tryf3 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Επειδη ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με τις σιτες και τελικα μου φυγε η μια στο δρομο και δεν το πηρα και χαμπαρι, εβαλα μια βιδουλα προς τη μερια της κεντρικης μασκας και τωρα ησυχασα..οχι τιποτα αλλο αλλα αν θυμαμαι εχει 35 ευρω απο αντιπροσωπια..... Βιδουλα θα χρειαστει μαλλον και στο δεξι φως της πινακιδας γιατι οπως πηγα να το βγαλω εσπασε το κλιπσακι..τι θελω και το παιζω μαστορας;
johnaras Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 στο φαναρι της πινακιδας, προσεξε να μην το κανεις χειροτερο....καλυτερα αγορασε ενα καινουργιο!
ianos Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Βγάλε το κάλυμμα του αεραγωγού, πίεσε ελαφρά τα κλιπσάκια προς τα έξω (ελαφρά είπαμε,μη βγάλεις όλη σου την αντρίλα εκεί) βάλτο στη θέση του και πίεσέ το όσο παίρνει. Εκεί δώσε δύναμη. Εφαρμόζει τέλεια, χωρίς βιδάκια και τα συναφή. Δοκιμασμένο. Για τα φώτα της πινακίδας έχουμε πει, δεν βάζεις Led, η πίσω πινακίδα θέλουμε να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο 1
tryf3 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 αμα ειναι can bus δεν θα πρεπει να εχεις κανενα προβλημα, γιατι εχουν ηδη την σωστη αντισταση ωστε να μην αναβει σφαλμα Kαι ομως ειναι can bus και βγαζει σφαλμα. Δουλευουν κανονικα εννοειται αλλα με σφλαλμα.'Η θα μαθω να ζω με αυτο ή καποια στιγμη θα παρω τα transistors που χρειαζονται.
tryf3 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Βγάλε το κάλυμμα του αεραγωγού, πίεσε ελαφρά τα κλιπσάκια προς τα έξω (ελαφρά είπαμε,μη βγάλεις όλη σου την αντρίλα εκεί) βάλτο στη θέση του και πίεσέ το όσο παίρνει. Εκεί δώσε δύναμη. Εφαρμόζει τέλεια, χωρίς βιδάκια και τα συναφή. Δοκιμασμένο. Για τα φώτα της πινακίδας έχουμε πει, δεν βάζεις Led, η πίσω πινακίδα θέλουμε να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο Τελικα τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα και κουμπωσαν καπως καλυτερα!
socratis_g Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 παίδες αυτές εδώ θα κάνουνε? http://www.ebay.co.uk/itm/181389315095?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
ianos Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Κοίτα καλύτερα για Η11 Cree led (έχουν πολύ καλυτερη φωτεινότητα) σε CAN BUS ώστε να μην έχεις σφάλματα, όχι ότι θα σε πειράξει σε κάτι αλλά λέμε τώρα.. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=h11+cree+led&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xh11+cree+led+can+bus.TRS0&_nkw=h11+cree+led+can+bus&_sacat=0 1
socratis_g Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα τώρα που πήρα φόρα. http://www.ebay.com/itm/281080640108?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αυτά για την πινακίδα θα παίζουν?
Nexus Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Χωρίς να μπορώ να σου πω για τα συγκεκριμένα Led για την πινακίδα, να σου προτείνω και σαν μια εναλλακτική το γνήσιο σετ της Audi: http://www.ebay.de/itm/Original-Audi-A4-A5-Q5-LED-Kennzeichenleuchten-Nachrustsatz-UpgradeSet-8K0052110-/321858426548?hash=item4af041d6b4. Κάνει πολύ καλή δουλειά και 100% απροβλημάτιστο. Τα έχω βάλει και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. 2
socratis_g Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 thanks φίλε. θα το κοιτάξω. στη φώτο είναι το δικό σου? αν ναι, τα χαμηλώματα και την εμφάνηση που τα εφτιαξες? τούμπανο ειναι!
