουμε μαζί όλα τα τεστ,και πήρα έξι(6) ναι...6 ολόκληρα αυτοκίνητα... Παρεπιμπτοντως να πώ οτι δυναμομετρήθηκε και αυτό πριν απο εμένα, πριν απο λίγη ωρα, στο maha και έβγαλε 235 άλογα..Ποιο..το 1,4(πρόγραμμα φυσικά και αυτό απο τον Θεολογίτη). Την πεμπτη που μας περασε,τα "πήγε" με 3-4 αυτοκινητα απο το scirocco club και τους εριχνε μέχρι και κολώνα... Στα δικά μας πάλι, νέα δυναμομέτρηση και εγώ λοιπόν, και τι να πώ NO COMMENTS... ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ....Με TTS μαμα που ανοιξα δευτερες ρεπρίζ πηγαιναμε ακριβώς μαζι... Γιάννης. Επιβεβαιωνω τα παραπανω... Γιανναρε τα ειπα με τον καραφλα(τον φιλος σου) πατησε και κατι σιροκο και σιγουρα και το δικο σου γδερνει! Μπραβο!
Kavouras Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 το σπορτμπακ εβγαλε 238 αλογα στην πρωτη μετρηση και καπακι χωρίς να κρυώσει εβγαλε 234....οπότε μεσος ορος 236...στο power techniques ...που γενικά το εμπιστεύονται. τι φοράει αυτό πάνω? Θυμάσαι??
zansant13 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 το σπορτμπακ εβγαλε 238 αλογα στην πρωτη μετρηση και καπακι χωρίς να κρυώσει εβγαλε 234....οπότε μεσος ορος 236...στο power techniques ...που γενικά το εμπιστεύονται. από το καινουριο α3 ειμαι 70 κιλά πιο βαρύς. ζύγιζα στην 1η λυκειου 75 κιλά...τα τελευταία 15 χρόνια ζυγίζω 110. εχω αλτσχάιμερ αλλά 5 αμαξια δεν εχω φάει (μόνο μια μαρανέλλο μου έριξε μια φορά μέχρι τα 160 αλλά μετα εκοψε γιατί κοτεψε ) ... όπως ειναι πλέον το αμαξι του γιαννη στάνταρ θα τρώω κολώνα αλοιμενη με μπολικο τζατζικι, αλλά οταν πατήσαμε ειχα φάει λιγοτερο από 3. να ευχηθώ καλές βόλτες και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!!!! Υ.Γ. 1) πάτησα πριν κανά μήνα με μαμά σ3 (ναι, ναι υπάρχουν και τετοια ) και μέχρι τα 200 που κοψαμε ήμασταν κόπιες. 2) ναι επέστρεψα στο φόρουμ...διαβάζω λίγο για να καλύψω την διδακταία ύλη και επανέρχομαι! Ναι ρε φίλε,όντως σε χάσαμε... Ετσι όπως τα λές...εχουν περάσει και μήνες η αλήθεια ειναι... :
zansant13 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 (edited) Επιβεβαιωνω τα παραπανω... Γιανναρε τα ειπα με τον καραφλα(τον φιλος σου) πατησε και κατι σιροκο και σιγουρα και το δικο σου γδερνει! Μπραβο! Αλέξη δεν σε πρόλαβα για λίγο εκείνο το βράδυ... Ναι με τον Κύρο μίλησες,μου τα πε...! Ηταν παρών... Την επόμενη μέρα το πηγαμε στο δυναμόμετρο και εβγαλε 234 άλογα..!!! Edited October 25, 2010 by zansant13
zansant13 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 τι φοράει αυτό πάνω? Θυμάσαι?? Γιώργο του stage6(Αρη) ειναι το sportback... Φίλτρο VF,MILLTEK εξάτμιση,προγραμμα GIAC,intercooler S3..
