Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

παντως στο βιντεακι με το s2 2,2 στο 2:28 ενα audi quattro Μπροστα τα σπαει στο drift!!!

Πρέπει να έχει φάει απίστευτες πατέντες πάντως.

Δες τι γράφει στα σχόλια:

Audi 2.2 20v inline 5 engine with 1288bhp at 10000rpm,engine block from R5 TDI,engine head from RS2

Από ό,τι έχω καταλάβει, ο Δημήτρης ψάχνει μία μετατροπή που θα μπεί και θα κάτσει στο αμάξι του με τις λιγότερες δυνατές πατέντες/μόντιφες, επιλέγοντας ταυτόχρονα το μοτέρ αυτό που θα του βγάλει τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και θα χρειαστεί να αλλάξει τα λιγότερα πράγματα πάνω του.Και αυτό προφανώς είναι αρκετά δύσκολο και γι'αυτό ψάχνεται πολύ και ακόμα δεν έχει αποφασίσει καν πιο μοτέρ θα βάλει πάνω. (λογικά μου φαίνονται όλα αυτά)

Το να πάρεις ένα μοτέρ και να πετάξεις τα πάντα από μέσα (σωθικά κτλ), να κάνεις κρυογέννεση στο μπλοκ και σασμάν και να το ξαναχτίσεις από την αρχή, προφανώς είναι ένα σενάριο που δεν παίζει γιατί μπορεί να είναι η πιο εύκολη επιλογή αλλά τότε μάλλον σε συμφέρει να αγοράσεις "έτοιμο" κάποιο supercar (πχ ferrari).Πιο φτηνά θα "σου" έρθει.laugh.gif

Δημήτρη, με την τετρακίνηση έχεις σκεφτεί τι θα γίνει?

Σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση, ενώ πιστεύω ότι το σενάριο του να γίνεις δικίνητος είναι τουλάχιστον τρομακτικό (ohmy.gif).

Edited by Kavouras
Posted

Καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις! Για τον V8 με ιντριγκάρει το γεγονός ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς ακόμα, καθώς και ότι είναι σαν δύο 1.8Τ 20v μοτέρ με ίδιες κεφαλές και επομένως, έχω αρκετά περιφερειακά να "παίξω". Πιστεύω σε μερικές ημέρες θα έχουμε καταλήξει.

@ Γιώργο : Η μετάδοση από S2 ή RS4 αντέχει αρκετά, δεν πιστεύω να έχω θέμα με κάπως φυλαγμένες εκκινήσεις..

Δημήτρης

Posted

αν βάλεις τον v8 πρεπει να παντρέψεις και μετάδοση από το b7 rs4. θα μπούνε ολα αυτά στο β5?

Posted

Με την κριση ο Δημητρης σκεφτηκε να αλλαξει πλωρη για το project και να ειναι με κινηση σε μια ροδα καθως και αεριο (την πηγη του αεριου δεν γνωριζω μονο :haha4: )

Posted

αν βάλεις τον v8 πρεπει να παντρέψεις και μετάδοση από το b7 rs4. θα μπούνε ολα αυτά στο β5?

Μαρίνο μπαίνουν φίλε :new_thumright:

Δημήτρης

Posted (edited)

Με την κριση ο Δημητρης σκεφτηκε να αλλαξει πλωρη για το project και να ειναι με κινηση σε μια ροδα καθως και αεριο (την πηγη του αεριου δεν γνωριζω μονο :haha4: )

λες?Party_fest39.gif

sFi_raygun.gif

(εγώ)---------(Δημήτρης)

new_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gif

Edited by Kavouras
Posted

Ακουσα οτι εχει παρει πολλες ποσοτητες απο μεντες... :sFun_nahnahna3:

:offtopic:

Posted

Ο καθενας εχει τις αποψεις του και τις υποστηριζει.

Αυτα τα audi πανε καλα τελικα

Posted

Νομιζω ξεφευγουμε με τα αλογα...

Για να δουμε που θα καταληξουμε!

Ειμαι πολυ περιεργος!

Posted

πολυ σε βλεπω να φλερταρεις με τον 5κυλινδρο....

Posted

+1 απ'την αρχή τον πρότεινα εγω...

δοκιμασμένο μοτέρ με πολλά περιθώρια βελτίωσης...

Posted

βασιλη στειλτο με κούριερ για μια δοκιμή....θα τον πείσει....