Nexus Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Το δικό μου είναι στην φώτο ναι. Όσον αφορά το χαμήλωμα, φοράει ανάρτηση Coilover KW Street Comfort, και για την εμφάνιση έχει το εργοστασιακό Κιτ σπόιλερ της audi. 1
socratis_g Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 τα οποία τα πήρες κατευθείαν απέξω ή έχεις βρει κάποιον αντιπρόσωπο εδώ?
Nexus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Τα σποιλερ έγιναν παραγγελία και τοποθετήθηκαν κατευθείαν στην αντιπροσωπεία. Την ανάρτηση επίσης παραγγελία από τον αντιπρόσωπο στην Αθήνα και τοποθέτηση σε εξωτερικό συνεργείο. 2
Kavouras Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Το δικό μου είναι στην φώτο ναι. Όσον αφορά το χαμήλωμα, φοράει ανάρτηση Coilover KW Street Comfort, και για την εμφάνιση έχει το εργοστασιακό Κιτ σπόιλερ της audi. offtopic αλλά αν δει κανείς τις φωτογραφίες πριν και μετά (πχ πριν μέσα - έξω και μετά μέσα - έξω), νομίζεις ότι είναι άλλο αμάξι 2
Nexus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 offtopic αλλά αν δει κανείς τις φωτογραφίες πριν και μετά (πχ πριν μέσα - έξω και μετά μέσα - έξω), νομίζεις ότι είναι άλλο αμάξι Χα χα... ναι όντως. Επίτηδες έχω αφήσει και τις φωτό από όταν είχα πρωτοπάρει το αμάξι για να φανούν και οι αλλαγές, οι οποίες είναι ουκ ολίγες... 2
ianos Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Χα χα... ναι όντως. Επίτηδες έχω αφήσει και τις φωτό από όταν είχα πρωτοπάρει το αμάξι για να φανούν και οι αλλαγές, οι οποίες είναι ουκ ολίγες... Σιγά ρε ψώνιο.... Τί έχει αλλάξει??? Οι βίδες που συγκρατούν το καπώ ίδιες έχουν μείνει. Το ίδιο και η κλειδαριά του πορτ παγκάζ. Αν δεν αλλάξεις αυτά δεν έχεις κάνει τίποτα... Σοβαρά τώρα, όλο το concept είναι άλλο να το βλέπεις από φώτο και άλλο από κοντά... Πραγματικά η μέρα με την μεθεπόμενη νύχτα... 1
Nexus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ....!!!!!!!! Σιγά ρε ψώνιο.... Τί έχει αλλάξει??? Οι βίδες που συγκρατούν το καπώ ίδιες έχουν μείνει. Το ίδιο και η κλειδαριά του πορτ παγκάζ. Αν δεν αλλάξεις αυτά δεν έχεις κάνει τίποτα... Σοβαρά τώρα, όλο το concept είναι άλλο να το βλέπεις από φώτο και άλλο από κοντά... Πραγματικά η μέρα με την μεθεπόμενη νύχτα... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!! Καλά και εσύ Γιάννη δεν πας πίσω με τις αλλαγές. Το έχεις κάνει τουμπανάκι.
