makisrs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) Δημητρη και εγω μεσα, μαλιστα θελω να αλαξω ολες τις ψειρες με λεντ. μεσα εξω ασε που μονο τουρμπινα δεν εχω αλαξει μονος μου και εχω και εργαλεια λογο δουλειας(ανελκυστηρες) Edited June 9, 2010 by makisrs
simon a4 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 "Μεγαλε" θα το ηθελα πολυ και εγω αλλα η αποσταση δεν βοηθαει εκτος αν ερθεις Δραμα και το κανουμε εδω!!!
lol Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 μμμμμμμμμ πολυ ωραια ιδεααν και απο Θεσσαλονικη μερια, εγω ειμαι μεσα!!!!!!
Dimitris_Kon Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Παιδιά, όποιος μπορεί με όποιο τρόπο, αφού έχει και φωτό να το εμπλουτίσουμε Αυτή είναι η ιδέα, μπας και μάθουμε μερικά πράγματα για να μην μας λένε π@π@τζες κάποιοι.. Δημήτρης
tasosS3 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Παληκαρια ολοι μπορειτε να κανετε τα δικα σας DIY οπου και αν ειστε. Θελει υπομονη σιγα σιγα οτι ξηλωνετε και να βγαζετε φωτο που να φαινονται ξεκαθαρα το καθε βημα κατα σειρα. Καντε μια αρχη να δειτε οτι ειναι γελιο πραγματικα αλλα για καποιους αλλους πολυυ σημαντικο.
Aristos Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Παληκαρια ολοι μπορειτε να κανετε τα δικα σας DIY οπου και αν ειστε. Θελει υπομονη σιγα σιγα οτι ξηλωνετε και να βγαζετε φωτο που να φαινονται ξεκαθαρα το καθε βημα κατα σειρα. Καντε μια αρχη να δειτε οτι ειναι γελιο πραγματικα αλλα για καποιους αλλους πολυυ σημαντικο. Αυτο ακριβώς πηγα να γραψω...προτείνω σε όλους λοιπόν πλέον σε καθε μετατροπή κανουν, να του κανουν στυλ DIY με φωτο και λεπτομέρειες.
Toyo Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 εγω θελω να κανω μετατροπη του δικου μου σε πυρηνικο υποβρυχιο....τυχαιο?δε νομιζω...
PanoulisTheTroll Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 εγω θελω να κανω μετατροπη του δικου μου σε πυρηνικο υποβρυχιο....τυχαιο?δε νομιζω... Εσύ μεγάλε προς το παρόν αφού έμαθες πως τεντώνουν τα υφάσματα κοίτα να μάθεις πως μαζεύουν κιόλας γιατί δεν σε βλέπω καλά!!! Τώρα αν έχεις όρεξη να βοηθήσεις σε κανένα DIY ξέρεις που θα μας βρεις....
tasosS3 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 (edited) Τογιο εσυ κρατα την λιμα και βγαλε φωτο εισαι ενα DIY απο μονος σου..... τυχαιο? δεν νομιζω... Edited June 10, 2010 by tasosIX
KostA3 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Παιδιά και εγώ έχω σκοπό σιγά σιγά και ανάλογα με τα οικονομικά μου πάντα να κάνω κάποιες προσθήκες. Οπότε και εγώ μέσα στο DIY...αν με θέλετε βέβαια.
Dimitris_Kon Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Παιδιά και εγώ έχω σκοπό σιγά σιγά και ανάλογα με τα οικονομικά μου πάντα να κάνω κάποιες προσθήκες. Οπότε και εγώ μέσα στο DIY...αν με θέλετε βέβαια. Εννοείται Κώστα, σε βάζω στη λίστα! Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Άρα λοιπόν λίστα για diy : Dimitris_Kon (A4 B7 2.0 TFSI - Α4 Β8 1.8TFSI) Aristos (S3 8L) Panoulis (A3 8P 1.6) Dinos (A3 8P 1.8TFSI) kavouras (A3 8P 1.8TFSI) Gi0rg0s (S3 8P) KostA3 (A3 8P 1.8TFSI) makisrs (skoda octavia rs) Δημήτρης
Peris Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Αυτο ακριβώς πηγα να γραψω...προτείνω σε όλους λοιπόν πλέον σε καθε μετατροπή κανουν, να του κανουν στυλ DIY με φωτο και λεπτομέρειες. Δηλαδή μετράνε και τέτοιου είδους μετατροπές? Μετέτρεψα το καζανάκι σε ενυδρείο. Σε ποιά ενότητα να ανεβάσω το DIY μου?
