Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Δημητρη και εγω μεσα,

μαλιστα θελω να αλαξω ολες τις ψειρες με λεντ.

μεσα εξω :sHa_thumbgoodjob:

ασε που μονο τουρμπινα δεν εχω αλαξει μονος μου και εχω

και εργαλεια λογο δουλειας(ανελκυστηρες)

Edited by makisrs
Posted

"Μεγαλε" θα το ηθελα πολυ και εγω αλλα η αποσταση δεν βοηθαει εκτος αν ερθεις Δραμα και το κανουμε εδω!!! :new_iloveyou::sHa_thumbgoodjob:

Posted

μμμμμμμμμ πολυ ωραια ιδεαsHa_thumbgoodjob.gifαν και απο Θεσσαλονικη μερια, εγω ειμαι μεσα!!!!!!

Posted

Παιδιά, όποιος μπορεί με όποιο τρόπο, αφού έχει και φωτό να το εμπλουτίσουμε :sHa_thumbgoodjob: Αυτή είναι η ιδέα, μπας και μάθουμε μερικά πράγματα για να μην μας λένε π@π@τζες κάποιοι..

Δημήτρης

Posted

Παληκαρια ολοι μπορειτε να κανετε τα δικα σας DIY οπου και αν ειστε.

Θελει υπομονη σιγα σιγα οτι ξηλωνετε και να βγαζετε φωτο που να φαινονται ξεκαθαρα το καθε βημα κατα σειρα.

Καντε μια αρχη να δειτε οτι ειναι γελιο πραγματικα αλλα για καποιους αλλους πολυυ σημαντικο.

Posted

Παληκαρια ολοι μπορειτε να κανετε τα δικα σας DIY οπου και αν ειστε.

Θελει υπομονη σιγα σιγα οτι ξηλωνετε και να βγαζετε φωτο που να φαινονται ξεκαθαρα το καθε βημα κατα σειρα.

Καντε μια αρχη να δειτε οτι ειναι γελιο πραγματικα αλλα για καποιους αλλους πολυυ σημαντικο.

Αυτο ακριβώς πηγα να γραψω...προτείνω σε όλους λοιπόν πλέον σε καθε μετατροπή κανουν,

να του κανουν στυλ DIY με φωτο και λεπτομέρειες. :new_thumright:

Posted

εγω θελω να κανω μετατροπη του δικου μου σε πυρηνικο υποβρυχιο....τυχαιο?δε νομιζω...

Posted

εγω θελω να κανω μετατροπη του δικου μου σε πυρηνικο υποβρυχιο....τυχαιο?δε νομιζω...

Εσύ μεγάλε προς το παρόν αφού έμαθες πως τεντώνουν τα υφάσματα κοίτα να μάθεις πως μαζεύουν κιόλας γιατί δεν σε βλέπω καλά!!! :hysterical::sHa_sarcasticlol:

Τώρα αν έχεις όρεξη να βοηθήσεις σε κανένα DIY ξέρεις που θα μας βρεις.... :brows:

Posted (edited)

Τογιο εσυ κρατα την λιμα και βγαλε φωτο εισαι ενα DIY απο μονος σου..... :biggrinthumb:

τυχαιο?

δεν νομιζω... :new_iloveyou:

Edited by tasosIX
Posted

Παιδιά και εγώ έχω σκοπό σιγά σιγά και ανάλογα με τα οικονομικά μου πάντα να κάνω κάποιες προσθήκες.

Οπότε και εγώ μέσα στο DIY...αν με θέλετε βέβαια.

Posted

Παιδιά και εγώ έχω σκοπό σιγά σιγά και ανάλογα με τα οικονομικά μου πάντα να κάνω κάποιες προσθήκες.

Οπότε και εγώ μέσα στο DIY...αν με θέλετε βέβαια.

Εννοείται Κώστα, σε βάζω στη λίστα!

Δημήτρης

Posted

Άρα λοιπόν λίστα για diy :

Dimitris_Kon (A4 B7 2.0 TFSI - Α4 Β8 1.8TFSI)

Aristos (S3 8L)

Panoulis (A3 8P 1.6)

Dinos (A3 8P 1.8TFSI)

kavouras (A3 8P 1.8TFSI)

Gi0rg0s (S3 8P)

KostA3 (A3 8P 1.8TFSI)

makisrs (skoda octavia rs)

Δημήτρης

Posted

Αυτο ακριβώς πηγα να γραψω...προτείνω σε όλους λοιπόν πλέον σε καθε μετατροπή κανουν,

να του κανουν στυλ DIY με φωτο και λεπτομέρειες. new_thumright.gif

Δηλαδή μετράνε και τέτοιου είδους μετατροπές?

enidrio-kazanaki.PNG

Μετέτρεψα το καζανάκι σε ενυδρείο. Σε ποιά ενότητα να ανεβάσω το DIY μου?