DeadCanWalk Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 (edited) Καλά φοβερό δειχνει με τις αλλαγές! Για να δώ για led fog lights μπηκα και ξαφνικά θέλω να τα αλλάξω όλα και εγω! Εγκυκλοπαιδικά, είχες αρχικά την μονοχρωμή οθόνη στο καντράν και έβαλες έγχρωμη αν κατάλαβα καλα, απο το πριν και μετα? Αυτο γινεται με αλλαγή όλου του καντράν οργάνων? Επίσης για το AIS και την οθόνη, έχεις βάλει άλλη ή έχεις αλλαξει λογισμικο και βγάζει το logo RS , etc? Sorry για το off topic Edited September 21, 2015 by GeeJay 1
Nexus Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Χα χα χα..! Εγκυκλοπαιδικά, το αμάξι ήταν όπως το βλέπεις στην φωτό που παρέθεσε ο Κάνουρας πριν. Είχε μονόχρωμη οθόνη στο ταμπλό και ναι θα χρειαστεί να αλλάξεις όλο το καντράν. Αν πάς σε αυτό το topic θα δεις το τι και πως: http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/17872-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B14-%CE%B28/ Όσον αφορά το RS στην οθόνη του symphony είναι μόνο θέμα κωδικοποίησης με το vcds. Αν δεις αυτό το topic θα δεις και πως το ενεργοποιείς : http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/11478-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-vag-com/ 1
Theodore Saba Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 (edited) Χα χα χα..! Εγκυκλοπαιδικά, το αμάξι ήταν όπως το βλέπεις στην φωτό που παρέθεσε ο Κάνουρας πριν. Είχε μονόχρωμη οθόνη στο ταμπλό και ναι θα χρειαστεί να αλλάξεις όλο το καντράν. Αν πάς σε αυτό το topic θα δεις το τι και πως: http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/17872-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B14-%CE%B28/ Όσον αφορά το RS στην οθόνη του symphony είναι μόνο θέμα κωδικοποίησης με το vcds. Αν δεις αυτό το topic θα δεις και πως το ενεργοποιείς : http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/11478-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-vag-com/ Πραγματικά έχεις κάνει ολική μεταμόρφωση του αυτοκινήτου σου, από ένα παπουδίστικο b8 όπως το δικό μου, σε ένα όπως πρέπει να είναι b8 ! Χαράς το κουράγιο σου, τον χρόνο σου και το χρήμα που έχεις δαπανήσει. Μπράβο ! ΥΓ 1 : Από άλογα την ήταν και τι είναι ? ΥΓ 2: Αν θες άνοιξε ένα νέο θέμα στα αυτοκίνητα των μελών και κάνε μια παρουσίαση του b8 σου. Είναι απτά πιο ωραία b8 και αξίζει να έχει μια θέση εκεί. Αν το έχεις κάνει ήδη, απλά αγνόησε το. Edited September 21, 2015 by Theodore Saba
Nexus Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Πραγματικά έχεις κάνει ολική μεταμόρφωση του αυτοκινήτου σου, από ένα παπουδίστικο b8 όπως το δικό μου, σε ένα όπως πρέπει να είναι b8 ! Χαράς το κουράγιο σου, τον χρόνο σου και το χρήμα που έχεις δαπανήσει. Μπράβο ! ΥΓ 1 : Από άλογα την ήταν και τι είναι ? ΥΓ 2: Αν θες άνοιξε ένα νέο θέμα στα αυτοκίνητα των μελών και κάνε μια παρουσίαση του b8 σου. Είναι απτά πιο ωραία b8 και αξίζει να έχει μια θέση εκεί. Αν το έχεις κάνει ήδη, απλά αγνόησε το. Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν 100% ικανοποιημένος με το εσωτερικό του αμαξιού όπως ήταν όταν το πήρα. Βέβαια δεν θα το έλεγα και παπουδίστικο... Μετά είδα και το εσωτερικό του RS4 και είδα πως μπορεί να μεταμορφωθεί το αμάξι, οπότε πλέον το είχα πάρει απόφαση να το αλλάξω μιας και το αμάξι μου αρέσει πολύ. Το αμάξι από άλογα είναι ακόμα ένα ταπεινό 120αρι, και για αυτό και δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να κάνω μια παρουσίαση, ιδίως ανάμεσα στα αμάξια που έχουν παρουσιαστεί εδώ μέσα. Μέχρι τώρα είχα δώσει βαρύτητα στο να το στήσω εξωτερικά/εσωτερικά (και ως ένα βαθμό μηχανικά με Φρένα S5/Intercooler από 3λιτρο/ανάρτηση coilover/πίσω αντιστρεπτική από RS5-Μπροστά από το 2λιτρο κλπ κλπ) και μετά να μπω στην διαδικασία για μια αναβάθμιση πρώτου σταδίου. Ίσως και ένα setup σαν του Chris με ΙΗΙ. Αλλά γενικά δεν είναι στις προτεραιότητες μου το κυνήγι των αλόγων. Όταν θα ολοκληρώσω το αμάξι και από θέμα ιπποδύναμης θα κάνω σίγουρα μια παρουσίαση. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!
ianos Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Θοδωρή καθάρισε το θέμα από τα off-topic. Πάρε το post του Νεκτάριου μαζί με τις φωτογραφίες που πόσταρε ο Κάβουρας και γράψε: "Το topic καθαρίστηκε, τα off topic μεταφέρθηκαν στο θέμα Nexus's Audi A4 Β8 transformation " Και άστον όταν θα ολοκληρώσει τα μηχανολογικά να την συνεχίσει μόνος του..