Δημήτρη αν τα ... χαλάσεις όμως με τον 5κύλινδρο σου προτείνω να τα ...φτιάξεις με ενα 8κύλινδρο από ebay μούρλια..:sFun_drool2:

(με το αζημιωτο για το λινκ εννοείται....):new_iloveyou:

Posted

Ο 5κύλινδρος, έχει μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερα μηχανικά μέρη. Θέλει όμως άνοιγμα στα λούκια και άλλες μόντες για τέτοιου είδους επεμβάσεις και εκεί κάπου έχω κολλήσει.. Ερευνάμε και το θέμα με r32 kai r36.

Δημήτρης

Posted

δεν θελει τιποτα απο ολα αυτα δημητρη. 2 πραγματα σκεφτεσαι αρχικα:

1) Θελεις πολυ ροπη/δυναμη και στροφαρισμα μονο μεχρι 7500?-----> παιρνεις 2.5 μπλοκ

2) Θελεις δυναμη και ροπη πολυ ψηλα στις στροφες?----> μηχανικα ωστηρια 2.2 μπλοκ και κεφαλη για 9000στρ.

αν πας για 2.5 απλα πρεπει να τα παρεις ολα τα πραγματα απο ενα σημειο ωστε να γινει ζυγισμα στροφαλου/μπιελων/βολαν για να μην εχεις προβληματα

Posted

Αυτοί στην 034 είχαν κάνει το Α4 τους με τον V6 2.7 αλλά αφού απογοητεύτηκαν από το υπερβολικό lag έβαλαν τον VR6. Γι'αυτό έχει και αυτό το άσχετο κόψιμο στο ψυγείο μπροστά: είναι από όταν είχαν τον 2.7. Ισχυρίζονται λοιπόν αυτοί ότι ο VR είναι πολύ καλύτερος και τον κάνανε και 800Hp

Posted

Αυτοί στην 034 είχαν κάνει το Α4 τους με τον V6 2.7 αλλά αφού απογοητεύτηκαν από το υπερβολικό lag έβαλαν τον VR6. Γι'αυτό έχει και αυτό το άσχετο κόψιμο στο ψυγείο μπροστά: είναι από όταν είχαν τον 2.7. Ισχυρίζονται λοιπόν αυτοί ότι ο VR είναι πολύ καλύτερος και τον κάνανε και 800Hp

Λογικό το lag αφού ήταν σε twin turbo setup. 2χ GT28RS άπλα έχει ανεκτό lag ...

• 2 weeks later...
Posted

Και ακόμα δεν έχουμε καταλήξει.. Ο 2.7 με stroker kit πως θα αποδίδει με 2 Χ 2871R?

Δημήτρης

Posted

καλά ρε σύ έβαλες το αμάξι συνεργείο και άρχισες πάλι τους προβληματισμούς για το νέο πρότζεκτ??? τι αρρώστια είναι αυτή η βελτίωση λέμε....:new_sugkrotima:

Posted

καλά ρε σύ έβαλες το αμάξι συνεργείο και άρχισες πάλι τους προβληματισμούς για το νέο πρότζεκτ??? τι αρρώστια είναι αυτή η βελτίωση λέμε....:new_sugkrotima:

Μου την κόλλησε ένας Μαρίνος τον ξέρεις? :new_iloveyou:

Πέρα από τη πλάκα, το άφησα τις τελευταίες μέρες, αλλά το σκέπτομαι διαρκώς. Έχω βρει και άλλα 2 σκαριά Α4 avant εντωμεταξύ..

Δημήτρης

Posted

Έχω βρει και άλλα 2 σκαριά Α4 avant εντωμεταξύ..

Δημήτρης

:whoohoo::thumbsup::sHa_friends::sSig_goodjob::new_iloveyou::sHa_thumbsup2:

Posted

Τους δικηγόρους δεν τους πιάνει οικονομική κρίση?????

:new_iloveyou:

Πρόσεξε καλά, μην βάλω τον VaggoS3 που είναι γκάνγκστερ και σε κανονίσει μεγάλε.. :sFi_gunsmilie::sFi_dualpistols:

Στην ουσία τώρα, ασχολήθηκα με το δικό μου τις 2 τελευταίες εβδομάδες, μια τα πατήματα, μια οι μετρήσεις, προγράμματα, βολάν κλπ, δεν μου έμεινε πολύς χρόνος. Οι επιλογές κινητήρα έχουν παραμείνει στο 2.7, στο 4.2 και ακόμα σκέπτομαι για τον VR6 που με μια precision, όπως λέει ο φίλος μου ο Τάσος, έχουμε πολλές δυνατότητες.

Δημήτρης

Posted

Και ακόμα δεν έχουμε καταλήξει.. Ο 2.7 με stroker kit πως θα αποδίδει με 2 Χ 2871R?

Δημήτρης

με πολυ lag........