Alex Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Αλέξη δεν σε πρόλαβα για λίγο εκείνο το βράδυ... Ναι με τον Κύρο μίλησες,μου τα πε...! Ηταν παρών... Την επόμενη μέρα το πηγαμε στο δυναμόμετρο και εβγαλε 234 άλογα..!!! 234 εβγαλε?Μονο? Φιλαρακι τους μετρησε ολους εκεινη την ημερα! Εριξε απο μια κολωνα μεχρι 2! Και ειδικα σε ενα που εβγαλε 234 του εριξε 1 κολωνα! Τα παραοπανω αποτελεσματα φυσικα τα ειχα προβλεψει πριν πατησει ο Κυρος...
Kavouras Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Γιώργο του stage6(Αρη) ειναι το sportback... Φίλτρο VF,MILLTEK εξάτμιση,προγραμμα GIAC,intercooler S3.. Με προβλημάτισε το νούμερο (όχι ως απόλυτο νούμερο αλλά σε σχέση με το τι πίστευα εγώ κτλ). Ξέρω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά φορώντας εγώ ρέβο ("λέει" ότι δίνει 220ps με 100στάρα βενζίνη - όπου το έχω ρυθμίσει κι εγώ και βάζω μόνιμα 100στάρα βενζίνη) και τη vf εισαγωγή "μου", υπολόγιζα ότι έπαιζα κάπου στα 230ps. Ο Άρης που φοράει τόσα πράματα (εισαγωγή+πρόγραμμα+εξάτμιση+IC) και είναι στα 230κάτι...εγώ στα πόσα περίπου είμαι? ΥΓ:ξέρω ότι θέλει δυναμομέτρηση η φάση για να είμαστε ακριβείς, αλλά το δικό μου είναι dsg και δεν δέχεται κάποιος να κάνει δυναμομέτρηση.
zansant13 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 234 εβγαλε?Μονο? Φιλαρακι τους μετρησε ολους εκεινη την ημερα! Εριξε απο μια κολωνα μεχρι 2! Και ειδικα σε ενα που εβγαλε 234 του εριξε 1 κολωνα! Τα παραοπανω αποτελεσματα φυσικα τα ειχα προβλεψει πριν πατησει ο Κυρος... Ενα μπλέ που είχανε με ακριβώς ιδιο setup με του Κύρου εβγαλε 229 άλογα με πρόγραμμα overload... To συμπέρασμα ειναι οτι τα 229 τα εβγαλε στο δυναμόμετρο αλλά όχι στο δρόμο,παρόλο που εχουνε μόνο 5 άλογα διαφορα είχανε 4-5 αμάξια διαφορά...
zansant13 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Με προβλημάτισε το νούμερο (όχι ως απόλυτο νούμερο αλλά σε σχέση με το τι πίστευα εγώ κτλ). Ξέρω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά φορώντας εγώ ρέβο ("λέει" ότι δίνει 220ps με 100στάρα βενζίνη - όπου το έχω ρυθμίσει κι εγώ και βάζω μόνιμα 100στάρα βενζίνη) και τη vf εισαγωγή "μου", υπολόγιζα ότι έπαιζα κάπου στα 230ps. Ο Άρης που φοράει τόσα πράματα (εισαγωγή+πρόγραμμα+εξάτμιση+IC) και είναι στα 230κάτι...εγώ στα πόσα περίπου είμαι? ΥΓ:ξέρω ότι θέλει δυναμομέτρηση η φάση για να είμαστε ακριβείς, αλλά το δικό μου είναι dsg και δεν δέχεται κάποιος να κάνει δυναμομέτρηση. Το 230κατι με το 238 απέχουν.... Γιώργο η λογική δεν ειναι "προσθετικη",δηλαδη 40 πρόγραμμα,10 φίλτρο και περίπου 15 εξάτμιση(τυχαία τα νούμερα..)αλλα συνάρτηση του καθε τι που κάνεις στο αυτοκίνητο.. Επίσης αυτό που εμένα μου έχει πει ο Θεολογίτης ειναι οτι αυτά τα άλογα προ-υπάρχουν στο αυτοκίνητο(ειδικά σε φίλτρο και εξάτμιση).απλά εμφανίζονται γιατι εσυ τα "απελευθερώνεις" Ετσι στον αέρα δεν μπορεις να ξέρεις,αλλά και δυναμομέτρηση δεν μπορεις να κάνεις...(εσυ..) Γιαυτο ακριβώς αυτοι που υπολογίζουν "με το ματι" τα άλογα και με ακριβώς αυτή την λογική συνηθως "κλαινε" οταν "πατάνε" με άλλα στο δρόμο...
