Jump to content

Recommended Posts

Posted

αντε να γράψουμε και κάτι καλό...

μετα από καιρό το έβγαλα στην κυκλοφορία αφού πρόσθεσα μερικά περιφερειακά . Βασικά έβαλα ένα ιντερκούλερ της greddy (24v) που βρήκα στο ebay μιας και το δικό μου ήταν noname μουφα, τοποθέτησα και το ψυγείο λαδιού της mocal .

Υπάρχει ένα θέμα με την πίεση βενζίνης είτε δεν είναι σωστές οι επιστροφές καυσίμου είτε δεν δουλευει σωστά ο aeromotive . αυτός κανονικά λειτουργεί από 3 έως 5 bar και όταν είναι ξεβίδωτος δουλεύει στα 3 bar. Εμένα το οργανο στο ρελαντί μου δείχνει 3.5 bar με τά την εκκίνηση ,περίεργα πράγματα

πέρασα στο μεταξύ μια απίστευτη ταλαιπωρία με το abs το οποίο μετα΄την ενεργοποίηση για εξαέρωση δεν ελεγε να δουλέψει με τίποτα . Αναγκάστηκα να παραγγείλω μεταχειρο μονάδα από ebay στην αμερική η οποία δεν δούλεψε τελικά .Για καλή μου τύχη ο πωλητής μου επέστρεψε και τα μεταφορικά!!! που δείχνει πόσο σημασία έχει η σωστή επιλογή πωλητή. Εντωμεταξύ χωρίς abs τα μπροστινά 8 πίστονα μπλοκάριζαν τις ρόδες με 100 κμ!!!, ε ρε γλέντια

Μετά από αυτό ξαναέβαλα την παλιά μονάδα ,την πήγα για προγραμματισμό στην καρέντα και μετά από 1 μέρα ...αποφάσισε να ξαναδούλέψει :flag_of_truce:

δεν μπορεί λέω θα βγάλω τις μεθανόλες από το πορτπαγκάζ και θα το γεμίσω ... σκόρδα , να έχουμε να πουλάμε μέρες που'ρχονται:sFun_nahnahna3:

Τώρα περιμένω πρόγραμμα και είδομεν, πάντως σε log που έκανα δεν έχω πολύ αβάνς ψηλά μέχρι 10 μοίρες λόγω θορύβου

τα καλά νέα έρχονται από το τούρμπο που μετά και την αλλαγή του ιντερκούλερ μου έβγαλε 1,7 bar στις 4200 με 3η, γύρω στο μισό bar περισσότερο από πρίν

τα ακόμα καλύτερα από τα φρένα που σε συνδυασμό με τα πίσω του rs4 έτσι και τσαρουχώσεις νομίζεις ότι θα βγείς από το παμπρίζ... για όποιον έχει 4κίνητο Α4 γνωρίζει καλά τι ανασφάλεια νιώθεις με τα μαμά με τα τα 150...

Posted

ωραιος Μαριε!

φαινεται το παρακανες με τα φρενα. Πρεπει να βγαλεις πιο πολλα αλογα τωρα για να ισοσταθμισεις ! :sFun_nahnahna3:

Posted

αντε να γράψουμε και κάτι καλό...

μετα από καιρό το έβγαλα στην κυκλοφορία αφού πρόσθεσα μερικά περιφερειακά . Βασικά έβαλα ένα ιντερκούλερ της greddy (24v) που βρήκα στο ebay μιας και το δικό μου ήταν noname μουφα, τοποθέτησα και το ψυγείο λαδιού της mocal .

Υπάρχει ένα θέμα με την πίεση βενζίνης είτε δεν είναι σωστές οι επιστροφές καυσίμου είτε δεν δουλευει σωστά ο aeromotive . αυτός κανονικά λειτουργεί από 3 έως 5 bar και όταν είναι ξεβίδωτος δουλεύει στα 3 bar. Εμένα το οργανο στο ρελαντί μου δείχνει 3.5 bar με τά την εκκίνηση ,περίεργα πράγματα

πέρασα στο μεταξύ μια απίστευτη ταλαιπωρία με το abs το οποίο μετα΄την ενεργοποίηση για εξαέρωση δεν ελεγε να δουλέψει με τίποτα . Αναγκάστηκα να παραγγείλω μεταχειρο μονάδα από ebay στην αμερική η οποία δεν δούλεψε τελικά .Για καλή μου τύχη ο πωλητής μου επέστρεψε και τα μεταφορικά!!! που δείχνει πόσο σημασία έχει η σωστή επιλογή πωλητή. Εντωμεταξύ χωρίς abs τα μπροστινά 8 πίστονα μπλοκάριζαν τις ρόδες με 100 κμ!!!, ε ρε γλέντια

Μετά από αυτό ξαναέβαλα την παλιά μονάδα ,την πήγα για προγραμματισμό στην καρέντα και μετά από 1 μέρα ...αποφάσισε να ξαναδούλέψει :flag_of_truce:

δεν μπορεί λέω θα βγάλω τις μεθανόλες από το πορτπαγκάζ και θα το γεμίσω ... σκόρδα , να έχουμε να πουλάμε μέρες που'ρχονται:sFun_nahnahna3:

Τώρα περιμένω πρόγραμμα και είδομεν, πάντως σε log που έκανα δεν έχω πολύ αβάνς ψηλά μέχρι 10 μοίρες λόγω θορύβου

τα καλά νέα έρχονται από το τούρμπο που μετά και την αλλαγή του ιντερκούλερ μου έβγαλε 1,7 bar στις 4200 με 3η, γύρω στο μισό bar περισσότερο από πρίν

τα ακόμα καλύτερα από τα φρένα που σε συνδυασμό με τα πίσω του rs4 έτσι και τσαρουχώσεις νομίζεις ότι θα βγείς από το παμπρίζ... για όποιον έχει 4κίνητο Α4 γνωρίζει καλά τι ανασφάλεια νιώθεις με τα μαμά με τα τα 150...

Άστα να πάνε.. Ευτυχώς που δούλεψε Μαρίνο και είσαι κομπλέ! (ακόμα περιμένω το τούρμπο εγώ..)

Δημήτρης

Posted

Άστα να πάνε.. Ευτυχώς που δούλεψε Μαρίνο και είσαι κομπλέ! (ακόμα περιμένω το τούρμπο εγώ..)

Δημήτρης

Κι εσυ περιμενεις???? κι εγω περιμενω .... βλεπω να παιρνω αεροπλανο για αμερικη ... :JC_spank:

Posted

Στις Ελληνικές μεταφορικές να τα πείτε...sFi_dualpistols.gif

κι ομως και οι ξενες εταιριες ιδιες και χειροτερες ειναι, εχει κανα 2-3 εβδομαδες παρηγγειλε ο πανικος το κωλο και ουτε τρακινγκ νουμερακι δεν στειλανε τα βοδια.

Posted

κι ομως και οι ξενες εταιριες ιδιες και χειροτερες ειναι, εχει κανα 2-3 εβδομαδες παρηγγειλε ο πανικος το κωλο και ουτε τρακινγκ νουμερακι δεν στειλανε τα βοδια.

Τα προβλήματα είναι πολλά,πιστεψέ με....

Posted

σωστος....παντος εγω δεν εχω κανενα θεμα με τον ιδιο ρυθμιστη.....ψαξτο λιγο.

μπορεί να φταίει και το μανόμετρο, να έχει πιάσει κανα σκουπίδάκι , θα το τσεκάρω .Υποτίθεται ότι ο aeromotive είναι κορυφή. Εσύ τι έκανες έβαλες τη ν πεταλούδα από r32 επάνω? Εγώ πρός το παρόν το γύρισα πάλι στη μαμα 63mm να δώ αν παίζει ρόλο στο εσωτερικο θορυβο που έχω . Η αλήθεια είναι ότι έχω λίγο παραπάνω αβάνς από πρίν αλλα μπορεί και να οφείλεται στο ιντερκούλερ. Θα δείξει

Posted

Δημήτρης

άστα Μητσάρα το κομπλέ είναι πολύ σχετικό ... βασικά έχω θέμα με τις επιστροφές καυσίμου όπως έγραψα και με το πρόγραμμα γενικότερα πχ όταν αφήνω γκάζι με μαφ πολλές φορές σβήνει στο ρελαντι. Ακόμα και αν λυθεί αυτό πάλι έχω θέμα με το χαμηλό αβάνς το οποίο πέρα απ'το άλογα επηρεάζει και τις θερμοκρασίες καύσεως που είναι υψηλές.

ωραιος Μαριε!

φαινεται το παρακανες με τα φρενα. Πρεπει να βγαλεις πιο πολλα αλογα τωρα για να ισοσταθμισεις ! :sFun_nahnahna3:

η αλήθεια είναι ότι σταματάω πολύ πιο γρήγορα απ'ότι επιταχύνω προς το παρόν Βασίλη....

Posted

μήτσο θέλω τα φώτα σου. Εβαλα ένα μεταχειρο πυρόμετρο greddy από ebay με μνήμες .

δεν ανάβει κανένα φωτάκι όταν ανάβω πχ τα πορείας. παίζει να είναι όλα καμένα ή έχω συνδέσει κάτι λάθος?

Στο μόνο που με μπερδεύει είναι το parking lights που λέει στο pdf της greddy όπου πήρα ρευμα από τ ο διακόπτη των φώτων πορείας.

http://www.greddy.com/upload/file/eEGTmeter.pdf

Posted

μήτσο θέλω τα φώτα σου. Εβαλα ένα μεταχειρο πυρόμετρο greddy από ebay με μνήμες .

δεν ανάβει κανένα φωτάκι όταν ανάβω πχ τα πορείας. παίζει να είναι όλα καμένα ή έχω συνδέσει κάτι λάθος?

Στο μόνο που με μπερδεύει είναι το parking lights που λέει στο pdf της greddy όπου πήρα ρευμα από τ ο διακόπτη των φώτων πορείας.

http://www.greddy.co...e/eEGTmeter.pdf

Όταν δεν ανάβεις τα φώτα, στο όργανο λειτουργούν?

Δημήτρης

Posted (edited)

το όργανο λειτουργεί σαν πυρόμετρο , δείχνει δηλ θερμοκρασίες αν και δεν δουλεψε από την αρχή , κάτι κούνησα στη στην κεντρική μονάδα και άρχισε να δείχνει θερμοκρασίες(προφανώς κάποιο καλώδιο δεν έκανε καλή επαφή) . Φωτάκι πάντως δεν ανάβει.

το parking lights τι να εννοεί ρε δημήτρη?

Edited by mariosA4
Posted

Yποθετω οτι οταν αναβεις τα φωτα πεφτει λιγο η ενταση φωτισμου του οργανου.Αυτο θυμαμαι εγω απο τα δικα μου.Αρα το συνδεεις με την εντολη φωτων πορειας.

Posted

το όργανο λειτουργεί σαν πυρόμετρο , δείχνει δηλ θερμοκρασίες αν και δεν δουλεψε από την αρχή , κάτι κούνησα στη στην κεντρική μονάδα και άρχισε να δείχνει θερμοκρασίες(προφανώς κάποιο καλώδιο δεν έκανε καλή επαφή) . Φωτάκι πάντως δεν ανάβει.

το parking lights τι να εννοεί ρε δημήτρη?

parking lights είναι ουσιαστικά η πρώτη σκάλα στον διακόπτη φώτων Μαρίνο. Πρέπει να κλέψεις από την παροχή των φώτων των αεραγωγών για να το δουλέψεις - γνώμη μου. Προσωπικά, τα έχω συνδέσει μόνιμα on γιατί τα βλέπω καλύτερα έτσι..

Δημήτρης

Posted (edited)

Yποθετω οτι οταν αναβεις τα φωτα πεφτει λιγο η ενταση φωτισμου του οργανου.Αυτο θυμαμαι εγω απο τα δικα μου.Αρα το συνδεεις με την εντολη φωτων πορειας.

άρα πρέπει να είναι καμένα τα λαμπάκια του ή δεν κάνει επαφή το καλώδιο του γιατί δεν ανάβει τίποτα. Ενα άλλο περίεργο είναι ότι δεν κάνει self check όταν πάρει ρεύμα , βέβαια δεν γνωρίζω αν το συγκεκριμένο κάνει ,μόνο κάποιος κάτοχος greddy egt μπορεί να μας διαφωτίσει

parking lights είναι ουσιαστικά η πρώτη σκάλα στον διακόπτη φώτων Μαρίνο. Πρέπει να κλέψεις από την παροχή των φώτων των αεραγωγών για να το δουλέψεις - γνώμη μου. Προσωπικά, τα έχω συνδέσει μόνιμα on γιατί τα βλέπω καλύτερα έτσι..

Δημήτρης

ευχαριστώ Δημήτρη, έτσι το έκανα κι εγώ ... τουλάχιστον έχουμε πυρόμετρο online - dayuse...

μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε λαμπάκια για τέτοια όργανα?

Edited by mariosA4
Posted

http://www.greddy.com/upload/file/eEGTmeter.pdf

Φίλε σαν ηλεκτρολόγος να σου πω βλέποντας το pdf ότι θα πρέπει να το έχεις συνδέση

έως εξείς.

Κόκκινο μόνιμο +

Πορτοκαλί + από τον διακόπτη της ανάφλεξης(δηλαδή όταν γυρνάς τον διακόπτη)_

Άσπρο + από το διακόπτη φώτων(όταν ανάβεις τα φώτα)

Μαύρο - από γείωση

Αυτή είναι η συνδεσμολογία.Εάν δεν ανάβει δες για κακή επαφή η λαμπάκι καμμένο.

Εάν έχει και κοντρόλ για να κάνει αλλαγή χρωματισμού δες και αυτό.

Posted

Φίλε σαν ηλεκτρολόγος να σου πω βλέποντας το pdf ότι θα πρέπει να το έχεις συνδέση

έως εξείς.

Κόκκινο μόνιμο +

Πορτοκαλί + από τον διακόπτη της ανάφλεξης(δηλαδή όταν γυρνάς τον διακόπτη)_

Άσπρο + από το διακόπτη φώτων(όταν ανάβεις τα φώτα)

Μαύρο - από γείωση

Αυτή είναι η συνδεσμολογία.Εάν δεν ανάβει δες για κακή επαφή η λαμπάκι καμμένο.

Εάν έχει και κοντρόλ για να κάνει αλλαγή χρωματισμού δες και αυτό.

φίλε ακριβώς αυτή τη σύνδεση έχω κάνει, μάλλον έχει καμμένα λαμπάκια και άντε να τα βρείς...

Ευχαριστώ πάντως ,θα το ψάξω sHa_thumbgoodjob.gif

Posted

Μαρινο ευχομαι να τελειωσεις με το αμαξι συντομα και με τις τελευταιες λεπτομερειες.

Η αληθεια ειναι οτι σε εχω πετυχει αρκετες φορες στην κινηση :D

Posted

Φαίνεται ότι δεν σε3 ακούω από τη ...φασαρίαsHa_thumbgoodjob.gif

Χαχαχαχα φασαριόζε τύπε! Είσαι και οικογενειάρχης! :sFun_nahnahna3::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted (edited)

Τις περισσοτερες φορες ειμαι undercover :D

τι εννοείς ...κάτω απ'το κάθισμα???sHa_sarcasticlol.gif

Χαχαχαχα φασαριόζε τύπε! Είσαι και οικογενειάρχης! :sFun_nahnahna3::new_iloveyou:

Δημήτρης

Μητσάρα που θα πάς θα χορέψεις και σύ και να δώ τότε που θα κρυψεις τις billet φτερωτές σου..sFun_nahnahna3.gif

Edited by mariosA4