dj-xatzi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 :hysterical: :hysterical: Ειμαστε απιστευτοι....δεν μπορουμε να κρατησουμε ενα topic χωρις χαβαλε.......!!!!! Γιατι να μην ειμαι Αθηνα!!!!!!! Γιωργος 1
Dim80A4Allroad Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) Εγώ.......... από την πλευρά μου, λέω.............. να μην αρχίσω να λύνω-δένω (λύση-αρμολόγηση) το Allroad.......... από τώρα. Αλλά........... ότι χρειασθεί από DIY στα Audi 80, μέχρι 86 μοντέλο (τα λεγόμενα CC), μπορώ να βοηθήσω, χωρίς να έχω κρατήσει φωτό, διότι.......... όλη η δουλειά έγινε το 2000 και δεν υπήρχε η σκέψη. Πέραν αυτού......... έχω και το βιβλίο του Haynes, για το συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε.......... ότι & όπου χρειαστεί, Συμμετέχω . Δημήτρης ΥΓ: Αααα...... ξέχασα να πω ότι έχω και 2CD από το Electronic Manuals, για το συγκεκριμένο μοντέλο. Edited June 12, 2010 by Dim80A4Allroad
mogolfiero Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Εγω με τηλεπαθεια απο μακρια μπορω να βοηθησω σε τιποτα? Αν θελετε , τοτε ευχαριστως να κανω οτι ζητησετε... master
Giannis20vt Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Παιδες εγω τρελαίνομαι για DIY. Το προβλημα μου ειναι ο ελευθερος χρονος μου που δεν υπάρχει. Βρισκομαι Θεσσαλονικη βεβαια.
Dimitris_Kon Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 (edited) Εγω με τηλεπαθεια απο μακρια μπορω να βοηθησω σε τιποτα? Αν θελετε , τοτε ευχαριστως να κανω οτι ζητησετε... master Βγάζε φωτογραφίες μάστορα να μας δείχνεις! Μην τα κάνεις όλα για τη πάρτη σου δλδ Δημήτρης Edited June 13, 2010 by Dimitris_Kon
Dimitris_Kon Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Παιδες εγω τρελαίνομαι για DIY. Το προβλημα μου ειναι ο ελευθερος χρονος μου που δεν υπάρχει. Βρισκομαι Θεσσαλονικη βεβαια. Γιάννη, ό,τι μπορείς και κάνεις, βγάλε μερικές φωτό να τις αξιοποιούμε φίλε Δημήτρης
mogolfiero Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Εχω κανει δυστυχως τοσα πολλα και ολον αυτον τον καιρο δεν ειχα ψηφιακη και εβγαζα με το χαζοκινητο. 1-2 DIY τα εχω ποσταρει ήδη αλλα πρεπει να μαθω πως να τα κανω καλυτερα Με την ευκαιρια που θα αλλαξω προφυλακτηρα θα αναλαβω το DIY για τν αφαιρεση του + αλλαγη κεντρικης γριλλιας, προβολακια κλπ. Και αν θελετε φτιαχνω και ενα στην πορεια για αλλαγη σε Bi-xenon + Autoleveling + Πιτσιλιστρες
marios_a3 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Και αν θελετε φτιαχνω και ενα στην πορεια για αλλαγη σε Bi-xenon + Autoleveling + Πιτσιλιστρες Φίλε αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού είμαι στη διδικασία για να το κάνω στο δικό μου (a3 facelift του 2009). Έχω πάρει όλα τα απαραίτητα από ebay και προσπαθώ να βρω συνεργείο στην Αθήνα που να θέλει και να ξέρει να το κάνει, αλλά ακόμα τίποτε.
ianos Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Προσθεσε κι εμένα στη λίστα σου, κυριως για κατι (ψιλα) ηλεκτρολογικα που δεν το'χω καθολου Κατι αισθητηρες παρκαρισματος, κατι xenon στους ομιχλης, κατι εσωτερικους φωτισμους κτλ!!! :flag_of_truce:
Recommended Posts