ianos Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Όπως θα διαβάσετε πολλές φορές και στο pdf είναι από τις φορές που πραγματικά δεν ξέρω αν έκανα σωστά τη διαδικασία, απλά ήταν αυτή που αναγράφονταν στις συσκευασίες των προϊόντων που χρησιμοποίησα (ή αυτή που κατάλαβα εγώ ότι έπρεπε να γίνει ) με αρκετά σημεία στα οποία αυτενέργησα. Συνεπώς είναι περισσότερο τροφή για σκέψη και ανταλλαγή απόψεων μαζί με τη διαδικασία λυσίματος δεσίματος των κομματιών παρά πρόταση για να το υλοποιήσετε αυτούσιο. Το DIY παρακάτω και η συνέχεια επί της οθόνης. Διαδικασία αλλαγής φίλτρου καμπίνας και απολύμανση σωληνώσεων κλιματισμού σε Α4 Β8 και 14
kananelos Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Μπράβο Γιάννη, επαγγελματική δουλειά. Περιμένουνε λαμπάκι στο ντουλαπάκι και footwell 1
ianos Posted July 30, 2016 Author Posted July 30, 2016 Λαμπάκι στο ντουλαπάκι εύκολα. Footwell δυστυχώς μονο εγκατάσταση αφού τα δικά μου δεν έχω καταφέρει να τα κάνω να δουλέψουν ακόμη.. Αν και εσύ είσαι δύσκολος πελάτης!!!! 2
George_7 Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Σε λιγο θα βγαλεις DIY πως να φτιαξεις αυτοκινητο απο την αρχη 3
Dikonou Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Ιεχς ξιφιγ....σ λεου! Ιμις οι λποι τι θα καμώσμι τουώρα; 1
Theodore Saba Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Εξαιρετική δουλειά John ! Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι στον κλιματισμό. 1
kananelos Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Λαμπάκι στο ντουλαπάκι εύκολα. Footwell δυστυχώς μονο εγκατάσταση αφού τα δικά μου δεν έχω καταφέρει να τα κάνω να δουλέψουν ακόμη.. Αν και εσύ είσαι δύσκολος πελάτης!!!! Φτιάξε εσύ τα DIY όπως τα φτιάχνεις (είναι κατάλληλα και για ΑΜΕΑ) και δεν θα σ ενοχλήσω καθόλου Κάνουν όλα τα υλικά διακοπές μαζί μου, φοβάμαι μην τα βρω σκούρα στα ηλεκτρικά και ξεμοντάρω το αμάξι τσάμπα. Πρόσφατα το έψαχνα για απολύμανση κλιματισμού , σε A/C δεν εχω πρόβλημα, σε σκέτο αέρα έχω μια μυρωδιά, υποτίθεται ότι έγινε απολύμανση απο επαγγελματία. Μου έχει βγεί το όνομα Στο υπόσχομαι θα είμαι καλό παιδί ακόμα και αν μου κάνεις ζημιά. Κοντεύεις να φτιάξεις footwell σε όλα τα Β8, στο δικό σου τι πρόβλημα έχεις; 1
Kavouras Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Φτιάξε εσύ τα DIY όπως τα φτιάχνεις (είναι κατάλληλα και για ΑΜΕΑ) και δεν θα σ ενοχλήσω καθόλου Κάνουν όλα τα υλικά διακοπές μαζί μου, φοβάμαι μην τα βρω σκούρα στα ηλεκτρικά και ξεμοντάρω το αμάξι τσάμπα. Πρόσφατα το έψαχνα για απολύμανση κλιματισμού , σε A/C δεν εχω πρόβλημα, σε σκέτο αέρα έχω μια μυρωδιά, υποτίθεται ότι έγινε απολύμανση απο επαγγελματία. Μου έχει βγεί το όνομα Στο υπόσχομαι θα είμαι καλό παιδί ακόμα και αν μου κάνεις ζημιά. Κοντεύεις να φτιάξεις footwell σε όλα τα Β8, στο δικό σου τι πρόβλημα έχεις; το πρόβλημα με τη μυρωδιά είναι ότι δημιουργείται από την υγρασία που μαζεύεται στους σωλήνες των αεραγωγών λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας του αέρα που βγαίνει από εκεί. Το πιο σωστό ως διαδικασία είναι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που φτάνεις στον προορισμό σου, τα τελευταία 2-3 λεπτά να λειτουργείς τον κλιματισμό χωρίς A/C (μόνο με αέρα), ώστε να φύγει η πιθανή υγρασία που μαζεύτεται. Ιδανικά, το γυρίζεις και στη ζέστη για να εξατμιστεί ό,τι δεν μπορεί να παρασυρθεί από τον αέρα Και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι αποκλείεται να το κάνεις αυτό κάθε φορά (ειδικά το καλοκαίρι!!!), αναγκαστικά κάνεις 1 φορά (ή 2 φορές) το χρόνο απολύμανση για την υγιεινή του αέρα που αναπνέεις. Έχει να κάνει με τη χρήση δηλαδή και όχι με το αν έκανε καλά τη δουλειά του ο Χ επαγγελματίας ή όχι. 4
kananelos Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Αυτό κάπου το έχει γράψει ο Θοδωρής και το τηρώ, όσο μπορώ τουλάχιστον. Έτσι μυρίζει απο τότε που έχω το αμάξι για αυτό είχα ζητήσει και απολύμανση, θα κάνω χρήση DIY και πιστεύω θα είναι οκ, είχα φάει και κάτι πλημμύρες στο μοτέρ. 2
Recommended Posts