Kavouras Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν 100% ικανοποιημένος με το εσωτερικό του αμαξιού όπως ήταν όταν το πήρα. Βέβαια δεν θα το έλεγα και παπουδίστικο... Μετά είδα και το εσωτερικό του RS4 και είδα πως μπορεί να μεταμορφωθεί το αμάξι, οπότε πλέον το είχα πάρει απόφαση να το αλλάξω μιας και το αμάξι μου αρέσει πολύ. Το αμάξι από άλογα είναι ακόμα ένα ταπεινό 120αρι, και για αυτό και δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να κάνω μια παρουσίαση, ιδίως ανάμεσα στα αμάξια που έχουν παρουσιαστεί εδώ μέσα. Μέχρι τώρα είχα δώσει βαρύτητα στο να το στήσω εξωτερικά/εσωτερικά (και ως ένα βαθμό μηχανικά με Φρένα S5/Intercooler από 3λιτρο/ανάρτηση coilover/πίσω αντιστρεπτική από RS5-Μπροστά από το 2λιτρο κλπ κλπ) και μετά να μπω στην διαδικασία για μια αναβάθμιση πρώτου σταδίου. Ίσως και ένα setup σαν του Chris με ΙΗΙ. Αλλά γενικά δεν είναι στις προτεραιότητες μου το κυνήγι των αλόγων. Όταν θα ολοκληρώσω το αμάξι και από θέμα ιπποδύναμης θα κάνω σίγουρα μια παρουσίαση. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Κι όμως να ξέρεις ότι τα πιο ενδιαφέροντα project είναι αυτά που αλλάζουν μη-τετρημμένα πράγματα. Προσωπικά θαυμάζω αυτούς που κάνουν τέτοιες μεταμορφώσεις (όπως εσύ) κι αυτό γιατί προσπερνούν τις περπατημένες οδούς και ψάχνουν πέρα από τις μηχανικές βελτιώσεις (που λίγο-πολύ θα τις δεις σε όλα τα forum από αρκετά άτομα). Μπράβο και πάλι! Αν έχεις χρόνο, προσωπικά (παρότι δεν έχω Α4 Β8) θα ήθελα να διαβάσω αυτά που έψαξες και ταίριαξες ό,τι έβαλες στο αμάξι σου. (φαντάσου να είχα δηλαδή... )
Nexus Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Θα κάνω μία αναλυτική παρουσίαση κάποια στιγμή όταν ολοκληρώσω το project, απλά για να υπάρχει και σαν οδηγός για όσα μέλη θα ήθελαν να κάνουν αντίστοιχες αλλαγές στο αμάξι τους. 2
karadimi Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Γιάννη αν και παλιό το ποστ θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση επειδή ψάχνομαι κι έχω εδώ και καιρό για λύσεις LED στα προβολάκια και για έναν extra λογο .... Την κατανάλωση σε ενέργεια που έχουν ... Αν είναι όντως CAN BUS free αυτό όμως μήπως σημαίνει πως προσθέτουν αντιστάσεις στις λάμπες LED και άρα και πάλι η κατανάλωση σε ενέργεια είναι ίδια με πριν ?? Την έχω ήδη πατήσει πάντως με λάμπες LED που πήρα για την όπισθεν και τελικά δεν ήταν CAN BUS free όπως τη διαφήμιζαν, και μου βγάζει σφάλμα (exv VCDS αλλά δε θέλω να απενεργοπιήσω τις ενδείξεις σφάλματος). Υ.Γ. δυστηχώς δεν μπορω να δω τις φωτογραφίες σου στο κεντρικο ποστ.
Recommended Posts