mangp Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Αφου υπαρχει κι αυτο το τοπικ για τις δυναμομετρησεις να βαλω κι εγω την δικη μου..Επισης να αναφερω οτι στο σταδιο προγραμμα και σωληνα turbo ειχα κανει το πρωτο και δοκιμαστικο πατημα με Α3,το αποτελεσμα .. ο Γιαννης 254 εγω 230 και 2 κενα υπερ του Γιαννη.Ελπιζω συντομα να δοκιμασουμε παλι αφου φορεσα και την εισαγωγη και πλεον ειμαι στα 250...χωρις εξατμιση.
Alex Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Που την βρηκες την δυναμομετρηση ρε? Μηπως στο Internet?
mangp Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Που την βρηκες την δυναμομετρηση ρε? Μηπως στο Internet? Ναι ρε και προσεξε τι λες γιατι εχουμε υπολοιπο......
zansant13 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 (edited) Αφου υπαρχει κι αυτο το τοπικ για τις δυναμομετρησεις να βαλω κι εγω την δικη μου..Επισης να αναφερω οτι στο σταδιο προγραμμα και σωληνα turbo ειχα κανει το πρωτο και δοκιμαστικο πατημα με Α3,το αποτελεσμα .. ο Γιαννης 254 εγω 230 και 2 κενα υπερ του Γιαννη.Ελπιζω συντομα να δοκιμασουμε παλι αφου φορεσα και την εισαγωγη και πλεον ειμαι στα 250...χωρις εξατμιση. Ωραίος...Αντε και με εξάτμιση να δούμε που θα το φτάσεις,διότι τότε που εγώ εβγαζα μόνο με πρόγραμμα και εισαγωγή 234 άλογα πέσανε να με φάνε... Θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να "ανοίξουμε",να δούμε και την δύναμη στο δρόμο... Καλή Συνέχεια,όποτε με χρειαστείς να τα πούμε απο κοντά εδώ είμαι... Γιάννης. Edited March 3, 2011 by zansant13
zansant13 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 (edited) Αααααα...Και τώρα που το ξαναδιαβάζω...Τον σωλήνα θα μας τον είχες αναφέρει... Ενα-ενα μας βγάζεις το κρυφά σου χαρτιά.... Φυσικά αστειέυομαι,ελπίζω να τα πούμε σύντομα και απο κοντά... Γιάννης. Edited March 3, 2011 by zansant13
Alex Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ναι ρε και προσεξε τι λες γιατι εχουμε υπολοιπο...... Αντε στην επομενη 381.99 με 49.9 κιλα ροπης
kenti Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Αφου υπαρχει κι αυτο το τοπικ για τις δυναμομετρησεις να βαλω κι εγω την δικη μου..Επισης να αναφερω οτι στο σταδιο προγραμμα και σωληνα turbo ειχα κανει το πρωτο και δοκιμαστικο πατημα με Α3,το αποτελεσμα .. ο Γιαννης 254 εγω 230 και 2 κενα υπερ του Γιαννη.Ελπιζω συντομα να δοκιμασουμε παλι αφου φορεσα και την εισαγωγη και πλεον ειμαι στα 250...χωρις εξατμιση. Απο μια εισαγωγη πηρες 20hp?
mangp Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ετσι λεει η δυναμομετρηση...η αληθεια θα φανει σε μελλοντικο φιλικο πατημα με αμαξι αναφορας.
Recommended Posts