Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ψάχνοντας διάφορα κόλπα που μπορείς να κάνεις μέσω του VAG COM καλωδίου έπεσα μέσα σε αυτό παααρα πολύ χρήσιμο Site έχει μέσα προγραμματικιά που παίζουν με το καλώδιο VAG και αφορούν από αλλαγή χιλιόμετρων πρωστα κάτω , reset Airbag , imobilaser fix , unlock , ect .. αλλα και Read ECU και Modification αλλα και χιλιαδεσ αλλα !!!!!

ειναι μια πολυ καλη δουλίτσα που εχουν κάνει εχουν μαζέψει οτι πρόγραμμα υπάρχει

θα συνιστούσα ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση τους καθώς επεμβαίνουν τα πιο πολλά στον Εγκέφαλο

για οποιοδήποτε μπουμ καμία ευθύνη φέρω εγώ η το ASC οτι κανετε με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αλλά για αν κάποιος το χει είναι πραγματικός θησαυρός αυτό το Site

Α! ολα ειναι FREE

και αν κανετε κατι μοιραστειτε το εδω !!!!!

http://www.autoecutools.com/download/

Posted

έχω γράψει κι εγώ κάποιες ρυθμίσεις για το Α3 (με vag-com).Δεν ξέρω αν και πώς μπορώ να τα ανεβάσω στο forum χωρίς να έχω το "φόβο" να μας το "κλέψουν". :g:

Θα ρωτήσω και στον καϊφέ τους αρμόδιους και βλέπουμε. :)

Posted

Ψάχνοντας διάφορα κόλπα που μπορείς να κάνεις μέσω του VAG COM καλωδίου έπεσα μέσα σε αυτό παααρα πολύ χρήσιμο Site έχει μέσα προγραμματικιά που παίζουν με το καλώδιο VAG και αφορούν από αλλαγή χιλιόμετρων πρωστα κάτω

Αυτό με τα χιλιόμετρα δεν είναι χρήσιμο. Περιττό είναι. Δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς κάτι τέτοιο.

Posted

Έχω φάει τον τόπο να βρω πως θα μπορέσω με το VAG COM να επέμβω στην ευαισθησία του αισθητήρα βροχής....έχει δεί κάποιος τπτ σχετικό???

Posted

@καβουρας γιαυτο το εβαλα σε Code για να μην ειναι προσπελασιμο απο τα serch engines ;)

@ k_t_g εγω παντως νομιζω οτι ειναι για παραδειγμα αν αλαξεις κοντερ και παρεις ενα το οποιο εχει 200000 κμ δεν θα θες να βλεπεις τα σωστα και οχι του κοντερ ? η αν θες και φυσικα το κατεχεις δεν θα θες να παρεις καινουριο κλειδακι και να το προγραμματισεις μονος με χαμηλοτερο κοστος ειμαστε τωρα με αυτην την κριση για αντιπροσοπειες :biggrinthumb:

φιλικα Μανος :sHa_thumbsup2:

Posted (edited)

Λογικά αυτα θα σε βοηθήσουν αν και νομίζω οτι το LINK3 ειναι αυτο που θες :sHa_thumbsup2:

link 1

link 2

link 3

PS κοίτα και αυτό το δεύτερο ποστ

My link

Edited by MA-NOS
Posted

Λογικά αυτα θα σε βοηθήσουν αν και νομίζω οτι το LINK3 ειναι αυτο που θες :sHa_thumbsup2:

link 1

link 2

link 3

PS κοίτα και αυτό το δεύτερο ποστ

My link

Thanx φίλος...θα αρχίσω τα παειράματα!

Posted (edited)

Έχω φάει τον τόπο να βρω πως θα μπορέσω με το VAG COM να επέμβω στην ευαισθησία του αισθητήρα βροχής....έχει δεί κάποιος τπτ σχετικό???

Kαλησπερα,

Χωρις να ξερω κατι απο vag-com , ελπιζω οτι εχεις προσεξει το κουμπακι(οχι ακριβως κουμπακι)που βρισκεται στο 'κονταρακι' (στην ακρη του και απο πανω) που ανεβοκατεβαζουμε για την ταχυτητα του υαλοκαθαριστηρα που εχει επιλογη σε 1-2-3.Αν δεν κανω λαθος απο εκει ελεγχεις-επεμβαινεις στην ευαισθησια του αισθητηρα βροχης?καταλαβες ποιο λεω ?το εχεις δοκιμασει?

Ελπιζω να εγνινα ακατανοητος..(πρεπει να βρω φωτο)

Giovanni

Edited by italos23
Posted

Το ξερω ειμαι εκτος θεματος και αμα θελετε βαρατε :sFi_dualpistols: αλλα δεν βρηκα αναλογο topic και για να μην ανοιξω αλλο ρωταω απλα αν υπαρχει κανα κολπο με τα κουμπακια του καντραν να σβησω το airbag που μου εχει αναψει οπως εκανα και με το service oil?Το λεω γιατι απλα δεν εχω vag-com.

Posted

Το ξερω ειμαι εκτος θεματος και αμα θελετε βαρατε :sFi_dualpistols: αλλα δεν βρηκα αναλογο topic και για να μην ανοιξω αλλο ρωταω απλα αν υπαρχει κανα κολπο με τα κουμπακια του καντραν να σβησω το airbag που μου εχει αναψει οπως εκανα και με το service oil?Το λεω γιατι απλα δεν εχω vag-com.

θεωρείται σοβαρή βλάβη, προτεραιότητας "1" αν θυμάμαι καλά που σημαίνει ότι δεν μπορείς να τη σβήσεις, αν δεν επέμβεις με διαγνωστικό στον εγκέφαλο.

Posted

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις το πρόβλημα που έχεις με τον αερόσακο.

Μιχάλης

Posted

Kαλησπερα,

Χωρις να ξερω κατι απο vag-com , ελπιζω οτι εχεις προσεξει το κουμπακι(οχι ακριβως κουμπακι)που βρισκεται στο 'κονταρακι' (στην ακρη του και απο πανω) που ανεβοκατεβαζουμε για την ταχυτητα του υαλοκαθαριστηρα που εχει επιλογη σε 1-2-3.Αν δεν κανω λαθος απο εκει ελεγχεις-επεμβαινεις την ευαισθησια του αισθητηρα βροχης?καταλαβες ποιο λεω ?το εχεις δοκιμασει?

Ελπιζω να εγιαν ακατανοητος..(πρεπει να βρω φωτο)

Giovanni

Το έχω "κατσιάσει" αυτό το κουμπάκι...αλλάζει μεν η ευαισθησία (ανεπαίσθητα βέβαια) αλλά στις οριακές καταστάσεις, που βρέχει και δε βρέχει ή πέφτει "σπρεϊ" από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, αργεί χαρακτηριστικά να "σκουπίσει".

Εκτός αυτού είναι και καλή ευκαιρία για "σκάλισμα"... :laughing:

Posted

Το περιεργο με τον αεροσακο ειναι οτι μου το βγαζει παροδικο το σφαλμα οταν το ειχα παει να το δουν.Ξερω οτι ειναι του συνοδηγου και δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να ξηλωσω το καθισμα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αναβει το λαμπακι.Θα το σβησω γιατι ειναι παροδικο και μετα απο 3-4 μηνες θα ξανααναψει ενω εχουν κατσει πολλες φορες.Δεν αναβει παλι κατευθειαν.Πως γινεται αυτο?

Posted

Το περιεργο με τον αεροσακο ειναι οτι μου το βγαζει παροδικο το σφαλμα οταν το ειχα παει να το δουν.Ξερω οτι ειναι του συνοδηγου και δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να ξηλωσω το καθισμα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αναβει το λαμπακι.Θα το σβησω γιατι ειναι παροδικο και μετα απο 3-4 μηνες θα ξανααναψει ενω εχουν κατσει πολλες φορες.Δεν αναβει παλι κατευθειαν.Πως γινεται αυτο?

Προφανώς κάτι παίζει με την επαφή του καθίσματος γιαυτό και στο κάνει την ώρα που καπoιος καθίσει και κάνει το βραχυκύκλωμα κ σου ανάβει το λαμπάκι αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία να το φτιάξεις απλά το σβηνεις με ένα vag-com 15 ευρό εχει απο ebay το κάνεις και μόνος σου ;)