Posted
:haha4::haha4::haha4:
Posted

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Ειμαστε απιστευτοι....δεν μπορουμε να κρατησουμε ενα topic χωρις χαβαλε.......!!!!!

Γιατι να μην ειμαι Αθηνα!!!!!!! sFi_raygun.gifsFi_raygun.gif

Γιωργος

• Like 1
Posted (edited)

Εγώ.......... από την πλευρά μου, λέω.............. να μην αρχίσω να λύνω-δένω (λύση-αρμολόγηση) το Allroad.......... από τώρα.

Αλλά........... ότι χρειασθεί από DIY στα Audi 80, μέχρι 86 μοντέλο (τα λεγόμενα CC), μπορώ να βοηθήσω, χωρίς να έχω κρατήσει φωτό, διότι.......... όλη η δουλειά έγινε το 2000 και δεν υπήρχε η σκέψη.

Πέραν αυτού......... έχω και το βιβλίο του Haynes, για το συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε.......... ότι & όπου χρειαστεί, Συμμετέχω sHa_thumbsup2.gif.

Δημήτρης sFun_oldguy.gif

ΥΓ: Αααα...... ξέχασα να πω ότι έχω και 2CD από το Electronic Manuals, για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Edited by Dim80A4Allroad
Posted

Εγω με τηλεπαθεια απο μακρια μπορω να βοηθησω σε τιποτα?

Αν θελετε , τοτε ευχαριστως να κανω οτι ζητησετε... master :lol:

Posted

Παιδες εγω τρελαίνομαι για DIY. Το προβλημα μου ειναι ο ελευθερος χρονος μου που δεν υπάρχει.

Βρισκομαι Θεσσαλονικη βεβαια.

Posted (edited)

Εγω με τηλεπαθεια απο μακρια μπορω να βοηθησω σε τιποτα?

Αν θελετε , τοτε ευχαριστως να κανω οτι ζητησετε... master :lol:

Βγάζε φωτογραφίες μάστορα να μας δείχνεις! Μην τα κάνεις όλα για τη πάρτη σου δλδ :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Παιδες εγω τρελαίνομαι για DIY. Το προβλημα μου ειναι ο ελευθερος χρονος μου που δεν υπάρχει.

Βρισκομαι Θεσσαλονικη βεβαια.

Γιάννη, ό,τι μπορείς και κάνεις, βγάλε μερικές φωτό να τις αξιοποιούμε φίλε :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Εχω κανει δυστυχως τοσα πολλα και ολον αυτον τον καιρο δεν ειχα ψηφιακη και εβγαζα με το χαζοκινητο.

1-2 DIY τα εχω ποσταρει ήδη αλλα πρεπει να μαθω πως να τα κανω καλυτερα :)

Με την ευκαιρια που θα αλλαξω προφυλακτηρα θα αναλαβω το DIY για τν αφαιρεση του + αλλαγη κεντρικης γριλλιας, προβολακια κλπ.

Και αν θελετε φτιαχνω και ενα στην πορεια για αλλαγη σε Bi-xenon + Autoleveling + Πιτσιλιστρες ;)

• 4 weeks later...
Posted

Και αν θελετε φτιαχνω και ενα στην πορεια για αλλαγη σε Bi-xenon + Autoleveling + Πιτσιλιστρες ;)

Φίλε αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού είμαι στη διδικασία για να το κάνω στο δικό μου (a3 facelift του 2009).

Έχω πάρει όλα τα απαραίτητα από ebay και προσπαθώ να βρω συνεργείο στην Αθήνα που να θέλει και να ξέρει να το κάνει, αλλά ακόμα τίποτε.

• 9 months later...
Posted

Προσθεσε κι εμένα στη λίστα σου,

κυριως για κατι (ψιλα) ηλεκτρολογικα που δεν το'χω καθολου :)

Κατι αισθητηρες παρκαρισματος, κατι xenon στους ομιχλης, κατι εσωτερικους φωτισμους κτλ!!! :flag_of_truce: :flag_of_truce: