Jump to content

Recommended Posts

Posted

αρα εν κατακλειδι απο μερους μου απομενει να παρω logs και να τα στειλω στην GIAC και απο εκει και περα αν ειναι να γινει κατι θα γινει.

kritona αυτο τα λεει ολα,οπως και αν εβλεπα 230-240hp actual και 38+kg ροπη θα ημουν 1000% ευχαριστημενος.

Posted

Δεν είναι θέμα logs, ο Κρίτωνας σου λέει ότι αν θες κάτι παραπάνω να συννενοηθείς με τα παιδιά στην Giac ότι "ξέρετε θέλω το μέγιστο δυνατό για 100αρα βενζίνη" κι αυτοί θα κάνουν ότι μπορούν. Αν κι όπως έχω πει πολλές φορές τ'ότι σου έδειξε σ'ένα δυναμόμετρο 230 άλογα εμένα δεν μου λέει τίποτα και δεν σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν βγάζει παραπάνω..

Μιχάλης

Posted

μπορει να δω πχ 180gr στον δρομο και στο dyno ειδα 160max..

μπορεις επισης να δω στον δρομο αβανς 30 μοιρες ενω στο dyno 27..

αν δω στον δρομο νουμερα που θα με ικανοποιουν δεν θα ζητησω τεζαρισμα του λογισμικου...

αν δω ψοφια πραγματα ομως,τοτε θα ζητησω..

Posted

Αυτό είναι το καλύτερο. :new_thumright:

Αναμένουμε logs.

Posted (edited)

μπορει να δω πχ 180gr στον δρομο και στο dyno ειδα 160max..

μπορεις επισης να δω στον δρομο αβανς 30 μοιρες ενω στο dyno 27..

αν δω στον δρομο νουμερα που θα με ικανοποιουν δεν θα ζητησω τεζαρισμα του λογισμικου...

αν δω ψοφια πραγματα ομως,τοτε θα ζητησω..

Oτι μπορουν να σου σηκωσουν τα νουμερα λιγο ψηλοτερα γινεται.

Μην περιμενεις ομως να σου στιψουν την τουρμπινα.Αυτο δεν θα το κανουν.Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια γιατι τους ειχα με το οπλο για να μου δωσουν μεχρι και το τελευταιο αλογο.

Απλα σαν βελτιωτικη εταιρια θελει κατα καποιο τροπο να καλυψει τον κωλο της.Δεν μπορει να βγαζει τα αυτοκινητα σκασμενα...

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

στιψιμο δεν ζηταω και εγω...αλλα με δικη μου ευθυνη μπορω να ζητησω κατι παραπανω εφ οσον παιρνω.αυτο μπορει να γινει και με υπευθυνη δηλωση φανταζομαι επικυρωμενη.. :rolleyes:

Posted

στιψιμο δεν ζηταω και εγω...αλλα με δικη μου ευθυνη μπορω να ζητησω κατι παραπανω εφ οσον παιρνω.αυτο μπορει να γινει και με υπευθυνη δηλωση φανταζομαι επικυρωμενη.. :rolleyes:

Aσε σου λεω τα εχω δοκιμασει δεν γινεται τιποτα τα εχω πει και εγω αυτα... :laughing:

Ανωμαλους μας λενε οι Αμερικανοι... :new_lol:

• 1 month later...
Posted

τελικα s3 τι εκανες με το θεμα εβγαλες ακρη?.το δοκιμασες στο δρομο με κανενα αλλο?.αν ναι για γραψε εντυπωσεις

• 3 months later...
Posted (edited)

τελικα s3 τι εκανες με το θεμα εβγαλες ακρη?.το δοκιμασες στο δρομο με κανενα αλλο?.αν ναι για γραψε εντυπωσεις

με 3 ασφιχτα απο w/g LEON 1.8 που εχω ανοιξει σε οργανωμενη κατασταση με πολλα ανοιγματα και ιδια περιφερειακα ημουν παντα μπροστα...

με ενα σφιγμενο καργα LEON ημουν πισω αρκετα αλλα ειχα καποιο θεμα με μπουζι ..

να σημειωση οτι τα Leon εχουν αλλα βαρη και αλλες σχεσεις..ενδεικτικα οταν απο 3η σε 4η αλλαζαν τα leon εγω τελειωνα την 3η,το ιδιο και με 4η σε 5η αυτοι εγω τελειωνα την 4η.

ειτε φουσκωνουν μεσαιες και ψοφανε ψηλα τα revo και APR που ανοιξα ειτε εχουμε αλλες σχεσεις πιο μακριες εγω λογικα...παντως ειχε πλακα αυτοι να αλλαζουν σχεση και εγω να απλωνω την ταχυτητα μου ακομα!

θα κατεβασω logs συντομα και θα εχουμε και αλλα καλα νεα επισης...

θα ανοιξω και με αλλα μπολις κρυωσει ο καιρος και φτιαξουν οι βενζινες...

παντως απο αποψη αξιοπιστιας η GIAC παιρνει ΑΡΙΣΤΑ...δεν ξερω τι σημαινει λαμπακι κινητηρα κτλ..

εκει ειναι πρωτοι σε συγκριση με REVO κτλ.απο οσα εχω διαβασει...

θα κατεβασω logs συντομα.

Edited by S3 DRIVER
  • Like 1
Posted

:new_thumright:

Μπραβο σε σενα για την επιλογη σου!

Και μπραβο στην Giac που κανει ενα πελατη της ευχαριστημενο!

Αυτο πρεπει να κανει καθε βελτιωτης-εταιρια βελτιωσεων, αυτος πρεπει να ειναι ο πρωταρχικος τους στοχος!

• Like 1
Posted

να σημειωση οτι τα Leon εχουν αλλα βαρη και αλλες σχεσεις..ενδεικτικα οταν απο 3η σε 4η αλλαζαν τα leon εγω τελειωνα την 3η,το ιδιο και με 4η σε 5η αυτοι εγω τελειωνα την 4η.

Είσαι σίγουρος ότι δε γινοταν το αντιθετο? Μηπως τα λεον ειχαν μια κατω απο οτι αναφερεις?

Απο όσα βιντεο έχω δει, προκυπτει οτι τα λεον εχουν πιο μακρυες σχεσεις απο το α3. :g:

Posted

ειτε φουσκωνουν μεσαιες και ψοφανε ψηλα τα revo και APR που ανοιξα ειτε εχουμε αλλες σχεσεις πιο μακριες εγω λογικα...παντως ειχε πλακα αυτοι να αλλαζουν σχεση και εγω να απλωνω την ταχυτητα μου ακομα!

Μα σ'ένα άνοιγμα που βάζεις και 5η δεν παίζει ρόλο πόσο μακρυές είναι οι σχέσεις αλλά πόσο γρήγορα κάνεις τις αλλαγές και κυρίως σε ποιες στροφές αφού τον ίδιο χρόνο θα χάσεις κι εσύ στις αλλαγές αλλά και ο άλλος. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς πρέπει ν'αλλάξουν ταχύτητα και βαράνε κόφτες με όλες το οποίο είναι τελείως λάθος στο 99% των περιπτώσεων..

Μιχάλης

Posted

οταν ξεκιναμε απο 3000σαλ με 3η ταχυτητα,και αυτος αλλαζει στις 6500σαλ και βαζει 4η (το leon)

και εγω τελειωνω στις 6500σαλ την 3η και βαζω μετα απο καποια δευτερολεπτα ή μετρα αν θελετε 4η το σημαινει?

ή οτι εγω αλλαξα στις 7500 +++σαλ ή οτι εχω πιο μακρυ διαφορικο ή γραναζι στο κιβωτιο...

παντα αλλαζα πριν τις 7000σαλ...και τα εβαλα με 3 leon.σε πολλα ανοιγματα και συννενοημενα με ατομα που γνωριζω.

τι δεν καταλαβαινετε?και μπερδευεστε?

• 1 year later...
Posted

:new_thumright:

Μπραβο σε σενα για την επιλογη σου!

Και μπραβο στην Giac που κανει ενα πελατη της ευχαριστημενο!

Αυτο πρεπει να κανει καθε βελτιωτης-εταιρια βελτιωσεων, αυτος πρεπει να ειναι ο πρωταρχικος τους στοχος!

+1 :sHa_thumbsup2: