Giannis AmaR Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Να ενημερώσω ότι οι κάρτες ταξιδεύουν για Ελλάδα.
PanoulisTheTroll Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Να μας ενημερώσεις και για το τι χρήματα σου χρωστάμε φιλαράκι...
Giannis AmaR Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Να μας ενημερώσεις και για το τι χρήματα σου χρωστάμε φιλαράκι... Κάτσε να έρθουν Πάνο και θα τα βρούμε.
Giannis AmaR Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 (edited) Παιδιά οι κάρτες αύριο θα είναι στα χέρια μου. To τελικό κόστος ανά κάρτα ανήλθε στα 11 euro. Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το πως, και το που, θέλετε να τις παραλάβετε. PS. Όσοι από εσάς έχετε ήδη πληρώσει απλά ενημερώστε μόνο για την παραλαβή τους. Edited May 3, 2011 by Giannis Amar
Kavouras Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Παιδιά οι κάρτες αύριο θα είναι στα χέρια μου. To τελικό κόστος ανά κάρτα ανήλθε στα 11 euro. Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το πως, και το που, θέλετε να τις παραλάβετε. Γιάννη, για μένα θα κανονίσουμε να συναντηθούμε να στα δώσω από κοντά τα χρήματα και να μου δώσεις τις κάρτες. ΥΓ:βάλε μία λίστα με το ποιοί έχουν παραγγείλει, πόσες κάρτες έχουν ζητήσει και πώς έχουν συνεννοηθεί (πληρωμή κτλ) ώστε να ξέρουμε τι γίνεται.
kostas_7 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Παιδιά οι κάρτες αύριο θα είναι στα χέρια μου. To τελικό κόστος ανά κάρτα ανήλθε στα 11 euro. Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το πως, και το που, θέλετε να τις παραλάβετε. PS. Όσοι από εσάς έχετε ήδη πληρώσει απλά ενημερώστε μόνο για την παραλαβή τους. Δηλαδή σου χρωστάω 0,50 λεπτά έχω αγχωθει τώρα με πιο τρόπο θα στα δώσω...... Σκέψου και πες μου Τη δικιά μου ας τη πάρει κάποιος που βλέπει το Νίκο το Κυριακόπουλο όταν αυτός ανεβαίνει Αθήνα κάθε δεύτερη Τρίτη..... Μπορεί κάποιος;
Giannis AmaR Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Δηλαδή σου χρωστάω 0,50 λεπτά έχω αγχωθει τώρα με πιο τρόπο θα στα δώσω...... Σκέψου και πες μου Τη δικιά μου ας τη πάρει κάποιος που βλέπει το Νίκο το Κυριακόπουλο όταν αυτός ανεβαίνει Αθήνα κάθε δεύτερη Τρίτη..... Μπορεί κάποιος; Θα μου τα δώσεις όταν σε δω σε τσίχλες. Αφού σου γράφω να ασχοληθείς μόνο με την παράδοση ! Την δικιά σου θα την δώσω στον Ντίνο που βλέπει πιο συχνά τον Νίκο.
PanoulisTheTroll Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Γιάννη και τις δικές μου δώστες στον Ντίνο... Τα χρήματα θα του τα δώσω εγώ να στα δώσει!
kostas_7 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Θα μου τα δώσεις όταν σε δω σε τσίχλες. Αφού σου γράφω να ασχοληθείς μόνο με την παράδοση ! Την δικιά σου θα την δώσω στον Ντίνο που βλέπει πιο συχνά τον Νίκο. Εντάξει,θα κεράσω και τους υπόλοιπους φίλους ΤΣΙΧΛΕΣ Ωραία, αφού κληρώθηκε ο Ντίνος
Giannis AmaR Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 (edited) Οι κάρτες είναι στα χέρια μου επιτέλους. Thanks to George Skysurfer ! Μπράβο ρε φίλε κάναμε καλή δουλειά. Edited May 5, 2011 by Giannis Amar
Sky Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Οι κάρτες είναι στα χέρια μου επιτέλους. Thanks to George Skysurfer ! Μπράβο ρε φίλε κάναμε καλή δουλειά. Δώσε στον λαό κάρτες
Dinos Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιωργο (Skyserfer) και στον Γιαννη Αμαρ!!
Giannis AmaR Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Θεσσαλονικη ποιος θα αναλαβει να τις ταχυδρομίσει; Εγώ ρε Johnny. Who else ?
Giannis AmaR Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Σήμερα έφυγαν οι πρώτες κάρτες απο τα χέρια μου. 2 Giannis Amar - OK 2 Dinos - ΟΚ 2 panOulis - OK 1 Kostas_7 - OK 1 giOrgos - OK 2 Skysurfer - OK 2 Dimitris_Kon - OK
Giannis AmaR Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 (edited) Στοιχεία για την κατάθεση χρημάτων - 11 euro ανά κάρτα Τράπεζα - Πειραιώς Αρ.Λογαριασμού – 5114 007019 541 Δικαιούχος - Αμαριωτάκης Γιάννης ΙΒΑΝ - GR 08 0172 1140 0051 1400 7019 541 PS - Όσοι από εσάς είστε εκτός Αθηνων να με ενημερώσουν με PM την διεύθυνση και το τρόπο που θέλουν να αποσταλούν. Edited May 5, 2011 by Giannis Amar
alexser Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Παιδιά οι κάρτες αύριο θα είναι στα χέρια μου. To τελικό κόστος ανά κάρτα ανήλθε στα 11 euro. Παρακαλώ να με ενημερώσετε για το πως, και το που, θέλετε να τις παραλάβετε. PS. Όσοι από εσάς έχετε ήδη πληρώσει απλά ενημερώστε μόνο για την παραλαβή τους. Γιάννη μπορώ να σου στείλω pm για να μου τις στείλεις με courier με χρέωση δική μου, είναι 6 κάρτες και στις εχω πληρώσει, ευχαριστώ.
Giannis AmaR Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Γιάννη μπορώ να σου στείλω pm για να μου τις στείλεις με courier με χρέωση δική μου, είναι 6 κάρτες και στις εχω πληρώσει, ευχαριστώ. Βεβαίως !
itGfloG Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ξεχασαμε τις υπολοιπες καρτες... Που είναι οι καρτούλες μου...??? Λέγε τώρα...!!!
Alex Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Που είναι οι καρτούλες μου...??? Λέγε τώρα...!!! Eχμμμ...ξερεις κουβεντα στην κουβεντα λιγο φαι λιγο θαλασσα το ξεχασαμε... Συγνωμηηη Τασοοοο Ξεχασα και του strivi
Recommended Posts