Jump to content

geotzam

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by geotzam

  1. Έκανα update, πιθανόν να φταίει το καλώδιο, έχω αλλάξει 3 καλώδια, δεν ξέρω ποιό είναι το καλύτερο καλώδιο για σύνδεση
  2. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Μου βγήκε 630 ευρώ, ευτυχώς δεν είχε τελωνείο. Στην παραγγελία έβαλα αυτή την επιλογή << S3 Navigation System 8.8 " Android 9.0 4GB/64GB for Audi B8 A4/S4/A5/S5/Q5/SQ5 × 1Concert/Symphony / A5>> Το πρόβλημα ήταν οτι το δικό μου είναι 2ος του 2008 και δεν έχει AUX. Έφτιαξα λοιπόν input βρίσκοντας τα pins πίσω απο το concert και έχω ήχο απο το S3. Το πλαστικό είναι λίγο έξω, δεν κουμπώνει καλά αλλά δεν πειράζει. Το jack μπήκε πίσω απο την οθόνη, τις κεραίες και το μικρόφωνο προσωρινά τα έχω στο κεντρικό ηχείο. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα αλλά θα τη βρω τη λύση είναι με το android auto συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια.
  3. Καλησπέρα παιδιά το βάζω και δω το post γιατί στο Α5 δεν πήρα απάντηση. Μετά από τα θετικά σχόλια που διάβασα μπήκα στον πειρασμό και παρήγγειλα την <<S3 Navigation System 8.8 " Android 9.0 4GB/64GB for Audi B8>> έφτασε μετά από ένα μήνα, την εγκατέστησα εγω, εύκολη διαδικασία. Πολύ ωραία και λειτουργική οθόνη ,ενθουσιάστηκα, καμία σχέση με την παλιά εργοστασιακή που ειχε το αυτοκίνητο. Αξίζει τα λεφτά της. Αρνητικό μόνο το πλαστικο frame που μου στείλανε είναι χιλιοστά μεγαλύτερο και δεν εφαρμόζει σωστά και δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω ήχο, είναι ενεργοποιημένο το AUX αλλά δεν εχω ήχο. Έχει στη συσκευασία που μου στείλανε ενα μικροφωνο με jack καρφί έξοδο, αλλά στο αυτοκίνητο AUDI A5 με concert unit δεν έχει πουθενά τέτοια είσοδο. Οι κεραίες (GPS, WIFI) που είναι καλύτερα να τοποθετηθούν? Και τέλος δεν είχε καλώδιο για σύνδεση με το cunbus του αυτοκινήτου... μήπως δεν το χρειάζεται?
  4. Καλησπέρα Μετά από τα θετικά σχόλια που διάβασα μπήκα στον πειρασμό και παρήγγειλα την <<S3 Navigation System 8.8 " Android 9.0 4GB/64GB for Audi B8>> έφτασε μετά από ένα μήνα, την εγκατέστησα εγω, εύκολη διαδικασία. Πολύ ωραία και λειτουργική οθόνη ,ενθουσιάστηκα, καμία σχέση με την παλιά εργοστασιακή που ειχε το αυτοκίνητο. Αξίζει τα λεφτά της. Αρνητικό μόνο το πλαστικο frame που μου στείλανε είναι χιλιοστά μεγαλύτερο και δεν εφαρμόζει σωστά και δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω ήχο, είναι ενεργοποιημένο το AUX αλλά δεν εχω ήχο. Έχει στη συσκευασία που μου στείλανε ενα μικροφωνο με jack καρφί έξοδο, αλλά στο αυτοκίνητο δεν έχει πουθενά τέτοια είσοδο. Οι κεραίες (GPS, WIFI) που είναι καλύτερα να τοποθετηθούν? Και τέλος δεν είχε καλώδιο για σύνδεση με το cunbus του αυτοκινήτου... μήπως δεν το χρειάζεται?
  5. Καλησπέρα παιδιά! StZ πες μας τελικά τι έκανες γιατί και γω ενδιαφέρομαι.... και Konan την RSNAV την πέρασες μόνος σου? Ρωτάω γιατί εδώ που μένω όποιον και να ρώτησα δεν την περνάει... αν είναι εύκολη η εγκατάσταση να την περάσω μόνος μου.
  6. Και ενα grey quartz στο Ηράκλειο!
  7. Για καλή διάθεση λίγο δύσκολο το βλέπω στην καρέντα, για την εγγύηση νομίζω οτι κάπου λέει οτι δεν επιτρέπεται καμία μετατροπή στα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Το σύστημα αυτό είναι της KENWOOD απ οτι είδα αλλά πρέπει να είναι αυτό που φοράει η AUDI. Δηλαδή αν βάλεις κάτι άφτερ μάρκετ π.χ συναγερμό χάνεις την εγγύηση?
  8. Ευχαριστώ παιδιά, αν το περάσω σε μαγαζί με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου θα την χάσω την εγγύηση της εταιρίας?
  9. Να ρωτήσω κάτι κι αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ψάχνοντας βρήκα στο ebay.de με 800 ευρώ το: AUDI A4 A5 DVD MMI S5 NAVIGATION NAVIGATIONSSYSTEM NAVI Η τιμή καλή μου φαίνεται αυτό που δεν ξέρω είναι αν το συγκεκριμένο σύστημα παίζει DVD και αν τελικά το πάρω που θα μου το περάσουν? Στην Καρέντα που έχει εδω θα μου το περάσουν ή θα με διώξουν? Υποψιν οτι το αυτοκίνητο έχει το AUDI concert με έγχρωμη οθόνη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.